52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tomi0113
    Hát én élőbe még ilyet nem láttam, hogy pontosan a határvonalon megy az út...
    Kicsit érdekesnek vélem...
  • SLICK
    hopp az kimaradt, akkor elnézést !
  • Lolluki
    Nem lehet... Hanem biztos:) De már beszéltük csak olvass lejjebb:)
  • SLICK
    a kép bal felső sarkában észrevettétek gondolom, hogy lehet megkapták az Iveco és a DAF licenszeit is. Mert a rendes logó van kirakva ott.
  • Lolluki
    Én is elöször azt hittem mondom kitörölte a piros vonalat majd áthúzta más helyre de nézd meg jobb oldalt a truck-okat teljesen más színűek mint az előző kép és más fajták is! ÍGY NEM HINNÉM, HOGY FAKE!!!
  • v43 001
    Ez szerintem fake kép :-)
  • Lolluki
    amúgy magyar nyelvű lesz a game?
  • retoucher
    új útvonal

• Szobi30
    már a legelején leírták, hogy milyen országok lesznek benne...és Magyarország nem volt köztük, akkor rá kérdeztek, hogy benne lesz e Magyarország, és az volt a válasz, hogy a költségvetés miatt, nem tudják beletenni, és mellesleg akkor megjegyezték, hogy Magyarországon, és Romániában nagyon kicsi volt az eladási arány az előző játékoknál is...szóval szerintem már csak ezért se fogják beletenni
  • fuszhi
    Tudjátok miért ? Bizonytalanok nem tudják milyen nemzetiségű zászlóhoz tartozik magyar ország területe a válság miatt, és ezért inkább kihagyják addig.
  • TruckerDave
    Úgy emlékszem Dánia és Svédország azokban sem volt benne. És ez sajnos még rosszabb, hogy már halványan sincs ott a Magyar hon :/
  • Lolluki
    Jaja ezt én is néztem:D
  • Skypack
    Nem tudom kinek tűnt fel, de a második képen bal felső sarokban ott vannak a márka jelzések és szerepel köztük a DAF és Iveco is és nem az van ott hogy DAV meg Ivedo
  • Skypack
    Nem tartom valószínűnek, hogy bekerülne, bár ahogy elnézem Dánia és Svédország sincs rajta ha jól emlékszem az ETS1-ben benne volt.
  • gomze
    Látszik, hogy a térképet még mindig nem véglegesítették. Most is látok rajta két változást. Az egyik hogy sajnálatos módon magyarországot már teljesen törölték róla, a másik pedig hogy belgiumban mostmár mintha eggyel kevesebb város lenne az előző maphoz képest.
    Viszont az jó hogy végre anglia városait is megmutatták, bár már sejtettük hogy fog kinézni. (szerintem maradt UKTS, talán kiegészítik egy-két úttal)
  • DANIELTRUCKER
    Még mindig nincsen rajta Magyarország! Remélem azért fél év alatt még belefér!
  • v43 001
    Teszik! :)
  • fuszhi
    A középső képen a térkép szaggatott vonallal mutatja hogy : csónakázunk talán? :)))
  • JohnBart
    Jaja, végre konkrétabb infók is vannak a játékmenetről!
    -------------------------------------------------------

"A Euro Truck első részében a játékos már a játék kezdetén szabadúszó volt - céget ugyanakkor nem alapíthatott. A GTS-ben és a UKTS-ben már többlépcsős volt a karriermodell: kezdetben alkalmazottként kellett dolgozni, az első kamion megvételével azonban ott is szabadúszóként folytatta a fuvarozást a játékos, amelyet egy egyszerű cégmenedzsmenttel is megtoldottunk. Néhányan talán emlékeztek rá, hogy a régebbi 18WoS játékaink között is volt olyan, amelyben fokozatosan válhattatok az utak királyává (gyors kérdés a veteránokhoz: az Across Americára, vagy a Pedal to the Metal-re célzunk?), a karriermód mellett azonban a főmenüből gyorsjátékot is indíthattunk, amely során a kezdő- és célállomás kiválasztása után csupán egyetlen fuvart kellett teljesítenünk.

E két módozat szerepeltetésével minél több játékosnak próbáltunk kedvére tenni, elvégre tudjuk, hogy az igények eltérők: vannak, akik a tartalmasabb cégmenedzsmentet részesítik előnyben, míg mások a játék magvát jelentő fuvarozást élvezik, és általában nincs türelmük ahhoz, hogy hosszú idő alatt egy profitáló virtuális szállítmányozási vállalatot építsenek fel (előbbiek jellemzően idősebb, míg utóbbiak fiatalabb játékosok).

