52664
-
ming1996 #9031 ez csak egész játékban van benn hogyha csak megveszem ??? -
#9030 Elhiszem.A szabad fuvarokban még csak párat csináltam meg.Ezért nem is állítottam biztosra a dolgot de most megyek és megnézem -
JohnBart #9029 Azért lényegesen nagyobb szerintem... ;)
Fuvar meg persze van a városon kívül is, véletlenszerűen a farmon, a kikötőben vagy az építkezéseken jelenhet meg pótkocsi. -
#9028 Megoldódott!!! :D :D A jelentséget a FaceAPI nevű alkalmazás okozta...
Tudok már balra jobbra nézni és egérrel körülnézni a vezetőülésben is, nem is kell lenyomom az Alt-ot!! :D -
#9027 Talán picivel nagyobb mint a ETS-ben egy nagyobb város.A városon kívül nem tudom hogy lehet e fuvart kapni,nekem még nem sikerült... -
#9026 Adóval együtt olyan 7100ft körül volt.Kicsit drága de ugye támogatni kell a fejlesztőket -
#9025 az a szabad városos pálya ahol lehet fuvarokat vállalni, mekkora benne? -
#9024 Pontosan mennyibe került a játék ? -
#9023 Sziasztok!Tegnap megvettem a STDS-t,és sajnos mára végig is játszottam,nagyon rövid lett.A veszélyes fuvarok feladatai közül pedig,aki az utolsó két pályát csinálta az:Viszont az újítások nagyon tetszenek benne,szerintem ezerszer élvezhetőbb mint az elődök voltak,így már várom az ETS2-őt -
ming1996 #9022 oké kösz csináltam képeket majd feltöltőm őket -
#9021 Hosszabb autópályák, több alsóbbrendű út. Persze minden új és tágas köntösben... Jó lesz az. -
ming1996 #9020 nekem lenne egy kérdésem milyen lesz az ETS 2 arra gondolok hogy milyen utak lesznek benne sok 2 sávos út lesz benne vagy csak az unalmas GTS formájára 3 sávos autópálya lesz benn mindenhol ? -
#9019 Az STDS az ETS2 előszobája. Az itt felmerülő hibák elvileg már nem lesznek jelen az ETS2-ben. Mivel nem fogja az STDS hetekre a gép elé szegezni a játékosokat, ezért a cég az itt begyűjtött visszajelzésekből tanulva fogja finomhangolni az ETS2-t. Úgy is mondhatjuk, hogy az STDS az ETS2 nyílt (fizetős) bétája, és persze az sem mellékes, hogy mire debütál az ETS2, addigra így vagy úgy, de megtanulják használni a játékot az emberek.. :) -
#9018 Az extended version annyiban más hogy kapsz + képeket meg videókat. -
#9017 Ez pedig a GT430 -as tulajok kedvéért, hogy mitől mehet rosszabbul...
Szerintem ez egy tipikus irodai kari... -
#9016 feloldottam a demót.. -
#9015 ZSír. Éjszaka mikor a refi fel van nyomva, akkor elég jól megcsinálták a falon mozgó fényt ahogy kanyarodsz, szinte már valóságos. -
#9014 Értem!
Köszönöm a választ!:) -
#9013 A játék (STDS) már hivatalosan is megjelent. Tehát lehetséges, hogy vannak akik kifizették a termékkulcs árát, beregisztrálták és ezáltal teljes játékként használják már. -
JohnBart #9012 Naná hogy lesz, kép is volt róla a blogon korábban. ;) -
#9011 Akkor ezek szerint akik raktak föl képeket azoknak meg van már az eredeti teljes játék?
Mert az SCS oldaláról letöltött verzióban nincsenek benn ezek a pályák/részletek! -
#9010 Szerintem lesznek. Az ETS-ben is voltak már útszűkületek, igaz nem ennyire kifinomult.. :D -
#9009 ..mármint a listában. -
#9008 Ha jól értelek, akkor te a billentyűzetnél akarod konfigolni. A kormányt és a pedált is a játékvezérlőnél kell beállítani. Ha jól emlékszem, az a billentyűzet alatt van.. -
#9007 Remélem lesz ilyen az ETS-ben is. :)
-
#9006 A demó korlátozott tartalmat biztosít. Ugyanakkor teljessé válik, ha az eredeti termékkulcsot használod hozzá. -
ming1996 #9005 megnéztem a kormányomat és olyanok a pedálok hogy 2 db van rajta a bal pedál a gáz a jobb meg a fék és ahogy a billentyűzetnél akarom állítani hogy melyik hogyan rákattintok hogy előre az melyik pedál legyen kiválasztom a bal pedált utána rámegyek a fék/hátramenetre és nem tudom kiválasztani a fékpedált nem tudom nem érzékeli a fék pedált vagy mi van vele mert más játékoknál jó GTS-ben ETS-ben jó miért nem tudom beállítani de ha valamit megnyomok a kormányon azt beveszi csak a fékpedált nem segítsetek kszönöm -
#9004 Üdv!
Ez melyik Demo verzió??
Én az SCS oldaláról szedtem le de nem sok minden elérhető benn!
Például ez a pálya rész se!
-
#9003 A 3. választ sehogy sem tudom felfogni... akkor milyen géppel, és mennyi ideig modelleztek??!! Egy DX2-66 -al?
(Szerintem csak szimplán nincs hozzá szakirányú programozójuk). :D -
#9002 GeForce GT430ra gondoltam radeonnal szemben.
sztem tökjó hogy ilyen skálázhatóra csinálták meg a grafbeállitásokat.
csak az a retek hdr menne :S na nembaj, ősszel-télen úgyis veszek egy új gépet :) -
#9001 A 4500-as jelentősen gyengébb a GTS250-nél. Az enyém a 4850-nel van pariba, de ez csak jó hír, hogy kisebb teljesítményű kártyákon is max. beállításoon megy.
A reakcióidőtök mennyi? Nekem így 54 jött ki elsőre. -
#9000 nekem radeon hd 4500-as van, nemtudom az jobb-e (?). hdr-en kívül tökéletesen fut a játék. hdr-el már akadozik. -
#8999 WOW, sokkal rosszabbra számítottam. GTS250-nel megy max beállításokon amúgy, de túl volt lihegve a gépigény, ez már akkor is látszódott.
Sokkal jobb lett az irányítás, a váltások és a mostmár az AI-t sem lehet legyorsulni, küzdeni kell a 80-ért is. Gyere ETS2. :) -
#8998 Nem hibás, csak 2010-ben ezek voltak a legolcsóbb belépő szintű DX11-es karik.. -
#8997 inkább max hibás a kártya, sztem vinnie kéne. én karim se hiszem hogy jobb, bár annyira nem értek hozzá. -
JohnBart #8996 Vagy futtasd OpenGL-ben, ha ott semmi baja. Driverfrissítés volt? -
#8995 Itt konkrétan a GT430 -al van a baj. Cseréld le egy erősebbre.. :)
-
#8994 kapcsold ki a hdr-t. -
#8993 Helló mindenkinek! Van egy kis gondom! Open GL-ben ha indítom a játékot, semmi baja, de DirectX-ben ilyen a kép:
[IMG][/IMG]
Valakinek volt már hasonló gondja? GeForce GT430-as kártyám van... -
ming1996 #8992 csináltam képeket hibáról teszek fel egy kettőt