52664
-
#8871 Töltsd fel közben... :)
-
DANIELTRUCKER #8870 Srácok érdemes kivárni mert nem rossz a játék!
Annyi problémám van vele hogy a kormányom (g25) nem ismeri föl rendesen és iszonyatosan szorul! Erre van valami megoldás? -
#8869 nekem már csak 17 perc bebe biii :))) -
#8868 http://data.hu/index.php?isl=1
ide bárki feltudja tölteni hamar és még hamarabb leszedni -
cbzotyoka #8867 A demó feloldásához muszáj megvenni ?Mert nekem csak az Euro Truck Simulator 2 volt szándékomban megvenni .:( -
#8866 Addig míg játszol, fel tölthetnéd valahová... 1,5 óra fel, + 5-10 perc le, még mindíg kevesebb, mint a slow-ról letölteni 4-5 óra alatt.. :D -
#8865 Nem fog menni... Lassú a feltöltési sebességem...:( így legalább 1.5 óra lenne... nemrég egy kb. 300-350 MB-os videót 1 óra alatt töltötte fel a Youtube-re az Action! nevű program segítségével. -
#8864 Akkor légyszi 10 perc alatt töltsd fel valamelyik torrent oldalra a közösségnek... :) -
Blackdog #8863 Szerencsés! Most már nem jön annyival. Egy ideig nem volt az sem elérhető, 503-as hibát dobott. -
#8862 Na akkor abbahagyom... :) Majd máskor. -
DANIELTRUCKER #8861 Nekem csak 3 perc és lent van! -
#8860 ???
Én most a slow módszerrel kb. 6 perc alatt töltötte le! -
#8859 a fene egye meg még 1 és fél óra van hátra nee már be fogok kattani -
#8858 http://www.scaniadrivergame.com/en/download.php
innen és a legalsót tessen választani és nem birizgálni , persze csak ha még ma szeretnéd kipróbálni. :) -
#8857 1-2 nap és meglesz a feltörő progi, de azt senki ne várja, hogy ide be lesz linkelve, ez nem arra van ez a fórum, de én megveszem valószínűleg, hacsak nem valami nagyon szar a játék...ha igaz nekem 20 perc múlva lent van a demo, és utána elválik :D
egyébként melyik funkciók elérhetők a demo-ban? -
Blackdog #8856 Még a legelején rányomtam a letöltésre scs szerveréről. Jött is 500 kbyte/sec-el. Aztán 70 %-nál már csak! 300 kbyte/sec-nél járt. De el kellett mennem itthonról és kinyomtam, mondván, ha hazaérek lejön gyorsan. A fenéket :D ! -
#8855 SCS szerveréről szedem -
Blackdog #8854 Ez a demo tudomásom szerint már nem időkorlátos, hanem néhány funkció (pl.: pálya?) nem érhető el. De javítsatok, ha tévednék! -
#8853 Ha szétnéznétek és tájékozódnátok láthatnátok, hogy nincs időkorlát a demo verzión.Csak úgy tudod feloldani a demot ha megveszed a játékot vagy a reg key-t. -
#8852 Nem értem mi szükség a feloldásra 1 óra alatt gondolom nagyon sok mindent lehet. Nem tudom hogy el lehet e menteni mert ha igen akkor igazából teljesen felesleges fel oldani vagy mit szeretnél. :))) Ajj Mindig csak a rosszcsontkodás :))) hát ez a fórum "elre" való? -
Blackdog #8851 Honnan szeded le? -
cbzotyoka #8850 A demót nem lehet valahogy feloldani, csak ha meg veszem. -
#8849 A lengyel csapat próbálta a saját szerverükről megosztani, de ők sem bírták... :) -
#8848 Én kőkemény 60 KB/s el húzom :DD -
Blackdog #8847 Most már az scs szervere is meghalt. Hiába, nem készültek eléggé a tömegre. -
#8846 Valaki nem tudná felnyomni valahová a demót ? -
UTB #8845 Sziasztok!!!
Az én véleményem a játékról. Az irányítás szerintem jól sikerült, a hang élvezhető, a grafika szép, a játékoknál mindenki megtalálhatja a maga keresztjét. Akinek meg nem tetszik az menjen el kamionra dolgozni és ott minden szép és jó lesz :) -
#8844 Akkor ha megveszem feloldom a demót?
-
#8843 Nem bírta a terhelést, és összeomlott... elfogyott a memória. :D -
Blackdog #8842 Nekem sem megy az atomicgamer oldaláról való letöltés. Megvenni meg lehet, többen is már megvásárolták, bloggon írták. -
#8841 Nekem nem megy a letöltés rámegyek arra atomic gamer linkre és valamilyen
hibaüzenet jön ki megoldás ??
ui.: már meg lehet venni mert ott van hogy purchase vagy csak előre rendelés ? -
#8840 annyi van meg hatra hogy lent legyen neki a demo :) -
cbzotyoka #8839 pár perce játszottam a demóval billentyűzettel és a fizika nem is lett olyan rosz. Amúgy három óra múlva mi lesz? Akkor lehet már letölteni az egészet? -
#8838 Fizikától nem kell sokat várni... -
#8837 Még 3 óra van hátra... Remélem lehet kormánnyal tolni. S azt is nagyon, hogy príma lett a kormányzás. Meg hát ugye gondolom ebből lehet ítélni milyen lesz az ets-be is, mert hogy gondolom ugyanilyen mint itt. -
Robert24 #8836 Hali!
Letöltöttem a demot a hivatalos oldalról de NSIS error hibát ír ki kis ablakkal.
Valaki tud segíteni mi lehet a baj? -
#8835 Hát "gyerekek" ez a 4 óra nagyon lesújtó. -
huhha #8834 Vedd meg.... -
cbzotyoka #8833 product keyt honan tudok szerezni? -
Blackdog #8832 Grafikán kívül mi a véleményed?