52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • 0Diaz0
    Sziasztok skacok! Egy kis segitséget szeretnék kérni! Leszedtem egy ETS2-ős torrentet, telepíteném fel de kér vmi kódot.. és amit ír 2 oldalt,hogy onnan lehet kódot szerezni az mind fizetős.. mi lenne erre a megoldás?
  • eightmiles
    Így van, majd a házigazda rendet tesz, nem kell itt össze-vissza mínuszozni minden ártatlan embert feleslegesen.
  • JohnBart
    Vazz népek, ilyen könnyen felhergel titeket minden random troll? Hagyjátok már a francba a srácot, majd Vajo jön és eltakarítja...
  • Truck Driver001
    Nyugi van gyerek, csak poénkodott..
  • eightmiles
    nemá nekem esztet a játékot külgyétek el léci ez egy ujj játék??? nagyon kell szépen kértem léci kacsa :D
  • gumikacsa
    Takarodj... :P
  • eightmiles
    hollehet letölteni?? bwahaha
  • WinStar
    sztem sok mindenki,még mindig divat a Haulin,ETS,GTS
  • komiki
    Üdv.Valaki egyébként játszik manapság közülletek valamelyik kamionos game-val?
  • Lolluki
    omg
  • r500
    Szerinted mit? Tuti egy crack-es full verziót. :]
  • Lolluki
    Miért mit kért a srác? Mert én most jöttem és kivolt már törölve a 18 as post és nem láttam.Valaki világosítana mert érdekel.Köszönöm előre is s szép napot nektek... :)
  • JohnBart
    Hát annál szarabb biztosan nem lesz az ETS2-ben sem... :)
  • komiki
    Apám.Milyen fazonok.
  • gumikacsa
    Meg az ilyen kérésekkel el is takarodhatsz innen.
  • tomi0113
    Még nem jelent meg a játék!!!
  • r500
    Engem mindig is csak az abszolút szar fizika tántorított el az ETS GTS stb től. Egyedül az Extreme Trucker 2 ben volt tűrhető, de az meg elég hamar unalmassá vált. :S
  • vajo
    Ismerve azt SCS-t, kiadják, és úgy lefogják szarni, hogy azt csak na.
  • JohnBart
    Az SCS-t ismerve a fos fizikát éppen nem fogják peccsel javítani... :D
  • fuszhi
    Üdv úr volt aki panaszkodott hogy valaki lefordíthatná azért mutattam egy alternatívát innen üzenem igen google fordító ebből azért már kilehet sakkozni nagyjából ha nem fordítaná senki. Egyszeri alkalomnak szántam csak a példa kedvéért. Üdv
  • Lolluki
    Szerintem itt már nem lesz elszarva a fizika. De ha még is úgy is mindenki írkálni fogja rágyúrnak aztán kiadnak egy Patch-t:)
  • gumikacsa
    Ha kiadják ezt a játékot, kipróbáljuk, azon látszani fog, hogyan állnak fizikailag. Arra a legjobb lesz, hogy rengeteg visszajelzést kaphatnak, min kell még finomítani. Amolyan fizetős béta teszt....
  • r500
    Jaja. Mostmár csak a fizikán csúszhatnak el leginkább. :| Én attól félek leginkább.
  • JohnBart
    A lényeg, hogy amikor teljesítesz egy fuvart, tapasztalati pontokat kapsz, bizonyos pontszám elérése után pedig szintet lépsz. Minden szintlépéskor kapsz egy képességpontot, amivel a képen látható fuvarfajták valamelyikét fejlesztheted. A fejlesztett fuvarfajták (nagytávolságú szállítás, nehéz és törékeny rakományok, just-in-time megbízatás) gyakrabban bukkannak fel az elvállalható melók között és jobban tejelnek, az ADR-licenceket szintén így szerezheted meg, az Ecodriving meg gondolom annyit tesz, hogy csökkenti a fogyasztást magasabb szinten.

Király kis játék lesz ez, már most látom.
  • komiki
    Nem lesz ez annyira rossz game szerintem.Csak jönne már.
  • TruckerDave
    Tapasztalat alapján tudod majd osztani a skill pontokat.
  • r500
    pontosan!
  • Lolluki
    Ez mi?
  • tibi08
    Erről a pontos cuccról egyből a sims jutott eszembe :)
  • tibi08
  • Szobi30
    2. képen nézd a személykocsiét
  • Lolluki
    Utolsó két hozzászóló elmondaná melyik képen látott rendszámot?
  • TruckerDave
    Hasonlít a svédre, de ott nincs kötőjel és nem piros.
  • danyr
    az nem belga rendszám?
  • JohnBart
    A lényeg, hogy készül egy újabb kis játék, amit azok a (csődbe ment csapattól verbuvált) fejlesztők csinálnak, akik a T&T-t is összedobták. Ebből egyrészt némi pénzt remélnek, másrészt az ETS2-be szánt effektek és technikai újítások közül is ide kódolnak le először egy párat. Egy "ismert vállalat" áll a munka mögött, ami nyilván a Scania lesz, a játék már majdnem kész, 90%-on áll.

