52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • cbzotyoka
    http://1.bp.blogspot.com/-wWnDDHjQ2s0/T4CyhLfiGWI/AAAAAAAAAqY/cabOssVjp8s/s1600/01.jpg
  • Gubi1014
    az előző videóhoz kapcsolódóan!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=qTOPs8eyBx4&feature=g-user-u&context=G29f5b7eUCGXQYbcTJ33a9hcCeqxRbaBgYNsNxJ6Tc51ZHSQXVoQw
  • szabii98
    off:
    szerkezetileg rossz.

<a href=" LINK ">|<font color=#00000> Szöveg </font>|</a>
    semmi más nem kell, de be rakod elé a <br>-t és valami hülyeséget dob ki
  • vajo
    Én se tudom miért nem, de majd megcsinálom. :D
  • Lolluki
    Én már utaztam kamionnal kompon keresztül.És ahogy beparkolsz fel kell menned a személyzethez, nem is lehetsz lent a parkolóban a kamionoknál! Persze ott fent bolt,bárok,étterem és kialakított hálok/szábák/fürdők vannak ahol a söfőr pihenhet/aludhat! Szóval a lényeg nem lehetsz a kamionban:) Persze mivel az etsben nem szállunk ki így jó alternatíva az is amit mondtál :) Nektek is kellemes ünnepeket!
  • komiki
    Köszönjük,és viszont kívánom:)
  • fuszhi
    Komoly hogy egy kisebb hajót kell "Á"- ból "Bé" -be elfuvarozni? :)
    Akkor ez ilyen kompos megoldás lehet, nem? Mármint erre tudok gondolni.
    Ha tényleg így van bomba ötlet főleg ha lesz egy átvezető vidi amit stílusosan egy Esc billentyű megnyomásával szükség esetén átléphetünk ha úgy kívánja meg a helyzet :)))) Persze nem bánnám ha a kamionnal olyan parkoló helyet adnának ahol miközben átkúszik a vízen a komp belülről a fülkénkből egerünk segítségével bámészkodhatunk az út során az is tetszene alternatív megoldásként amit szintén az Esc bill el hatástalaníthatnánk. Kellemes húsvétozástot kedves :) fórumtársaim. Sok tojástot :)))
  • JohnBart
    Bocs a dupláért:
    Vajo, az új link (topik a FaceBookon) nem működik. ;)
  • JohnBart
    No igen, eléggé szadista az a játék. :D
    Én azon röhögtem, hogy az az első 3-4 oktatófeladat (pl. "Na most próbálj párhuzamosan parkolni") valami nevetségesen könnyű (van két percem elvégezni egy félperces manővert), utána meg az első éles feladatnál alig tudtam megszerezni az aranyat. :D
    Egy idő után rá is álltam az ezüstökre, azokat meg tudtam szerezni 3-4. próbálkozásra.
  • Hunter of Deer
    jó persze azt gondoltam hogy nem lesz hosszu fuvar, de a T&T-be azért már kicsit elszaladt a ló a vége fele sztem amikor még alig indultál el hogy betolass valami eszméletlenül szar helyre és már le is járt az arany :D
  • TruckerDave
    Ez azért jobban tetszik, hogy egy hét alatt 4 poszt, 2 videóval és sok képpel :)
  • JohnBart
    Miután a játék elvileg a Scania Járművezető-versenyt dolgozza fel, nem kell hosszú fuvarokra számítani szerintem. ;)
  • Hunter of Deer
    Ha már női sofőr akkor Lisa Kelly :P (Ice Road Truckers FTW)

Remélem ezt a Scania Truck Driving Simulatort jobban megcsinálják mint a T&T-t és nem eszetlen 2 perces pályák lesznek csak.
  • r500
    Ja. Annak a nőnek is volt, aki pár napja a helyi benzinkútra befordult és majdnem vitte magával az egész tetőszerkezetet. Úgy fordult, mintha személyautóval lett volna. Már a nyerges pót feléig sem jutott és beleakadt a tető tartó oszlopba. Plusz agyonnyomta a kukát is grátiszba. Akkora mellénnyel volt... Maradjanak a fakanálnál vagy a fuckanal-nál!
  • wollnerd #8293
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    xD Nők nem(igen) tudnak vezetni... :D
    1:23-tól, 1:50-ig a legjobb. XDD
  • fuszhi
    ..na látjátok nekem pont ezért tetszik, hogy végre lehet állítani a tükrökön. Sokkal barátibb, - ha , bár a teljes érzést nem tudják átadni mivel azt nem lehet- de igyekeznek apróbb dolgokban azt segíteni ; hogy minél inkább életszerűbbnek hasson. Leszámítva nagyobb dolgokat persze, mint a sokszor felemlített kormányzás és az ahhoz tartozó menet tulajdonságai a kamionnak.
  • DANIELTRUCKER
    Ne becsüljétek alá a nőket:

• xaxoimi
    anyámnak is van rá jogsija...(mi ezen az olyan furcsa...)
  • hungaryws
    Igen jól látod :D

