52664
-
-
#8224 40 közép -
Solt #8223 Urak!
Tudja valaki, hogy itt nálunk a kamionosok melyik hullámhosszon forgalmaznak? ( CB ) -
#8222 Igen úgy becézik Sóschips-et :) -
WinStar #8221 igen,észrevettem,eggyel lejebbinek kellett volna,éjszakai műszak átka.
#8220: szomszéd? :D -
#8220 Szomszéd, WinStar sztem is mert Élek halok a Ladáért! :) azért lepődtem meg xDDD -
Sóschips #8219 Rossz embernek írtad szerintem:Dd -
#8218 Mi a bajod a régi autókkal? Egy 2012-es autó 2025-ben már sehol sem lesz :) Csak annyit tennék hozzá és ezzel részemről vége az offolásnak, hogy nagy tévedés, hogy egy Ladát csak szétütni lehet. Ha karban van tartva, elfogadható fogyasztással hétköznapokon is bátran vállalható autó. Csak egyszer ülj be egy veterán 1200-esbe :) Télen viszont igazi élményautó, amit olyankor nyújtani tud, azt semmire sem cserélném. Nekem is van egy "ezeröcsi". Hogy most csak 75 ló... Ilyen jó utakra nem is kell több. Na OFF vége. :) -
WinStar #8217 hallod 20 évesen én is szeretem a kocka ladát :)
Mindenkinek a szíve joga hogy mi a kedvenc kocsija,és azért mert neked nem jön be attól még nem kell legázozni,lecikizni :)
Van aki imádja még az 50-es 60-as évekbeli kocsikat is(Pl.: Corvette,Bel Air,stb...)és akkor mivan?Az is gáz?Legyek olyan hogy minden új autó ami kijön csak az tetszen,és akkor a többi már mind szar? :) -
#8216 Figyelj nem tudom neked mi a hobbyd vagy a kedvenc autód... De kíváncsi leszek hogy ennyi évesen hogy fog kinézni a kedvenced.. Nekem ez az életem..!! Ezt szeretem.. Ez olyan mint ha valaki a kamionokat szereti más meg megkérdezi miért jó ez?... na téma lezárva ne offoljunk... -
#8215 Micsoda igények... :D
Amúgy nem rossz egy jól megépített homológ Lada versenyautó.
Volt szerencsém egy 1.6-os rally ladához, Weber karbi volt rajta meg minden finomság, a tulaj elmondása szerint olyan 140 ló lehetett, de érzésre meg is volt :)
-
razor1997 #8214 Nem tudom mi bajotok van a Ladákkal de még ma is mekkora szám,mindent visz,a legjobb kocsi.:D
Nekem is van egy és nem sajnálom rá a pénzt hogy tuningoljam.:D -
#8213 2012-ben egy 1970-es Lada...?
-
#8212 Miért gáz?... -
Lolluki #8211 Eléggé gáz, hogy egy ladát akarsz:) -
#8210 Akkor már én is kérek :) Nekem sem kell pénz csak őő: (Ami kell) xDD -
komiki #8209 Ok megy az M3-as.Előre veszlek a listán,a házigazda mivoltod miatt:)) -
Sóschips #8208 Tegnap felhívtam őket,hogy mi a stájsz..azt mondták szombat reggel 9 és vasárnap este 7 között várható majd kép!..tehát nézd a fórumot csöndbe és több ilyet nem írj,mert ÉLNEK!;) -
#8207 hello
pff mar 10 napja hír nincs...
most majd mikor tesznek beraknak egyetlen egy képet oszt nézzük.... -
ben2004 #8206 b -
vajo #8205 Nekem egy M3-as BMW-t küldjél inkább, ne pénzt, ha már szórni akarod. :) -
komiki #8204 A pénz csak akkor megy ha jó lesz a fizika.:))De amit írtál igazad van. -
#8203 Adhatom a számlaszámom? Mert a fizika már most változott, erről videó is volt, bár messze nem volt tökéletes, de változott.
Ami most biztató, hogy eddig mindig a kiadó elvárásai alapján készítették a játékot (a kiadó határozta meg, mi legyen a játékban, mi nem, és a kiadó adta meg, hogy augusztus 5-én meg kell jelenni a játéknak. Sokszor nem volt így sem mindenre elég a megszabott idő, és jöttek a javítások). Ez lesz az első játékuk, amit nem a kiadó utasításai szerint készítenek, és ez jót tehet a játéknak.
Amit eddig láttam a játékból, az mindenképpen előre lépés, és nagyon tetszik. A tükör állíthatósága is, és a GPS is, na meg végre a világítást is külön gombokkal lehet majd kapcsolni, dinamikus fény-árnyék, változatos növényzet, táj, stb-stb. Remélhetőleg a manuális váltás lehetősége a G25-el, és a kuplung használata is bekerül a játékba, és ha a hátralévő 4 hónapban behangolják a fizikát, és a kormányzást, akkor még jó is kisülhet a játékból.
