52665
-
danyr #9278 Persze, hogy steril annak örülök, hogy bentvan. -
#9277 fasza
az biztos, hogy megbonyolították...én elkezdtem alakítgatni a map-ot, és már bennevolt 2-3 órás munkám, mire rájöttem, hogy nem tudom elmenteni :@
kicsit se voltam ideges...
pedig létrehoztam neki a szükséges mappákat is, szóval nem tudom, hogy miért nem sikerült elmentenem...
majd ha rájövök erre, akkor megint nekiesek, pedig egy tök jó részt összehoztam már a városon kívül :( -
vajo #9276 -
#9275 Ügyes,.. ügyes... de ez így annyira "STERIL", hogy már fáj...
"Építő jelleggel..." :)
Peace.. -
danyr #9274 Pár orosz szaki segítségével elkészült első módom (Krone). :DDD
A moddolásról annyit, hogy kellően megbonyolították a modderek dolgát, de hát ez van... :DDDD -
#9273 Lolluki:
Mint azt írtam a priviben, negyven évesen nem akadok fenn 3000 Ft-on... De azért jó ha tudod, még csak betárcsázós internet volt maximum 5KBps letöltési sebességgel, amikor már aktívan szörföltem, te pedig még gondolatban sem voltál...
Te azt a kiszivárogtatott kulcsot árulod nekem, amit az SCS hamarosan tiltani fog... Köcce, azt nem kérem! Keress magadnak másik palimadarat!!!
Ui.: Bocsesz mindenkitől az OFF miatt, de szerintem ez mindenkire tartozhat ebben a topikban. -
#9272 Gyönyörű a csoda nálad. Szemmel látható módon. Szerintem ennél több nem is kell. -
#9271 Tartozik a városhoz egy kis vidéki rész is, ahol autópálya is van, habár nem vezet sehova, csak tesz egy 180°-os fordulatot. -
#9270 OFF: Ez csak példa volt :D Pepsi párti vagyok :P
A HG meg Faceebook-on legújabb mixeit nyomatja -
norman001 #9269 Köszi! Akkor nem állok neki keresgélni azt hittem kapok valami pluszt cserébe ha megvan mind -
#9268 Azzal is gyakorlod a vezetést, a néhol megközelíthetetlen helyekre rakott ikonokért... -
norman001 #9267 Helló!Valaki tudja mire jók ezek az összeszedhető bónuszok? -
#9266 nekem nem lassul be, pedig gyengébb procim van, de a vga nekem is HD6850 -
#9265 Tényleg csak ez a nagy város van szabad vezetésben, vagy van valami autópályás rész is? -
Csabesz001 #9264 Az OpenGL módos futtatásra külön parancsikon van a Start menüben. :) -
#9263 Nekem csak az tűnt fel az AI-nál, hogy ha jön mögöttem kamion vagy autó és megállok akkor állhatok ott egy napig is nem fog kikerülni. -
Robert24 #9262 Egy kérdésem lenne.
Hol tudom azt beállítani, hogy OpenGl beállítással fusson ne Directx-el.
Amikor elindítom a játékot nem hozza ki a beállítás panel ablakot hanem egyből indul. Játékon belül a beállítás menü rendszernél meg nem találtam erre lehetőséget.
Egyébként szerintem is mérföldkő ez a játék az előző szériákhoz képest az infrastruktúra is nagyot fejlődött fizika, grafika szintén. Egyedül az optimalizálatlanság ami negatív de biztos vagyok benne a visszajelzések miatt ilyen probléma nem lesz az ets2-nél. Jó, hogy "él" a város bízom benne, hogy az ets2-ben a nagyobb városok hasonlóak lesznek. Az al autókkal eddig nekem semmi problémám nem volt teljesen "megjött az eszük" hülyeségeket nem csinálnak. Amit megfigyeltem, hogy a benzinkútnál nem random módra mennek ki hanem aki mögöttem van az mind kimegy talán ez egy kicsit túlzás... -
oder hano #9261 oké majd akkor megfogadom :) köszi :) -
Csabesz001 #9260 Én is billel játszok, és meg van rá a módszer. Lassabban, megfontoltabban, határozottabban. Mindig figyeld a kormány állását ha tolatsz. Kívülről még kevesebbet is látsz sokszor. -
oder hano #9259 hát nekem egy valami nem tetszik vagy csak én vagyok ennyire béna :D az a tolatás. vagy is az zavar hogy az a kormány nem tudom magától vissza tekeredni meg lassan reagál a dolgokra ( billel játszom) de egyszerűen nem tudok normálisan tolatni hol ott az ETS-ben simán beparkolok fülkéből itt most meg még kívülről se :D -
#9258 A "büntetések" kikapcsolásával kapcsolatosan tud valaki segíteni? Hálás lennék :) -
ming1996 #9257 köszönöm szépen -
#9256 Ide rakd be: C:\Users\felhasználónév\Documents\SCANIA Truck Driving Simulator\music\ .mp3 formátumban. -
ming1996 #9255 Hello segítsetek hogyan kell berakni saját zenét milyen formátumban és hogyan -
#9254 Bocsi a másodikat elrontottam
-
#9253 Hali!
Hozok én is pár képet:
-
JohnBart #9252 Tudom nem tőlem kérdezted, de nálam pl. négymagos i5-750, AMD HD6850 meg 4 giga RAM mellett (ami nem hardkór gamer PC, de azért eléggé felette van az ajánlott konfignak) is irtózatosan be tud lassulni néha a játék.
OpenGL mellett a szabad pályákon 15-40, a kisebb pályákon 20-50 fps között fut, DirectX-szel meg ráadásul néha fagy is nálam. -
#9251 Nem kell oda bemenni, tudják azt ők maguk is. :P
Lolluki...: Nekd is érik a péklapát. A házigazda hol a bánatban van hogy nem képes moderálni? -
zsömi12 #9250 Minél jobban megismerem ezt a szimulátort annál jobban tetszik!Nagyon sokat fejlődött minden tekintetben ! Nagyon várom az ETS2 -öt és úgy gondolom most már megéri a zsebbe nyúlni és támogatni a fejlesztőket!Addig is gratula. -
JohnBart #9249 Én is gondolkoztam egy ideig, hogy adjak-e komoly választ. :D -
Tessitore22 #9248 Amúgy most tényleg hogy? (szandál zokni befigyel :D ) -
#9247 Most ez a kép,hogy jön ide? -
#9246 Cső kocsis.
Még hány reged van? -
#9244 Alsó képen... anno a seregben a harcászaton használt gyújtózsinór hagyott ilyen fekete csíkot a placcon... :D -
#9243 -
Lolluki #9242 Van 5db cd kulcsom a játékhoz ha valakinek kell akkor azt privátban jelezze és megbeszéljük!!! -
#9241 Mi az a jobb gép? -
#9240 Ez olyan volt mintha bementél volna a Pepsi gyárba és elkiáltottad volna magad hogy a Coca jobb -
#9239 Nagyon tetszik ez a játék a fények és árnyékok nagyon sokat dobnak az összképen sokat fejlődött az elődhöz képest csak hát elég rosszul van optimalizálva és még jobb gépen is akad ha följebb tekerem a grafikát...de igy is élvezhető
-
JohnBart #9238 Scania Truck Driving Simulator. :D
Egyébként meg OMSI, Rigs of Rods. ;)