52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • LTomi
    Képek az ETS2 időjárásáról.
  • LTomi

• SnyperD
    Csak mert nincs benne a vezetés értékelő középen :D
  • Blackdog
    Dede
  • SnyperD
    A jobb oldali nem egy régebbi r széria ? :D
  • wollnerd #8666
    A jobboldali természetesen szebb.
  • fuszhi
    Csak össze hasonlítás ként
  • DANIELTRUCKER
    Én szerintem ezek alapból benne lesznek!
  • Robi546
    Wá lesz rádió ez nagyon jó lesz bár ezt nekünk fog kellene berakni "linkeket" ? :D
  • fuszhi
    szóval eredetileg így nézne ki : http://www.wallpapersmania.com/wallpaper/trucks/220/1280x800/
  • vajo
    klingon. :DxDD
  • JohnBart
    ...azokhoz a nyelvekhez, amiket a kiadó nem fordít le (török, örmény, üzbég, klingon, stb.). A magyart csak át kell futni, de én sem nyúlhatok hozzájuk valamiért.
  • Blackdog
    Fordító kerestetik.
  • vajo
  • cbzotyoka
    http://3.bp.blogspot.com/-gONozj99Was/T7yoBm4MIBI/AAAAAAAAAu4/pcdJRRYlSvA/s1600/01.jpg
  • cbzotyoka
    http://3.bp.blogspot.com/-gONozj99Was/T7yoBm4MIBI/AAAAAAAAAu4/pcdJRRYlSvA/s320/01.jpg
  • gumikacsa
    Ez így elég értelmetlen dolog lenne. Értem, min agyalsz, de a terv eléggé átgondolatlan.
  • fuszhi
  • fuszhi
    Csak a vezetési élmény a lényeg, hogy jól átjöjjön. Arra gondoltam beszerválok egy busz kormányt és DFGT re erősítem. Készítek egy speckó asztalt amire pont olyan szögbe lehet rögzíteni a kormányt hogy a vízszintestől kicsit felém álló szögben legyen a kormány. Tovább már nincs értelme variálni. Kár hogy az Omziba nincs ilyen pálya és macerás szerkesztgetni és kár hogy az Ets-be meg nincs olyan fizika mint az Omziba
    kábé ennyi.
  • Frenklin737
    Az Igaz Csak gondoltam megcsinálják Hamár EURO TRUCK
  • wollnerd #8651
    De nem volt város benne.
  • Frenklin737
    Pedig Az 1-ik Képen Rajta Volt
  • wollnerd #8649
    Nem.
    Majd egy map modban. :)
  • Frenklin737
    Lehet Majd Magyarországon vezetni?
  • wollnerd #8647
    Nem.
  • kis kindertojás
    ehhez már lesz multi-player?
  • cbzotyoka
    Azt nem tudni hogy az ETS2-be ha a kamionra rakunk úgymond sportkipufogót akkor a hangja is megváltozik?
  • bullseye9
    Eggh, némi pontatlanság csak összejött, helyesbítek: a megnevezett virtuális cégek szerintem az átlagnál igényesebben csinálják a dolgokat. A sok cég viszont sok publikus mod-ot eredményezett, pl. befejeződött valamelyik társaság "működése", és kiadtak pár szerelvényt, térképet, stb.

Elnézést a dupláért...
  • bullseye9
    Ami a truckpol fórumos részét illeti a hsz-ednek, kicsit más véleményen vagyok, szerintem inkább "elvándorlásról" van szó, a fórumozók nagy része átpártolt más oldalakra.

Néhány lengyel fórumnak tagja vagyok, és én úgy látom, hogy tényleg a moddolás tartja életben pl. a lengyeleknél a Haulin/ETS/GTS vonalat (meglepő módon náluk elég sokan játszanak még a Haulin-al).

Másik, ami még feltűnő náluk: hihetetlen mennyiségű virtuális céget képesek létrehozni, és fent tartani, mondjuk effektíve egy 35-38 millió lakosú országban arányosan többen játszanak, mint nálunk.
    Nyilván a nagy számok törvénye alapján ezek egy része nem minőségi modifikációkat használ, van viszont néhány (Speed Trans, Norgeliner, Speed Red Transport, Lukz Trans(ez PTTM)), amely elég sok publikus moddal is megajándékozta a népet, hál' istennek.

Mondjuk én csak az utóbbi pár évre látok rá, PTTM/Haulin időszak nekem kimaradt.
    Természetesen nem vitaindítónak szánom, csak egy vélemény...
  • Blackdog
    Jogos, az Omsi teljesen más. Viszont az scs játékaiban (már amelyikben) van cégmenedzselős rész is, emiatt szoktam néha ezeket is elővenni. De az első résztől kezdődően szinte ugyanazt a kaptafát használták, és ez meg is látszik.
  • gumikacsa
    Nem tudom. Én pl. már nem szívesen játszom az scs játékaival, még pihenés okán sem. Inkább elindítom az omsit, igaz az sem hibátlan, de ott legalább megvan a vezetési élmény.
  • Blackdog
    "... a komolyabb rajongók már elpártoltak."

