52664
-
Robi546 #7977 Áh,legjobb, a köd is nagyon fain lesz! :) -
Lolluki #7976 Tetszik dúrva:) De amúgy lessétek csak meg fentről a 3. képet:) Ott megállni tilos ezek szerint ment a sofőr (de akkor miért nem megy a kilóméteróra?) OFF: csak nem kivettél a biztosítékot:) -
#7975 Az a köd faintosan néz ki :) -
JohnBart #7974 "Íme pár kép az új famodelleinkről. Az ETS2-ben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a pályán található növényzet is minél változatosabb legyen - lent erre láthattok pár példát.
Azt mindenesetre már most mondjuk, hogy valószínűleg a játékban sehol sem lesznek ilyen sűrűséggel elhelyezve a fák - a képek egy tesztpályán készültek, és bár combosabb videokártya mellett nem volt gond a teljesítménnyel, tisztában vagyunk vele, hogy a játéknak gyengébb hardveren is elfogadhatóan kell futnia. Épp ezért, sajnos itt is kompromisszumra kényszerülünk: mindent megteszünk, hogy jól nézzen ki a pálya, de ne is fogyasszon nagy erőforrásokat."
-
Robi546 #7973 nekem oké. :) -
#7972 Troll -
SnyperD #7971 Próbáljunk ki egy olyat hogy ha hülyeség érkezik nem megy rá válasz legyetek oly kedvesek oksa? :) Kamionozásról van szó nem erről a szégyenről ami itt megy -.- -
Solt #7970 Tessék! Ettől magyaros lesz... -
SnyperD #7969 Aki válaszol lelövöm ! -.- -
ben2004 #7968 Sziasztok ! Tudtok adni 1 magyarosítást ? -
#7967 Sajnos ezt benézted kicsi rigó, mert ez egy német rajongói oldal, és nem a hivatalos oldal. És bizony ők is bedőltek az online marketeknek.
A hivatalos oldal egyelőre: http://blog.scssoft.com/
Innen van az Augusztusi dátum
Ha a játék hivatalos oldala beindul, a címe www.eurotrucksimulator2.COM lesz. -
JohnBart #7966 Egy német blog mióta számít hivatalos oldalnak? Mert amit linkeltél, na az hótziher nem az, az egy német rajongói blog. A játéknak még nincs is hivatalos oldala (ha az SCS blogját nem vesszük annak).
Egyébként meg nyugodt lehetsz, ha a fejlesztőcsapat vezetője azt írja, hogy augusztusban jelenik meg a játék, akkor augusztusban fog megjelenni. Függetlenül attól, hogy mit írnak a 2010 ősze óta folyamatosan összevissza hadováló kiadók (akik ugye 2010 novemberi megjelenést is pedzegettek). -
mokamachine #7965 Ich schreibe eigentlich ungerne über das Release-Datum. Meist, weil es bisher nie etwas positives war, so auch heute. In einer Konferenz aller Publisher haben sich diese auf den 27. März als Release-Termin verständigt.
Aki nem tud németül annak segítek. Megjelenés március 27!!! Hogy honnan veszem? Innen: http://eurotrucksimulator2.de/news/route-nach-cardiff/
(rögtön a kép alatti sorok..) Nem értem honnan jött ez az augusztusi megjelenés, de én a hivatalos oldalnak valahogy jobban hiszek:D -
SnyperD #7964 Írjatok egy atombomba script et ami elpusztítja ezt a topicot -.- -
#7963 :) -
xaxoimi #7962 Nem értem mit kell ezen így felkapni a vizet! -
#7961 Nem tudsz olvasni? Még mindig Augusztusban jelenik meg...-.-" -
xaxoimi #7960 Hali:D
valaki tudna nekem linkelni egy magyar letölthető verziót???
Előre is köszi!!! (: -
Lolluki #7959 ésszel... -
WinStar #7958 látom te is a sok hülye közé tartózol. -
Lolluki #7956 NEm támogatom egyik oldalt se nem de hallottál még olyat, hogy kiszökött? Azaz valaki kilopta? -
#7955 Csak egy kis ész kell hozzá hogyha 2012. augusztusában jön ki a játék az valami hülyeség lesz.... -
#7954 Nemtudtam.. -
#7953 Ha egy kicsit lehangolt vagyok,akkor felnézek ide és elrepül minden bánatom! Mennyi beteg ember van ... -
#7951 Hogy mik vannak.... :) -
WinStar #7950 úristen,ugye tudod hogy éppenséggel a T&T-t próbálod feltelepíteni áll néven,és warezosan?Ami crack-et,vagy jelszót kér...egy csomó torrenten ez van...LOL :D -
#7949 Oké! :) -
#7948 Viccelt Te nagyon balfütyi... Ismer, évekkel ezelőtt ő segített megtanulni a 3d modellezés alapjait.
Anno nagyokat alkotott, kukkants be a galériájába. De elég az offból, a hg takaríthat (engem is :D)
7936: Nem minden arany, ami fénylik. Nem kell mindennek bedőlni. -
Lolluki #7946 Off:
mielőtt ide írsz kérlek vegyél egy pár nyelv órát!!! (Jó tanács) -
#7945 Ja és igy tudsz Onlinba játszani nagyon jo !!!!!!!!!! :) -
#7944 Muszály a fizetöset csak ugy tudsz játszani :) -
#7943 Off:
:))))) hát ez mi ez te, :)))) elkezdi kacsa :)))))) " nagyon kell szépen kértem léci kacsa :D " :)))) Hogy itt mik mennek ez hihetetlen.
On : :) Ne legyetek ilyen fukarok, adjatok már a srácnak egy igazi linket , nem értem ebben mi az olyan nagy dolog ha kért linket adjatok neki nem kell ekkora dolgot csinálni belőle ő se csinál belőle akkorát :) -
Sóschips #7942 18fitym4-v4n-32M83ü
Próbáld meg!
-
JohnBart #7941 És komolyan el is hiszed, hogy ez nem kamu torrent, ha egyszer augusztusban jön a játék?
Vajo, ideje a fejlécet kiegészíteni a hónappal is... ;) -
vajo #7940 Nyugi. :)) -
r500 #7939 Ezt most én nem tudom értelmezni. :| -
#7938 ha van nyomorék ... :DDDD -
#7937 Jó mindegy.. most még hülye ez az egész rendszer.. majd ha kijön,akkor jobblessz.. :) -
#7936 Torrent.. -
Máté97 #7935 Még meg sem jelent a játék,akkor honnan lenne meg neked?....