52664
-
#7892 Az a fordító tippje volt, nem hivatalos információ. -
Delko91 #7891 Találtam egy ilyet. -
#7890 A szoveg elso feleben azt irja ha jol vettem ki hogy: valami jatekgyarto ceg pragaban bebukkot es igy az scs ujabb jo szakembereket szeresztek be, es fejleszthetik az uj projektet -
#7889 Más múltkor írták, hogy a Scania teszt központban kel majd tesztelni, vagy valami ilyesmi. -
#7888 szerintem ez olyan lesz mint az et2 csak csak et3 es lehet majd europaban is extreme fuvart vinni, de ez csak az en velemenyem nem biztos hogy ez -
#7887 Ez az új játék lesz, arról van szó. De mivel megint csak hosszú a szöveg, jó lenne, ha valaki lefordítaná.
Előrre is köszönjük neki! -
SnyperD #7886 Ez amúgy új játék lesz vagy ez az ETS2? Nem sikerült kivennem a szövegből :D -
Lolluki #7885 Eddig nagyon scania fan voltam de lecserélem lehet egy man-ra vagy egy iveco-ra:) -
#7884 nekem a scania tukor belso nezetbol nem tetszik a T&T-ben jobb volt
-
#7883 Na ugye én meg mondtam ! -
#7882 Szerintem se... -
#7881 Szerintem meg nem. -
SnyperD #7880 Elég heti egyszer pénteken :D -
#7879 Vagy nézd sűrűbben a blogot!:) -
r500 #7878 Vágd össze a sok videót amiket eddig kitettek, és kész is. -
Lolluki #7877 nem tudni róla semmit:( -
gyuri35 #7876 Sziasztok!
Hivatalos bemutató trailer várható valamikor? -
#7875 Azok a hivatalos blogon lettek közzé téve, úgyhogy biztos nem fake. -
#7874 azok nem, de nézd már meg, hogy azokon mennyivel kevesebb város van... :/ -
WinStar #7873 akkor biztos ezek is fake-k nem?: #7832
xD nah persze :D -
vajo #7872 Fake kép, már írták. -
WinStar #7871 fúú azért lesz ám város bőven :D meg útvonal is úgy látom :P :) -
SnyperD #7870 De amikor beosztott vagy ott még folyton kapod a fuvart nem szabod meg mikor veszed fel ! -
komiki #7869 Miért nem aludtál a fuvarok előtt? Én mindig így csináltam(most is jatszom vele"gts"),és ahogy gumikacsa írja,teljesíteni lehet a fuvarokat.
-
SnyperD #7868 Én nem kötegszem esküszöm én úgy játszottam elkezdtem a fuvart (GTS)mármint beosztottként és elvittem a fuvart. Oké nem kell aludni. Felvettem a következőt egyből de pár óra mulva már aludni kell így elmegyek, majd mire felkelek a céltól lévő parkolóban úgy 200 km re már sárgában vagyok ! -
#7867 Nem vagyok kamionos, de az még egy laikusnak is világos, hogy minden fuvar időre megy. Ez az idő hol lazább, hol durvább. Cége és/vagy fuvarja válogatja. Igaz, anno, volt, hogy aznap nem vittük vissza a rakományt (konténereket hordtunk az országban szanaszét, vámoltatni), mert útba esett az édes otthon, és inkább ágyban aludtunk, mint Pesten Józsefvárosban, a konténerterminálban, az Edében...Persze ilyenkor valami kamu szöveggel felhívtuk a főnököt.
De nem értem, mi a gond, az eddigi részekben is úgy voltak megoldva a fuvarok, hogy simán, pihenővel le lehetett vinni, legalábbis én eddig nem késtem el fuvarral, pedig max 90-el megyek, és ha aludni kell, alszok. -
#7866 Nézd meg, a FAKE képen több város van megjelölve mint amit az SCS kirakott. Ha az eredeti képekre ránagyítasz, halványan, de látni fogod az úthálózatot. A fake képen pedig az "új" városoknál nincs semmi út.
Ráadásul az SCS nem rakta ki ezt a képet az oladlára, és a hivatkozás is gyanus :-) Tehát egyértelműen fake, valaki csak unatkozik :-)
-
#7865 Jobb helyeken így megy. Pl.: Dachser kitétele, hogy le kell szedni az autót délelőtt...megadják, hogy az elhozatal 8-16 között lehetséges...ilyen időkorlátok vannak.
Sonderfahrt-nál (sprinter), pl. megadhatom, hogy x órára kell, hogy nálam legyen. Maximum azt mondják, hogy x óra a menetidő, így tudja vállalni. -
SnyperD #7864 Nagybátyám kaminos állandóan nyúzom a kérdéseimmel :D és kérdeztem tőle pont ETS miatt hogy hogy vannak a fuvaridők valóságba felvetettem hogy időre és ő mondta hogy az nem egészen úgy van mer te megmondod vagy fent tudják hogy te pihenővel meg mindennel számolva mire érsz oda :) -
#7863 privátba ment :) de igen az :) -
SnyperD #7862 Nyáron sörgyárba dolgoztam ! Ott volt hogy beszélgettem targoncásokkal néha engem hívtak külföldi sofőrökhöz fordítani :) Ott volt egy srác targós mondta kérdezzem meg milyen dobozt hozott mondta stefl öset ! Már csak neki volt hely raktárba így őt rakták le, de a lényeg hogy tegnapra volt beírva érkezésnek szóval nem x órára. Csak előtte más érkezett így értelemszerűen kint várt, és csak másnap fért be ! Egy dolgot megtanultam a raklap minden nyelven palett egy gyárba-sofőrnél :D -
SnyperD #7861 Logisztikus? Mert a Kamionozás nem az különben azt tanulnám :) -
#7860 Ne vedd kötekedésnek!
Bocs a dupláért! -
#7859 mivel szakmámba vág, így ezt megcáfolnám!
Minden esetben meg van szabva, az indulás és a beérkezés a szerződéskötéskor.
Just in Time fuvaroknál van megszabva, hogy 1-2 óra differencia lehet a megadott beérkezésnél. Különben jön a büntetés.
Alap esetekben, nap van megadva mikor kell beérni.
Az, hogy nem volt szabad hely, az már kapacitás probléma.
Amúgy a játékot elnézve, egy heted van, hogy elvidd a rakományt? -
DANIELTRUCKER #7858 Amúgy a valóságban is időre megy!
Egy ismerősöm Angliában dolgozik és egyszer 10 percet késett, de mivel nem romlandót vitt 2 napig ott kellett állnia a telepen mert nem rakhatta le a szállítmányt, mert nem volt szabad hely!
Ez a logisztika dolog tényleg hajszál pontosra ki van számolva! -
SnyperD #7857 De miért időre megy -.- Valóságba is megvan adva nagyjából mire de nem olyan idő hogy felveszed árut és abban a pillanatban elkésel :( -
#7856 Nézzétek már meg a kép hivatkozását.... -
#7855 Sajnos ez nem jelent semmit. A GTS megjelenése előtt az IVECO is mint iveco volt a képeken, de miután mégsem kaptak licenszt ivedo lett... -
tomi0113 #7854 Akkor én kérek elnézést, nem tudtam! -
#7853 ott tényleg így van, Basel-tól megy fel a Francia oldalon, és a Német oldalon is egy egy pálya, majdnem teljesen a határvonal mellett...
persze nem simul hozzá, de egy ilyen kis képnél, lehet hogy van egy kis csalás benne...