52664
-
komiki #8021 Köszi Vajo.Jó lett:))
-
#8020 Na most már fejezzed abba, mert én lennék a házigazda, basználak ki, mint macskát szarni... -
vajo #8018
Összedobtam pár képet. -
#8017 :))) -
#8016 :)))))) -
Sóschips #8015 Lásd: #7942 és #7991 hsz. -
SnyperD #8013 Mint ahogy ezen sem :D Smile and be happy bitches ;) -
SnyperD #8012 Nem is csodálkozok rajta -.- tszgy -
Lolluki #8010 Hát nem csak értek hozzá!! -
komiki #8009 Lolluki egy igazi okostojás,szereti a tudását fitogtatni.Már több hozzászolásánál megfigyeltem hogy mindenkinél okosabb:)DE fogadjuk el őt ilyennek:))).
-
#8008 Ő is tudja, azért rakott olyan szmájlit. -
Lolluki #8007 S menj T&T-zni és nézd mag a Scaniánál tényleg az lenne a sebesség fokozat. De -1! -
Lolluki #8006 A hőmérő teljesen legalul van drága:) -
SnyperD #8005 Hőmérő -
DANIELTRUCKER #8004 Na akkor a félre értés elkerülése érdekében leírom még egyszer!!!
A 3. képen a scania MÍNUSZ EGYESBEN van
Tudtommal MÍNUSZ EGYES sebesség nemigen van, vagy ezt is rosszul tudom? -
#8003 bocs de diktáltam a tesómnak és nem tud valami jól írni -
Lolluki #8002 a baj nem jár egyedül! Című feladatot indítsd! -
komiki #8001 Jézusom:)Ezek a kialakitott mondatok:)) -
#8000 hello
azt akarom lérdezni hogy az astoriamap miert nem megy vagy melyik pályán kell indítani vagy hogy....? -
Lolluki #7999 Te még nem hallottál kuplungról? Biztos be volt nyomva a kuplung és megálltak azért 0Km/h :) -
#7998 Miért nem pauzálták le? ...vagy eF valahányas gomb menetközbe :) -
#7997 Nekem föntről a harmadik negyedik kép tetszik és az utolsó előtti. Persze a köd is jó. Igen a növényzetet én is vissza sűríteném. Nem nagy cucc volna ha, egy csuszkát készítene az scssoft amivel belehetne állítani a növényzet sűrűségét. Vagy eleve sűrűre készítenék el majd el árulnák hogy hol írjuk át:))) Vagy pont fordítva hogyan sűrítsük azt be. :) Tetszik a paprikás poén -
#7996 Azért van 1-esben mert állnak. Talán azért 0 a km/h óra is. Menet közben nem bírtak lőni képet -
JohnBart #7995 Nocsak, ezt eddig észre sem vettem, köszi! :) -
DANIELTRUCKER #7994 Apropó, továbbra is föntről a 3. képen 2 érdekes dolog figyelhető meg:
1. A scania -1-esben van
2. Úgy látszik megcsinálták a parkolóféket, ugyanis a műszerfalon nem világít a jel hogy be van-e húzva, pedig eddig ha a kar így állt akkor volt behúzva!
Amúgy meg a fák nagyon szépek! -
vajo #7993 Ha nagyon fog zavarni, akkor majd (ha ugyanolyan lesz a felépítése mint ets, gts, ats) def/vegetationban átírod a növényzet sűrűségét, és máris ilyen lesz. :DDD -
xaxoimi #7992 Köszönöm szépen a tudósításokat :D -
#7991 4GT5-487Z-DHTL-HEZG9-587U -
ben2004 #7990 Sziasztok! Tud valaki adni 1 Password-ot? -
DIESEL DOG #7989 Ezt nem tudtam, my fault, excuse me.
Egy ideje nem követem annyira figyelemmel a széria alakulását, csupán az ETS 2 fele érdeklődöm... :) -
JohnBart #7987 A T&T is Seven-M kiadású volt, és mi fordítottuk. -
#7986 Baromi jól néz ki. De a második bekezdés elkeserített. -
#7985 egyébként ez még kajak jó poénnak számít ? -
DIESEL DOG #7984 Ha a SevenM gondozásában fog megjelenni, akkor nagy valószínűséggel, ők fogják fordítani, legalábbis az ETS 1 esetén így történt. -
JohnBart #7983 A képernyőn a térképet lecserélik egy GPS-szerű kütyüre, de hogy a kabinban lévő GPS-modell is működni fog-e, azt nem tudom. A képek alapján lehet majd külön vásárolni GPS-t az utastér díszítésénél, szóval gondolom, hogy igen.
Valószínűleg magyarul fog megjelenni a játék, vagy a kiadó fordítja le, vagy a fórum törzsközönsége, attól függ, milyen módon akar majd honosítani az SCS. -
DIESEL DOG #7982 Na erre érdemes várni... -
#7981 Elméletileg mutatni fogja rendesen a helyes útvonalat... Arról viszont nem tudok, hogy milyen nyelven fog megjelenni, remélhetőleg magyarul is... :-) -
xaxoimi #7980 Látom te nagyon értesz ehhez azt is meg tudnád mondani hogy a kamionban a "GPS" az csak dísz mint az ets 2008-ban vagy igazából mutatja az utat és nem kell kínlódni a térképpel???És magyar verzióban fog megjelenni vagy angolul???
Előre is köszi a válaszokat! (: -
#7979 az még jó hogy nem kér majd nagy igényt -
JohnBart #7978 Nyilván megálltak és úgy csinálták a képeket.