52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Peter 77
    Sziasztok!
    Segítenétek nekem ebben hogy ez a számítógép mennyire felelne meg az ets2-hez:
    Alaplap
    MSI G41M-P26

Processzor
    Intel Dual Core E5800, 3.2Ghz

Memória
    Kingmax 6GB DDR3 1333MHz

Video vezérlő
    ATi Radeon HD 6570 2GB

Merevlemez
    750GB (+250GB +3.000.-Ft)

Tápegység
    400w

Optikai meghajtó
    kétrétegű Dvd író

Hangkártya
    7.1 csatornás

Lan
    10/100*1

USB
    hátlap 4db, előlap 2db

Ház
    Választható

Garancia
    3 év

• paj01
    Hát ha olyan optimizálatlan marad mint a T&T akkor egyik sem... Sztem érdemesebb minimum egy HD67xx -es kártya... Vga-nal a 3-4jegyű sorszámozásnál a második számot érdemes figyelni általában az 5-6 alattiak kb csak irodai alkalmazások futtatására elegendőek. Játékra nem nagyon alkalmasak ezek a kártyák. Gfből talán egy 450es elegendő lehet, de ezek a dolgok procitól is függnek.
  • Lolluki
    Hoppá! Belűről is kis fülke a kis fülke???? :D
  • péistike
    Csatlakozom az előttem szólóhoz.
  • szabii98
    Kurv*ajól néz ki!
  • TruckerDave
    :)

• cbzotyoka
    Bocs de nem értem hogy miért nem jó
  • Peter 77
    Sziasztok!
    Szerintetek az euro truck simulator 2 hez melyik videókartya lehet a jobb ( NVIDIA GEFORCE GT 440 1GB VAGY ATI RADEON HD 6570 2GB) ?
  • r500
    Hát mondjuk úgy érdekesen fogalmazott.. :XD
  • vajo
    WUT????
  • longhaul
    Hát. Mondjuk utcákat nem rakod bele a készítő, csak néhány utcákat a városban és csak autópálya van. Nem tudom a vonat közlekedés? Mert igazából úgy lenne jó? De ez is jó.
  • vajo
    Itt látszik mekkora is a map. :))
  • gumikacsa
    :D
  • fuszhi
    Rendben ez nagyon nagyszerű. Én még fizetnék is a magyarításért. Köszi hogy ennyire nagyszerűek vagytok.

Te gumikacsa :))) ejjj :)
  • JohnBart
    Köszönöm az eddigi üziket, ma estig várom még a jelentkezéseket, aztán küldöm a felhasználók listáját... :)
  • gumikacsa
    Hozod a formád :D
  • JohnBart
    Mivan??? Pont azt írtam, hogy elkészült a magyar fordítás első változata, és át kell néznünk, hogy OK-e...
  • fuszhi
    "Remek", akkor magyarul nem jelentetik meg. Sebaj majd akkor "angolulunk" :))) Szép nyelv az angol. De a magyar még szebb. :)
  • gumikacsa
    Igen, vannak, valószínű, ezt a térképet is úgy csinálták, hogy a következő részben ezt a térképet bővítik tovább.
  • JohnBart
    Levelet kaptam Paveltől. A hazai kiadó megcsinálta az STDS fordításának vázlatát, de a csapat szeretné megnézetni a T&T-s fordítók törzsgárdájával is az anyagot, hátha találunk benne hibákat, vagy tudnánk finomítani a szövegen.

A közösségi fordítás ezúttal meghívásos alapon működik (elkerülendő az mrtteam-féle idióták spamáradatát), szóval nem vehet részt mindenki a buliban. Olyan emberekre lenne szükség, akik...

1. Részt vettek a T&T fordításában,
    2a. Társalgási szinten magabiztosan tolják az angolt (tehát a "hit the road"-ot nem úgy fordítod, hogy "megüti az utat") ÉS/VAGY
    2b. Otthon vannak a járműtechnikai szakzsargonban (tehát ha pl. küldök egy Google-képet egy magneto shaft-ről, mert gőzöm sincs mi az, akkor rávágod, hogy az a gyújtómágnestengely).

Amennyiben a fentiek állnak rád, és szeretnél részt venni a korrektúrában, küldj nekem egy privát üzit. :)
  • v43 001
    Itt is meg kell majd "venni" az országokat, mint az első részben? :) Mert erről még nem halottam semmit.
    Amúgy nézegettem nagyban a térképet és mintha lennének ilyen leágazások néhány helyen, például Brno és Pozsony között vagy az az útvonalrész amit ti magyaráztatok. Lehet, hogy késöbb lesz bővítés, sőt szinte biztos. Ha belegondoltok, az ETS1-re is megkaptuk bővítésként Angliát és újabb főutakat, valamint a GTS-t is bővítették Ausztria egy részével.
    Úgyhogy én továbbra is hangsúlyoznám, ahogy páran ezt már megtettétek, hogy tessék megvenni a játékot és megmutatni, hogy mi is létezünk! :)
  • JohnBart
    Hmm... Ez viszont teljesen igaz.
  • Haulin
    Az igaz, de viszont a területeken lévő cuccok igen. Gondolom nem csupasz semmibe akar vezetni senki.
  • gumikacsa
    De látom a blogon, még mindig van olyan hülye hazánkfia, aki nem tudja felfogni, hogy nem lesz benne Magyarország.
  • JohnBart
    Nem lovallom én bele magam semmibe (elvégre tisztában vagyok azzal, amit a hozzászólásodban boncolgattál), csak gondoltam feldobom a témát, mert "poén" lenne látni, hogy ebben a részben már megcsinálták a pesti lehajtót, még ha nem is megy el odáig az út ebben a részben... :)
  • gumikacsa
    Valamit félre értettél, én vagyok aki azt mondtam, hogy az az út nem jön be egy picit sem az országba. :) Ha meg mégis, akkor tévedtem.
  • yokel
    Sztem kár ilyenekkel kombinálni, mert a csalódásnál nincs rosszabb, pláne ha az ember még hitegeti is magát előtte, h "hátha" lesz benne akárcsak kicsi Mo.!
    Felesleges olyan dolgokba belelovalnia magát az embernek, amiről már az elején tudni lehetett, h nem lesz benne. Csak rá kell nézni a térképre, és tisztán látszik, h melyik 2 piacra készül ez a játékuk is (angol, német), amit teljes mértékben megértek, hisz ott lehet a legjobb eladásokat produkálniuk. Csak nézzük meg pl. a saját országukat, össz-visz 2 város csináltak maguknak! Akkor miről beszélünk?!