Én most is reménykedek, mint mindig. Sajnos eddig mindig csalódtam, de addig ne temessük a játékot, amíg ki nem próbáltuk. Hibátlan nem lesz, de attól jó még lehet, kis szerencsével akár még szimulátornak is nevezhetjük majd. (ÁMEN) :D -
komiki #8202 Mindenkinek utalok pénzt a számlájára,ha változni fog a játékban a fizika.:)Sajna biztos vagyok benne hogy nem fog.Az biztos hogy rengeteg apró dologgal telerakták ami egy kicsit kitolja majd az unalom faktort:).DE A FIZIKA MARAD.Ki fog órákat szarakodni a tükrök állításával?Ki fogja vég nélkül bámulni az új fajta gps-t?Nem mondom a kamion szépítgetéssel el lehet játszani de azt is csak azért hogy egy fényképet felrakjak ide,és vagy megdicsérik,vagy fikázzák.Más nem látja a játékban mert multi az nem lesz.Ellenben a térkép kissebb mint az elődben (országok számára gondolok),amivel ki lehet tolni a játékidőt.Az biztos hogy probálkoznak ami dicséretes.De erre megint bele tudok kötni hiszen a jó isten tudja hányadik játékuk már.És a gyakorlat azt mutatja hogy ami egy régebbi játékukban müködött,azt a következőben már nem láthattuk mert valamilyen érthetetlen okból kivették.Erre számittok most is.Nem lesznek nagy elvárásaim,és nem esek nagyot.Elnézést a sok pofázásomért:)) -
#8201 Nyilván bejön, hisz nem lennénk itt. A véleményeddel sincs baj, csak azzal, ha hülyeséget írsz.
"Abszolút jó kis szimulátor élményt nyújtott nekem mikor ráéreztem arra amit a programozók át szerettek volna adni amire most nem térnék ki."
Nem tudom, milyen érzésed lehetett, de hogy szimulátor élményt nem nyújtott a játék, az egyszer biztos. És a legbosszantóbb az egészben, hogy tudta az ember, ha csak egy kicsit foglalkoznak az irányítással, és a fizikával, fényévekkel jobb játék lenne.
"Kormánnyal iszonyat jó." Van itt valami szar előttem, amit tekergetek, de az iszonyat jótól messze van vele a játék. Lehet, hogy szutyok a kormányom.
" mikor kamionnal közlekedünk valahogyan át kell tudniuk adni azt hogy sebesség függvényében a kamion egy tartományban kormányozhatatlanná válik." Persze, de nem így, ahogy a játékban meg lett jelenítve, és nem olyan alacsony sebességnél, mint a játékban. Pl. mi anno a Rábákkal, Ifákkal szinte el sem tudtunk érni ilyen sebességet :).
"Már alig várom 2012 AUGUSZTUS -t" Ebben egyet értek.
És így a végére az én véleményem: Elsőnek legyen kész a fizika, legyen jó az irányítás. Ha ez megvan, akkor jöhetnek a kisebb-nagyobb dolgok, amikkel fokozzuk a játékélményt. Én is tudnék még sok dolgot felsorolni, mit vennék még szívesen a játékban, de nálam mindenek előtt van, a fizika, és az irányítás. -
#8200 ...Vagy az omsi fizikáját valami mód átfordítani az ETS 2 fizikájára és kicserélni. -
#8199 Hát ennyi.
Ez csak az én véleményem, nem kényszerítem senkire. :)))
Egyetértek persze hogy lehetne ezerszer jobb. Le is irtatok pár dolgot hogy min kéne változtatni. Egyet is értek.
Viszont a lényeg az amit most fognak nyújtani, hisz ha tetszik, ha nem :)))akkor is az lesz. Ha túl nagyra vágyó vagyok, akkor nem leszek elégedett soha semmivel. Mindenki másképp értelmezi ugyanazt a dolgot.
Ezzel semmi baj sincs. Szar a játék :) ahogy mondjátok. :)) Szerintem a látásmód a kulcsa mindennek, és alul van értékelve sok apró dolog amit ti másodrendűnek tartotok a játék lényegi részével ellentétben. Tudom.
Viszont én igyekszem optimista lenni. Nekem bejön a cuccos ;) Szerintem nektek is.:) -
#8198 Egy kis csapat, kis létszámmal. Ami nem megy gyorsabban, az nem megy. Be kell érnünk ezzel, sajnos nincs más cég, akik normális fuvarozós játékot készítenének. (bízom az omsi modderekben, hogy előbb utóbb lesz fuvarozós mod az omsihoz, akkor végre lenne egy jó kis kamion szimulátor)
Nincs hír, nyilván nem érnek rá. Nekem is jobban tetszett, amikor naponta volt legalább egy kép.
