52665
-
#9682 Azért szintek ide vagy oda jobb szeretném ha meg van rá a pénze az embernek akkor megvásárolható az aktuális kamion mert akárcsak egy " szint " egy adott pénz összedolgozása önmagában egy teljesítmény azaz egy szint. Tehát nem szeretném ha azzal rontanának bele a játékba hogy 30 fuvar után kapok levelet a barátomtól hogy mehetek megvásárolni egy kamiont amire már rég megvan a pénze az embernek. Viszont azt tetszik mint ötlet hogy későbbiek folyamán ha sokat vezet az ember, akkor bónusz kamionokat lehetne megvásárolni. -
#9681 Gondolom a fapados verziók minden vontatóból alacsony szintet igényelnek .. több tengely, nagyobb motor, fülke, jobb felszereltség esetén pedig nagyobbat. -
#9680 Remélem hogy majd a Man TGX-hez 90-es szint kell... -
#9679 Úgy gondolom, hogy nem csak pénzért kell majd játszani, hanem bevezetik a szintek elérését, ami azért jön be, hogy ne und meg olyan gyorsan, legyen miért küzdeni, vezetni, fuvarokat megcsinálni .. -
#9678 Érdeklődnék:
-
#9677 igen nagyon világítanak a betűk jó a háttér a betűk színével lehetne simán próbálkozni. -
#9676 VAJO!
Tényleg kellene valamit kezdeni ezzel a háttér-betű dologgal mert majd az ETS 2-őt már szemüvegben tolom. Azt ugye te sem akarod?!? -
Szentis fiu #9675 oké köszike
-
#9674 Amelyik kamiont beteszed a mod mappába,azzal fogsz azután hasítani. Nem lehet venni.Ez nem az a játék.Az majd talán Karácsonyra... -
Szentis fiu #9673 Hát igen én is így vagyok vele kivettem őket. -
Szentis fiu #9672 STDS
vagy akkor azok a kamionok amiket beraktam a mod mappába hol lehet meg venni, vagy talán nem is lehet?
-
#9671 De nem tudok rá orrsúlyt tenni,így inkább hanyagolom. Marad az eredeti kamajon. -
#9670 Kamiont venni? Mivel is játszol most? -
Szentis fiu #9669 Az a baj hogy mikor elidulsz vele kicsit felemelkedik az eleje és ezért nem kanyarodik normálisan -
Szentis fiu #9668 Szia!
Én is észre vettem hogy alig fordulnak és ezért érdeklődőm, hogy lehetsége-e az hogy másik kamiont venni a szalonban. -
#9667 Tényleg így van!. Olyan mintha az első kerekek alatt folyton jegesedne. -
#9666 Észrevettétek már, hogy a 6x2-es és 6x4-es kamionok szinte alig fordulnak be a kanyarokban, vagy csak nekem túlzottan feltűnő? -
Solt #9665 Nekem mindegy, de ez a fekete alapon fehér betű szétcseszi a szemem... öreg vagyok én már ezekhez a csili-vili dolgokhoz! :) -
Szentis fiu #9664 Sziasztok!
Én is játszok a STDS-el azt szeretném kérdezni, hogy amiket beraktam kamionokat azokat hol lehet meg venni és hol található kamion szalon.
Amúgy a játék nagyon jó szerintem igaz lehetne egy kicsit változatossabb mint például pontok után rak még hozzá egy két szakaszt hogy nagyobb legyen. -
#9663 Elég lenne egy kikapcs - bekapcs gomb, amivel lehetne váltogatni a témák közt, mint a Diablo III topikban -
Solt #9662 Vajo! Légy szíves állítsd vissza legalább a szövegrészt! -
#9661 az gebaxna :)) viszonylag a megjelenéstől számítva elég hamar meglehetett kapni a cd galaxisban az stds-t
ha szeptemberre nem is de októberre egész biztosan lehet majd nálunk is kapni dobozos változatban. -
#9660 :) hát szeptemberben van a szülinapom. Egyébként az stds és az ets2 ben a különbség vajon abban rejlik , hogy bár mindkettőben van A-ból Bé be, azonban az egyikben vannak ügyességi fuvarok míg a másikban meg több választható kamion és jogosítványból is többfélét lehet lerakni ? -
endy papp #9659 Remélem nem várják meg az enyémet..... január -
#9658 Biztos? -
#9657 Szülinapomra igazán kedves ez az scs tábora hogy meglepnek a második résszel.
-
#9656 6x4, 6x2 , 4x2-es kamionok:
itt :) -
#9655 Na most meg is néztem.Az én 16:9-es képarányú monitoromon,ha 1280x1024-re állítom,akkor nekem is szélesvásznú lesz.Próbáld a 1280x720-at.Annak jónak kell hogy legyen. -
#9654 Ha 16:9-es a monitorotok,akkor próbáljátok meg a HD szabvány szerinti felbontásokat:1920x1080,1280x720.Remélem nem írtam nagy butaságot :) -
#9653 Sajnos nekem is ez a helyzet 1280x1024-es felbontás mellett. Kb. másfél hete megkérdeztem a fejlesztőket e-mailben, hogy át lehet-e ezt állítani, de sajnos nem válaszoltak. -
#9652 marhaegyszerüen a játékban beállítod. nem kell nagy tudomány neki :) -
kerel #9651 Sziasztok!
Nem nagyon szoktam a fórumba írni, vagyis inkább nem, de rendszeresen olvasom.
Segítségeteket szeretném kérni. Eddig egy gagyi kormánnyal toltam, de nagyon meguntam a bénázást... Elméletileg holnap megjön a G27 kormányom (alig várom már) és tudna-e valaki nekem a pontos kormánybeállításról valami képet küldeni vagy segíteni, hogy ne nekem kelljen feltalálnom a spanyolviaszt...
üdv: kerel -
#9650 Nálam 1920 x 1080-ban semmi probléma nincs .. -
Triantafillo #9649 Azt szeretném megkérdezni, hogy másnál is "szélesvásznú" a játék?
1680*1050 felbontás + teljes képernyő és alul-felül fekete csík, mint a filmeknél. Ez a normális? -
#9648 Olyan biztos nem lesz. -
#9647 Az még durvább, ott még dátum sincs. :D -
#9646 -
#9645 Kezd ez olyan lenni mint az LFS s3-a. ( aki ismeri tudja miről beszélek). -
endy papp #9644 Így azért egészen más.
Nem tudtam hogy te készítetted.
Csak maximális grat érte,bocs hogy kritizáltam.
Biztos nem volt egyszerű össze hozni. -
#9643 Szeptember.....
Tehát örülhetünk ha a Jézuska meghozza?!?
(nyári szüneten vannak az SCS melósai)