Egyelőre úgy látszik, valamiféle Scania Truck Simulatorhöz lesz szerencsénk skandináv helyszíneken (nézzétek meg a második képen az autó rendszámtábláját, svédnek tűnik), a képek alapján meg a játékmenet így elsőre a T&T és az Extreme Trucker keverékének tűnik - vannak képek, ahol szűk terepen kell lavírozni, a harmadik, szerpentines képről viszont rögtön az Extreme Trucker 2 ugrott be.
  • gumikacsa
    Ezt inkább hanyagold, ha nem bírod rendesen lefordítani.
  • Skypack
    google forditó ?
  • Lolluki
    semmi hasznosat nem tudtunk meg:S
  • fuszhi
    Ipari együttműködés
    Elnézést a megfelelő formanyomtatványon tippeket és ugratások, még mindig várjuk a végleges jogi lépéseket ahhoz, hogy hivatalosan is bejelentette egy második projekt fejlesztés alatt SCS Software, de ehhez most leleplez legalább néhány bitet a háttér info.

Vissza 2010-ben, egy szerencsétlen események sorozata okozott egy másik kis prágai székhelyű, független játékfejlesztő stúdió leállítja. Hirtelen lehetőségünk volt felvenni több idős ember egy csapásra, alapvetően egy magja egy nagyon tehetséges fejlesztőcsapat. Azt kár lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget, de tudtuk, mi egyszerűen nem engedheti meg magának a fejünk növekvő száma abban az időben. A magasabb havi égési sebesség egyszerűen nem volt összhangban a bevételek, és nézte, ahol a vonalak extrapolált a cash flow gráf metsző volt, egyértelmű volt, hogy nem lennénk képesek fenntartani annyi ember végéig ETS2 projekt, még akkor is, ha néhány extra programozók és művészek esetleg gyorsítsa fel a fejlődését.

Ahogy voltunk vakarja a fejünket, hogy hogyan kell a süteményt, és enni is, mi jött egy jó ötlet: vegyünk egy kockázatot, és nem egy kísérletet folytatni kisebb lehetőségek - megpróbálják előállítani korlátozott körű projektek mellett az opus magnum a Euro Truck Simulator 2 projekt. Alapvetően a cél az volt, hogy vizsgálja meg további szempontokat a teherautó vezetési jelenség, kisebb játékokat építeni gyorsan, néhány hónap, és próbáld meg, hátha vissza tudják hozni a beruházás gyors és remélhetőleg még közvetve segítik a haladást az ETS-2.

Ez volt az út, amely oda vezetett, hogy létrehozását Trucks & Trailers. A projekt kiderült, hogy a siker - új 3D-s modelleket építettek, hogy ETS2 részesült, új motor hatások jöttek létre a T & T, amely ETS2 azonnal kihasználta, tudtunk több időt töltenek a madárinfluenza, most, hogy több projektet profitált belőle, és mind csapatok voltak biztosítva egymást ihletet. És szinte, mint egy mellékhatás, egy kis alkalmazás, amely segíthet a wannabe kamionsofőrök egy kis betekintést trailer manőverezést született. Végül, de nem utolsósorban, a számviteli könyvek nézett egy kicsit jobb játékot nyújtó másik hasznos bevételt.

Ahogy egyre közelebb kerültek felszabadulásához Trucks & Trailers, egy nagyon izgalmas lehetőséget jelent meg előttünk, a forma szoros együttműködésben a világ egyik vezető teherautó-gyártó. Nem kétszer is meggondolják, ez volt esélye, hogy tanuljanak a "nagy fiúk" és persze egy esélyt, hogy a játékunk a szélesebb közönség, mint hűséges, de nem olyan sok rajongótáborát. Azt is tudta, hogy ezúttal is célja, hogy nagyobb és ambiciózusabb Erről a funkcióról meg a projekt, mi voltunk benne, tudtuk építeni valamit, ami többet is megtalálhatók érdemes játszani.

Itt vagyunk, körülbelül fél évvel később, egy majdnem kész játékot .. Maradj velünk! :)))))))
  • gyuri35
    Ezt a játékot várom nagyon és a Far Cry3-t,úgy néz ki mindkettőből jó ha karácsonyra lesz valami!