52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SnyperD
    Köszi most egész jó lett :)
  • Boxer HUN
  • SnyperD
    Te mivel tolod milyen beállítással ?
  • Boxer HUN
    Nekem nem késik.. igaz, volt egy negyed óra, mire sikerült mindent úgy beállítani, ahogy a legtutibb.
  • fuszhi
    Ezek az út elemek :), Omziba is lehetne velük mit kezdeni.

Még két hónap. S itt ETS2
    Vajon ha megjelenik, nálunk mikorra lehet boltokba kapni?
  • TruckerDave
    Akkor felejtős A Vajofone tarifái túl drágák
  • Sóschips
    ..persze mindezt jó pénzért.xd
    Pénzt meg úgy kell elküldeni,hogy az emelt díjas Vajvodafone számot kell hívni.
  • SnyperD
    A kormányzás csak nekem tűnik úgy hogy kissé késik? (kormánnyal)?
  • danyr
    Megaliner Import... :DDDDD
  • megas
    Köszönöm, sikerült.
  • retoucher
    Én már orvosoltam is magamnak a "problémát"

• scottryder
    itt nincs warez, ha kell vedd meg
  • eightmiles
    Szia, kacsa, adsz torrentet?
  • TruckerDave
    Végül nem is SCHLITZ pótok lettek :O Bár ez a név sem a legjobb :D

• scottryder
    Elvileg a beálitások kijelző és forgalom nak kell pipálva lennie nézd mneg ugy
  • megas
    Üdv. Az mitől lehet, hogy a "Szabad vezetés-->Fuvarok" résznél nincsenek közlekedő járművek, hanem csak én tolom egyedül a városba?
  • scottryder
    scs extratort honnan lehet leszedni?
  • TruckerDave
    Akkor örömmel építed majd eme remek közönségnek a magyar pályát
  • ZTM
    Én is így jártam mondjuk, csak nem mondtam, én levettem 200%-ra érdekes módom már ott is elég éles a kép, HDR-el is elég játszható a többi beállítás is ki van maxolva nálam.
    Próbálgasd variáld a beállításokat, hogy minél szebb képet kapj és a játék is játszhatóan fusson.
  • vajo
    Attól függ melyiket akarod. Ha a free rideosat akkor ezt: edit free_drive_01

De elég bonyolultra csinálták meg az editor részét. Igaz csak demo-t próbáltam ki, annyiból, hogy 2 órát baszakodtam az editorral, de jó lett. Tetszik. Élvezet lesz ETS2-ben építgetni :D
  • TruckerDave
    Felvettem én is 400%-ra a képarányt de eddig azt hittem jó gépem van, de úgy belassította, hogy nem tudtam játszani :/ Esetleg ha újra indítom a játékot jobb lesz akkor már? Vagy vegyem le és vegyek új gépet? :D
  • retoucher
    #9115: a legvégén a képek alatt írtam

#9126: alapba nem nyitja már a winrar az scs fájlokat. A scs_extractor.exe-t TC-be társítani kell az scs kiterjesztéshez és ezek után már csak egy enter-t kell nyomni pl. a base.scs fájlon. Ekkor felugrik egy fekete ablak amit hagyni kell, h magától eltűnjön (2-4 perc) és ki is csomagolta, onnantól a régi módszer van!
    Jó módolást mkinek!
  • ZTM
    Köszi, a képarány volt a ludas azért nézett ki rosszul, most már elég élesen látok mindent.
  • LeWyTy
    LOL
  • TruckerDave
    Ezt én is észre vettem, hogy akkor nem csak a szélvédő válik homályossá, hanem mintha köd lenne a fülkében alig látszik a műszerfal :D
  • Kistódi
    Neked hogy sikerült megnyitni a scs fájlt? mert hiába tallózom winrarhoz nem akarja megnyitni.. :(
  • LTomi
    Nem tudom, hogy ti észrevettétek-e, de nálam ha elkezd esni az eső, a kép homályosabbá válik. Ez főleg a műszerfal középső kijelzőjén vehető észre, ami többek között a benzint mutatja.
  • Skypack
    Konfiguráld újra a beállításokat, húzz le mindent aztán meg föl, nekem így már érzékelte az élsimítást és jó lett, ha ez sem akkor van valami képarány vagy mi ott 400%
  • ZTM
    No fene a képen nem is annyira látszik de, játékon belül még nagyon sok az elmosódott recés rész.Nem is lenne nagy gond, csak a műszerfalon sem nagyon tudom kivenni az adatokat na meg messziről nem látom milyen tábla van előttem.
  • ming1996
    kösz
  • ZTM
    Szeretnék kérni egy kis segítséget.
    Hogy tudom az beállítani, hogy nagyobb legyen az elsimítás?
    Mert így elég trágya a graf:

Am jó játék nagyon fasza hangja van a kamionnak, könnyen kezelhető billentyűzettel.Ráadásul nagyot nőtt a szememben a játék mikor egy kereszteződésben egy kolléga villantással adott elsőbbséget...
  • norbee46
  • ming1996
    mond el hogyan kell mert nem tudom mert most regisztráltam
  • ming1996
    halló LeWyTy vagy mert szeretnék kérni tőled valamit vegyél fel privibe vagy valami
  • gumikacsa
    Ez nem chat.

Írj neki privátban, ha kínod van.
  • ming1996
    LeWyTy vagy írj ha vagy
  • Szobi30
    ebben mit kell bírni az consolba, hogy tudjam szerkeszteni a térképet?
    bár már 2 éve biztos van, hogy nem csináltam ilyet, de mindent azért biztos nem felejtettem el... :D
  • retoucher
    #9109 : Hát igen, pontosan ez a célcsoportja az SCS-nek!

Am, itt az első monumentális módolásom STDS-be:

A map editor meg maradt a régi, igaz vannak benne új dolgok, ami nem véletlen, hisz ez mégiscsak új játék.

Lehet nekiesni a térkép készítésnek a free drive pályán!

Konzolba azt kell beírni, h: edit free_drive_01
  • Kistódi
    Nekem sikerült.
  • Cujo HuN
    Kár hogy a profil betöltésekor érzékeli hogy engedélyezve van neki a konzol,és nem enged menteni :/