52664
-
ming1996 #8991 ja ok kösz -
#8990 Sajna estig a munkahelyemen vagyok, de ha a kormányod típusát és a hibajelenséget részletezed itt, biztos tud neked előbb is segíteni. (A céges gépem egy szutyok...) :D -
ming1996 #8989 kicsit letudod írni részletesebben
köszönöm -
#8988 Konfiguráld újra a játék beállításainál. -
ming1996 #8987 sziasztok új vagyok nekem nem jó a kormány az STDS-hoz mert a gázpedál meg a fékpedál egyre állította és ha fel van engedve a gázpedál akkor megy előre ha benyomom félig akkor áll és ha teljesen benyomom akkor hátrafelé megy mit kell vele csinálnom .
-
-
JohnBart #8985 Köszi az inputot, megemlítem nekik. A kuplungos/rögzítőfékes hiba várható volt, mondták hogy a hajtáslánc (és így a vezetési modell) még nem tökéletes, jelenleg is finomítják.
Írt egyébként Pavel az este azokra a problémákra, amiket eddig listáztatok...
1. A leállt kamiont gázzal is újra lehet indítani.
A felhasználóbarátiság miatt van, ez pont az, amikor a pálya elején a slusszkulccsal és a gázzal is beindul a motor.
2. A lámpák és a műszerfal világít, ha leáll a kamion.
Ekkor lefullad a kamion, tehát a motor leállt, gyújtás azonban még van.
3. Multi-core GPU-nál csak egy magot használ a játék.
Sajnos nincs se Crossfire, se multi-core GPU-s tesztgépünk, de az STDS bevételeiből talán újítunk.
4. A kamion leállásakor az eső hajlamos eltűnni, induláskor megjelenni (nálam egyébként nem jött elő a hiba).
Az esőeffekten még finomítunk kicsit, de biztos vagyok benne hogy ez a jelenség nem bug. A játékban az esőre kihat a szél, így előfordulhat, hogy a széliránytól függően a szélvédőt vagy az oldalsó ablakokat nem éri eső, így ott nincs effekt.
5. Gány teljesítmény combos rendszereken.
Pavel azt írta, hogy akiknél gány a teljesítmény, jó lenne ha küldenének logot vagy nekem vagy a support e-mail címre (support kukac scaniadrivergame pont com), emlékeim szerint egy game.log fájlról van szó vagy a játék mappájában, vagy a Dokumentumok mappában.
@lolluki: Az Extended verzióban van médiagaléria, a Lite-ban nincs. Maga a játék ugyanaz mindkét verzióban. -
danyr #8984 Utánna meg sírnak, hogy ez meg az nem került bele a játékba. :/ -
#8983 nem is rossz... :D
-
#8982 Most már húzzatok tényleg a warezos jó édes anyátokba. És még finom voltam. -
kjhun #8981 A demóhoz van kézikönyv?? -
#8980 grafikában igazán csak a HDR opció számít, ha azt kiiktatja az ember, a többi mind maradhat high-on és nincs akadozás. -
Lolluki #8979 és a hivatalos oldalon az extended az mit ad?:D -
Lolluki #8978 én azt az egyet szedem :) -
#8977 AZ előbb még volt fent thepiratebay-en egy de már nincs. -
Lolluki #8976 és hol?:D piratebay.org on van egy extended csak de azt is egy ember tölti fel 6kb-al :) -
kjhun #8975 Torrenten. -
kjhun #8974 OFF!
[spoiler]
Most, melyik lehet a teljes? (Netán a Demo-ból, teljes lesz kóddal?) Van 1.3GB-os és 1.41GB-os Extended verzió is.
