52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szabi020
    Van váltókapcsoló is! Tehát 12 Sebesség + kuplung! Biztos ami biztos :)
  • aerolive
    H-váltó az a rendes váltó, ami autókba van. 6+1 sebességes létezik jelen esetben. Pl. Logitech G25(már nem kapható)/G27
  • landwir
    Sziasztok a játékban mi az a H-váltó azt hogy tudom használni? Mert ha át állítom arra akkor nem tudok sebességet váltani.
  • Boxer HUN
    Egy pár rádió stream, ha vezetés közben kedved lenne rá.
    Észrevétel a rádióhoz:
    Alt-tab -kor szól tovább.
    Amikor játék közben kihajolsz a fülkéből, ugyan úgy szól, ugyanolyan hangerővel, mint amikor előre nézel vezetés közben. Ezen halkíthatnának vagy tompíthatnának. Szóval olyan, mintha nem a kocsiban szólna.

stream_data[]: "http://87.229.103.51:7056/CLASS_FM|Class FM"
    stream_data[]: "http://91.82.85.44:8080|NEO FM"
    stream_data[]: "http://79.172.255.34:8080|RiseFM"
    stream_data[]: "http://lazaradio.hu:8100/bermuda.mp3|Laza Radio"
  • wollnerd #9067
    Amúgy a dobozon verzió jún. 19-én várható? Még mindig nincs feltüntetve pl. az 576 oldalán...
  • daf xf
    ÖÖÖÖ nemtudom, talán demó verzióval adod elő a dolgokat? Lehet hogy megkéne venni és akkor kapsz termékkulcsot :)
  • 455
    Nagyon jó lett ez a STDS :D Remélhetőleg még jobb lesz ennél az ETS 2
  • Volvo Fh12 460
    Hello srácok!
    Nem akkarok bambáskodni de csak egy kérdés lenne h miért lépki a játékból egy idö mulva a játék olyan hibával h aktiváljam a játékot:S
    Tudtok rá vmi orvosságot vagy nektek is ilyen??
    Ilyen termékkulcsos kódot kér ha esetleg létezik ilyen tud vki privibe küldeni??
  • huhha
    Wáááá nagyon szépen köszönöm.:)
  • DANIELTRUCKER
    A tükörből egyébként is sok minden hiányzik amit előre nézve látsz,
  • Blackdog
    Ez akár teljesítmény/minőség arány javítása miatt is lehet szvsz.
  • Boxer HUN
    JohnBart:

Az ominózus eső jelenség világossá vált. Valóban van az esőcseppeknek széliránya. Erre nem is mertem gondolni. (Amikor észleltem, hátszélben álltam félre és ezért nem érte az elülső szélvédőt). Viszont van egy újabb esős "hiányérzetem"...

Mindegy merről fúj a szél, a tükrök képében nincs felverődő vízpermet. Sem a saját kamionomnak, sem pedig a mellettem, mögöttem haladó járműnek. Viszont amikor elhaladnak mellettem, és már nem a tükörből látom őket, akkor láthatóvá válik az effekt. És akkor gondolom a por sem látható. Rákukkantanál?
  • Blackdog
    Szabad menetben hogyan lehet térképet nézni? Vagy csak az a kicsi van, jobb lent?
  • Solt
    "Sajnos nincs se Crossfire, se multi-core GPU-s tesztgépünk, de az STDS bevételeiből talán újítunk."

Na ezt inkább nem kommentálom! Vicc kategória...

Találtam egy érdekes grafikai hibát. Csillagok lennének? :)

A másik ami feltűnt, hogy furák az arányok... ha lesz egy kis időm megpróbálom képekkel is szemléltetni, hogy mire gondolok. A lényeg, hogy szűk helyeken lavírozva irreálisan keskenynek tűnik az út a fülkéből, ha meg megnézed kívülről, még rengeteg hegy van...

Kormánnyal még nem tudtam kipróbálni, de egész jó lett... nem egy OMSI, de jó az irány...
  • kjhun
    SCS extractor (Milyen kedves a kiadó, kibontóprogram is letölthető a hivatalos oldalról, ha netán mod-ot csinálnál hozzá.) :-)

Leírás:

You may use the provided extractor to unpack the game archive to develop game mods. To repack the archive again use any standard ZIP utility after you've finished your mod.

