52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Hungarykum
    1 biztos. Majd megtudjuk ha lesz valami. Ha meg semmi nem lesz akkor lesz ETS2.
  • Lolluki
    Igen???? s akkor mikorra várható?
  • Stig95
    Reklám volt
  • Lolluki
    Állítólag Május 15. jön! Ebből mi igaz mi nem nem tudom!
  • Hungarykum
    Scania Truck Driverről még ne is hallottam mostanáig.
  • Lolluki
    Miért mit akart, amúgy ez tényleg nem volt szép válasz :) Nem hozzád illő "gumikacsa"
  • gumikacsa
    Persze, mert nem láttad az előzményt...
  • traktoros1
    Az igen igazi magyar beszéd
  • TruckerDave
    De a Scania Truck Driver-ről beszélnek. Az májusban fog.
  • Hungarykum
    Ez már jó link (remélem). 5. bekezdés
  • Hungarykum
    SCS blogján volt az egyik hírben hogy 2012 augusztus első hetére teszik a megjelenési időt. Itt is van: 5. bekezdés
  • v43 001
    Május 15.-én ha jól emlékszem, de tuti május :)
  • TruckerDave
    Jah bocs elnéztem. Azt hittem az ETS2-t mondod. Mert sokan még mindig márciusi megjelenést reklamálják.
  • Robert24
    Ha augusztusban fog akkor mi értelme kiadni? Gondolom az egy kisebb kamionos szimulator féleség lenne így valószínűleg a fogyasztó nem azt fogja megvenni hanem az ets2-őt. Korábban azt is olvastam itt a topicban, hogy előjátékként jelenne meg ami nagyjából megmutatná a majdan kiadott ets2 főbb jellemzőit és esetleg ha hibát észlelnének játékos szemmel a fogyasztók az alapján orvosolnák.Így viszont semmi értelme ha ugyanabban az időben adják ki bevétel szempontjából.
  • TruckerDave
    Augusztusban fog!
  • wollnerd #8168
    Sztem május-júniusban jelenik meg.
  • Robert24
    Hali!
    pár oldalt visszaolvastam de nem nagyon találtam választ a kérdésemre. Ha jól tudom mielőtt kijönne az ets2, azelőtt scania simulatorral lepnék meg a rajongókat és ha jól emlékszem március közepe fele jósolták. Lassan már hónap vége van de itt is nagy a hallgatás. Lesz akkor vagy nem illetve mikor?
  • komiki
    Ha nincs annyi pénzed hogy megvedd,és csak erre van eszed,akkor rossz helyen jársz.Egyetértek az előttem szólokkal
  • Nohab
    Ha a megjelenési dátumot képtelenek elolvasni a bannerben, akkor hogyan találnák meg az off topikot?
  • fuszhi
    Üdv. Szerintem az ilyen dolgokkal kapcsolatban
    szokott lenni, talán off topik? Mondjuk az se effélére való. Gondolom.
    Vajon mit érez az aki normálisan megveszi a jogtisztát? Pláne ilyen ízléstelen megjegyzések alapján? Jó lenne, ha tetszik, akkor később megvennétek. Úgy tudom ha több bevételt jelentene nekik Magyarország, akkor talán visszakerülnénk a tervezett térképre. Ezt add össze. Nem hiszem hogy ti ne örülnétek neki ha játékban magyar küldetések is lehetnének. Egyik indok amiért kimaradt az országunk, mert túl kis bizniszt látnak az itt eladható szoftverek árában. Úgyhogy javaslom vedd meg te is. Na üdv te kismocsok
  • gumikacsa
    jelszó: 2012 augusztus

