52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • danyr
    Persze, hogy steril annak örülök, hogy bentvan.
  • Szobi30
    fasza
    az biztos, hogy megbonyolították...én elkezdtem alakítgatni a map-ot, és már bennevolt 2-3 órás munkám, mire rájöttem, hogy nem tudom elmenteni :@
    kicsit se voltam ideges...
    pedig létrehoztam neki a szükséges mappákat is, szóval nem tudom, hogy miért nem sikerült elmentenem...
    majd ha rájövök erre, akkor megint nekiesek, pedig egy tök jó részt összehoztam már a városon kívül :(
  • vajo
  • Boxer HUN
    Ügyes,.. ügyes... de ez így annyira "STERIL", hogy már fáj...

"Építő jelleggel..." :)

Peace..
  • danyr
    Pár orosz szaki segítségével elkészült első módom (Krone). :DDD

A moddolásról annyit, hogy kellően megbonyolították a modderek dolgát, de hát ez van... :DDDD
  • Boxer HUN
    Lolluki:

Mint azt írtam a priviben, negyven évesen nem akadok fenn 3000 Ft-on... De azért jó ha tudod, még csak betárcsázós internet volt maximum 5KBps letöltési sebességgel, amikor már aktívan szörföltem, te pedig még gondolatban sem voltál...

Te azt a kiszivárogtatott kulcsot árulod nekem, amit az SCS hamarosan tiltani fog... Köcce, azt nem kérem! Keress magadnak másik palimadarat!!!

Ui.: Bocsesz mindenkitől az OFF miatt, de szerintem ez mindenkire tartozhat ebben a topikban.
  • fuszhi
    Gyönyörű a csoda nálad. Szemmel látható módon. Szerintem ennél több nem is kell.
  • LTomi
    Tartozik a városhoz egy kis vidéki rész is, ahol autópálya is van, habár nem vezet sehova, csak tesz egy 180°-os fordulatot.
  • TruckerDave
    OFF: Ez csak példa volt :D Pepsi párti vagyok :P

A HG meg Faceebook-on legújabb mixeit nyomatja
  • norman001
    Köszi! Akkor nem állok neki keresgélni azt hittem kapok valami pluszt cserébe ha megvan mind
  • Boxer HUN
    Azzal is gyakorlod a vezetést, a néhol megközelíthetetlen helyekre rakott ikonokért...
  • norman001
    Helló!Valaki tudja mire jók ezek az összeszedhető bónuszok?
  • allock #9266
    nekem nem lassul be, pedig gyengébb procim van, de a vga nekem is HD6850
  • kem001
    Tényleg csak ez a nagy város van szabad vezetésben, vagy van valami autópályás rész is?
  • Csabesz001
    Az OpenGL módos futtatásra külön parancsikon van a Start menüben. :)
  • Skypack
    Nekem csak az tűnt fel az AI-nál, hogy ha jön mögöttem kamion vagy autó és megállok akkor állhatok ott egy napig is nem fog kikerülni.
  • Robert24
    Egy kérdésem lenne.
    Hol tudom azt beállítani, hogy OpenGl beállítással fusson ne Directx-el.
    Amikor elindítom a játékot nem hozza ki a beállítás panel ablakot hanem egyből indul. Játékon belül a beállítás menü rendszernél meg nem találtam erre lehetőséget.
    Egyébként szerintem is mérföldkő ez a játék az előző szériákhoz képest az infrastruktúra is nagyot fejlődött fizika, grafika szintén. Egyedül az optimalizálatlanság ami negatív de biztos vagyok benne a visszajelzések miatt ilyen probléma nem lesz az ets2-nél. Jó, hogy "él" a város bízom benne, hogy az ets2-ben a nagyobb városok hasonlóak lesznek. Az al autókkal eddig nekem semmi problémám nem volt teljesen "megjött az eszük" hülyeségeket nem csinálnak. Amit megfigyeltem, hogy a benzinkútnál nem random módra mennek ki hanem aki mögöttem van az mind kimegy talán ez egy kicsit túlzás...
  • oder hano
    oké majd akkor megfogadom :) köszi :)
  • Csabesz001
    Én is billel játszok, és meg van rá a módszer. Lassabban, megfontoltabban, határozottabban. Mindig figyeld a kormány állását ha tolatsz. Kívülről még kevesebbet is látsz sokszor.
  • oder hano
    hát nekem egy valami nem tetszik vagy csak én vagyok ennyire béna :D az a tolatás. vagy is az zavar hogy az a kormány nem tudom magától vissza tekeredni meg lassan reagál a dolgokra ( billel játszom) de egyszerűen nem tudok normálisan tolatni hol ott az ETS-ben simán beparkolok fülkéből itt most meg még kívülről se :D
  • Gis80s
    A "büntetések" kikapcsolásával kapcsolatosan tud valaki segíteni? Hálás lennék :)
  • ming1996
    köszönöm szépen
  • scania topline
    Ide rakd be: C:\Users\felhasználónév\Documents\SCANIA Truck Driving Simulator\music\ .mp3 formátumban.
  • ming1996
    Hello segítsetek hogyan kell berakni saját zenét milyen formátumban és hogyan
  • scania topline
    Bocsi a másodikat elrontottam
  • scania topline
    Hali!

Hozok én is pár képet:

• JohnBart
    Tudom nem tőlem kérdezted, de nálam pl. négymagos i5-750, AMD HD6850 meg 4 giga RAM mellett (ami nem hardkór gamer PC, de azért eléggé felette van az ajánlott konfignak) is irtózatosan be tud lassulni néha a játék.

OpenGL mellett a szabad pályákon 15-40, a kisebb pályákon 20-50 fps között fut, DirectX-szel meg ráadásul néha fagy is nálam.
  • gumikacsa
    Nem kell oda bemenni, tudják azt ők maguk is. :P

Lolluki...: Nekd is érik a péklapát. A házigazda hol a bánatban van hogy nem képes moderálni?
  • zsömi12
    Minél jobban megismerem ezt a szimulátort annál jobban tetszik!Nagyon sokat fejlődött minden tekintetben ! Nagyon várom az ETS2 -öt és úgy gondolom most már megéri a zsebbe nyúlni és támogatni a fejlesztőket!Addig is gratula.
  • JohnBart
    Én is gondolkoztam egy ideig, hogy adjak-e komoly választ. :D
  • Tessitore22
    Amúgy most tényleg hogy? (szandál zokni befigyel :D )
  • ronso
    Most ez a kép,hogy jön ide?
  • Stig95
    Cső kocsis.
    Még hány reged van?
  • Boxer HUN
    Alsó képen... anno a seregben a harcászaton használt gyújtózsinór hagyott ilyen fekete csíkot a placcon... :D
  • Boxer HUN
  • Lolluki
    Van 5db cd kulcsom a játékhoz ha valakinek kell akkor azt privátban jelezze és megbeszéljük!!!
  • allock #9241
    Mi az a jobb gép?
  • TruckerDave
    Ez olyan volt mintha bementél volna a Pepsi gyárba és elkiáltottad volna magad hogy a Coca jobb
  • lorci
    Nagyon tetszik ez a játék a fények és árnyékok nagyon sokat dobnak az összképen sokat fejlődött az elődhöz képest csak hát elég rosszul van optimalizálva és még jobb gépen is akad ha följebb tekerem a grafikát...de igy is élvezhető

• JohnBart
    Scania Truck Driving Simulator. :D

Egyébként meg OMSI, Rigs of Rods. ;)