52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • lenhoffer
    ets 2-rol nem lehet valahol demot letolteni. valaki valaszoljon legyszi kosszi..............
  • JohnBart
    Mondjuk a kormányzás érdekes. A videóban sokkal folyamatosabb, de a játékos állandóan korrigált jobbra-balra. Nekem olybá tűnt mintha billentyűzettel tolták volna, csak olyan OMSI/Rig'n'Roll-os megoldással, tehát ha elengedem az iránybillentyűt nem ugrik vissza középre a kormány, hanem abban az állapotban marad, amelyikben elengedjük.
  • gumikacsa
    Ez a videó nekem határozottan tetszett. A benzinkút végre úgy néz ki, ahogy annak ki kell néznie. Azért remélem, nem egy kaptafára készül majd mind, bár már úgy is előrehaladás lenne az eddigiekhez képest.

Amennyire ki lehetett venni, a kormányzás jónak tűnt, igaz a sebesség alacsony volt, de nem láttam azt a holtjátékot, amit pl. a T&T-ben.
    A kamion mozgása is tetszett, belső, és külső nézetből egyaránt.
    Alakul ez...
  • JohnBart
    Nincs jól optimalizálva a játék... Most meg mondom nézzétek meg ilyen mikro laggok vannak a benzinkutas videónál.
    Fejlesztői buildből van a videó, szóval valószínű, hogy ilyen gond a bolti változattal nem lesz (bár a T&T elnézve...)

Meg nagy gagyi, hogy nincsen a benzinkúton dugó egy autópálya mellett, mondjuk, hogy 4,5 autó elötted és várnod kell meg stb meg a kamionok egy 10 percig tankoljanak szóval lenne itt még mit csiszolni de hát lesz amilyen:D
    Persze, a svájci határon meg várjunk két napot amíg a két kilométeres sort átengedik, ugye? :D A játékkal azért játszom (majd), hogy kamiont vezessek, nem pedig hogy tíz percet várjak egy virtuális benzinkútnál. Vannak dolgok, amiket nyugodtan leegyszerűsíthetnek és kihagyhatnak, mert csak csökkentenék az élvezeti értéket.
  • DANIELTRUCKER
    Nekem tetszik!
    Újabb apró lépés a még reálisabb játék érdekében!
  • TruckerDave
    Azért már ez is nagy előrelépés, minden apróságnak örülni kell. :)
  • Lolluki
    Nincs jól optimalizálva a játék... Most meg mondom nézzétek meg ilyen mikro laggok vannak a benzinkutas videónál. Meg nagy gagyi, hogy nincsen a benzinkúton dugó egy autópálya mellett, mondjuk, hogy 4,5 autó elötted és várnod kell meg stb meg a kamionok egy 10 percig tankoljanak szóval lenne itt még mit csiszolni de hát lesz amilyen:D
  • Robert24
    A fülke (vontató) fizikája szerintem is egész jó, viszont a pótnál minimális oldalra rázkódás nagyon göröngyös úton talán szokott lenni. Ezt egy kamion sofőr jobban megtudná ítélni de én nekem mintha így rémlene. Nyilván ezek már nagyon részlet kérdések de nekem összességébe tetszik. Egyedül a pótnál lehetne talán még javítani.
  • komiki
    Messze van még augusztus de azért csak eljön.Nálam tuti vétel most már biztos.Szép lesz.
  • Kistódi
    Wooow!! Nagyon tetszik!! :) És jól látom hogy tükröződni fog a pót?
    (1:40-től mikor indexel kifele a pótnál látszik ) Jaaj de várom már :)
  • razor1997
    Jah és azt felejtettem el,hogy mint T&T-be is volt hogy fékeztél és a fülke nagyon dülöngélt,remélem ezzel azért kezdtek valamit mert azért nem ilyen hintaszék lenne jó.
  • razor1997
    Amúgy biztos hogy jobb lesz mert pl. a fülke is látod hogy mozog fékezés kanyarodás stb.Úgyhogy reménykedünk benne.Nekem amúgy csak a pótkocsi tengelyei nem stimmelnek,hogy ha átmegy olyan "rúdon" akkor szerintem nem kéne úgy felemelkednie a keréknek,de nem biztos
  • TruckerDave
    Az elődöknél biztos jobb.. Erre jó szemléltető egy videó amit még nagyon régen tettek közzé, direkt egy ilyen hepe-hupás teszt pályán.

