52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • scottryder
    Nálam nincs olyan mint nálad hogy ha álsz és esik az eső nem vizes a szélvédő, ha állok tiszta viz a cseppek ugyan ugy láthatóak, FULL HD ban és minden maxra tolva legalábbis nekem igy minden látszik
  • Boxer HUN
    Igen, nálam ez a jelenség merült fel. Viszont szeretném, hogy mások is megerősítenék ezt a dolgot. A játékban minden a maximumon van.
  • vajo
    Örülnék ha nem nem esnétek egymásnak és nem anyáznátok össze vissza a termékkulcsok és a crack fájlok miatt. A topikban egyértelműen nincs warez. Ha valaki belinkel cracket, vagy kulcsot törlöm a hsz-t és jelentem modiknak, akik majd 1 hét kényszerpihenőre száműzik. Ha valaki letöltötte ne villogjon vele, hanem inkább maradjon csöndben. Bár itt lemerem fogadni, hogy 99,99% letöltötte. :D
    Szóval kulturáltan légyszíves.
  • Kistódi
    Köszönöm Szépen!! :):)
  • kutizsolt
    hello...

a tegnap letoltottem en is nagyon jo lett .. a tukroket hogy lehet allitani???

nekem a 3-4 perc alatt letoltotte:D
  • JohnBart
    Ez mindig így van? Akkor elküldöm a csapatnak a hibaleírást a konfigoddal együtt... ;)

#8884: M-el tudsz nagyítani/kicsinyíteni a térképen, de teljes képernyőre nem lehet kinyomni.
  • Boxer HUN
    Az már szemet szúrt nekem, hogy esőben ha megállsz, nem lesz vizes a szélvédő. Hozzáteszem, szakad az eső! Újból elindulsz és megint megjelennek az esőfoltok... érdekes.
  • AudiQuattro
    Amikor szabadon mehetsz a scania telepen,indítsd el többször,és 2. este lesz...
  • Rayden02
    Innen letudod:scania_tds.zip Filefront
  • Boxer HUN
    De a lottót ne felejtsd el!!! ...a jutalékért meg majd jelentkezem... :D
  • Boxer HUN
    Próbáld meg a Logitech Profiler-ben beállítani. A MOMO-nál nekem sikerült. Keménység, érzékenység...stb. Ha kell este adok pillanatképet, hogy mit kell kipipálni.
  • Boxer HUN
    ... nézd itt az aláírásom. :)
  • gumikacsa
    Hát bammeg ja. Nem megmondtam? Most várhatok hétfőig...

A full verziót kéregetők meg húzzanak a jó édesbe.
  • Lolluki
    de írta valaki, hogy jó lett az éjszakai vezetés, ki sem lehetett próbálni mivel mindegyikből 1-2 lehetett tolni :'( De amúgy kafa minden csak nem tudom milyen gép kell már hozzá, hogy maxon fusson :)
  • LeWyTy
    És a cracket? nem hiszem el hogy fél nap alatt nincs kész
  • AudiQuattro
    Sehonnan.demo
  • cbzotyoka
    nah most komolyan hol lehet teljesen az egész játékot letölteni? légyszi segítsetek
  • MolnarDaviX
    a bolt polcairol :)
  • cbzotyoka
    Ti honnan tudtátok teljesen leszedni az egész játékot?
  • AudiQuattro
    A motorfék se szar végre:D
  • Lolluki
    10 perc és lent van:D
  • AudiQuattro
    Nekem olyan mintha jobban látszódna ,hogy tempósabban megyek...Az esti vezetés meg szerintem nagyon ott van,ha jobbra nézek és fordulok látom a pót hátulját,a tükrök is reálisabbak,stb..
  • Lolluki
    Srácok honnan lehet letölteni??? :$
  • AudiQuattro
    9 perc alatt lejött :)
  • cbzotyoka
    ahógy regisztrálni akrok ott kér egy product keyt azt honnan szedjem elő?
  • Blackdog
    Színek javítása opció kikapcsolva, alul pedig bekapcsolva. Nekem ez nem túlzottan jött be, kicsit fakók a színek tőle inkább. Ezenkívül még kikapcsoltam az élsimítást és a mélységélességet. Így nincs semmi szaggatásra emlékeztető viselkedése.
    Kikapcsolva
    Bekapcsolva
  • TruckerDave
    Dejó, hogy 25 perce 50 percet ír :S Hosszú lesz így az esee :D Pedig azért holnap kelni kéne :D
  • Blackdog
    Nagy térképet elő lehet valahogy hozni? Szabadon vezetésnél jól jönne, ha egyszer eljut az ember odáig.
  • Boxer HUN
    Kipróbáltam, eddig tetszik.
    A kormányra holnap este térek vissza. Ha esetleg valaki valaki időközben kipróbálja MOMO Racing-el, az ossza meg velünk a tapasztalatait. Köcce.
  • Boxer HUN
    Kb.: 30-35 perc volt, de érezni lehetett, hogy sokan töltik, mert erősen ingadozott...
  • TruckerDave
    És menyi idő alatt jött le ? Mert most simán csak megnyitotta ablakot és letelt az idő amit írt, akkor is le engedte tölteni de fél óra alatt eddig 15°jött le :/
  • Boxer HUN
    Regisztrálj be. Csak úgy mutatja meg a linket...
  • ronso
    120 megás nettel másfél orája töltöm és még 30 perc,tiszta gáz :)
  • danyr

• TruckerDave
    Erről az atomicgamerről hogy lehet letölteni ? :D nekem mindig csak bead egy ablakot és semmit nem csinál :/ A slow meg 25kb/s-el száguld le :DD
  • fuszhi
    sajnos le kell szednie mindenkinek aki szeretné mert másként nem lehet feltölteni gondolom sehova
  • Kistódi
    Na akkor segítsen már nekem valaki honnan tudom letölteni? Mert eddig amik itt vannak linkek sehol nem tudtam :S:S:S
  • wollnerd #8874
    A G27-esnél a kormány rendben van, de a pedálnál nagyon nem! Mindig automatikusan hátrál/fékez! Mit nézem el?
  • Boxer HUN
    http://www.atomicgamer.com/files/98213/scania-truck-driving-simulator-demo#
  • Stig95
    Egész jó lett a játék. Billentyűzettel is játszható már de azért én maradok a kormánynál. Grafika jó, fizika elfogadható. (végre van súlya a pótkocsinak :D)
    Nekem tetszik.