52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Solt
    Urak!

Tartsunk már egy kis közvélemény kutatást topik külalak tekintetében...

A banner nagyon tetszik, az okés...

Még a topik háttérkép is elmegy, bár az már annyira nem jön be...

Viszont ez a fekete hátteres, fehér betűs megoldás egyenesen irritál... iszonyat zavarja a szememet! :S

Ha más is így van vele, jelezzétek... örülnék, ha legalább ez a rész visszatérne a régi kerékvágásba, persze, ha a többségnek ez jön be, akkor így jártam...
  • Boxer HUN
    ..remélem Vajo kollégám nem laggol be tőle.. :D
  • Boxer HUN
    Nem új keletű...

• V43 1105
    LINK.
  • Plett
    6x2-es Scania? :)
  • SnyperD
    Azért 1:04 től látszik a kamion satuja így hogy visszatérjek egy régi fék témához :D
  • SimaSuna #9596
    egy orosz oldalon már van 6x2-es Scania elletve szalon is már...készül egy V3-as map is..
  • vajo
  • endy papp
    Sziasztok.

Grat az új külalakért.

Már kezdtem azt hinni ,hogy megjelent az ETS 2 és erre fel az új dizájn.

Még egyszer köszi hogy sikerült feltenni a fórumra,a képeket,pedig eredetiben nem is voltak olyan nagyok
  • V43 1105
    Szép napot!

Kattintásra nagy méret is elérhető!
  • fuszhi
    hoppáléé külalakot változtatunk? :) Ez igen így nyár alkalmából még olvashatóbbak a betűk.
  • V43 1105
    Végre normális háttér, MPIII <3
  • DIESEL DOG #9590
    Látom sikerült kibogarásznod a lényeget a css-ből, jó lett a topik. Ha esetleg valamit nem értesz akkor írj privit... ;)
  • vajo
    Most rendbe van. :))
  • Boxer HUN
    Én biztos voltam benne, hogy ez lesz, de akkor megoldjuk másképp... :)

SZÓLJ VAJO HA BE LAGGOLSZ..

• vajo
    Töröltem a hsz-edet mert akkorák voltak a képek, hogy az én gépem belaggolt tőle. Ha lehetséges azért maradjunk meg a HD kategórián belül. :DD Köszi és bocsi. :)
  • Triantafillo
    JohnBart - Köszönöm a választ!
  • endy papp
    Ja ja ,de ez csak amolyan "teszt" jellegű volt,a felvevőt és a játékot próbálgattam hogy mennyi max grafikát bír el együtt azért is nincs bekapcsolva az árnyék,mert akkor többnyire lassított felvételt láttam volna.
  • Boxer HUN
    küld el a képeket mailban, és az oldalunkról lehet is posztolni...
  • SimaSuna #9583
    a 2 virtuális tükröt kilőhetted volna :/
  • Solt
    Hát nem tudom... inkább trackir...
  • gumikacsa
    Sziasztok!

A 3 monitoros képek...és vidi (kéne még két monitor.... :P)
    (sajnos a normál képfeltöltők meghasaltak a képek alatt, képfeltöltés.hu-t meg az sg tiltja...hogy rohadna meg...

• Boxer HUN
    Helló tisztelt közösség!

Még egy pár nap van amíg a fejlesztői csapatba be lehet kerülni. Modellezők, pályaépítők jelentkezését várjuk... gyakorlat előny.

[email protected]

THX. by Boxer
  • SimaSuna #9579
    Értem, tök jó, hogy centizgetni, meg segget szorítva férősen kell cuccolni.

a még nincs bennük felkeltette a vágyam :)
  • V43 1105
    Kicsinek kicsi, hiszen nem azért készült, hogy fuvarozgass, inkább máson van a hangsúly .. az ügyességi részen :-))

Nincs bennünk? De hogy nincs, amint a modderek tudják, hogy rakjanak be új modelleket, biztosíthatlak felőle, hogy lesznek benn csőrös gépecskék :-))
  • JohnBart
    1. A sima változatban nincs videó- és képgaléria, az Extendedben igen.

2. A dobozos változatok mindegyike Extended, a CD Galaxisos is.

3. Az autók simán áthajtottak a benzinkúton, nem álltak meg. Elvileg most már megállnak.

4. Az új szerintem orvosolja majd, legalábbis nálam este esőben a béta peccsel (elvileg pár napon belül kijön) kevésbé zavaró már az effekt.
  • SimaSuna #9576
    STD-hoz hozzászólva:

-egyetlen bajom az EU-s kamionos játékokkal, hogy nincs benne csőrös Scania, SISU vagy amcsi kamion. Aminek szép formája van. Nem csak egy kocka.

- ez az SDT térkép, igen lóf..kicsi. Most ha jól olvastam visszafele lett kiadva valami kis extra map, de igen csak kevéske. Remélem ez csak bővülni fog. Jólenne tágasabb mozgástér.

- 100km/h-nál automatikusan visszaveszi a gázt a gép. Miért? Ha én tövig akarom nyomni, had menjen már az a szekér.

