52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ming1996
    ez csak egész játékban van benn hogyha csak megveszem ???
  • Cujo HuN
    Elhiszem.A szabad fuvarokban még csak párat csináltam meg.Ezért nem is állítottam biztosra a dolgot de most megyek és megnézem
  • JohnBart
    Azért lényegesen nagyobb szerintem... ;)
    Fuvar meg persze van a városon kívül is, véletlenszerűen a farmon, a kikötőben vagy az építkezéseken jelenhet meg pótkocsi.
  • wollnerd #9028
    Megoldódott!!! :D :D A jelentséget a FaceAPI nevű alkalmazás okozta...
    Tudok már balra jobbra nézni és egérrel körülnézni a vezetőülésben is, nem is kell lenyomom az Alt-ot!! :D
  • Cujo HuN
    Talán picivel nagyobb mint a ETS-ben egy nagyobb város.A városon kívül nem tudom hogy lehet e fuvart kapni,nekem még nem sikerült...
  • Cujo HuN
    Adóval együtt olyan 7100ft körül volt.Kicsit drága de ugye támogatni kell a fejlesztőket
  • botyika
    az a szabad városos pálya ahol lehet fuvarokat vállalni, mekkora benne?
  • Skypack
    Pontosan mennyibe került a játék ?
  • Cujo HuN
    Sziasztok!Tegnap megvettem a STDS-t,és sajnos mára végig is játszottam,nagyon rövid lett.A veszélyes fuvarok feladatai közül pedig,aki az utolsó két pályát csinálta az:Viszont az újítások nagyon tetszenek benne,szerintem ezerszer élvezhetőbb mint az elődök voltak,így már várom az ETS2-őt
  • ming1996
    oké kösz csináltam képeket majd feltöltőm őket
  • Boxer HUN
    Hosszabb autópályák, több alsóbbrendű út. Persze minden új és tágas köntösben... Jó lesz az.
  • ming1996
    nekem lenne egy kérdésem milyen lesz az ETS 2 arra gondolok hogy milyen utak lesznek benne sok 2 sávos út lesz benne vagy csak az unalmas GTS formájára 3 sávos autópálya lesz benn mindenhol ?
  • Boxer HUN
    Az STDS az ETS2 előszobája. Az itt felmerülő hibák elvileg már nem lesznek jelen az ETS2-ben. Mivel nem fogja az STDS hetekre a gép elé szegezni a játékosokat, ezért a cég az itt begyűjtött visszajelzésekből tanulva fogja finomhangolni az ETS2-t. Úgy is mondhatjuk, hogy az STDS az ETS2 nyílt (fizetős) bétája, és persze az sem mellékes, hogy mire debütál az ETS2, addigra így vagy úgy, de megtanulják használni a játékot az emberek.. :)
  • tibi08
    Az extended version annyiban más hogy kapsz + képeket meg videókat.
  • Boxer HUN
    Ez pedig a GT430 -as tulajok kedvéért, hogy mitől mehet rosszabbul...

Szerintem ez egy tipikus irodai kari...
  • AudiQuattro
    feloldottam a demót..
  • aerolive
    ZSír. Éjszaka mikor a refi fel van nyomva, akkor elég jól megcsinálták a falon mozgó fényt ahogy kanyarodsz, szinte már valóságos.
  • Tomika boy
    Értem!
    Köszönöm a választ!:)
  • Boxer HUN
    A játék (STDS) már hivatalosan is megjelent. Tehát lehetséges, hogy vannak akik kifizették a termékkulcs árát, beregisztrálták és ezáltal teljes játékként használják már.
  • JohnBart
    Naná hogy lesz, kép is volt róla a blogon korábban. ;)
  • Tomika boy
    Akkor ezek szerint akik raktak föl képeket azoknak meg van már az eredeti teljes játék?
    Mert az SCS oldaláról letöltött verzióban nincsenek benn ezek a pályák/részletek!
  • Boxer HUN
    Szerintem lesznek. Az ETS-ben is voltak már útszűkületek, igaz nem ennyire kifinomult.. :D
  • Boxer HUN
    ..mármint a listában.
  • Boxer HUN
    Ha jól értelek, akkor te a billentyűzetnél akarod konfigolni. A kormányt és a pedált is a játékvezérlőnél kell beállítani. Ha jól emlékszem, az a billentyűzet alatt van..
  • aerolive
    Remélem lesz ilyen az ETS-ben is. :)