Lehet akkor még sokan nem nézték a topikot így linkelem. :)
    Nekem jobbnak tűnik, bár én nem vagyok annyira hozzáértő. :)
  • Robert24
    A grafika csodálatos vélhetőleg a játék menete is még realisztikusabb lesz itt már csak valóban egy kérdés vár még válaszra, hogy milyen lesz a fizika?
    De ezt már mindenki csak a gyakorlatba fogja tudni megtapasztalni addig is marad a találgatás.
  • TruckerDave
    Legalább behozták azt a 10-en valahány néma napot :)

Nekem nagyon bejön. Végre reális kutak vannak. Szép oldalsó kis parkolók. Normális szemben lévő shop. Nagyon szép esti kivilágítás. Al tankolás.
    Nekem nagyon bejön ;)
  • wollnerd #8250
  • razor1997
    Új videó!!:D
    Nézzétek csak a belső GPS-t!!
  • luspaydavid
    A Vége
  • SnyperD
    Ezt a videót elnézve egész biztos hogy sofőr leszek :)
  • vajo
    Vége óriási :)))
  • TruckerDave
    2 valódi hang már garantált lesz a játékban :) Remélem többi típus hangját is így rögzítik.
  • razor1997
    De jó akkor nem szóltam.:D
  • razor1997
    Van új vidi igaz,nem in-game.
    Ha nem jó akkor sry

• lenhoffer
    tandemal es gabonas es tulmeretes szerelvanyel mert nem lehet kozlekdni;van meg mit fejlodni.....
  • Gubi1014
    És az szerintetek mért van h a az actrost nem változtatták meg????
  • Solt
    Köszi!
  • Robert24
    Én még azt bírnám ami élőbe is megszokott történni, hogy egy ideig egy cégtől egyszerre mennek a sofőrök. Teszem azt kifelé egy lerakóra mennek így belehetne állítani, hogy konvojba akár 2-3 kamion mennyen a célállomás felé. Ilyen biztos nem lesz még benne de ha már arra törekednek az évek folyamán, hogy minél valósághűbb legyen akkor előbb-utóbb ezt is beletehetnék. Ami nekem még hiányzott a játék folyamán, hogy nem láttam az utakon a saját sofőrjeimet. Infot kaptam, hogy mennyit kerestek de fizikálisan nem lehetett észlelni őket.
  • vajo
    Remélem lehet majd 400 sofőröm, mert nagyon cink volt az előző részek sofőr felhozata. Max 10 kamion, vagy kevés driver.. szörnyű. :D PttM-ben meg volt 20 embered azt 1 óránként láttál egyet.
  • Kistódi
    Csak a Scaniától kapott licencet a többiről sztem nem volt szó..
  • TruckerDave
    Meg a leges legelső mod egy real logo mod lenne :D
  • WinStar
    mit össze nem tudtok hisztizni azon most hogy a logó más mint a neve...ráérnek a kiadásig azzal szöszmöszölni.....holvan még Aug.
  • wollnerd #8234
    Tehát a kamionoknak nem igazi nevük van? De miért?
  • Hunter of Deer
    szerintem nem lesz, bar erdekes hogy a kepen merci jel van, viszont a neve majestic :D mar csak az ivedo hianyzik :D
  • Lolluki
    Csak legyen magyar:)
  • TruckerDave
    12 nap után ezt is megéltük :) Jó hogy ilyen részletes lesz!
  • DANIELTRUCKER
    (mást nem tudok hozzáfűzni)
  • Tessitore22
    Most akkor lesznek licensek v. nem mert a képeken Majestic és Dav van!?
  • lenhoffer
    daf-okba mien motorok lesznek valaszthatok
  • lenhoffer
    dania nem lesz a jatekban
  • LTomi
    Ma a játékbeli cégünk irányításáról írtak pár sort a blogon, ígéretük szerint sokkal kiterjedtebb és fejlettebb lesz ez a rendszer mint az előző játékokban.