52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi
    Csak lesek , viszont már épp ideje így 2013 felé hogy a grafika alap legyen. Inkább szégyen és gyalázat lett volna a részükről ha nem zárkóznak fel. Amúgy remélem nem baltáznak majd el semmit. Szóval nem lesz semmiféle későbbiekben rátelepíthető patch -os megoldásuk. Jól néznek ki ezek a képek valóban. A legjobbakat uraim.
  • Gubi1014
    nagyon tuti lesz mind 2 játék!!!!
  • JohnBart
    Bocs, az előbb elrontottam a linkeket:

• JohnBart
    "A Scania Truck Driving Simulator már majdnem kész. Bár pár bugtól még meg kell szabadulnunk, azok száma egyre csökken, és remélhetőleg nem tart sokáig megszabadulni a maradéktól.

A lenti képek a Dangerous Drives (Veszélyes fuvarok) mód két pályájáról származik: ebben a módban egy tucatnyi olyan kihívás kapott helyet, amely a mindennapi életben bármikor megnehezítheti egy profi életét. Eme pályák azonban csak töredékét adják majd az STDS tartalmának: a kamionvezetési készségeket fejlesztő oktatómód mellett a Scania Fiatal Európai Kamionvezető-Bajnoksága is terítékre kerül majd, emellett pedig egy nagyobb térkép is rendelkezésetekre áll majd, amelyen kötetlenül vállalhatok fuvarokat Scaniátokkal."

• Boxer HUN
    "Ebben a játékban nagyon nagy fejlődést értekel grafikai téren mert már ebbe jó formán már nem is kell kamiont tölteni mint a régibe mert már ebben saját magd diszítheted és stb. még, hogy már most törni fog-e a kamion és hogy lessze e trafipax és stb. "

Szóval dicséri a grafikát és azt, hogy már szinte gépeket nagyon nem is kell hozzáadnunk a játékhoz mert majdnem minden módosítást el lehet végezni programon belül, valamint érdeklődik, hogy törhetőek lesznek-e a kamionok és lesznek-e különleges akadályozó tényezők a feladatok alatt...stb.

• gumikacsa
    Szia!

Most fogalmazd meg értelmesen, és próbáld meg leírni még egyszer.
  • bence1113
    Ebben a játékban nagyon nagy fejlődést értekel grafikai téren mert már ebbe jó formán már nem is kell kamiont tölteni mint a régibe mert már ebben saját magd diszítheted és stb. még, hogy már most törni fog-e a kamion és hogy lessze e trafipax és stb.
  • marka47613
    Ez a videó tényleg zseniális!
  • JohnBart
    Az ETS2-nél nem lesz multi sem most, sem később, egyedül a Scania Truck Driving kap valami hasonlót, ott online toplista lesz (milyen gyorsan hány ponttal teljesíted az ügyességi pályákat, gondolom).

Ne adj se a kiadók, sem a rajongói oldalak spekulációira, ha lesz multi valamelyik későbbi játékukban valamilyen formában, azt az SCS a blogján fogja bejelenteni.
  • vajo
    Köszi mindkettőtöknek. :)))))

• gumikacsa
    Nem szoktam a seggedet nyalni, sőt, kötözködni szoktam veled, de ezt a videót minél többször nézem, annál jobban tetszik. Nagyon el lett találva.
  • JohnBart
    Itt a bizonyíték, hogy pár perc Two Steps from Hell még egy mozgó kamiont is rohadtul epikussá tesz. ;D
  • gumikacsa
    Egész jó lett. A zene nem az én világom, egy kis AC/DC-t jobban elbírt volna... :)
  • vajo
  • Boxer HUN
    Valahol olvastam, a multi esetleg patch formájában fog a későbbiek folyamán belekerülni. Valós lehet?
  • gumikacsa
    Szia!

Remélhetőleg holnaptól lesz megint, frissülni is fog. Igaz, akik itt jelen vannak, ők nem fognak újdonságot találni.
  • Boxer HUN
    OFF
    Ha pontosan akarod tudni az erőforrásod adatait, akkor töltsd le, telepítsd magyar nyelven és ha akarod, egy link segítségével akár meg is oszthatod másokkal a látnivalót... :D

Amúgy üdv Kacsa!!! Mi lett a kamionszim.hu -val?
    ON
  • vajo
    5:40 től nézzétek az autópálya bal oldalán az ipar részt. Azért hasonlíthatna egy kicsit majd egy kamionos játék ehhez. :)))))))))))
    Ebbe kamionszimezni... :D