- a baleset az extra mapon van? Ilyen is ritka egy játékban. (tetszenek a mászkáló emberek, a forgalom kevés

+ megoldották a H váltót, szerelem is a g25 gombja alá a S/H gombot :)
    + tetszett a "kamion suli". Egész életszerű helyzetet mutatott be. A szerpentines dolog ismerős volt Romániából :) A fogarasokban hasonló van.
    + grafika egész jó, bár a fizika nem 100%-os :)

Mindenesetre ennyi :)
  • endy papp
    Szia .
    Ment privátba pár link,ahogy méltóztattad kérni.
    Légy szíves majd oszd meg a mélyen tisztelt fórumozókkal,és illeszd be a fóruba.
    Remélem használhatók a kinkek.
    Előre is köszönet,érte.
  • Triantafillo
    Kipróbáltam a játékot, és úgy döntöttem, hogy megveszem, de előtte szeretnék kérdezni tőletek:
    1 - Mi a különbség a "sima" és az "extended" változat között? A neten ezt a két faját láttam.
    2 - A CD galaxistól rendelem - tudja valaki, hogy ők melyiket árulják?
    3 - A patch-nél írják, hogy javították a várakozási időt a benzinkutakon. Mi volt azzal a gond? (Remélem nem rövidítették, mert szerintem így volt reális).
    4 - A patch javítja azt, hogy esőben "elhomályosodik" a műszerfal? (Ezen mondjuk rohadtul kiakadtam, nem tudom elhinni, hogy teszteléskor a készítők ezt nem látták).
    Előre is köszönöm a választ.
  • akos25
    Kissé csalódott vagyok, hogy egy kicsit csúsznak, azonban az előttem szólóknak tudok csak igazat adni. Inkább csússzanak kicsit, és adjanak ki egy rendes játékot, bár engem az STDS is meggyőzött. Nem hinném, hogy csalódnunk kellene ETS 2-ben sem, de azért nyugtával dicsérjük a napot... :-)
  • DANIELTRUCKER
    Figyeltétek a korlátozást?Szintek elérése után lehet csak kinyitni extrákat, illetve kamionokat!Valószínű így teszik "kötelezővé" a vezetést és nem lesz elég simán átírni a pénzösszegünket ahhoz hogy jobb kamionunk legyen!

Ami meg a javításokat illeti: Nem baj hogy utólag javítják, mert ők legalább javítják. De természetesen jobb lenne ha egyből 1 "kész" játékot kapnánk!

Nem bántom őket, inkább drukkolok nekik, mert igazság szerint kevesen próbálkoznak azzal amivel ők.
  • Padlogáz
    Inkább késsen és legyen normális.Már így is jó,hogy a pttm-ből ismert cég alapítás,tuning,festés megint lesz.
  • JohnBart
    Az STDS bétatesztelése jó tapasztalat volt számukra, az ETS2 zárt bétája néhány héten belül kezdődik, és sokkal több időt szánnak rá. Gondolom ezért döntöttek a csúsztatás mellett, mert egy hónap tesztelés az STDS-re sem volt elég. ;)

A magam részéről megértem a döntést, inkább építsék be az STDS fixeit és a tesztercsapat által talált hibák javítását, mint hogy az STDS-hez hasonlóan az ETS2-höz is rögtön két peccset kapjunk mindjárt az első két héten.
  • retoucher
    Jaja, írták, h kérnek még egy hónapot és talán szeptemberbe meg tud jelenni a játék, de ezt sem garantálják. Megértem az okaikat és igazuk is van amiért csúsznak, de az a 2 év csak 2 év amióta csinálják!
  • gumikacsa
    Igen, és már az első mondat rosszul kezdődik... Nem lesz kész augusztusra.

Bár, én a stds-ban akkorát csalódtam (pozitívan), hogy nem bénom, annyival is jobb lesz a játék.
    Sőt, már a következő játékukat (ATS) is nagyon várom, végre lenne egy jó kis amerikai kamionos játék is, ha már a RnR akkorát bukott...
  • Kistódi
    Újabb hírek :)

• retoucher
    Ejjj, azok ott szépen csattantak egyet!
    Persze egyből megállt mki bámészkodni!

• JohnBart
    Abszolút nem, ez egy friss belső build, a teljesítménye pedig nálam sokkal faszántosabb, mint amit nektek van. Elvileg még ezen a héten kidobják mindenkinek. ;)

DirectX-ben pedig úgy tudod majd futtatni a játékot, ha a Start menüben megkeresed az STDS-t, rákattintasz a Troubleshootingra, és ott a Play Scania Truck Driving Simulator (DirectX)-et választod. De mondom, várd meg a következő peccset, Pavelék nagyon ki akarják már lökni.

Ma este küldték ki a legfrissebb belső buildet, abban a következőket javították:

- we have included latest translation as of GetLocalization state of this afternoon (friss fordítás két újabb Dangerous Drive pályához)
    - we changed smoothing strategy for averaging framerate times, with the hope of making the game feel more fluent with less visible spikes in framerate (elvileg nem szabadna most már brutálisan leesnie az fps-nek)
    - we worked around a piece of AI code which may have caused crashes. (elvileg javítottak egy MI-vel kapcsolatos fagyást).
  • gumikacsa
    Szia!

Engem veszettül érdekelne, hogy mutat 3 monitoron a játék. Ha feltöltöd egy képfeltöltőre, és belinkeled, úgy is láthatjuk. Vagy elküldöd valakinek a linket, és ő beteszi... áááá, nem vagyok ám türelmetlen :D
  • endy papp
    Köszi megtaláltam.
    Igazából ebben a formában ami nálam fut nincs különbség.
    Akadozik,de érdekes módon leginkább ha kanyarodok,akkor jelentkezik,jobban.
    Na mind egy ,majd ha javítanak rajt remélem élvezhetőbb lesz,ez a része is,mostanában amúgy se jut,sok időm a játékra,sajna.
    Mindent össze vetve nagyon tetszik amit eddig elértek, fejlődtek minden téren a játékban.