We greatly appreciate the interest and creativity of the game modding community, but please note that to maintain the same gameplay conditions for all players the game limits access to online features when it detects modified archive.

Használata: scs_extractor archive.scs [output_path]

Viszont, a locale.scs-t és a base_cfg.scs-t nem tömöríti ki, a többit, azt ki lehet vele.

Így futtasd: C:\Program Files\SCANIA Truck Driving Simulator>scs_extractor.exe fájl.scs "C:\
    Program Files\SCANIA Truck Driving Simulator"

A 925MB-os media.scs-ből 1.39GB-ot pakolt ki.
  • LTomi
    Én sem tudtam megnyitni a demó verzió SCS fájlait, ami megnehezíti a modolást.
  • kjhun
    Én is néztem, az SCS fájlokat, nem sima ZIP fájl, mint régebben. Lehet, hogy akad rá program, ami ki/be-tömöríti.
  • huhha
    Hellosztok....
    Aki teljes játékkal nyomja ahoz lenne 1-2 kérdésem.
    Ti huztatok már schmitz vagy krone potot ami mostlett benne beújítva?Mert én már egy ideje nyomom és még egyszerse tudtam akasztani olyat de ai-kon látok.
    a másik:csak énnemtok belekukkolni a base.scs-be vagy másse?
  • danyr
    Büszke lehetsz magadra...
  • LeWyTy
    Milyen indokkal?
  • akos25
    Nem az erősségével van a baj, érdekes módon sok nagyobb játék is elmegy rajta max beállításokon, szerintem más baja lehet, mert tegnap még működött... :-)
  • kjhun
    Mindenhol, ugyanazzal a kóddal van feltéve warezon, viszont a kód beírásakor az alábbiakat ne keverjük össze, akár warezolt, akár eredeti:

0 vagy O (nulla vagy O, mint Olga)
    Z vagy Y, mivel angol bill. kiosztás szerint írja be az activation mezőbe a beírt karaktert, ha Z-t kell írni, akkor Y-t nyomjál.
    Legegyszerűbb, Ctrl + C, és Ctrl + V a kód beillesztéséhez.

És tud magyarul is, meglestétek már??
  • Sóschips
    "Háháh..mindjárt szólok egy adminnak,de kecy leszek és kitiltanak,egy időre"
  • Kistódi
    Nem kell egyből beszólni.. Legalább nem úgy kérdezem meg hogy melyik boltba vetted hee.. Próbáltam normálisan rákérdezni... Am meg ha nem tudod a választ nem kell hozzászólni...

JohnBart: Köszi a választ :) Akkor még nem tudom áruházláncban megvenni?
  • LeWyTy
    Háhá találtam egyet és működik is de kecy leszek és nem, osztom meg
  • norbee46
    Sziasztok!
    Kipróbáltam a demót és nagyon tetszik, mind grafikailag mind az irányítás.
    Nekem tetszik a tolatás is pozitívum minden területen a "gém".
    Mondjuk én muszáj hogy bekapcsoljam a tükröket nekem csak így megy a tolás de így se egyszerűen. Ami nem tetszik az az hogy olyan mintha nem lenne alapjárata a gépnek mert néha olyan mintha leállna a motor.
    Egyébként x360-al próbáltam és kircsi csak nem tom hogy a váltót hogy tudnám rá belőni prímán?!
  • fuszhi
    Tolnám már én is mert megvenném ezt is azt is csak nem tudok digitálisan fizetni meg jobban szeretem ha kézzel fogható formátumban van meg. Amúgy nincs szükség internet kapcsolatra ahhoz hogy a hozzá kapott azonosító beírása után teljessé váljék a a "konstrukció"? :)
  • fuszhi
    Jól sikerült kép.
  • wollnerd #9043
    Nekem max graffon is elfut árnyékok, és DOF nélkül 50 körüli fps-sel. Gépem az aláírásban.
  • AudiQuattro
    Kicsit szakadt :)