• fuszhi
    Már csak 4 hónap !!!!
  • fuszhi
    Egyet értek. Az ets 2 hőz normális gépet kell vásárolni. Normális szaküzletbe és résen kell lenni hogy ne sózzanak ránk vackot soké. :)))
    Igaz kacsa? :) brrrr régvolt kép teszek remélem nem baj.
  • r500
    Te még sohasem offoltál gondolom. Oké, értem..
  • razor1997
    Megmondom nektek, hogy utánanéztem ennek a gépigénynek ami ugyanaz mint a T&T-nek.Viszont ha még lentebb görgettek azon az oldalon akkor ott van egy download link....-.-"
    Összefoglalva KAMU az egész!!-.-"
  • Haulin
    főleg az 1gb-os videókari, illetve a hely. Még a proci csak-csak, bár...
  • TruckerDave
    Hát azért szerintem, nem lesz annyira vészes a dolog.
  • wollnerd #8485
    Ez kamu. Túl kevés a ETS2-höz....
    ETS 2 legalább 8-10 GB-t fog elfoglalni, 2 magos, 2.8 Ghz procit, 1 Gigás videókártyát fog igényelni.
  • Szálguldó166
    Sejtettem én is de azért megkérdezlek benneteket.
  • Stig95
    Szerintem kamu. Akkor hinném el ha az scs blogon látnám.
  • Szálguldó166
    Sziasztok!
    http://mf-mynewworld.blogspot.com/2012/04/euro-truck-simulator-2.html
    Leltem egy oldalt ahol gépigényt írtak, lehet hogy valós adatok lennének bele írva? Megtudjátok nekem mondani, vagy megint kamuzik valaki?

• gumikacsa
    Köszönjük a kockáknak a kis hardware ismertetőt, de ezzel a témával át lehetne vonulni a megfelelő topikba, nem itt offolni.
  • tuzfal3
    Mivel nem írt márkát feltételeztem hogy nem a legmárkásabbat akarta belerakni, ezért adtam ezt a választ. Amúgy ez tényleg nagy igazság, hogy a user-ek nagy része a tápon szeretne spórolni.Aztán ha kell venni a második tápot akkor talán már van annyi esze hogy minőségi cuccra fizet be nem valami bóvlira.
  • DIESEL DOG #8479
    Szvsz LGA775-ben felesleges gondolkodni, egyre jobban kifutó platform... írj egy maximális összeg keretet amiből szeretnél gépet vásárolni, és segítek... :)
  • DIESEL DOG #8478
    Ne vezesd már félre... egy minőségi 500W-os PSU manapság vígan elég, pl egy FSP Hexa 500-as vagy egy Corsair Builder Series CX500, vagy olyan amilyen nekem van egy szintén 500-as Superflower Atlas... ha minőségi, jó az elektronika, jó a nyák, és legalább 80+-os minősítése van, akkor nem lehet gond, a noname Mercury és társai felejtősek. Vagy esetleg az említettektől valamivel olcsóbban lehet kapni Chieftec iArena-t...

Btw érdekes hogy CF konfigot hajtok egy 80+-os Superflower Atlas táppal és nem vettem még észre hogy nagyon erőlködne, nagyobb terhelés esetén is halkan, rendben végzi a dolgát...
  • r500
    [OFF][i] Érdekes, hogy mindenki a tápon akar spórolni. Mert hogy az nem számít csak legyen.. Majd ha füstjelekkel jelzi, hogy ideje lenne újat venni (tápot és gépet is), akkor sokan megbánják, hogy a Csing Cseng Csung kft által össszemókolt fos vettek. Láttam már ilyet.. Csak szólok. Nem pont a teljesítmény a probléma, csak nem látok semmilyen nevet mellette. [i][ON]
  • Beagie
  • tuzfal3
    Az 500W-os is épp hogy kitermeli neki az energiát nem hogy a 400as..
  • lorci
    Persze vigan elfog menni rajta szerintem!
  • ronso
    Szerintem a 400w táp is kevés lesz.
  • Peter 77
    Paj 01
    A processzor az megfelel??Processzor
    Intel Dual Core E5800, 3.2Ghz

• paj01
    Nehez ezt igy megmondani de valoszinu h a 6570lesz a szűk keresztmetszet ebben a configban. Inkabb legyen csak 4giga ram...par ezrest radobsz és kapsz egy 6750et ami számítási teljesítményben kb dupla annyit tud.

• komiki
    Szerintem a garancia kevés lesz minimum 5 éves kell hozzá.:)