[/spoilerg -
Lolluki #8973 jó de akkor hol a crack vagy a key??? -
kjhun #8972 Most mit nem értesz? A spoilerest? Így írták egy külföldi szájton, így volt a leírásban, állítólag a kód a crack, amit egy ismert warez-releaser adott ki hozzá. (Tényleg ő volt? )
Részlet, a kézikönyvből (pdf):
Game Activation
1. To unlock the full functionality of this game you need to activate it by entering
the Product Key code supplied with your copy of the game. Enter the Product
Key at the bottom of the screen. No Internet connection is required to activate
the game. Note that you can copy & paste the whole Product Key via Windows
clipboard. -
Lolluki #8971 ezt nem értem!!! -
kjhun #8970 És a serial lenne a crack hozzá?? Pár helyen így van fent. (Ha nincs online check a kódra, akkor elvileg jó).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(Medicina: (seri@l)- FAIRLIGHT) ???
-
Lolluki #8969 Állítólag az Extendeddel akárhol mehetsz! -
kjhun #8968 Most a demók közt mi a különbség?? Ami az SCS oldalán van, az 403MB-os, #8903-nál lévő 533MB, de van Extended Demo is, az 1.42GB. Meg van torin 1.29GB-os is. -
#8967 Gondolom ez fake.
-
#8966 Mm 4:3 nem? -
Solt #8965 Állíts az érzékenységén... -
#8964 Miért olyanra csinálták(T&T, gondolom ETS2 is ilyen lesz) a játékot hogy alul és felül van egy fekete csík, mire jó ez? :S -
#8963 Hát nekem az irányítás nagyon nem jött be. :/ ETS 2-ős videókból nem tűnt rossznak, de billentyűzettel szerintem katasztrofálisan lassan fordul a kormány.. Meg lehetne valami gomb ami vissza fordítja a kormányt mint pl OMSI-ban. (Ha van esetleg akkor elnézést, nem sokat játszottam még vele) -
#8962 Az nem lehet hogy régi típusú billentyűzetem van? (nem USB-s)
De ez nagy marhaság, mert pl. kormány gombjaira is próbáltam, nem reagált! Mivel lehet baja??? Kihúzott kormánnyal is ezt tapasztalom!
Windowsban lehet vmi de nem tudom mi az!! Olyan ritka jelenségem van, amit a Google nem is ismer?! -
DANIELTRUCKER #8961 További általam észlelt hibák:
1#
Ha a gépet sebességbe rakom és a kuplungot nyomva tartom akkor szép lassan lefullad. Nem azonnal de azért lefullad. Bár ez a gond csak azoknál jelentkezhet akik használják a kuplungot.
2#
Én is kipróbáltam a kézifékes gyorsulást és olyan 20 km/h-ig ment el. Ennek nem igazán kellene így lennie, mivel a hivatalos neve a parkolófék. Tehát több tonnát kéne órákra mozgásképtelenné tennie, de végül is állóhelyzetben ez itt is így működik. -
DANIELTRUCKER #8960 Nos akkor nem tudom mi lehet a baj. -
#8959 Sőt! nem tudok jobbra- balra nézni se! Ugyanolyan a szitu mint a City Car Drivingben! WFT! Akkor nem is a játékkal van gond?!
Felbasz... -
#8958 Nem reagál! És a Numpados nézeteket se tudok váltani! ha folyamatosan nyomogatom a pl. num 6-ot, akkor észrevehető hogy csak 0.2 másodpercre vált arra a nézet aztán vissza.
-
#8957 Drogos állat -
Lolluki #8956 Én is várom :) -
cbzotyoka #8955 Légyszi ne haragudjatok meg de valamikor már letölthető lesz majd a egész játék ? Csak azért akarom letölteni mert én az euro truckot akarom majd megvenni. -
#8954 Van má krekk? -
DANIELTRUCKER #8953 Altot kell nyomva tartani.
-
#8952 Hát nem tudom , nekem tetszik én is az ets 2 őt várom már nagyon szerintem nekem a kormányzás "megteszi", szóval nekem tetszik. A tolatás tükörből sikerült elég jóra elégségest adok magamnak ahhoz képest hogy nem állítható a tükör és kijöttem a gyakorlatból viszont elsőre zöldbe álltam koccanás nélkül igaz elcsúsztam de még így is nem az a nyögvenyelős volt figyelni azért kellett. készítettem képet csak úgy a 3 vasparipáról hamár :))