52664
-
#8427 Remélem annyi is lesz az ára és nem 7 8 ezer forint mert arra tippolnék.
Remélem nekünk az eladott példányokból nem csak a reszli marad :))))))
-
Robi546 #8426 Ne már, Szlovákiában csak Pozsony lesz ? :((( Legalább 3-4 város is lehetne Szlovákiában,na mind1 lehet hogy még azért bővül. :D -
Robert24 #8425 Így már világosabb számomra a változás. A minőségre mentek nem a mennyiségre. Egyszer talán azt is elérjük, hogy egész Európát minőségileg is lefedje de ehhez kétség kívül mi is kellünk... Én csak bízom benne, hogy mindenki aki híve ennek a típusú játéknak, segítik a jövőre nézve a fejlesztőket a játék megvásárlásával és akkor határ a csillagos ég...:D -
vajo #8424
Gondolod??? :DDD -
#8423 -
#8422 -
#8421 Egy nagyon enyhe célzás -
Sóschips #8420 VAJO-n ki lesz olyan aki majd csinálja?! -
#8419 Ott a pont. Nagyobb játékélményt fog nyújtani az, hogy egy ország keresztülutazása nem 10 perc lesz. Egy Glasgow - Milano túra azért már eléggé combos lesz a GTS méretaránnyal :) És még nem is két szélső várost említettem. A GTS méretarányaival nézve az eddigi GTS beli leghosszabb útnak ez is több mint duplája. Inkább kevesebb ország, de részletesebben. :) -
#8418 xD
-
#8417 Amúgy meg: írtam. -
#8416 Nem kell beletenniük,gondolom a sok mapper aki a mapokat basztatja az csak megcsinálja Magyarországot,biztos lesz olyan:D -
#8415 Ha jól emlékszem régebben azt írták 60 város lesz. És már ez is nagy előrelépés a tízen-huszon valahány városhoz képest. -
#8414 Nekem így is tetszik. Ahogy számolom 50 vagy 60-nál több város lesz benne/nem volt kedvem végig számolni/. A térképen lehet látni hogy néha nagyon rövid fuvarokra lehet számítani, néha nagyon hosszúra. De az egészbe már az is tetszik hogy nem úgy van mint ETS1-be hogy vagy vagy 10 ország és mindegyikből a főváros van bele rakva. De a végére kifog derülni hogy végül is attól hogy nincs benne Magyarország/bár örülnénk neki/ attól élvezhető lesz a játék. Én várnék egy videót a kompozásról hogy az hogy fog történni. Hogy felhajtunk és és végig alusszuk az egészet? De nekem az eddigi munkájuk tetszik. Főleg hogy eredeti kamion hangok lesznek a Renault-nál meg a Scania-nál. -
JohnBart #8413 Olvasgatom a hozzászólásokat, és látom, hogy páran meg vannak róla győződve, hogy nem olyan nagy meló berakni a hiányzó országokat a játékba. Olvassátok el azért a fejlesztők álláspontját is... ;)
-----------------------------
"Sosem elég nagy a térkép"
A Euro Truck Simulator 2 bejárható területe kompromisszumok és prioritások összességének végeredménye.
Az ETS1 után rengetegen kértétek, hogy a pálya sokkal több főútvonalat és másodrendű utat tartalmazzon - e visszajelzés olyan erős volt, hogy mindenképpen kezdeni akartunk valamit a kérdéssel. Miután az ETS1 méretaránya mellett ezt nem tudtuk volna megvalósítani, kidolgozottabb pálya építése mellett döntöttünk. Bár Európa összes jelentős autópályáját így sem tudtuk volna 1:1 méretarányban berakni a játékba (már csak azért sem, mert abban az esetben a szállítások napokig, és nem percekig tartanának), tudtuk, hogy sokkal részletesebbre kell készítenünk az új terepet.
Végül a GTS és az UKTS méretarányának használata mellett döntöttünk: a két testvérjátékot eleve egy esetleges későbbi bővítés tükrében fejlesztettük, az ETS2 világa pedig e bővítés gyümölcse, melynek végeredménye egy sokkal kevésbé lefedett, de jóval kidolgozottabb Európa lett. A bővítést a két ország körül végeztük: amint az új területek részletességével elégedettek lettünk, tovább bővítettük a terepet, majd ismét nekiálltunk kidolgozni az újabb pályarészeket - a folyamatot pedig addig ismételtük, amíg bírtuk (ne feledjük viszont, hogy ha kis léptékkel kezdünk, akkor a végeredmény sem lehet sokkal nagyobb). A mostani térkép gyökerei tehát nagyjából négy évre nyúlnak vissza.
Jelenleg az ETS2 világa nagyjából 30 évnyi munkaóra eredménye: ennyi időbe telt a pálya felépítése, a hozzátartozó modellek elkészítése, és a "nyers" térkép polírozása, benépesítése. Természetesen jelentős mennyiségű új területet adtunk Németország és Nagy-Britannia mellé, de a GTS és UKTS terepei is alapos ráncfelvarrást kaptak: új utakat és kidolgozottabb környezetet tudhatnak maguknénak. Mindkét folyamat felettébb idő- és munkaigényesnek bizonyult, és ennek megfelelően nagy befektetés, valamint kockázat is a csapat számára - szó szerint minden tőkénket a játékba fektetjük.