Remélem, a fordítás megint online fog zajlani, mint a T&T esetében, mert legalább nem két hónap csúszással kapnánk kézhez az EREDETI játékot. -
Robert24 #8197 Igazából ami nekem nem szimpatikus az az, hogy túl sok idő telik el az ets1 és a 2-ő között. Ha figyelembe vesszük az időintervallumot és maga a játék felépítését szerintem nincs arányban. Sokkal bonyolultabb játékokat hamarabb kiadnak. Tudom, hogy ez egy kis csapat de valahogy nekem olyan nyögve nyelősnek tűnik. Plusz valóban nagy a hallgatás ami megint fura. Egyszerűen ennyire nem haladnak források hiányában vagy mi a fene van? -
r500 #8196 Nem volt ott a Viktor? Mer akkor már fertőzöttek. Hanta vírussal. Most épp azon gondolkodnak, hogy mekkorát hantázzanak. -
#8195 hello
szerintem az scs-nel meghaltak :))
-
#8194 nem tudom mi a faszt vagytok felháborodva egyébként fuszhin :DD ha ő így gondolja .. oké :D -
Lolluki #8193 De csak írok mi az, hogy a kamion egy sebesség után írányíthatatlaná válik??? te vezettél már kamiont? (mert én igen)!! És mi ez a nyálas duma, hogy köszönöm ezt köszönöm (nem csak neked csinálják ám) azt csinálják minél jobbra és akkor tudják, hogy többen veszik egy szar játékot senki nem fog megvenni,vagy tegyenek bele multit és úgy, hogy csak eredetivel lehet játszani hidd el még többen veszik....ennyi de nem kötöszködni akartam csak elég nagy ökőrséget írtál.... -
Lolluki #8192 Én se írok semmit! de egy nagy faszságot írtál! -
#8191 Nem semmi, amit itt leírtál nekünlk.Inkább nem is írok semmit, mert megint azt mondják, nem méltó hozzám. -
#8190 Én biztos megveszem.
Nekem az előző rész is nagyon tetszett.
Abszolút jó kis szimulátor élményt nyújtott nekem mikor ráéreztem arra amit a programozók át szerettek volna adni amire most nem térnék ki. Ezt valaki vagy meglátja vagy nem. Kormánnyal iszonyat jó. Tudom még sokan rajtam kívül azt várják hogy még élethűbb fizikát készítsenek, én is örülnék neki.
Az elméletem azonban az hogy mikor kamionnal közlekedünk valahogyan át kell tudniuk adni azt hogy sebesség függvényében a kamion egy tartományban kormányozhatatlanná válik. Talán ez az amit másként oldottak meg és ez nem tetszik sokaknak. Viszont én belegondolok abba hogy régen ha már csak a környező forgalomra gondolok , ha azt feljavították és nem lesz vele gond, az már ha belegondoltok eleve nagyon köszönöm a készítőknek. A szép díszes menüt is. A névtáblát a madarakat a tükröt a napszakokat a szép tájat az új utakat aszfaltot az út irányt jelző belső térképet és így nem kell kilépegetni. Ráadásul nem kell módolni vagy mit amihez nem értek eleve és a kamiont felszerelhetem lámpákkal új felnivel takaró elemekkel. Szép hidakat és egyéb szobrokat helyeztek ki. Mindig lesz olyan dolog amiről majd tudunk értekezni hogy ez vagy az jobb lehetne. Ha legközelebbre elkészítik a fizikát valamiképp máshogy annak is tudok majd örülni. Lásd meg a kicsinyt , hogy megláthasd a gyönyörűségest. ;) :))) Na üdv :) Kedves fórum társaim. Már alig várom 2012 AUGUSZTUS -t
-
r500 #8189 grafika már elég jó
vezetékek?? fülkében alvás? pingpongasztal? sörsátor? toytoy wc? minek??
fizika?? még mindig úgy mozognak mintha dróton rángatnák őket... eddig kuka
pedig tetszene..
-
#8188 Május 15-én a Diablo 3 jön ki -
#8187 Nem. De sajnos néha már muszály velük így beszélni. Igazából azt hittem, a modi az ő hozzászólásával törli az enyémet is. Tévedtem, de nem is baj. -
Lada1500tuning #8186 lehet majd drifeteltetni meg tuningoltatni a múhelybe a kamionosokat?
tegnap lenyomtam 10 ezer km t a sima tdu kamionszimulátorba