52665
-
ateszegry #9237 modnjatok már valami jó simulator játékot:) -
oder hano #9236 oké :) hát akkor bizakodom hogy azért ha majd finomítanak rajta hátha elfut majd normálisan a gépemen :) -
JohnBart #9235 Nagyon valószínű, de remélem finomítanak majd valamit a motoron az STDS-hez képest (sokaknál az ajánlott konfigot meghaladó gépen is akadozik néha mint a vesztés). -
oder hano #9234 az étvágyam is lement tőled... na de... Üdv minden normális embernek :) lenne egy kérdésem. Azt ETS2-nek is hasonló gépigénye lesz mint a STDS-es nek? -
#9232 THX.. :) -
#9231 hess kocsis -
#9230 Vajo törölhetnéd ezt a szart az oldalról... rep meg repülhetne az egész fórumról IP bann-al. -
Solt #9229 -
#9227 Mondom, nem tudsz felhúzni, csak mulattat, ahogy lejáratod itt magad, csak így tovább barátom, jó úton haladsz ahhoz, hogy repülj innen... Részemről itt lezárva, nem offolom tele a topikot értelmetlen dolgok miatt... A HG-től eddigi offolásom miatt is elnézést... -
#9225 Hát ez jó kérdés... Szerintem nem lesz hosszú élete ebben a topikban...
#9223: Az ilyen trágár megnyilvánulásaiddal magad járatod le, és nem engem... Szóval nyugodj meg, és szépen viselkedj... -
DANIELTRUCKER #9224 Ezt most miért? Illetve miért ide? -
#9222 Gratulálok, ehhez magas értelmi szint kellett... Minden elismerésem, barátom... -
JohnBart #9220 Basszus, bocs a dupláért.
@Solt: Írta Pavel hogy még szenvednek a váltóval meg amúgy az egész hajtáslánccal, szerintem a kuplungos hiba is amiatt lehet. Remélem tudnak majd kezdeni vele valamit még egy STDS-s peccsben.
@Mindenki más: Írtam korábban azt hiszem, hogy akinek szarul fut a játék relatíve izmos PC-n, jó lenne ha elküldené a csapatnak a játék logját, mert akkor ki tudnának valamit olvasni belőle az ETS2 megjelenéséig. A log a Windows partíción van, Win7 esetén pl. itt:
C:\Users\[Neved]\Documents\SCANIA Truck Driving Simulator
WinXP-n is hasonló az elérési út, józan paraszti ésszel meg lehet találni, a lényeg, hogy a Dokumentumok\Scania Truck Driving... mappában keressetek egy game.log fájlt, na azt kell elküldeni a support kukac scaniadrivergame pont com e-mail címre (van egy net.log is, de az inkább a toplistához való kapcsolódási hibákat jelzi).
Ha nem megy profin az angol, használjátok az alábbi sablont... ;)
--------------------------------------------------------
Tárgy: Scania Truck Driving Simulator performance issues
Szöveg:
Hello,
I am writing this e-mail because I experience severe performance issues when playing STDS. I checked the system requirements before playing the game, and I think that my configuration far exceeds the minimum requirements described on the game's homepage. My configuration is the following:
Motherboard:
Processor:
RAM:
VGA:
Operating system: [írd meg azt is, hogy 32 vagy 64 bites-e a rendszer]
[Ha mindent csutkára húztál, írd ezt:]
I play the game in OpenGL [vagy DirectX, ha úgy futtatod] with the highest visual settings.
[Ha viszont változó beállításokkal játszol töltsd ki a lenti listát]
I play the game in OpenGL [vagy DirectX, ha úgy futtatod] with the following settings on the above computer:
Screen resolution:
V-Sync
Fullscreen:
Scaling:
Anti-aliasing:
HDR:
DoF:
Sunshafts:
Color enhancements:
Reflection quality:
Vegetation quality:
Shadow quality:
Weather quality:
Mirror quality:
Texture quality:
Anisotropic filtering:
Pedestrians:
Traffic:
Traffic headlights:
Other vehicle lights:
Lights visibility range:
I attached the game's log to this e-mail. I hope this information will be useful, and that you can address the performance issues both in STDS and the upcoming ETS2 as well.
Thanks, and looking forward for the fix!