:))

Sötétedik lassan.
  • Cujo HuN
    Igen igazad volt,bejártam most egy jó nagy részt.Háát tényleg nem kicsi :) Sokkal jobb lett a városon kívüli rész mint az elődökben...
  • Cujo HuN
    Eredeti a játék :) A hivatalos oldalon és kártyával fizettem....
  • JohnBart
    A hivatalos oldalon bankkártyával és PayPallel is vehetsz kulcsot, én az utóbbival rendeltem.
  • komiki
    Ez most komoly?Milyen tipusu bolt?Szerintem olyan bolt tipusuba vette meg de lehet hogy nem:))
  • Kistódi
    Azt had kérdezzem már meg hogy hol vetted meg? Milyen típusú boltban? :)
  • DJKonya
    Kipróbáltam az STDS-t, szerintem nagyon jó, az írányíthatósága rengeteget fejlődött az ETS óta, a grafika se rossz, bár annyi feltűnt, hogy ha esik az eső akkor a műszerfalon a műszerek is annyira elmosódnak hogy alig lehet kivenni őket. Különösen tetszik hogy támogatja a H-váltót, én biztos így fogom használni. Én már csak annyit hiányolok, hogy csinálhatnának bizony tandem és pótos szerelvényeket is bele, ettől függetlenül én biztos megveszem az ETS2-t is. :)
  • Boxer HUN
    Tévedtem... hetedik. :D
  • Boxer HUN
    A lengyeleknél már a negyedik az eladási listákon... :)
  • JohnBart
    Új bejegyzés a blogon:

"Az STDS már nagyjából 48 órája érhető el a hivatalos oldalon, és őszintén szólva, mint azt Ti is érezhettétek, a start nem sikerült olyan fényesen mint szerettük volna. Miután Lengyelországban a nemzetközi kiadási dátum előtt egy héttel startolt el a játék, az online regisztráció és a ranglista miatt a tervezettnél korábban kellett elérhetővé tennünk a hivatalos weboldalt. Ez természetesen a legkitartóbb követőeinknek nem eshetett jól (elvégre a lengyel játékostársak jóval előttük kezdhettek játszani), épp ezért döntöttünk úgy, hogy digitálisan is idő előtt letölthetővé tesszük a játékot (annak ellenére, hogy nem készültünk fel teljesen a nemzetközi startra).

Ennek meg is lett az eredménye: A szervereink összerogytak a rengeteg letöltő miatt (a weboldal is elérhetetlenné vált egy időre), a partneroldalakra pedig nem sikerült elég gyorsan feltölteni a telepítőt - ennek ellenére minden rosszban van valami jó: az eset kiválóan mutatta, hogy mennyien várták a játékot!

A lengyel piacon egyébként a dobozos kiadás kifejezetten jól szerepel, jelenleg közvetlenül a Battlefield 3 mögött tanyázik az eladási lista ötödik helyén. Azt eddig is tudtuk, hogy Lengyelországban lelkes közönségünk van - bárcsak más országokban is ez lenne majd a helyzet!

Gőzerővel készül egyébként az első peccs a játékhoz: az elmúlt héten jelentett hibák javítása mellett pár új Veszélyes Fuvarok pályát is kaptok a javítással. Reményeink szerint ezt a javítást több tartalmi kiegészítés is követi majd: nem akarok lelőni semmi meglepetést, de sok újdonsággal készülünk megnövelni az STDS élettartamát: új Veszélyes Fuvarok pályák mellett a szabadon bejárható terepeket is szeretnénk kibővíteni.

"

Az új peccsekkel ugyanakkor letiltjuk azokat a kulcsokat, melyeket a tudtunk nélkül szivárogtatott ki valaki a játék startja előtt...

Az új tartalom természetesen új fordítanivalóval is jár majd - az érintettek figyeljék majd a GetLocalizationre feltöltött új sztringeket, és kérjük őket, hogy javítsák ki azon szövegrészeket, melyek a start után egyértelműen hibásnak tűnnek. Nagyon köszönjük a segítséget!
  • Boxer HUN
    Igen.