Természetesen a jobb úthálózat tükrében érthetőek azon kívánalmak, hogy modellezük le a teljes kontinenst, méghozzá mihamarabb. Sajnos ilyen részletesség mellett ehhez jóval több idő és munka kell, még ha mi is a Ti álláspontotokat erősítjük. Tekintsétek hát a Euro Truck Simulator 2-t az első jelentős mérföldkőnek, amely ebbe az irányba vezet - nagyon reméljük, hogy a játék eladásai hozzásegítenek minket a Euro Truck sorozat és annak világának továbbfejlesztéséhez. -
#8412 Minek anyázol? -
paj01 #8411 Hát de annak tényleg semmi értelme, hogy telerakják elnagyolt térképrészekkel.. Igazából ha egyetlen német tartományt reálisan lemodelleznének "ától cettig" már az is gazdagabb lenne mint ez, sőt... Én inkább arra szavaznék. Aztán lehetne dlczni ezerrel:) -
#8410 Tudom, de ha már azt mondták a legjobb szimulátort akarják kiadni akkor ezen lehet kicsit még dolgozni kellett volna. Egy két város kellett volna legalább és akkor már egy picit teljesnek néz ki a dolog. -
Robert24 #8409 Ezek szerint Európa más országából is kevés az eladás, hiszen egy jó pár nagy ország nem került bele ráadásul olyan is ami benne volt az Ets 1-be. Spanyolországot nagyon sajnálom Olaszország többi részét illetve Skandináviát. Szerintem kevés ez így még is csak Európát dolgozná fel nem csak 1-1 országot. Fogadni mernék ha megcsinálják amerikai típusra ott minden állam benne lesz. Gondolom számítanak rá, hogy nagyobb piac és többen fogják megvenni. -
#8408 ez még mindig szomorú egyébként .. aki szereti az ilyen játékokat annak tényleg " kötelező " lenne kiadni 2-3 ezer ft-ot egy játékért . bár ez csak saját vélemény .. -
CB 31 Szmötyi #8407 Sajnálom megint ezt a monotonságot. Nem lesznek kisebb falvak,városok hogy át kelljen rajtuk menni. Megint csak autópályától autópályáig. -
#8406 Igazából, ha figyelted a híreket, írták, hogy csak ennyi lesz, úgyhogy tudható volt. -
#8405 Máskor mikor voltak képek, még gondolhattuk, hogy az a rész nincs kész, de ez a fázis szerintem már befejeződött és még is Franciaország fele nincs is meg :O Lehet nagyobb de igazán lezárhatták volna a részeket. Most van fél Olaszország fél francia stb. -
Robert24 #8404 Mondjuk Spanyolországot miért hagyták ki? Az Ets 1-be benne van ha jól tudom. Portugália is benne lehetne még illetve Skandinávia. Olaszország északi részét látom csak az is fura. Minimum azok az országok benne lehetnének ami az elődjébe megvolt. Egyesült Királyságot belerakták de kihagytak egy jó párat... -
MauroN #8403 Nem. Ez sem helyes. Helyesen: anyád. Próbáld újra -
#8402 Nem fogják. Itt a fórumon van 1-2 ember, aki esetleg megveszi, de ha átnézel az off topikba majd láthatod, mennyien nem. -
#8401 De nem fogják. És már most az utolsó 3-4 hónapban ne ezzel foglalkozzanak. Az irányítást, kormányzást csinálják meg rendesen, meg optimalizálják a szimet. Nekem ezek fontosabbak, mint hogy most betegyenek egy 2 utcás Budapestet. Aztán remélhetőleg, ha most ütős cuccot dobnak össze, sokan megveszik Magyarhonból, és akkor talán a következő részben helyet kapunk mi is. Amúgy meg, így is eléggé nagy térképet kapunk, ahogy nézem, a GTS térképnek 3-4x-ét. Erre nem lehet panasz. Képeket láttunk, szóval remélhetőleg a minőségre sem. Szóval várom továbbra is türelmesen. -
#8400 Ahogy látod.:)
Igen, sajnos rossz nézni hogy Szlovákiából egy város benne van és nincs semmi több. Nagyon örülne szerintem neki mindenki ha bele kezdenek egy országba akkor azt rendesen be is fejeznék. És még az a kár hogy Magyarország nem fért bele.:S Pedig még a megjelenésig van 3-4 hónap. Még imán megtudnák csinálni. -
#8399 Olyan TDU-san fel kell majd fedezni az utakat ? :D
Amúgy nagyon rossz azt látni, hogy ott van Szlovákia meg Ausztria is és nincs tovább :/ -
#8398 Új képek a térképről
-
#8397 xD nagyon fasza,és aza banán a végén:DDDD -
lenhoffer #8396 anyad. ezt helyesen irtam -
#8395 1. Caps Lockot kapcsold ki..
2. Ami kikerül a blogra azt úgyis 1 órán belül kirakja valaki..
3. Ezt gyakran nézedgesd!. -
lenhoffer #8394 HELIHO MI A PALYA AZ SCS-EL NEM LESZNEK VEGRE VALAMI ERTELMES KEPEK ES VIDEOK MART NAGYON HIANYOZNAK MERT MOSTANABAN NEM NAGYON VOLTAK KEPEK ES VIDEOK A JATEKROL HA VALAKI TUD KEPEKET ES VIDEOKAT TOLSE FEL LEGYSZI KOSZ....................................................................... -
#8393 legyen már egykép -
Lolluki #8392 Esélytelen! Szerintem száz, hogy nem fogják 2 szer felvenni! -
vajo #8391 Lehet nappal is csinálnak, meg esőben is. (Bár kétlem. :D) -
#8390 :D Legutóbbi videó végét csak felül tudták múlni :D -
Lolluki #8389 Ez mind szép és jó!
Csak nekünk nem mindig fog esni az eső és mivel ők ilyen esős vizes útban felvették így gáz de mondjuk profi cuccal kilehet vágni! A másik meg, hogy póttal teljesen másabb ám egy kamion hangja:) -
#8388 Videó.. Bocsánat a 2 hsz-ért csak elsz@rtam a videót :S