Regards,
[Neved] -
JohnBart #9219 OK! ;) -
#9218 Jaa, ismerjük... Pavel Sebor scs-s főnök. -
huhha #9217 A valós scania test center ami a stds-ben is benne van.:)
-
Solt #9216 Találtam egy elég bosszantó hibát. Kinyomott kuplung mellet is lefullad a motor, ha sebességbe teszem! :S Ezt jelezd nekik légy szíves, nagyon zavaró... -
#9215 Egyszer mindent el kell kezdeni... :) Legközelebb már úgy fog menni, mint másnak az ágybasz@rás... :D -
#9214 na megvettem -
#9213 oké már rájöttem :) csak majdnem 40 évesen még nem vásároltam neten igy kártyával -
Rainbow15 #9212 Nincsenek a scania-hoz új küldetések? Nagyon bejönnek ezek a vezetéstechnikai pályák, csak már fejből ismerem mindet sajnos, nem volt benne túl sok (YTD + veszélyes fuvarok), sima freeride engem nem érdekel, nekem az unalmas. -
#9211 NEM A PIN KÓD!!! Nehogy azt add meg... :) -
#9210 Az lesz az... A kártya hátoldalán lévő 4 jegyű szám. -
#9209 Card Security Code -
#9208 Ha a CVV2 kódot kérik, akkor oké a dolog. -
#9207 szerintetek mennyire biztonságos master cardal megvenni a gamét? belépö kodot is kérnek.. -
JohnBart #9206 Beesett a postafiókomba a következő patch előzetes verziója, állítólag ezeket javítják majd többek között az 1.02-es javítással (de a lista csak bővülni fog a tesztelés után) ;)
- Huge number of little map fixes in various levels
- Speedup of DemoCenter (we are no longer trying to draw 1.5 million blades of grass)
- Additional type of automatic gearbox which does not flip brake and accelerator pedals during reverse movement.
- It is possible to give hints to the automatic gearbox using the Shift Up/Shift Down buttons.
- Fixed HUD mirrors and look presets for UK vehicles.
- Fixed crash when using controller which does not provide X and Y axes.
- two new Dangerous Drive challenges (may not work for online leaderboards though)
- translations updated from GetLocalization
- fixed incorrect flags of some countries
- banned a few leaked Product Keys -
Martens4466 #9205 Köszi a segítséget, mind kettőtöknek. -
#9204 Földutas rázás meg ütközésen kívül másnál van bármiféle ffb?:D -
#9203 A scania truck driving simulator –ban hogy lehet beállítani a rádió streamet? -
gyuri35 #9202 Visszaszívtam,de kormányom akkor sincs,pontosabban ami van bedöglött,és nincs aki megjavítsa!
-
#9201 Azt korábban írtam, hogy én is elbíbelődtem a kormánnyal, mire sikerült belőnöm... #9150 Jelenleg ezekkel a beállításokkal szuperál. Már álló helyzetben is érezni lehet, hogy "dolgozik" a szervo. :) -
Plett #9200 Nekem DFGT kormányom van és a válaszidő teljesen jó a Scaniába. -
#9199 A bekarikázott résznél vettem fel a pótot és ahol most állok oda kellett vinnem :) Pár méter volt az egész fuvar :D -
#9198 Egy gyors vélemény pár 10 perc játék után:
Valóban úgy néz ki, az Scs eddigi legjobb kamionos játéka.
Sajnos az irányítás még mindig nem az igazi, nálam is késik a kormányzás, hiába állítom az érzékenységet, nem lesz jobb. Van, hogy már visszafelé tekerem, mikor a játékban még odafelé fordul. Nem drasztikusan, de észrevehetően (900°). Illetve nagyobb sebességnél valahogy nem az igazi a kormányzás. Ám lényegesen a legjobb eddig, és már egész játszható. És végre kihasználhatom a 3. pedált, és a 6 fokozatos váltót.
A scania kamionsofőr verseny súlyos elmebetegeknek való :) Azért gyakorolni nagyon jó.
A veszélyes fuvarok részben is van egy két elmebeteg feladat, de a nagy része elég türhető. Szintén gyakorlásra nagyon jó. A falus, és szerpentinen leereszkedős pályák tetszettek a legjobban (igaz, tovább még nem is mentem).
A szabad vezetés városa nagyon átjött. Szép nagy város, és a telepek környékén kamionok parkolnak, illetve a telepek is elég kacifántosak. A gyalogosokat a térkép szerkesztővel kicsit sűrűbben szétszórva a városban, szép nagy, változatos, élő várost kaphatunk. Az ets2-ben is lehetnének ekkora városok, legalább a fővárosok. -
Lolluki #9197 Ezt én nem értem :) -
#9196 Valaki vicces kedvében volt az Scs-nél. :) -
#9195 Ez nem tudom mennyire bug, vagy csak valaki nagyon lusta volt :D De a képen a pirossal jelölt 1-es pontnál vettem fel a pótot és a 2-es pontig kellett vinnem :D Kb. 10 métert
-
Plett #9194 Az indexet akkor veszi le, ha teljesen kiforgatod a kormányt egy kanyarba és vissza középre. -
Robert24 #9193 Engem még az érdekelne amire még konkrét választ nem kaptam, hogy a boltokba mikor jelenik meg a game. Biztos vannak még páran akik ott szeretnék megvenni és játszani a teljes verzióval. A demot nagyon hamar meglehet unni...