52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gumikacsa
    Igen, pl. a már sokat emlegetett OMSI-ban. (persze ott is sok esetben hülye az AI)
  • f67
    azt itt nem kapsz
  • dgufoplast
    Ki van írva nagybetűkel hogy meg jelenés augusztusban :)
  • ben2004
    Hali!Valaki ad letöltési linket?
  • Haulin
    Lehetséges hogy van olyan inteligens. Van olyan szimulátor amiben villogásra elindul. :)
  • fuszhi
    ja az is lehet nem tudom nem néztem a lámpát.Hogy van e vagy nincs , vagy hogy zöld e. :)
  • TruckerDave
    Szerintem azért még nem olyan intelligens az Al, hogy villantásra menjen :) Lehet inkább csak mivel olyan lassan ment át, lehet zöldre váltott a szembelevő forgalom lámpája is :)
  • fuszhi
    Igen később rájöttem hogy a lámpáival játszott villogott a kamion, ezért indulhatott el a bé kategóriás gépjármű.
  • JohnBart
    Igen, de van külön gomb villantózáshoz is. ;)
  • Boxer HUN
    Lényeg, hogy legyen végre normális erő-visszacsatolás is... Talán a R&R-ban volt valami "olyasféle". :)
  • yokel
    Ezt elvileg kormánnyal tolja a forma:

#8756: Am, azt a "Sliccet" nem is vettem észre elsőre, de nagyon komoly!

Ezek után kivi leszek a többi "ál"márkára...
  • Sóschips
    ..ha jól látom legalább már a refi meg a tompított külön gombon van(?)
  • Boxer HUN
    Ez inkább kontrollpadnak tűnik... főleg amikor körbe, és kinéz a gépből. Tuti nem egérrel csinálja.
  • Boxer HUN
    Hát attól függ, hogy mivel tömörítik... Én BepaFraps-ot használok a BF3 alatt, 1920x1080-as felbontást rögzítek, egy kör kb. 20 perc, ez alatt csinál 7-8db 3GB-os videó fájlt. Ezt ügyesen betömöríteni kifogástalan minőségbe csak olyan kodekkel lehet, amit a Youtube nem támogat... Ezért lehetnek problémásak ezek a videók.
  • Boxer HUN
    Akkor nézd meg a Battlefield 2-őt és most a Battlefield 3-at... Na most mondd, hogy igazad volt...
  • Hunter of Deer
    Kicsit idegesito hogy minden video lagol.(akadozik)
  • JohnBart
    #8630-nál volt egy vidi, ott kormánnyal tolták, ha jól láttam. Nem is rosszul.

Sajna az enyém gallyra ment, nem tudom megmondani, milyen lehet az irányítás ha hanyagoljuk a billentyűzetet.
  • Frenklin737
    A Demo Megjelent Már?
  • Foxy0
    nem igazam van? inkább nézzétek meg az első részt meg eszt és rájöttök hogy nem kellene túlzásba esni hanem megköszönni hogy ennyit is kaptunk
  • ronso
    helyes az észrevétel
  • Foxy0
    minden szaron nyavajoktok örüljetek hogy ennyit is csináltak az ember oda adja a kis ujját másnak már kellene az egész kar.
  • v43 001
    A videót nézzétek meg, ahogy gumikacsa is mondta, balfaszkodott a videó készítője. Ha rendesen ment volna akkor nem lett volna ez.

#8767: Szerintem vezetés közbe nem azt fogod nézni, hogy a domb tetején lévő rakodógép hogy rakodja a fát. Szerintem az bőven jól meg lett csinálva.
  • fuszhi
    Bizony. Pont ez a lényeg. Miért is állja el az utat? Ez mire jó? Ha előtted lévő kamion elé áll ki akkor ott ragadsz?
  • Ricsi234
    A 3. képen az AI ott elöl az mit csinál?
  • fuszhi
    Hát az animált daru mikor eltűnik a fa amit lerak nem tetszik , az hogy az autó jól ráláthat a kamionra még sem elengedi hanem inkább még jobban elállja az útját ez marhaság Legalább hagyhattak volna akkora helyet hogy a kamion anélkül kitudja kerülni hogy meghúzná az autó oldalát. A tájjal kivagyok békülve a részemről. Akkor ezek szerint az mesterséges kocsikhoz hozzá se nyúltak.
  • Ricsi234
  • TruckerDave
    Csak majd a szűk utcákba meg ne húzzák a SCHLITZ-em
  • tibi08
    :DDD
    Ezen a SCHLITZ-en szakadok :DD
  • malter
    rig n rollbol átvehetnék pl az alkatrészkopásokat az nagyot dobna a játékélményen
  • gumikacsa
    Eddig szinte az összes megjelent videó billentyűzettel volt irányítva (legalábbis remélem, nem kormánnyal ennyire szar az irányítás). Ami szomorú, mert nem egy kiadó által/újságírók által készített videó volt köztük.
  • Boxer HUN
    Ha újságíró akkor szomorú, hogy az ilyen emberektől függhet sok más ember véleménye. Tömegpusztító fegyver az előre levont konzekvencia... :)
  • gumikacsa
    Azért tegyük hozzá, hogy a videó készítője is elég balfasz módon vezetett.
  • JohnBart
    ....bár ezzel egy kis magyar mentalitást is sikerült becsempészni :)))
    Akkor mégis igyekszik valósághűbbé tenni a játékot az SCS. :D
  • Gis80s
    Kipróbáltam most és nagyon nem rossz :) A demo nagyon hamar megunható, de ettől függetlenül kiváncsi leszek a teljesre.
  • Gis80s
    Nagyon jó képek meg videó, de úgy érzem itt még vannak gondok. Le van zárva az egyik sáv, jönnek szemből...de a vajszínű Toledo azért behaladt a sávba. Talán ezt nem ártana javítani....bár ezzel egy kis magyar mentalitást is sikerült becsempészni :)))
  • szabii98
    SCHLITZ.:D
  • yokel
    És itt van még egy esős kép...

Mire kijön a játék már szinte nem is akarok majd vele játszani, hisz szinte már mindent megmutattak belőle videókon, max. kipróbálom...
  • yokel

• DANIELTRUCKER
    Fasza kis videók!
  • MANos Viktor
    Igen ez a játék rugózásban és sárban dagonyázásban télleg elég realisztikus, én is játszottam vele. :)