52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gumikacsa
    Az a fordító tippje volt, nem hivatalos információ.
  • Delko91
    Találtam egy ilyet.
  • kutizsolt
    A szoveg elso feleben azt irja ha jol vettem ki hogy: valami jatekgyarto ceg pragaban bebukkot es igy az scs ujabb jo szakembereket szeresztek be, es fejleszthetik az uj projektet
  • TruckerDave
    Más múltkor írták, hogy a Scania teszt központban kel majd tesztelni, vagy valami ilyesmi.
  • kutizsolt
    szerintem ez olyan lesz mint az et2 csak csak et3 es lehet majd europaban is extreme fuvart vinni, de ez csak az en velemenyem nem biztos hogy ez
  • v43 001
    Ez az új játék lesz, arról van szó. De mivel megint csak hosszú a szöveg, jó lenne, ha valaki lefordítaná.
    Előrre is köszönjük neki!
  • SnyperD
    Ez amúgy új játék lesz vagy ez az ETS2? Nem sikerült kivennem a szövegből :D
  • Lolluki
    Eddig nagyon scania fan voltam de lecserélem lehet egy man-ra vagy egy iveco-ra:)
  • kutizsolt
    nekem a scania tukor belso nezetbol nem tetszik a T&T-ben jobb volt

• gomze
    Na ugye én meg mondtam !
  • gumikacsa
    Szerintem se...
  • gomze
    Szerintem meg nem.
  • SnyperD
    Elég heti egyszer pénteken :D
  • gomze
    Vagy nézd sűrűbben a blogot!:)
  • r500
    Vágd össze a sok videót amiket eddig kitettek, és kész is.
  • Lolluki
    nem tudni róla semmit:(
  • gyuri35
    Sziasztok!
    Hivatalos bemutató trailer várható valamikor?
  • TruckerDave
    Azok a hivatalos blogon lettek közzé téve, úgyhogy biztos nem fake.
  • Szobi30
    azok nem, de nézd már meg, hogy azokon mennyivel kevesebb város van... :/
  • WinStar
    akkor biztos ezek is fake-k nem?: #7832
    xD nah persze :D
  • vajo
    Fake kép, már írták.
  • WinStar
    fúú azért lesz ám város bőven :D meg útvonal is úgy látom :P :)
  • SnyperD
    De amikor beosztott vagy ott még folyton kapod a fuvart nem szabod meg mikor veszed fel !
  • komiki
    Miért nem aludtál a fuvarok előtt? Én mindig így csináltam(most is jatszom vele"gts"),és ahogy gumikacsa írja,teljesíteni lehet a fuvarokat.
  • SnyperD
    Én nem kötegszem esküszöm én úgy játszottam elkezdtem a fuvart (GTS)mármint beosztottként és elvittem a fuvart. Oké nem kell aludni. Felvettem a következőt egyből de pár óra mulva már aludni kell így elmegyek, majd mire felkelek a céltól lévő parkolóban úgy 200 km re már sárgában vagyok !
  • gumikacsa
    Nem vagyok kamionos, de az még egy laikusnak is világos, hogy minden fuvar időre megy. Ez az idő hol lazább, hol durvább. Cége és/vagy fuvarja válogatja. Igaz, anno, volt, hogy aznap nem vittük vissza a rakományt (konténereket hordtunk az országban szanaszét, vámoltatni), mert útba esett az édes otthon, és inkább ágyban aludtunk, mint Pesten Józsefvárosban, a konténerterminálban, az Edében...Persze ilyenkor valami kamu szöveggel felhívtuk a főnököt.

De nem értem, mi a gond, az eddigi részekben is úgy voltak megoldva a fuvarok, hogy simán, pihenővel le lehetett vinni, legalábbis én eddig nem késtem el fuvarral, pedig max 90-el megyek, és ha aludni kell, alszok.
  • v43 001
    Nézd meg, a FAKE képen több város van megjelölve mint amit az SCS kirakott. Ha az eredeti képekre ránagyítasz, halványan, de látni fogod az úthálózatot. A fake képen pedig az "új" városoknál nincs semmi út.
    Ráadásul az SCS nem rakta ki ezt a képet az oladlára, és a hivatkozás is gyanus :-) Tehát egyértelműen fake, valaki csak unatkozik :-)
  • Robertoo21
    Jobb helyeken így megy. Pl.: Dachser kitétele, hogy le kell szedni az autót délelőtt...megadják, hogy az elhozatal 8-16 között lehetséges...ilyen időkorlátok vannak.

Sonderfahrt-nál (sprinter), pl. megadhatom, hogy x órára kell, hogy nálam legyen. Maximum azt mondják, hogy x óra a menetidő, így tudja vállalni.
  • SnyperD
    Nagybátyám kaminos állandóan nyúzom a kérdéseimmel :D és kérdeztem tőle pont ETS miatt hogy hogy vannak a fuvaridők valóságba felvetettem hogy időre és ő mondta hogy az nem egészen úgy van mer te megmondod vagy fent tudják hogy te pihenővel meg mindennel számolva mire érsz oda :)
  • Robertoo21
    privátba ment :) de igen az :)
  • SnyperD
    Nyáron sörgyárba dolgoztam ! Ott volt hogy beszélgettem targoncásokkal néha engem hívtak külföldi sofőrökhöz fordítani :) Ott volt egy srác targós mondta kérdezzem meg milyen dobozt hozott mondta stefl öset ! Már csak neki volt hely raktárba így őt rakták le, de a lényeg hogy tegnapra volt beírva érkezésnek szóval nem x órára. Csak előtte más érkezett így értelemszerűen kint várt, és csak másnap fért be ! Egy dolgot megtanultam a raklap minden nyelven palett egy gyárba-sofőrnél :D
  • SnyperD
    Logisztikus? Mert a Kamionozás nem az különben azt tanulnám :)
  • Robertoo21
    Ne vedd kötekedésnek!

Bocs a dupláért!
  • Robertoo21
    mivel szakmámba vág, így ezt megcáfolnám!

Minden esetben meg van szabva, az indulás és a beérkezés a szerződéskötéskor.

Just in Time fuvaroknál van megszabva, hogy 1-2 óra differencia lehet a megadott beérkezésnél. Különben jön a büntetés.

Alap esetekben, nap van megadva mikor kell beérni.

Az, hogy nem volt szabad hely, az már kapacitás probléma.

Amúgy a játékot elnézve, egy heted van, hogy elvidd a rakományt?
  • DANIELTRUCKER
    Amúgy a valóságban is időre megy!
    Egy ismerősöm Angliában dolgozik és egyszer 10 percet késett, de mivel nem romlandót vitt 2 napig ott kellett állnia a telepen mert nem rakhatta le a szállítmányt, mert nem volt szabad hely!
    Ez a logisztika dolog tényleg hajszál pontosra ki van számolva!
  • SnyperD
    De miért időre megy -.- Valóságba is megvan adva nagyjából mire de nem olyan idő hogy felveszed árut és abban a pillanatban elkésel :(
  • wollnerd #7856
    Nézzétek már meg a kép hivatkozását....
  • gumikacsa
    Sajnos ez nem jelent semmit. A GTS megjelenése előtt az IVECO is mint iveco volt a képeken, de miután mégsem kaptak licenszt ivedo lett...
  • tomi0113
    Akkor én kérek elnézést, nem tudtam!
  • Szobi30
    ott tényleg így van, Basel-tól megy fel a Francia oldalon, és a Német oldalon is egy egy pálya, majdnem teljesen a határvonal mellett...
    persze nem simul hozzá, de egy ilyen kis képnél, lehet hogy van egy kis csalás benne...