Az ETS2-ben igyekszünk a fentebb felsorolt módozatokból a legjobb elemeket összegyúrni a játékba, méghozzá úgy, hogy sokkal nagyobb szabadságot adunk a játékosnak a karriermód alatt anélkül, hogy a játékmenetet több kötött fázisra bontanánk (lásd GTS), vagy épp több játékmódban kínálnánk (a'la 18WoS).

Épp ezért, a játék során egész idő alatt két markánsan eltérő lehetőség áll a lelkes fuvarosok előtt a pénzszerzésre. Egyrészt bármikor beállhatsz egy céghez rendszeres, vagy alkalmi munkavégzésre: ekkor a rakományt és a teherautót készen kapod, akárcsak a célállomást - ez voltaképp megfelel a korábbi 18WoS-ek Quick Game módjának, és a GTS-es karriered elejének. Emellett azonban saját kamionra és flottára is gyűjthetsz pénzt: így ha az anyagi helyzeted engedi, bármikor nekiállhatsz szabadúszóként melót keresni, és a saját vállalatodat építeni.

A GTS-sel szemben a két mód között bármikor szabadon váltogathatsz: simán előfordulhat, hogy már van egy pár kamionból álló kis céged, ennek ellenére megtetszik egy olyan, tapasztalt sofőrt igénylő szerződéses munka, ahol nem a saját kamionoddal, hanem a cég nyergesével kell dolgoznod (ez különösen akkor lehet csábító, ha egy kikozmetikázott és/vagy bika kamiont kell kezelésbe venned).

Biztosak vagyunk benne, hogy eme megoldást mindenki értékelni fogja, elvégre nem csak szabadságot ad, hanem mindkét esetben érezhető lesz a fejlődés is: azok, akiket nem érdekel a cégmenedzsment, rengeteg változatos megbízatás közül választhatnak majd, melyek teljesítéséért tapasztalati pontok is járnak (gondolom az Extreme Truckerhöz hasonlóan ezzel speckósabb melókat lehet majd kioldani), míg azok, akik maguk szeretnék kiválasztani a fuvarok úticélját, már a játék elején heti törlesztésű kölcsönt vehetnek fel, így rögtön vehetnek saját kamiont - nem muszáj kötött megbízatásokat teljesíteniük."
  • Sóschips
  • gomze
    Úgy néz ki, hogy a legújabb hírek szerint az ETS2 főmenüben a saját karrierünk mellett lehet választani egyszeri gyors fuvarokat is más kamionjával, és így azok is szórakozhatnak a játékkal, akik nem akarnak nagyon bele mélyülni, és egy agész fuvarozó céget irányítani egy karrier keretén belül.Jól hangzik!

