52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • aerolive
    Nem áll meg az AI, ha kiteszed az indexet, végre megcsinálták.

WinStar: jól van megcsinálva a sebességtábla jelzés, nem jelez be a 90-nél, hogy gyorsan mész. Nem is tud, mivel le vannak korlátozva a kamionok.
  • Kistódi
    Documentumok\SCANIA Truck Driving Simulator/Config és ott átírod ezt:
    uset g_console "0"-ról ..."1"-re
    uset g_developer "0" ezt is "1"-re és mentés :) Majd a játékban "ö" betű és kész is van :)
  • Rayden02
    LOL
  • Gépsárkány
    Le tudnád írni? Előre is köszi! :)
  • Kistódi
    Aki gondolja itt is meglehet csinálni a szabad kamera nézetet:) Én már át is írtam :)
  • retoucher
    Azon gondolkoztam, milyen lenne ha majd egyszer átkerülnének a buszok OMSI-ból STDS/ETS2-be és az itteni dinamikus fény/árnyék effektekkel megtűzdelt jóval nagyobb virtuális világba menni velük jó kis távolsági járatokat!

STDS vs. OMSI

Tudom-tudom ez a 263-as nem épp távolsági busz, de épp ez volt kéznél!
  • Gépsárkány
    Sziasztok! Csövet kellet vinnem...
    Kerestem a felrakót.

Elkapott az eső :-(

Találkoztam egy kollégával cb-n infót kértem. :-)

Le pakoltam...

Leparkoltunk öcsémmel (én hátul)! Otthon pihi a családdal! :-)
  • Cujo HuN
    Jó nagy köd volt :)Arra nem emlékszem,hogy az előző részekben az AI képes volt az előzésre?

ezt meg csak úgy)

• WinStar
    Sziasztok.Leszedtem a játékot,kipróbáltam és nagyon tetszik.Már végig is vittem.Iszonyatosan várom már az ETS2-t.Én mindenféleképpen megfogom venni az STDS-t,és az ETS2-t.Csak pár hibát találtam:
    -Autópályáról kikanyarodva ha jönnek a sztrádán akkor elsőbbséget adnak nekem még akkor is ha nem indexelek.
    -Ha a tábla 90-et mutat akkor is azt írja hogy átléptem a sebességhatárt
    -És számomra szerény hiány,de azért tök jó ötlet lenne sztem ha ugyanúgy 2 féle ablaktörlési mód lenne(a lassabb,és a gyorsított)De lehet csak én gondolom így,amúgy minden valóságos benne,de nagyon.
  • Scania R580
    egyenesen lengyelből..

• VERESS 96
    Üdv! Úgy látom megjöttek az első vérpistikék... :)
  • Gépsárkány
    Felvettem egy üres pótkocsit.

Most a sör gyárnál várok egy telefont hogy göngyöleget kéne hoznom vagy sör kéne vinnem.
  • balazsgigi
    Áhá!Köszönöm!
  • Solt
    Ha valami értelmes emberkének van ideje és kedve, akkor összedobhatna egy kis összefoglalót az alapokról. Az átlagnak elképesztően hiányosak az ismeretei, de a szája az hatalmas... szó szerint fizikai fájdalom egyes hozzászólásokat elolvasni.

Azért kamionszimulátor topikban az ember kicsit nagyobb tájékozottsági szintet várna a témát illetően.
  • Solt
    A motorfék az nem a bubu! A bubu, az a kipufogó fék, a szerepe pedig csupán annyi, hogy a lassítsa a járművet. Lejtőn, ha nem megfelelő fokozatban vagy, illetve, ha túl meredek a lejtő, akkor 40 tonnát csak minimálisan lassít, ergo még az is előfordulhat, hogy a használata közben gyorsul a szerelvény.

A villantás működik, kívülről is lehet látni.

Egyébként meg mutass nekem egy olyan KRESZ táblát, ami előrejelzi, hogy 1km múlva már csak 50-l mehetsz. Elképesztő baromságokat tudsz összehordani. Nem az a baj, hogy nem vagy képben, hanem az, hogy hülyeségeket jelentesz ki.