amúgy is, vedd meg bammeg..
  • komiki
    Hát nem tudom de azért egy szimulátornak nevezett valamiben azért számomra fontos lenne a fizika,amit valjunk be őszintén eddig nem nagyon sikerült hozniuk eggyik játékukban sem.A grafika nekem már igy tökéletes amit eddig láttam belőle.Persze bele lehet kötni de nekem elég.Abosszantó hogy még mindig nem adtak egy olyan vidit amelyiken frankón mozogna a szerelvény.nekem ez a bánatom :( De mégegyszer írom ez az én egyéni véleményem,nem vitatkozni szeretnék senkivel.:)
  • vajo
    Én kb mindig is a grafika miatt rinyáltam, mert ha élethű akkor elhiszem és az jó. Csak a látvány már megint a minőség rovására ment és ez a bosszantó. A fizika nálam másodlagos (szerintem csak nálam :DDD), ezért én jobban örülnék ha a kamionok is szebbek lennének soha. Az ilyen "aludjunk a kamionba" dolgok akkor lennének jók, ha pls már lenne a játék készen, jó fizikával, graffal és valami plusz élmény fokozót akarnánk a játékba tenni. :D
  • Gruudge
    Üdv, én játszom ezzel a játékkal igy néha néha és egész jó meg minden éskiváncsi leszek majd a ETS2-re is de viszont annyit nem tudok hogy mért nem álnak rá maga a kamion-ra h minden részlet eredeti legyen pl trailer kerekeit se lehet felhuzni , meg nem lehet maga a kamion-ba aludni meg ilyen aproságok amik szerintem fontosabbak lenének...csak a grafikára mennek.
  • vajo
    Őket senki sem érti...
  • gumikacsa
    Csodálkoztam volna, ha nem. :D
    Ám, akkor legyen 3, mert én sem teljesen értem a fejlesztők logikáját.
    "Logika, Spock. Azt hittem ez tetszik" - J.T.K. - ehh, idézgetős korszakomban vagyok. :P
  • vajo
    Nem vagy egyedül. 2-en már vagyunk. :DDD
  • gumikacsa
    Sajnos, ez van. Az Eu-ban egyébként sem szeretnek minket, nekik mi még mindig balkán vagyunk. A másik ok pedig valóban a nagyon kisszámú eladás, ami miatt nem foglalkoznak különösebben az országgal. Hogy azt a pár okost ne is említsem, akik a blogon, és e-mailben elég bunkó stílusban adtak hangot azon vágyuknak, hogy Magyarország is bent legyen a játékban.
  • atis0418
    Köszönöm az infókat. Bár egy vagyok a sok közül, nem teljesen értek egyet ezzel a logikával, de én azt fogadom el, ami van.
  • TruckerDave
    Hát ebben ha jól tudom 70 város lesz. De sajnos maradnak pár utcásként. Főleg azért Német ország és környékén csinálják a mapot, mert a GTS-ből komplett Németországot át tették így az a középpont úgymond. És hát ott a legnagyobb az eladás. Magyarországon nagyon minimális volt a játék eladása ezért nem rakják bele, mer nem érdemes belefektetniük munkát. Vagy valami ilyesmi lehet a nézőpontjuk.
  • atis0418
    Szevasztok! Nemrég bukkantam rá a hírre, miszerint készül az ETS2. Nos volna pár kérdésem, előre jelzem, ha valahol le van írva, ne pikkeljetek rám.
    Nos, ami az elődjében is -és minden Európa jellegű játéknál- szemet szúrt, az pedig az, hogy általában Németországnál vagy Ausztriánál keletebbre sosincs kidolgozva. Pikkelnek ezek ránk, hogy nem veszik bele a Kárpát-medencét?
    A másik, eléggé irreális, hogy pl. Bécs, vagy München egy 3-4 utcából álló telep, vagy említhetném akármelyik várost. A Haulin vagy ALH már konyít valamit a városhoz de ez megint olyan semmise. A harmadik pedig megint csak ilyen város jellegű felvetés: keveslem a településeket. Ne mondja már senki, hogy pl. Lengyelországban csak a főváros, vagy franciaországban az a 3 város van égen földön, ahol kamionos forgalom van...! Ezek mint olyan dolgok, amik szinte minden ilyen kamionszimulátorban jelen vannak a Hard Truck-tól kezdve egészen az ETS-ig. (Kivétel Haulin és ALH). A képek és videók alapján ez merőben ígéretesebbnek tűnik, nagyon kíváncsi leszek, hogy mit hoznak össze a srácok.
    Köszönöm a szót. További kellemes fórumozást!
    Üdv: Atis
  • Lolluki
    Amúgy korrekt!
  • Lolluki
    2 jó dolgot észre vettem a rosszakat nem mondom. Íme a kettő jó: kiteszed az idexet nem állnak meg és satuznak le hanem mennek tovább s a másik, hogy ezek szerint megkapták a licenset mert már nem "dav" hanem "Daf" ja és egy rosszat azért elmondok azt a nyavalyás fülkét a póttal miért nem lehet össze kötni 3 színű kábellel?
  • fuszhi
    Hasonlót szerettem volna írni. Ezer százalék hogy eltudnák készíteni a fizikát. Talán valamire várnak. Talán valakihez kell alkalmazkodniuk. Talán az utolsó pillanatokban bedobnak egy videót amin jól látszik majd a dolog. Talán csak a következő részt dobnák fel vele. Manapság nem csodálkozok semmin, hiszen a TDU is jó nagy átverés volt. Mindenki várta, az után jó drágán eladták és mikor megvetted két lehetőséged volt. Gyorsan bemeséled magadnak hogy ez jó mert...meg mert ... , vagy kimondod azt ami egyértelműen adja magát hogy : sz.r :) Remélem nem teszik ezt velünk. Tényleg szép a növényzet is.Meg az összes többi is viszont a videón kimondottan látszik ez a "mű" mozgás.
  • yokel
    Valóban, a növényzet egész jó lesz, animált, lesz benne kis szín (virágok), szal élethű! A fényviszonyok is egész élethűek bizonyos esetekben, full grafikán egész jól fog kinézni sztem a játék.
    Mikor először néztem a videót, szinte csak a környezetet figyeltem, a traileret nem is nagyon néztem...

De a mozgásokon sajnos szinte semmi változást nem láttam, nem lomhább a mozgás, a háttérben lévő kamionok szinte száguldanak, szal ez nem jelent vmi jót! Egyszerűen nem hiszem el, h ennyi mindent meg tudnak valósítani a játékba, de pont a lényegét egy szimulátornak nem tudják megvalósítani (fizika). Oké, h nem könnyű leprogramozni egy ilyet, de nem ma kezdték a szakmát, és mégse látni előrelépést e tekintetben!

Sztem az STD-be se fogunk változást tapasztalni, egy sima T&T 2 lesz, más feladatokkal...
  • DIESEL DOG #8147
    Tetszik!

Ami meg pláne, az az hogy "él" a növényzet, jól látszik a videóban hogy mozog a fű a széltől... jó lesz ez... :)
  • traktoros1

• péistike
    Tetszik hogy a gépszállítón működik a villogó:)
  • TruckerDave
  • SnyperD