Szvsz nem biztos, hogy csak elpártoltak. Én személy szerint kezdek kinőni ebből. Időm már annyira nincsen, és drámai változás nem volt annyira az scs alkotásaiban. Persze jó leülni néha-néha és vezetgetni, de egyre idegesítőbbek azok a hibák, amik még pár évvel ezelőtt szinte fel sem tűntek. Fiatalon, 12-15 évesen még elvan az ember ezekkel az scs-s "szimulátorokkal", aztán kezd egyre kevesebb lenni. Én ezt érzem.
  • gumikacsa
    Sajnos a Scs-ben már így is nagyon sokan csalódtak. Nézzük csak meg pl. az anno egyik legnagyobb szimulátoros fórumot a truckpol-t. Régen pörgött, napi több száz hozzászólás, rengeteg új topik. Mostanság napi 1-2 hozzászólás, havonta 1-2 új topik... ebből látható, hogy a komolyabb rajongók már elpártoltak.

És még többen lesznek, akik a demo kipróbálása után azt fogják gondolni, hogy nem veszik meg a játékot, nem támogatják tovább az scs-t.

Igen, hitegették az embert, régebben olyan hír is volt, hogy felvettek egy embert, aki csak és kizárólag a fizikával foglalkozik. Illetve volt ez a hír, amit Te említesz, hogy egy volt scania tesztert vettek fel.

A demot én is megvárom, mert azért kormánnyal csak másabb a játék. De már nincs kedvem annyira a játékhoz, az oldalam is hamarosan megszünik.
  • yokel
    "Sajna a játék erősen előrevetíti, hogy fizikai forradalomra az ETS2-nél nem szabad majd számítanunk, inkább a játékmenetet és a grafikát turbózták fel."

Ez "sajnos" eddig is sejthető volt, így nem ért nagy meglepetésként a tapasztalatod, h kipróbálva a játékot, valóban nem lesz előrelépés. Így legalább most már mki látja, h nincs értelme reménykedni, attól függetlenül, h szinte mki várt vmi "csodát". Hát nem lesz...

Innentől kezdve sztem az lesz a sorsa ETS2-nek mint az elődeinek, h megjelenés után max. 1-2 hét, és alább hagy mki lelkesedése a játék iránt és marad a modding, skinezés, térkép bővítés ami életben fogja tartani ezt a játékot is mint pl. a GTS-t is, talán évekig.

Csak azt nem értem, h mi olyan rettentő nagy probléma, h nem tudna fizikai fejlesztéseket csinálni a játékba? Minek harangozták be akkor anno, h felvettek vmi Scania-s fószert aki segít nekik tesztelni a cuccost?!
    Ez simán elmegy egy szimpla hitegetésnek azt nem lesz semmi a dologból.
    Ezek után kíváncsi leszek, h amit még anno az fejlesztés elején mutattak double trailer-ek, azok vajon benne lesznek-e a végső verzióban?!

Sajnálom azért, jó lett volna vmi igazi áttörés szimulátor vonalon!
    És igazat adok abban is neked, h a Railworks, OMSI se ment tönkre mert komolyabb szimulátort csinált, mint amit az SCS letesz majd az asztalra!
  • vajo
    Az oldalt beüzemeltem. Várja a látogatókat. :)
  • cbzotyoka
    Valóban a Scaniának nagyon jó hangja lett, és nagyon is hasonlít az igazire.Én az elején azt hittem hogy ez is csak egy Truck and Trailer utánzat lesz , de kellemesen csalódtam benne. :D
  • TruckerDave
    Nem gond :) Nem olyan fontos ez nekem. :)

#8630: Jól látszódik póttal mennyivel lomhább, már ez előre lépés számomra. :) A hang remélem tényleg ütős lesz. Meg a szabad vezetésben lévő külső nézetes kilométer óra nekem nagyon bejön :D El lehet majd vele lenni ETS2-ig. Jah és jó, hogy végre meg csinálták az online ranglistát, jó lesz majd megnézni a listavezető elmebeteg száguldását :DD
  • Solt
    Azt megköszönöm, ha folyamatosan életben tartod a témát... :)

Szerintem megveszem... az a pár ezer forint nem fog csődbe vinni. Megelőlegezem nekik a bizalmat! :)
  • JohnBart
    Erre nem tudok egyértelmű választ adni, mert eléggé egy marékkal adagolják az infókat, meg maszatolnak most ezen a téren. Az mindenesetre a blogon olvasottakból és az STDS bétából is látszik, az ETS2-ben inkább a bejárható terepre és a grafikára helyezik a hangsúlyt.

Azt azonban szerintem ők is tudják, hogy az ETS1-ből örökölt ööö... "egyszerű" fizikával sokáig nem lehet eladni a dolgot, és a tízévesekkel sem lehet tovább takarózni a törzsközönség előtt, szóval ha tényleg komolyan gondolják a blogon néha emlegetett "ultimate truck simulator" dolgot, a következő részben már NAGYON virítaniuk kell ezen a téren is.

A magam részéről annyit tudok tenni, hogy ezt mind a blogon, mind e-mailben folyamatosan pedzegetem, elvégre sem a Railworks, sem az OMSI nem vitte csődbe a fejlesztőit, a Railworks csapat pedig azért nem két főből áll... :)
  • Solt
    De nem is cél ez egyáltalán? Vagy ilyenekről nem esik szó? Mert amit alább is láttunk, egy omsi fizikával maga lenne a tökéletesség számomra... vérpistike ugyanúgy megvenné, nem hiszem, hogy emiatt csökkennének az eladások...