• luspaydavid
    Van aki még átt lát a topicon.
  • Lolluki
    Akkor meg elnézést kérek. de melyik okos kavart?
  • gumikacsa
    Kicsit el vagy varázsolva, az Scs egy szóval nem kérte, hogy támogassuk őket. Azt kérték, hogy vedd, vegyük meg a játékot, ezzel támogassuk őket. Ami az itt lévőknek alap, ha nem így gondolod, akkor nem vagy ide való.
    Az hogy adakozzunk, itt bukott ki valamelyik okoska fejéből...
  • Lolluki
    Teljes mértékben támogatom. Ha már volt annyi eszük, hogy a bizonytalanra elkezdtek egy game-t csinálni és elfogyott a cash akkor indítsanak pályázatok ne adományt várjanak. Ha nekem lenne az utolsó utáni lenne egy játék cég támogatása. Meg még a megjelenésnél is kapnak lovetát. Hagyjanak már..... Röhej!!! Így van mindenki a saját dolgait fejleszti és ebben a rohadt életben próbál előre törni de kúrva nehéz és én miért segítsek egy cégnek? ö fog nekem segíteni [NEM] Akkor?:D Hagyjuk mááááár -.-
  • Sóschips
    Én csak saját magamat mondom.Ha annyira csövön lennék,hogy adományozzak,akkor inkább megkeresek olyan családot aki olyan,és veszek nekik kaját,stb.
    De az,hogy az SCS-nek külön adományt gyűjteni,rohadt nagy hülyeség.
    Csak kiszámolod,csak hasamra ütök és ad 2millió ember 500-1000forintot,az akkor igen szép summa lenne..hozzáteszem csak azért hogy fejleszteni tudjanak?...plusz utána ha kiadják a játékot teszem azt 5000ért akkor igen csak nagy bevétele jönne..
    De mindegy,ez az én véleményem.Ha fejemhez tartanák a pisztolyt akkor sem adnák egy rohadt játék miatt adományt.
    ..és igen,én is,mivel most nem épp úgy megy a szekér,inkább magamnak megtartom a kis összegyűjtött pénzem,vagy kicsit besegítek a rezsibe.
    De OFF vége.
  • fuszhi
    Én a Scs -nek adám. Vagy inkább megtartanám magamnak és ezt is javaslom, ez pici összeg. Ebből az alapítvány emberei tudnának táplálkozni fizetésük se jönne ki belőle. Nem hogy a rászorulók :)
  • fuszhi
    Off: Igaz, ha van fölöslegesbe pénze az embernek - ami a mai világban nem hinném hogy sokaknak lenne, de ha lenne egész biztos a rá szorulóknak jót tenne. Ezzel egyet is értek.
    Ez igaz. Viszont kérdem én : Az éhezők miatt nekem? Nem a Pénzembereknek?
    Hanem nekem kell megfosztanom magam az scssoft játékaitól. Tehát akinek van pénze,(egy kicsi is) és nem gazdag az rögtön fordítsa a pénzét jótékonyságra. Amíg akinek meg bőven van, az megveheti a szaharos játékát?
    Hát hogy van ez? Az s cs megkapja az adományát úgy hogy megveszem a játék szoftvert. Ha vásárlok, mindig ott van a pulton az éhező gyermekeknek pénzgyűjtő plexi kocka a pulton, és dobok be 10, 20 forintot mikor visszakapok a megvásárolt szoftver árából. Mindenkit önmagához mérten kell mérni. Tehát akinek van az adakozzon. Ha egy játékra összegyűjtők azt magamért teszem. Befektessem magamba egy olyan szellemi dologba :ami feledteti velem azt a sok idióta elmebeteg viselkedéssel megáldott embert aki a társaival a figyelmetlen goromba viselkedése miatt szellemileg felzaklat. A játék ezt igyekszik egyensúlyozni. Kikapcsol szellemileg ad egy fókusz. A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján bővül. Érdemes rá odafigyelni ettől függ milyen a látásmódod és ettől függ hogy van e értelme élni. Ez még viccnek is rossz szerintem hogy ha van egy kis fölösleges pénzem, azt éhező gyerekekre költsem mikor erre pont hogy megvannak a megfelelő emberek. Igen azok akik miatt nekem is csak arra telik hogy 10 20 forintot adhassak. Talán a pénz embereknek nem kéne elvenni ennyit. Nem?
  • Sóschips
    Nekem van feles 200ezrem,nem tudom már hova tenni,szívesen elküldöm nekik

...azt a pénzt,amit az scs-nek adnál egy szaros játékért,azt inkább add be adományba a rászorulóknak.Ők jobban örülnének,mint az SCS.
  • fuszhi
    Éljen 2012 augusztus :)))
  • JohnBart
    Az nem attól függ, hogy a rajongóktól kapnak-e pénzt, hanem hogy a Scania rábólint-e a dologra... :)
  • vajo
    Szerintem hülyeség. De ha már adnék nekik pénzt, akkor a 4-es Scania-t én betenném a helyükbe... :D
  • JohnBart
    Nézegetem a blogot, az a Nelutu nevű idióta már megint alkot a lap alja felé, hogy egy Krone pótot nyomnának fel a valagába... :D
  • TruckerDave
    Hát az hogy Scania tesztközpontban kell szaladgálni az nekem elég új. :D
  • gumikacsa
    Ja persze... Most had ne mondjam: én megmondtam...
  • fuszhi
    Off :Igazad van, megveszed és nem a tiéd. Milyen világ az ilyen. A pc játékok fele vagy gagyi, vagy megveszed és manapság sima telepítéssel meg se úszod. Kell neki internet, kell neki regisztráció. Ha a kocsidat szednéd szét vagy bármi mást házilag csak úgy tudod megbontani hogy a garancia elússzon. Mert úgy megsérül a burkolat a nem megfelelő célszerszám miatt.

JohnBart : köszi a fordítást, ez így kellemes csak feljöttem az oldalra és simán végigolvastam köszi.
  • komiki
    Köszönjük JonhBart ! :)
  • Lolluki
    de amúgy köszi a fordítást:)
  • Lolluki
    Semmi újat nem közölt a kedves barátunk:D
  • Lolluki
    ok