52664
-
#8711 Már csak 3 hónap 06 07 08 -
vajo #8710 Azért az árnyék elég szemcsés a szegélyeknél. Kicsit "zajos" :))) -
#8709 Iszom a szavaid... Mindig tanulok valami új kifejezést.. "szétmázgálja". -
#8708 Az igen! -
JohnBart #8707 Az anizotróp be van nyomva, a kép azért szemcsés mert csak fos morfológiai élsimítás van a játékban, ami a T&T-hez hasonlóan szétmázgálja a képet (FSAA viszont elvileg lesz az ETS2-ben). :D -
#8706 Hát, ez Scs-éknél még odébb van... Majd úgy az ETS 50-ben -
#8705 A fizikáról jut eszembe...
-
#8704 yokel:
Ezeken a képeken még az élsimítás és az anizotóp szűrés sincs bekapcsolva, arról pedig gőzünk sincs, hogy lesz-e benne motion blur. Számtalan olyan effektus lehet, amiről még nem tudjuk, hogy benne lesz-e.
Amúgy dx11 és x64 támogatás lesz benne? -
#8703 :D
Ahogy közeledik a megjelenési dátum, sajna egyre többször fog elhangzani ez a kérdés...
És sejtésem szerint még ennél cifrább kérdések is, így a kulturáltabb fórumtagoknak is nagy önuralomra lesz szüksége, hogy ne szabaduljanak el az indulatok.
-
JohnBart #8702 Kanyarodásnál néha tükröződik rajta a napfény, de azt leszámítva jogos az észrevétel, örülnék, ha mindig így nézne ki a szélvédőm... :D -
#8701 Szerintem, lehet de az lenne a legjobb ha ilyenekkel nem kéne törődni :) Bár nekem nem olyan fontos, már a játékon belüli tuningolhatóság is elég lesz :) -
#8700 A teljes letöltésére még várni kell ~1 hónapot. -
DANIELTRUCKER #8699 Kosz modot utólag is tudnak csinálni nem?
Csak kell egy skin az ablakra. -
#8698 A demot? Majd a blogon fent lesz a link.
Ha pedig a teljest szeretnéd letölteni, akkor el lehet hagyni ezt a topikot. -
szabensz #8697 a Scania truck driving simulatort honnan tudom letölteni?? előre köszönöm!! -
#8696 Vagy legalább csak az ablaktörlő vonalába, mintha lemosta volna :) -
#8695 Kéne egy kis "kosz" az üvegre. :) -
Azt kell, h mondjam tetszenek az árnyékok, csak kár, h olyan mintha nem lenne szélvédő a fülkébe! Ez így gáz lesz! -
#8693 Ja, sorry :) -
#8692 Ez egy nagyon régi kép a játék térképéről, ekkor még Nagy-Britannia sem volt rajta. -
#8691 Ott van Magyar ország :))) Bocs a kettő hozzászólásért. -
#8690 http://blog.scssoft.com/2011/10/ets2-cities.html -
#8689 Csak utána: #8684 -
ekepista #8688 oké csak meg kérdeztem mert én is szeretném majd letölteni valahonét -
#8687 Nem tudom,... mert MEGVESZEM! :)
-
ekepista #8686 sziasztok ez acscánia truck driving szimulátor mikor lesz letölthető -
JohnBart #8685 Még egy párszor átnézem majd a fordítást, hogy eltüntessek minden elütést (a blogon is listázott már valaki néhányat), de egyébként a lokalizáció már egész jó állapotban van, a kiadói fordító zömében jó munkát végzett, bár néhol túl cirádás volt a megfogalmazás... :D
Külön köszönet LTominak, hogy jelenlétével növelte a fordítás értékét, majdnem minden mondatát jóváhagytam - nem tudom ki fut maanji néven, de mellette még az ő mondatai sikerültek jól. -
#8684 release date -
DANIELTRUCKER #8683 Mi is pontosan az új kiadási dátum? -
#8682 Várom már nagyon! -
#8681 -
#8680 hello
szépek a videók , de nekem a T&T-ben levö tükör jobban tetszett , vagyis az élethübb az... joblenne azt visszarakni :D -
#8679 Nekem a felső videó jobban tetszett.
Biztos nem fogok centizgetni a szerpentinen és görcsölni.
Most vezetek, vagy az idegeimmel játszok.
Vajon miért van vágás a felső videóban 8 perc 9 nél?
Valami gond lehetett a forgalommal?
ETS t mutassanak már.
-
#8678 "Az én oldalamon mindig lelógsz." -
#8677 #1 videó: Itt is jól hallatszódik, hogy egész jól sikerült a hang. Az aszfalt textúrája is sokkal jobban néz ki, viszont belső nézetből a tükör szerintem túl kövér vagy széles.
#2 videó: 0:35 Grat John Bart :) -
-
DANIELTRUCKER #8675 Erről mondjuk szívesebben néztem volna 1 time elapse-os (lehet nem jól írtam) , tehát 1 olyan videót ami fel van pörgetve. Tehát 1 nap 5percre fel lenne gyorsítva! De amúgy remek képek! -
Blackdog #8674 Nagy látószögű kamerát használtak a képhez (magyarabban kizuumoltak rendesen), így perspektivikus torzulás jött létre. Emiatt néz ki úgy a Mercedes, mintha orális kapcsolatba került volna egy felüljáróval. :D -
#8673 Azért jól eltalálták a napszakokat. "Ám a Merci miért néz ki ilyen furán? Mintha lecsókolt volna egy felüljárót." :)))) -
#8672 Inkább a napszakokról.
Ám a Merci miért néz ki ilyen furán? Mintha lecsókolt volna egy felüljárót.