52664
-
#8791 Igen, pl. a már sokat emlegetett OMSI-ban. (persze ott is sok esetben hülye az AI) -
f67 #8790 azt itt nem kapsz -
dgufoplast #8789 Ki van írva nagybetűkel hogy meg jelenés augusztusban :) -
ben2004 #8788 Hali!Valaki ad letöltési linket? -
Haulin #8787 Lehetséges hogy van olyan inteligens. Van olyan szimulátor amiben villogásra elindul. :) -
#8786 ja az is lehet nem tudom nem néztem a lámpát.Hogy van e vagy nincs , vagy hogy zöld e. :) -
#8785 Szerintem azért még nem olyan intelligens az Al, hogy villantásra menjen :) Lehet inkább csak mivel olyan lassan ment át, lehet zöldre váltott a szembelevő forgalom lámpája is :) -
#8784 Igen később rájöttem hogy a lámpáival játszott villogott a kamion, ezért indulhatott el a bé kategóriás gépjármű. -
JohnBart #8783 Igen, de van külön gomb villantózáshoz is. ;) -
#8782 Lényeg, hogy legyen végre normális erő-visszacsatolás is... Talán a R&R-ban volt valami "olyasféle". :) -
#8781 Ezt elvileg kormánnyal tolja a forma:
#8756: Am, azt a "Sliccet" nem is vettem észre elsőre, de nagyon komoly!
Ezek után kivi leszek a többi "ál"márkára... -
Sóschips #8780 ..ha jól látom legalább már a refi meg a tompított külön gombon van(?) -
#8779 Ez inkább kontrollpadnak tűnik... főleg amikor körbe, és kinéz a gépből. Tuti nem egérrel csinálja.
-
#8778 Hát attól függ, hogy mivel tömörítik... Én BepaFraps-ot használok a BF3 alatt, 1920x1080-as felbontást rögzítek, egy kör kb. 20 perc, ez alatt csinál 7-8db 3GB-os videó fájlt. Ezt ügyesen betömöríteni kifogástalan minőségbe csak olyan kodekkel lehet, amit a Youtube nem támogat... Ezért lehetnek problémásak ezek a videók. -
#8777 Akkor nézd meg a Battlefield 2-őt és most a Battlefield 3-at... Na most mondd, hogy igazad volt... -
#8776 Kicsit idegesito hogy minden video lagol.(akadozik) -
JohnBart #8775 #8630-nál volt egy vidi, ott kormánnyal tolták, ha jól láttam. Nem is rosszul.
Sajna az enyém gallyra ment, nem tudom megmondani, milyen lehet az irányítás ha hanyagoljuk a billentyűzetet. -
Frenklin737 #8774 A Demo Megjelent Már?
-
#8773 nem igazam van? inkább nézzétek meg az első részt meg eszt és rájöttök hogy nem kellene túlzásba esni hanem megköszönni hogy ennyit is kaptunk -
#8772 helyes az észrevétel -
#8771 minden szaron nyavajoktok örüljetek hogy ennyit is csináltak az ember oda adja a kis ujját másnak már kellene az egész kar. -
#8770 A videót nézzétek meg, ahogy gumikacsa is mondta, balfaszkodott a videó készítője. Ha rendesen ment volna akkor nem lett volna ez.
#8767: Szerintem vezetés közbe nem azt fogod nézni, hogy a domb tetején lévő rakodógép hogy rakodja a fát. Szerintem az bőven jól meg lett csinálva. -
#8769 Bizony. Pont ez a lényeg. Miért is állja el az utat? Ez mire jó? Ha előtted lévő kamion elé áll ki akkor ott ragadsz? -
#8768 A 3. képen az AI ott elöl az mit csinál? -
#8767 Hát az animált daru mikor eltűnik a fa amit lerak nem tetszik , az hogy az autó jól ráláthat a kamionra még sem elengedi hanem inkább még jobban elállja az útját ez marhaság Legalább hagyhattak volna akkora helyet hogy a kamion anélkül kitudja kerülni hogy meghúzná az autó oldalát. A tájjal kivagyok békülve a részemről. Akkor ezek szerint az mesterséges kocsikhoz hozzá se nyúltak. -
#8766 -
#8765 Csak majd a szűk utcákba meg ne húzzák a SCHLITZ-em -
#8764 :DDD
Ezen a SCHLITZ-en szakadok :DD -
#8763 rig n rollbol átvehetnék pl az alkatrészkopásokat az nagyot dobna a játékélményen -
#8762 Eddig szinte az összes megjelent videó billentyűzettel volt irányítva (legalábbis remélem, nem kormánnyal ennyire szar az irányítás). Ami szomorú, mert nem egy kiadó által/újságírók által készített videó volt köztük. -
#8761 Ha újságíró akkor szomorú, hogy az ilyen emberektől függhet sok más ember véleménye. Tömegpusztító fegyver az előre levont konzekvencia... :) -
#8760 Azért tegyük hozzá, hogy a videó készítője is elég balfasz módon vezetett. -
JohnBart #8759 ....bár ezzel egy kis magyar mentalitást is sikerült becsempészni :)))
Akkor mégis igyekszik valósághűbbé tenni a játékot az SCS. :D -
#8758 Kipróbáltam most és nagyon nem rossz :) A demo nagyon hamar megunható, de ettől függetlenül kiváncsi leszek a teljesre. -
#8757 Nagyon jó képek meg videó, de úgy érzem itt még vannak gondok. Le van zárva az egyik sáv, jönnek szemből...de a vajszínű Toledo azért behaladt a sávba. Talán ezt nem ártana javítani....bár ezzel egy kis magyar mentalitást is sikerült becsempészni :))) -
#8756 SCHLITZ.:D
-
#8755 És itt van még egy esős kép...
Mire kijön a játék már szinte nem is akarok majd vele játszani, hisz szinte már mindent megmutattak belőle videókon, max. kipróbálom... -
-
DANIELTRUCKER #8753 Fasza kis videók! -
#8752 Igen ez a játék rugózásban és sárban dagonyázásban télleg elég realisztikus, én is játszottam vele. :)