• Boxer HUN
    A demó korlátozott tartalmat biztosít. Ugyanakkor teljessé válik, ha az eredeti termékkulcsot használod hozzá.
  • ming1996
    megnéztem a kormányomat és olyanok a pedálok hogy 2 db van rajta a bal pedál a gáz a jobb meg a fék és ahogy a billentyűzetnél akarom állítani hogy melyik hogyan rákattintok hogy előre az melyik pedál legyen kiválasztom a bal pedált utána rámegyek a fék/hátramenetre és nem tudom kiválasztani a fékpedált nem tudom nem érzékeli a fék pedált vagy mi van vele mert más játékoknál jó GTS-ben ETS-ben jó miért nem tudom beállítani de ha valamit megnyomok a kormányon azt beveszi csak a fékpedált nem segítsetek kszönöm
  • Tomika boy
    Üdv!

Ez melyik Demo verzió??
    Én az SCS oldaláról szedtem le de nem sok minden elérhető benn!
    Például ez a pálya rész se!
  • Boxer HUN
    A 3. választ sehogy sem tudom felfogni... akkor milyen géppel, és mennyi ideig modelleztek??!! Egy DX2-66 -al?

(Szerintem csak szimplán nincs hozzá szakirányú programozójuk). :D
  • botyika
    GeForce GT430ra gondoltam radeonnal szemben.

sztem tökjó hogy ilyen skálázhatóra csinálták meg a grafbeállitásokat.

csak az a retek hdr menne :S na nembaj, ősszel-télen úgyis veszek egy új gépet :)
  • aerolive
    A 4500-as jelentősen gyengébb a GTS250-nél. Az enyém a 4850-nel van pariba, de ez csak jó hír, hogy kisebb teljesítményű kártyákon is max. beállításoon megy.

A reakcióidőtök mennyi? Nekem így 54 jött ki elsőre.
  • botyika
    nekem radeon hd 4500-as van, nemtudom az jobb-e (?). hdr-en kívül tökéletesen fut a játék. hdr-el már akadozik.
  • aerolive
    WOW, sokkal rosszabbra számítottam. GTS250-nel megy max beállításokon amúgy, de túl volt lihegve a gépigény, ez már akkor is látszódott.

Sokkal jobb lett az irányítás, a váltások és a mostmár az AI-t sem lehet legyorsulni, küzdeni kell a 80-ért is. Gyere ETS2. :)
  • Boxer HUN
    Nem hibás, csak 2010-ben ezek voltak a legolcsóbb belépő szintű DX11-es karik..
  • botyika
    inkább max hibás a kártya, sztem vinnie kéne. én karim se hiszem hogy jobb, bár annyira nem értek hozzá.
  • JohnBart
    Vagy futtasd OpenGL-ben, ha ott semmi baja. Driverfrissítés volt?
  • Boxer HUN
    Itt konkrétan a GT430 -al van a baj. Cseréld le egy erősebbre.. :)
  • botyika
    kapcsold ki a hdr-t.
  • akos25
    Helló mindenkinek! Van egy kis gondom! Open GL-ben ha indítom a játékot, semmi baja, de DirectX-ben ilyen a kép:
    [IMG][/IMG]
    Valakinek volt már hasonló gondja? GeForce GT430-as kártyám van...
  • ming1996
    csináltam képeket hibáról teszek fel egy kettőt