OFF:

• wollnerd #8288
    Volánnál egy nő...? :O
  • hungaryws
    Scania Truck Driving Simulator

• Dupi30
    Hmmm... Én ugylátom hogy semmi gond nincs az irányitásal. Neked miért nem tetszik?
  • TruckerDave
    Olyan mintha még mindig billentyűzet lenne, csak lassabban fordul és nem ugrik rögtön vissza. Ahogy JohnBart is írta már.
  • eightmiles
    kijöttmáe tőteni akarom lefelé
  • gumikacsa
    alaposabban megnézve a videót, rá kell jöjjek, az irányítás egyelőre ugyan úgy kalap kaki, mint eddig.
  • xaxoimi
    én már nagyon várom az augustust!!!
  • Hunter of Deer
    volt már :) #8249

jajj de messze van meg augusztus :/
  • Gubi1014
    http://www.youtube.com/watch?v=4mhopUhkFrw&feature=g-u-u&context=G210814fFUAAAAAAACAA
  • yokel
    "Szerintem a játék élethűsége a vezetési élményen múlik, hogy a kamion amit vezetek, úgy gyorsuljon-lassuljon, úgy forduljon, ahogy annak lennie kell. Ha viszek valamit a hátamon, annak érezzem, hogy hatása van a menettulajdonságra."

Teljesen hasonlóképpen gondolom én is a dolgokat!
    De én úgy látom ebben az új videóban, h ez még mindig nem így van és tartok tőle nem is lesz. Pl. kb. 0:27-nél mikor beáll a kútra és kissé lefékez majd újra "megindul", mintha nem is lenne mögötte semmi, úgy "gyorsul", vagyis a videót nézve nincs meg az az érzés mintha lenne mögötte súly, nem "lomha" a visszagyorsulás, remélem értitek mire gondolok. Szal, e téren én nem látok előrelépést, mindemellett jó a videó, egész jók a fényviszonyok, bár a beton nagyon fénylik a kúton, de 1-2 képkockán nagyon élethű a nappali fény.

Ja és nagyon ütnek a hőlégballonok a levegőbe!
    Na nem mintha ezek újdonságok lennének...
  • gumikacsa
    Most esik le, mire gondoltál. Itt jegyezném meg, ahogy az előttem szóló, én is a saját nevemben beszélek (és nagyjából leírom ugyan azt):

Amikor sírok az élethűségért, a fizikára, és az irányításra gondolok. Szerintem a játék élethűsége a vezetési élményen múlik, hogy a kamion amit vezetek, úgy gyorsuljon-lassuljon, úgy forduljon, ahogy annak lennie kell. Ha viszek valamit a hátamon, annak érezzem, hogy hatása van a menettulajdonságra. A kamion sérülései, az alkatrészek amortizációja is hatással lehetne, de ez már lehet túl nagy falat :D. Ezek az elsődleges szempontok, ha ez megvan, onnantól már számomra élethű, a többi csak hab a tortán.

Persze még sok apróság van, ami még dob a játék hangulatán, és élvezetesebbé teszi, ezeknek sem vagyok ellene.

Van még egy kategória, amik ugyan élethűvé tennék a játékot, ugyanakkor meg is ölnék vele a játékélményt. A bizonyos helyeken való hosszú várakozási idő is ilyen.
  • JohnBart
    Én csak a magam nevében beszéltem. :) Szerintem egy játékban a "valósághűség" nem feltétlenül azt kell jelentse, hogy _minden_ pontosan úgy történik benne mint a valóságban, hanem hogy a központi elemei minél inkább megközelítsék azt - a sokadlagos tényezőknél ez annyira nem szempont, főleg ha az keresztbe is tenne az élvezetnek. Épp ezért, ha valósághűségről van szó, az ETS2-től leginkább egy jobb vezetési modellt és kidolgozottabb cégmenedzsmentet várok, mert ezek adnák ugye a játék magvát. Az olyan apróságok, mint hogy a benzinkutaknál 2 vagy 10 autó áll-e, abszolút sokadlagos szempont számomra, a lényeg ekkor csak az, hogy menjen be az AI tankolni és hajtson ki onnan (mert az azért ad valami pluszt a játékélményhez), meg hogy ne akadályozza eközben a mi behajtásunkat (ami az általad vázolt ultraélethű esetben mindjárt necces lenne).
  • fuszhi
  • fuszhi
    Hát ez kegyetlen hogy tényleg kigurulnak az autók a kútról meg gondolom befelé irányba is :)
  • vajo
    Mi ez az állatkert itt?? :))))
  • Robert24
    realitásra gondolt...
  • komiki
    Mi az a "ralitás"?
  • gumikacsa
    Még jó, Te nem azt akarod b+ :) :D
  • MolnarDaviX
    Nekem is tetszik a játék...nagyon is!!! bármég mindig hiányolom a platós kamionokat.
  • Lolluki
    És mindig a ralitásért sírtok, hogy bárcsak olyan lenne mint igaziból:):):):)):
  • DANIELTRUCKER
    Még nem!!!