52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Boxer HUN
    maradjunk a témánál ha kérhetném.. :) Kukkold...
  • Boxer HUN
    [URL="http://7th.hu/index.php?threads/vide%C3%93k.4/"]Nyami..nyami... :)[/URL]
  • kutizsolt
    helló
    ez megvan nekem is.. nagyon jó kis játék
  • Ricsi234
    Csinálja csak...
    DANIELTRUCKER:fasza
  • Haulin
    Ez most mi? Valami játék? Vagy olyan mint a Rigs of roads? Jól néz ki csak kár hogy a linket nem hozta be nekem :(
  • LeWyTy
    Ez qrvajó
  • malter
    A Spin tires-nek is hasonloan jo a fizikája,csak nincs törés még viszont szinte realisztikus sárban dagonyázás az van benne,és letölthetö demo
  • vajo
    Mit szívtál???
  • fuszhi
    :)
  • gumikacsa
    Jól van fiam, ülj le, egyes.
  • vajo
    Tudom én, hogy ETS2. :D
  • fuszhi
    Ha a nap jóval nagyobb is mint a hold, viszont távolabb helyezkedik el tulajdon kép az univerzum közepe. Elvileg ugyan akkora a hold és a nap átmérője ha egy pontról a földről nézzük. A holdat távolabb kérném, és a napnak nagyobb átmérőt. Ha lehet. :)
  • fuszhi
    Ha a holdat a naphoz viszonyítottan nézzük, akkor egy picivel távolabb el tudnám képzelni a holdat. A napocskát, meg kicsivel nagyobb átmérővel.
  • fuszhi
    Klasz lesz a végén csak a textúrákat cserélték ki és "minimális dolgokon változtattak a kis sumákok". :)))
  • Boxer HUN
    Én azért még nem temetném... :)
  • wollnerd #8736
    Ezek a képek a ETS2-ből vannak. Ott pedig "free ride" van...
  • vajo
    Jó. Csak szopás lesz ha az AI-k a pályáról akarnak majd bemenni tankolni. Lesz dugó. És amilyen hülyék, még össze is mennek. Ezt elbaszták szerintem. :)))))
  • fuszhi
    ..igen bocsánat már látom, mindegy fúra azt gondoltam horizontálisan egyértelműbben kilóg a kamion két széle, akkor is ha az messzebb van mint a pótkocsi és a rajta lévő markoló. Mindegy bocs.
  • fuszhi
    :) és még egy apró észrevétel hol van a kamion?
  • TruckerDave
    Jah hát lentről a második kép :D Az tényleg érdekes :DD
  • fuszhi
    izét , hát miaz? járólap? :) A második képen van egy lejtő. A járdát gondolták megdíszítik, hogy mintája is legyen. Na most a járda kövezése semmivel sem párhuzamos, csak saját magával, de még a szemközt lévő járdának a mintájával sem.
  • gumikacsa
    8723 utolsó előtti kép, járda
  • TruckerDave
    Bocs de én nem igazán értem, hogy milyen térkőröl és lejtőről beszélsz
  • fuszhi
    Most láttam hogy új képek kerültek fel. Azonnal siettem is ide. :) Valóban pofás lett a legtöbb kép. Egyet kivéve. Azt a csúnya lejtőt. A második kép vagy hogy. Hááát azon a szerencsétlen lejtőre hogy a f...be gondolták hogy egy mezei kőművest hoznak a közeli kocsmából? Ez felelőtlenség volt. Tiszta ocsmány lett biztos beivott oszt úgy tolta, de szerintem ezt nagyon elnézte így nem raknak térkövet sehova milyen ez a párhozamos? Ejjjj nyeeeeee. :)))
    Viszont az est bitang lett és a pilótafülkéből a kilátás is szépre sikeredett a belső fényekkel és az aszfalt is hozza. De az a lejtő rendesen keresztbe lett pakolva.
  • danyr
    Azért a benzinkúthoz passzinthatnának egy lassítósávot, mert így a külső sávban lesz várakozva? Nekem személy szerint ez a Renault belső jobban bejön, mint a Scan. :D
  • TruckerDave
    Azért igazából általában a benzinkút mellett legalább egy kis parkoló van, amiről már videót is láttunk, de most megint ez van :/ Remélem ez csak néhol lesz.