Mellesleg mki tudja, aki nyomon követi az SCS játékokat, h ahogy kijön a játék, nekirontanak a modderek a játéknak, térkép bővítés/építés szinten is. Az orosz, lengyel, román "map guruktól" szinte 100%, h fogunk látni jó kis cuccokat a játékhoz!
    Azt, h magyar részről kitől lesz próbálkozás azt nem tudom, mert ránézésre jópofa dolognak tűnik a map építés, de ha belemélyed az ember akkor döbben rá, h ez bizony nem 5 perc, és megér-e ennyi időt belefeccőlni csak, h Pistike és Józsika utána 2 perc alatt letöltse és tólja rajta?!
    Biztos lesz olyan akinek lesz kedve/ideje/türelme majd ehhez, de ha a GTS magyar vonatkozású dolgait nézem, hááááát...
    De, bízzunk a magyar fiatalságba!

Mellesleg pl. egy Wien - Glasgow távolság szép lesz majd így is, nem 5 perc lesz az tuti! :)
  • gumikacsa
    Jó lenne, de akár hogyan gondolkozom rajta, nem logikus. Minden érintett országra megcsinálták a rá jellemző táblákat, közúti jelzéseket, rendszámokat. Ha meg arra a kis szakaszra megcsinálták, akkor már belefért volna Sopron, vagy Győr, esetleg Bp.
  • vajo
    Max Magyarország tábláig. :D De ha igaza van JohnBart-nak, akkor már lesz egy kis MO a gémbe. :DD
  • Sóschips
    ..most mondd azt,hogy tévedtem:DDD
    Nem telik el pár hónap és tuti lesz valami kis Mo. csírácska ETS2-be is:D..legalábbis szerintem a Magyar Köztársaság tábláig biztos eljutsz:DDD
  • vajo
    A térkép mérte nem befolyásolja a gépigényt. :))) (Max a város)
  • fuszhi
    Jó lesz ez. Jobb lesz ez mint az elődjei. Bizonyos dolgokban.
    Végül az idő lassan mindent megold. Majd meglátjátok. :)
  • Haulin
    Szerintem nagyon jó kis játék lesz. A térképről annyit, hogyha egész eu-t sikerült volna nekik lemodellezni ahogy páran gondolják, akkor meg a hatalmas gépigény lenne a gond. Mert gondolom(én) zabálná a gépet az ha minden ország nagyobb várossal és több várossal lenne benne. Így is rémisztő ez a 60 város :) de várom! :D
  • JohnBart
    Játékfejlesztőknél alapkövetelmény eltűrni az ilyen arcokat. ;D
  • gumikacsa
    Igazából, van türelme az scs-nek, amennyi idióta hozzászóló van.
  • JohnBart
    Jók egyébként a hozzászólások a blogon, valamiért néhány arcot megdöbbentett, hogy az SCS voltaképp az UKTS és a GTS pályáit építette körbe, most meg jól fel vannak háborodva, hogy "átvágták" őket, és hogy milyen kicsi az új terület valójában... :D

Lehet hasonlítgatni az ETS1-hez... :)

• gumikacsa
    Majd meglátjuk, én azt remélem, úgy van, ahogy Te mondod.
  • JohnBart
    Igazad lehet, bár nekem a Pozsony alatti kanyar erősen a hegyeshalmi elágazásnak tűnik, és lenne is értelme ott lezárni most a pályát, ha a későbbiekben (pl. következő részben) kelet felé terjeszkednének.

GMaps-et megnézve nekem a pirossal jelölt szakaszra hajaz az SCS útja, de mondom, lehet neked van igazad... :)

• gumikacsa
    Szerintem nem, csak csalóka a kép, és az az A6-os.
    A másik "vékonyabb szürke út" pedig a rengeteg főút egyike.
  • JohnBart
    Nézegetem itt a térképet, főleg a Pozsonytól délre eső 90 fokos kanyart az úton, és káromkodok. :D

Ha jól megnézitek, akkor látszik, hogy Bécset és Pozsonyt két út köti össze, az egyik egyenesen a két város között fekszik, a másik meg kishazánkon át vezet. Nagyobb összegben mernék rá így fogadni, hogy ha magyar város nem is lesz a játékban, a magyar-osztrák határon át tudunk majd lépni - csak épp az M1 lehajtója Budapest felé le lesz zárva (ahogy tette azt az SCS egy csomó, a friss képek alapján most megnyitott lehajtóval a GTS-ben).