• Lolluki
    jah még egy és befejezem az indexet kiteszed a kanyar elött van, hogy kanyar után leveszi (ahogy kellene) van, hogy hagyja úgy és neked kell! és mielött szólnátok nem, nem vagyok hülye ugyan annál a kanyarnál is megnéztem többször! és hol levette hol nem:D
  • Lolluki
    A legbuzibb az, az mikor van egy 90-es tábla nyomod neki mint atom bevillan egy 50 amit már csak akkor látsz mikor oda érsz és egyből sebesség túllépés hát ne haragudjál már aki ezt csinálta biztos nem tanult kresz-t! legalább egy kiegészítő táblát alá, hogy 1km-er múlva öcsém 50-el! De semmi 50 paff!/fénykép!!
  • Lolluki
    Vannak itt hibák valljuk be! Jó jó meg minden de mégsem!!! Az alany megáll ha kiteszed az indexet (miért banyek miért) [ETS1], az alany csak átgurul a kúton. a motorfék (bubu) semmit nem ér lejtőn csúszik tovább a truck.Van a menüben egy villantás gomb (semmit nem ér) csak a műszer falon villan fel a kék kis led de ha előröl lesed a truck-ot nem is villan meg a lámpa!!! A tükrökben semmit nem lehet látni (homályos) de ha megnyomom az f2-öt minden látok és így nem olyan nem szeretem én azt komálom mint az igazi semmit nem látsz vissza térve a tükrökre a jobboldali tükör nagyon fostos nagyon távoli remélem ets2 más lesz!!! De amúgy nincs olyan nagy gond végre a fizika elfogadható!!!! Jó játékot és szép estét nektek!!!
  • Lolluki
    A H váltó mit takar? :$
  • Lolluki
    Eléggé jó a STDS!! De a motor fék semmit nem ér! Van egy lejtős pálya a motorféknek bont ezt lenne a célja! És erre semmi csúszik a kamion :'(
  • retoucher
    Egész jó lett ez az STDS, tetszik!
    Pláne full HD-be, 47"-os LCD-n, online rádió hallgatásával és az új dinamikus árnyékokkal egész hangulatos vezeti benne! Tényleg más lett az irányítás, ami csak javára vált a játéknak. A fények nagyon tetszenek, pláne mikor belenézek a napba majd elnézek onnan, megváltoznak a fényviszonyok, jól megcsinálták!
    Persze lőttem pár képet is vezetés közbe!
  • Boxer HUN
    ...istenem...
  • ming1996
    hogyan lehet privátba írni
  • bullseye9
    Tárgytalan, összejött, fel kellett oldani a mappa írásvédettségét.
  • Solt
    Az lenne az igazi, ha a váltókapcsoló úgy működne, hogy az egyes és a hármas, a kettes és a négyes, stb van egy helyen...
  • bullseye9
    Ezek szerint ők már rájöttek, hogyan lehet használni ezt az scs extractor programot...
    Nekem sehogyan sem akarja kibontani az scs-t, Win7 x64-en parancssorból rendszergazdai jogokkal indítva sem lesz eredménye. Failed to create directory hibaüzenettel zár...

Akinek esetleg sikerült, ossza már meg a fórumozókkal legyen kedves, hogyan csinálta...
  • Solt
    Pedig úgy látom indokolt. Kacsa már leírta... kicsit gondolkozni kéne, még senki nem halt bele.
  • gumikacsa
    Az enyém is. Van 2 váltókapcsoló (nevezzük felezőnek), így 18 sebességet tudsz kapcsolni a 6 sebességes váltóval.

Hatodikból visszateszed 1-be, és benyomod a váltókapcsolót, így hetest kapcsol. és így tovább.
  • luspaydavid
    Már gondoltam rá hogy vajon van-e letölthető mod hozzá
  • balazsgigi
    Basszus!Hülyének ne nézzük egymást!
    Hogy váltsak 12-t,ha hatsebességes a váltóm?
  • JohnBart
    Sajna nem, a Seven-M lesz a forgalmazó, de nem tudom itthon mikor jelenik meg dobozosan.

És köszönöm mindenkinek a hibajelentéseket, ma este elküldöm majd a csapatnak e-mailben (nem tudom megnézni őket az én vasamon, mert kiküldetésen vagyok)
  • aerolive
    Még szép, ugyanúgy járnánk ha kétszer kéne lerenderelni a tájat, mint a régiebbi 18wos játékokba, akadozna, ha bekapcsolnád a tükröt. :D
  • yokel
    Az oroszok nem tétlenkednek most sem...

• Solt
    Beállítások, és megkeresed a váltó kapcsoló nevezetű funkciót! Még jó, hogy magyarul van a játék basszus... :)
  • Robert24
    Hali!

Valaki arra a kérdésre tudna válaszolni, hogy a boltokba mikor lesz kapható a game?
    Köszi!
  • balazsgigi
    A h-váltó működik nektek rendesen?Mert ugye ott csak 6 fokozat van,így autómatán kell használnom,mert manuálisan már nem tudok feljebb váltani.
  • MANos Viktor
    Valakinek feltünt már hogy a tükrökbe nem látszik az árnyék?
  • Martens4466
    Sziasztok!

Jó a játék, nekem nagyon tetszik. Viszont találtam egy hibát. Ha éjszaka platós kocsit húzok (pl: markolót), akkor a fék lámpa átvilágít a platón keresztül.
  • wollnerd #9073
    Valaki? #9067
  • landwir
    Köszönöm a válaszod