De legalább az éjszaka az már éjszaka :) És nagyon frankó lett a táblák kivilágítása :D
  • DANIELTRUCKER
    Milyen komoly várakozás van a benzinkúton!
  • DANIELTRUCKER
    Többi:

• DANIELTRUCKER

• cbzotyoka
    http://2.bp.blogspot.com/-WFv_r-QyhhY/T8nc1PYiDxI/AAAAAAAAAyQ/5_T7QwWR8EE/s320/11.jpg
  • vajo
    A Licenceket érdekes megegyezés alapján kötik, de azért egy Scania nem egy Ferrari kategóriába tartozik. Pl a GTS-hez a DAF ingyen adott licencet azzal a feltétellel, hogy élethű legyen a kamion kívül belül. GTS-nél minden hangsúly az MAN-re volt hangolva, így elhanyagolták a DAF-ot, ugrott a licence. Szóval nem biztos hogy a Scania is euro milliókért adta volna a logót. :D
  • Boxer HUN
    Azon szerintem a vezető mérnökök is csak mosolyognak (vagy a hajukat tépik) a kamion gyártóknál, hogy az általuk megálmodott, kitalált formák-idomok úgy pattognak vissza mindenről, mint a kecskesz@r a deszkán, és csak egy állapotjelző csík mutatja a gép sérülési szintjét... Irreleváns.

Ennek ellenére ösztönzök mindenkit, hogy törekedjen az eredetire!!! :D

ui.: vajo.. nyüstöld a rendszert, keresd a hibáit. (posztok, csatolmányok, képek-videók...stb.) Délután leszek.
  • szabii98
    Engedi. Aha.
    Azért nincs már vagy 98 óta Ferrari az NFSben, pl.
    Pedig ott van ám pénz.
    2007ben talán, mikor a Pro Street-et bejelentették, a Ferrari be akart szállni, adtak volna licenszet. Aztán, mikor meglátták az első töréses videókat, aztmondták hogy nem.
    Ellentétben a TDUval(TDU2). Ott nincs Lamborghini, mert az Atarinak csak 1 nagy márkára(Ferrari) volt pénze. A Porsche-t is a német RUF autóival helyettesítették.
    A RUF olyan mint a Mercinek a Brabus(angol).
    Szóval, itt nem a törésmodell miatt nincs licensz.
    Egyszerűen túl drága 6-7 kamion 'megvásárlása'.
    Egy Scania licensz kb annyiba kerülhet, mint az ETS+GTS bevétel, legalábbis így képzelem el, de lehetséges hogy többe.
  • Boxer HUN
    Szerintem a pénz dominál. A Ferrari engedi törni az F1 2011-ben a kocsijait. Persze a többi nagy márkával együtt...
  • fuszhi
    Annak idején olvastam egy cikkben volt róla szó hogy negatív képet festet volna a márkás kocsikról, ha törötten látják. Most jönne az az olcsó poén hogy ... , de nem árulom el hogy a TestDrive nál esett róla szó. Sajnos e miatt más típusú kocsiknak is egységesen ki kellett bírniuk hogy egyben maradjanak. Úgy gondolom teljesen mindegy mi mellett döntenek, mert mindkét lehetőség tetszik. Ha törnének az is remek lenne. Mondjuk ha választani kéne, inkább a szimulátor jelleg irányába mozduljanak ki. Persze tetszik ez a dolog hogy ki írhatom a nevem meg stb. Értem én a poént a kormányzás és a fizikai mozgások , illetve a külsőségek vonalát igyekeznek kiszolgálni csepegtetve minden résznél egy kicsivel többet. Igazán megtisztelhetnének vele hogy két rész közt az eltelt időt ha lehet ne tolják már szét ennyire. :)
  • vajo
    Támogatom... :)
    Csak ha azt mondanák sok idő, sok pénz én beszarok, mert egy 2002-es King of the Road-ba benne volt már. Szal kamuduma. :)
  • Boxer HUN
    Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem a márkajelekért cserébe a törésmodellt kell a fejlesztőknek feláldozniuk... de ne így legyen! (saját vélemény volt)
  • Boxer HUN
    Már egészen 2005-től itt vagyok és biztos vagyok benne, hogy yokel érti amit, és ahogy írtam neki. Más gond?
  • fuszhi
    Szálló madarak, eső, mozgó növényzet:)))) , állítható tükör, belső fedélzeti navigátor, névtábla, "élethűbb fizika" :))) "szebb" grafika nagyobb felbontás beállíthatóság :) gyönyörű kilátás a szerpentinekről , rádió hallgatás lehetősége, új motor hangok, állítható belső kárpitozás állítható külső "kozmetikai" lehetőségek, új mesterséges intelligenciával felruházott közlekedés, új autók, új aszfalt lehajtók és többsávos megoldások. Gyönyörű napszakok. Eredeti márkájú kamionok. Vagy nem?
  • NiQ
    Már itt vagy egy napja és már osztogatsz??