52664
-
SnyperD #9151 Köszi most egész jó lett :) -
#9150 -
SnyperD #9149 Te mivel tolod milyen beállítással ? -
#9148 Nekem nem késik.. igaz, volt egy negyed óra, mire sikerült mindent úgy beállítani, ahogy a legtutibb. -
#9147 Ezek az út elemek :), Omziba is lehetne velük mit kezdeni.
Még két hónap. S itt ETS2
Vajon ha megjelenik, nálunk mikorra lehet boltokba kapni? -
#9146 Akkor felejtős A Vajofone tarifái túl drágák -
Sóschips #9145 ..persze mindezt jó pénzért.xd
Pénzt meg úgy kell elküldeni,hogy az emelt díjas Vajvodafone számot kell hívni. -
SnyperD #9144 A kormányzás csak nekem tűnik úgy hogy kissé késik? (kormánnyal)? -
danyr #9143 Megaliner Import... :DDDDD
-
#9142 Köszönöm, sikerült. -
retoucher #9141 Én már orvosoltam is magamnak a "problémát"
-
scottryder #9140 itt nincs warez, ha kell vedd meg -
#9139 Szia, kacsa, adsz torrentet? -
#9138 Végül nem is SCHLITZ pótok lettek :O Bár ez a név sem a legjobb :D
-
scottryder #9137 Elvileg a beálitások kijelző és forgalom nak kell pipálva lennie nézd mneg ugy -
#9136 Üdv. Az mitől lehet, hogy a "Szabad vezetés-->Fuvarok" résznél nincsenek közlekedő járművek, hanem csak én tolom egyedül a városba? -
scottryder #9135 scs extratort honnan lehet leszedni?
-
#9134 Akkor örömmel építed majd eme remek közönségnek a magyar pályát -
#9133 Én is így jártam mondjuk, csak nem mondtam, én levettem 200%-ra érdekes módom már ott is elég éles a kép, HDR-el is elég játszható a többi beállítás is ki van maxolva nálam.
Próbálgasd variáld a beállításokat, hogy minél szebb képet kapj és a játék is játszhatóan fusson. -
vajo #9132 Attól függ melyiket akarod. Ha a free rideosat akkor ezt: edit free_drive_01
De elég bonyolultra csinálták meg az editor részét. Igaz csak demo-t próbáltam ki, annyiból, hogy 2 órát baszakodtam az editorral, de jó lett. Tetszik. Élvezet lesz ETS2-ben építgetni :D -
#9131 Felvettem én is 400%-ra a képarányt de eddig azt hittem jó gépem van, de úgy belassította, hogy nem tudtam játszani :/ Esetleg ha újra indítom a játékot jobb lesz akkor már? Vagy vegyem le és vegyek új gépet? :D -
retoucher #9130 #9115: a legvégén a képek alatt írtam
#9126: alapba nem nyitja már a winrar az scs fájlokat. A scs_extractor.exe-t TC-be társítani kell az scs kiterjesztéshez és ezek után már csak egy enter-t kell nyomni pl. a base.scs fájlon. Ekkor felugrik egy fekete ablak amit hagyni kell, h magától eltűnjön (2-4 perc) és ki is csomagolta, onnantól a régi módszer van!
Jó módolást mkinek! -
#9129 Köszi, a képarány volt a ludas azért nézett ki rosszul, most már elég élesen látok mindent. -
#9128 LOL -
#9127 Ezt én is észre vettem, hogy akkor nem csak a szélvédő válik homályossá, hanem mintha köd lenne a fülkében alig látszik a műszerfal :D -
#9126 Neked hogy sikerült megnyitni a scs fájlt? mert hiába tallózom winrarhoz nem akarja megnyitni.. :( -
#9125 Nem tudom, hogy ti észrevettétek-e, de nálam ha elkezd esni az eső, a kép homályosabbá válik. Ez főleg a műszerfal középső kijelzőjén vehető észre, ami többek között a benzint mutatja. -
#9124 Konfiguráld újra a beállításokat, húzz le mindent aztán meg föl, nekem így már érzékelte az élsimítást és jó lett, ha ez sem akkor van valami képarány vagy mi ott 400% -
#9123 No fene a képen nem is annyira látszik de, játékon belül még nagyon sok az elmosódott recés rész.Nem is lenne nagy gond, csak a műszerfalon sem nagyon tudom kivenni az adatokat na meg messziről nem látom milyen tábla van előttem. -
ming1996 #9122 kösz -
#9121 Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Hogy tudom az beállítani, hogy nagyobb legyen az elsimítás?
Mert így elég trágya a graf:
Am jó játék nagyon fasza hangja van a kamionnak, könnyen kezelhető billentyűzettel.Ráadásul nagyot nőtt a szememben a játék mikor egy kereszteződésben egy kolléga villantással adott elsőbbséget...
-
#9120 -
ming1996 #9119 mond el hogyan kell mert nem tudom mert most regisztráltam -
ming1996 #9118 halló LeWyTy vagy mert szeretnék kérni tőled valamit vegyél fel privibe vagy valami -
#9117 Ez nem chat.
Írj neki privátban, ha kínod van. -
ming1996 #9116 LeWyTy vagy írj ha vagy -
#9115 ebben mit kell bírni az consolba, hogy tudjam szerkeszteni a térképet?
bár már 2 éve biztos van, hogy nem csináltam ilyet, de mindent azért biztos nem felejtettem el... :D -
retoucher #9114 #9109 : Hát igen, pontosan ez a célcsoportja az SCS-nek!
Am, itt az első monumentális módolásom STDS-be:
A map editor meg maradt a régi, igaz vannak benne új dolgok, ami nem véletlen, hisz ez mégiscsak új játék.
Lehet nekiesni a térkép készítésnek a free drive pályán!
Konzolba azt kell beírni, h: edit free_drive_01
-
#9113 Nekem sikerült. -
#9112 Kár hogy a profil betöltésekor érzékeli hogy engedélyezve van neki a konzol,és nem enged menteni :/