52665
-
hzsolt1990 #9642 Sziasztok!Nekem ez a free map kieg kéne és persze a 6x2 sem jönne rosszul!üdv! -
#9641 A 6x2-t feltölti valaki valahová? Dropbox vagy valami fájlmegosztó. -
retoucher #9640 Valóban, ezek a bugok benne vannak, nem tökéletes a kieg, hisz nem vok profi modder, csak poénból kezdtem el csinálni és a végén úgy voltam vele, h megosztom másokkal is, h akinek kell, vigye!
Itt nincsenek fuvarok, írtam is, h ott csak furikázni lehet jobbra-balra, ennyi!
-
danyr #9639
-
endy papp #9638 Köszi mindenkinek a gyors segítséget,működik.
Csupán érdeklődés jelleggel kérdezném,igaz csak pár km mentem ezen a szakaszon ,de érdekes grafikai bug-ok vannak erre felé ,de lehet csak nálam, nem gond csak gondoltam megkérdezem ,másnál is jelentkeznek,hasonlók?
Gondolok itt olyanra hogy néha olyan kék a háttér mint ha tenger venne körül,a fotós ipse a talaj fölött lebeg 1 méterrel.
Még annyi lenne a kérdés, erre felé is vannak vállalható fuvarok ?
-
Lolluki #9637 Amúgy ez a skin maradjon k*rva jó! Átlátható!!! -
Lolluki #9636 Most nézem már nem augusztus hanem szeptemberi a megjelenési dátum????? :$ -
Lolluki #9635 Honnan lehet letölteni cuccokat??? :$ -
retoucher #9634 A c:\Users\neved\Documents\SCANIA Truck Driving Simulator\mod\ mappába kell másolni minden kiegészítőt (*.scs file-t) amit letöltesz a játékhoz, legyen az map, truck, wheels, trailer, sounds, call girls, stb.
#9633: nincs mit, mert egyenlőre tényleg nincs mit! -
#9633 Köszi előre is! :)
endy papp: A dokumentumok a játék mappáján belül a mods könyvtárba kell bemásolni. -
endy papp #9632 üdv.
Bocs a tudatlan kérdésért de ,egész pontosan hova kell bemásolni,illeszteni azt a fájlt ami kibővíti a térképet?
Mert bemásoltam magába a játék fő könyvtárába a többi fájl és egyéb mellé ,de ezek szerint nem oda kell ,mert az úttorlasz még ott van és nem tudok tovább menni.
Előre is köszi a segítséget. -
#9631 Cső vissza lehet állítani alapra a forum kinézetét? -
retoucher #9630 Bocsi, de azt akkor nem vettem észre, h írtál nekem ilyet.
A helyzet az, h fogalmam sincs, h hol lehet azt állítani, de ha megtudom... -
#9629 A sebességkorlátozást kijavítottad már? Már mondtam a múltkor, de nem reagáltál. Legalább 80-ra emelhetnéd. -
#9628 Értem, köszönöm. :)
Akkor viszont majd berakom. :D -
retoucher #9627 A Szabad vezetés küldetésben a Fuvarok pálya van kibővítve egy egész szép kis távval, egysávos országúti környezetben, falvak közt furikázhatsz kikapcsolódás gyanánt!
Térkép hozzá:
-
#9626 Hello!
Új vagyok még az STDS terén. Pár napja raktam fel a játékot, viszont láttam, hogy már van egy Free Driver Map.
Ez mit takar? Ha felrakom milyen változások lesznek a játékomban tőle? :D
Előre is köszi a választ! -
#9625 nem kell kicsomagolni, berakod a mod mappába és kész -
#9624 Nem tudnád feltölteni valahova az scs file-t mert én nem tudom kicsomagolni... -
#9623 működik -
#9622 Nem úgy tűnik, mintha játszottál volna az előzőekkel. -
#9621 Ez a gép működik valakinek??
Én még kicsomagolni se tudom... -
#9620 Sziasztok! Adok egy kis ajándékot a gépemnek,de segíteni kéne;D
Milyen videókártyát vegyek ami árban nem annyira drága?
Mekkora RAM-ot vegyek bele?(2 gigás elég?)
Intel Pentium D 3.01 GHz ez elég?
stb.. -
#9619 G25-el élvezem :)
beleszerettem a turbó hangjába :) -
#9618 @retoucher
Épp ezt próbáltam tegnap kifejteni... :D -
#9617 Hát, attól függ, hogy mivel, és milyennel... Nekem könnyű. -
lenhoffer #9616 scania truck ez vezetes szemponbol egy nagy hatar szar remelem az ets2-öt konyeb lesz kormanyozni mert ez nem nagyon jot be nekik -
kjhun #9615 Az komoly!! Van még ilyen Easter Eggs a játékban? -
#9614 ...rózsaszín alapon Hello Kitty... -
Solt #9613 Csak a középső részt állítsd vissza, hogy ne fehér betűk legyenek fekete alapon... -
vajo #9612 Akkor várok tippeket, hogy milyen legyen a topik. :) -
hungaryws #9611 UFO! -
f67 #9610 http://www.kephost.com/view3.php?filename=pkc26okhma699qxi1n3l.png -
#9609 Ez a feketefehér nekem is baxa a szemem. Meg elég komor tőle a fórum.. -
retoucher #9608 Ebbe a bannerbe van egy kicsi képzavar!
STDS borító kép + ETS2 headline? Hogy van ez most? :)
Oké, h egy cég, meg egyik a másik előfutára de mégis! De ettől függetlenül jó lett!
Mellesleg, most nézegettem másik fórumon régebbi ETS2-ről kiadott képeket és azt kell, h mondjam, így a map készítés közbe, h már most egy csomó minden benne van STDS-be amiket anno ETS2-ről tettek ki, csak épp nem raktak bele mindent a pályákba, de az editorba benne van szinte minden (prefabok, hidak, vasút, vasúti átjáró, új trailerek, házak, épuletek, gyalogosok, kerékpárosok, és még sorolhatnám az újdonságokat) Jó persze ezek itt ott feltűnnek már a pályákon, de lényegébe STDS már most "butított" ETS2 csak épp a térkép más ill. a feladatok, meg csak Scania van persze mind ez lesarkítva, de a lényeg, h STDS-be jól belesűrítették ETS2-t, így kinézetre pl. már túl nagy változásra nem kell számítani.
Nem is baj, h nem fog megjelenni aug.-ba, javítsanak csak rajta még, meg optimalizálják, a lényegi részét, a grafikai és egyéb újításokat most úgy is megkaptuk az STDS személyében!
#9605 : Te kis sasszemű! -
f67 #9607 ufo -
Plett #9606 Nekem is zavaró a fekete alap - fehér betű.
@V43 1105 köszi! -
f67 #9605 Nekem is zavaró egy kicsit.
Az új térképen fuvarokkal nem,de Ufokkal már találkoztam.
No meg bringásokkal.
-
Solt #9604 Én is a hírekért olvasom... pontosabban olvasnám, mert ettől kifolyik a szemem... a fekete alapon a fehér betű iszonyat zavarja a szemem. Lehet, hogy a korral jár... -
DANIELTRUCKER #9603 Nem tudom. Engem ez meg a régi se zavart. Amúgy meg én a hírekért, új képekért olvasom a fórumot, úgyhogy nekem igazából teljesen mindegy.