52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi
    Azért szintek ide vagy oda jobb szeretném ha meg van rá a pénze az embernek akkor megvásárolható az aktuális kamion mert akárcsak egy " szint " egy adott pénz összedolgozása önmagában egy teljesítmény azaz egy szint. Tehát nem szeretném ha azzal rontanának bele a játékba hogy 30 fuvar után kapok levelet a barátomtól hogy mehetek megvásárolni egy kamiont amire már rég megvan a pénze az embernek. Viszont azt tetszik mint ötlet hogy későbbiek folyamán ha sokat vezet az ember, akkor bónusz kamionokat lehetne megvásárolni.
  • V43 1105
    Gondolom a fapados verziók minden vontatóból alacsony szintet igényelnek .. több tengely, nagyobb motor, fülke, jobb felszereltség esetén pedig nagyobbat.
  • joceruza
    Remélem hogy majd a Man TGX-hez 90-es szint kell...
  • V43 1105
    Úgy gondolom, hogy nem csak pénzért kell majd játszani, hanem bevezetik a szintek elérését, ami azért jön be, hogy ne und meg olyan gyorsan, legyen miért küzdeni, vezetni, fuvarokat megcsinálni ..
  • joceruza
    Érdeklődnék:
  • fuszhi
    igen nagyon világítanak a betűk jó a háttér a betűk színével lehetne simán próbálkozni.
  • joceruza
    VAJO!
    Tényleg kellene valamit kezdeni ezzel a háttér-betű dologgal mert majd az ETS 2-őt már szemüvegben tolom. Azt ugye te sem akarod?!?
  • Szentis fiu
    oké köszike
  • joceruza
    Amelyik kamiont beteszed a mod mappába,azzal fogsz azután hasítani. Nem lehet venni.Ez nem az a játék.Az majd talán Karácsonyra...
  • Szentis fiu
    Hát igen én is így vagyok vele kivettem őket.
  • Szentis fiu
    STDS
    vagy akkor azok a kamionok amiket beraktam a mod mappába hol lehet meg venni, vagy talán nem is lehet?
  • joceruza
    De nem tudok rá orrsúlyt tenni,így inkább hanyagolom. Marad az eredeti kamajon.
  • joceruza
    Kamiont venni? Mivel is játszol most?
  • Szentis fiu
    Az a baj hogy mikor elidulsz vele kicsit felemelkedik az eleje és ezért nem kanyarodik normálisan
  • Szentis fiu
    Szia!

Én is észre vettem hogy alig fordulnak és ezért érdeklődőm, hogy lehetsége-e az hogy másik kamiont venni a szalonban.
  • joceruza
    Tényleg így van!. Olyan mintha az első kerekek alatt folyton jegesedne.
  • gigamen
    Észrevettétek már, hogy a 6x2-es és 6x4-es kamionok szinte alig fordulnak be a kanyarokban, vagy csak nekem túlzottan feltűnő?
  • Solt
    Nekem mindegy, de ez a fekete alapon fehér betű szétcseszi a szemem... öreg vagyok én már ezekhez a csili-vili dolgokhoz! :)
  • Szentis fiu
    Sziasztok!

Én is játszok a STDS-el azt szeretném kérdezni, hogy amiket beraktam kamionokat azokat hol lehet meg venni és hol található kamion szalon.
    Amúgy a játék nagyon jó szerintem igaz lehetne egy kicsit változatossabb mint például pontok után rak még hozzá egy két szakaszt hogy nagyobb legyen.
  • V43 1105
    Elég lenne egy kikapcs - bekapcs gomb, amivel lehetne váltogatni a témák közt, mint a Diablo III topikban
  • Solt
    Vajo! Légy szíves állítsd vissza legalább a szövegrészt!
  • fuszhi
    az gebaxna :)) viszonylag a megjelenéstől számítva elég hamar meglehetett kapni a cd galaxisban az stds-t
    ha szeptemberre nem is de októberre egész biztosan lehet majd nálunk is kapni dobozos változatban.
  • fuszhi
    :) hát szeptemberben van a szülinapom. Egyébként az stds és az ets2 ben a különbség vajon abban rejlik , hogy bár mindkettőben van A-ból Bé be, azonban az egyikben vannak ügyességi fuvarok míg a másikban meg több választható kamion és jogosítványból is többfélét lehet lerakni ?
  • endy papp
    Remélem nem várják meg az enyémet..... január
  • joceruza
    Biztos?
  • fuszhi
    Szülinapomra igazán kedves ez az scs tábora hogy meglepnek a második résszel.
  • SimaSuna #9656
    6x4, 6x2 , 4x2-es kamionok:

itt :)
  • Cujo HuN
    Na most meg is néztem.Az én 16:9-es képarányú monitoromon,ha 1280x1024-re állítom,akkor nekem is szélesvásznú lesz.Próbáld a 1280x720-at.Annak jónak kell hogy legyen.
  • Cujo HuN
    Ha 16:9-es a monitorotok,akkor próbáljátok meg a HD szabvány szerinti felbontásokat:1920x1080,1280x720.Remélem nem írtam nagy butaságot :)
  • LTomi
    Sajnos nekem is ez a helyzet 1280x1024-es felbontás mellett. Kb. másfél hete megkérdeztem a fejlesztőket e-mailben, hogy át lehet-e ezt állítani, de sajnos nem válaszoltak.
  • SimaSuna #9652
    marhaegyszerüen a játékban beállítod. nem kell nagy tudomány neki :)
  • kerel
    Sziasztok!

Nem nagyon szoktam a fórumba írni, vagyis inkább nem, de rendszeresen olvasom.
    Segítségeteket szeretném kérni. Eddig egy gagyi kormánnyal toltam, de nagyon meguntam a bénázást... Elméletileg holnap megjön a G27 kormányom (alig várom már) és tudna-e valaki nekem a pontos kormánybeállításról valami képet küldeni vagy segíteni, hogy ne nekem kelljen feltalálnom a spanyolviaszt...

üdv: kerel
  • V43 1105
    Nálam 1920 x 1080-ban semmi probléma nincs ..
  • Triantafillo
    Azt szeretném megkérdezni, hogy másnál is "szélesvásznú" a játék?
    1680*1050 felbontás + teljes képernyő és alul-felül fekete csík, mint a filmeknél. Ez a normális?
  • gumikacsa
    Olyan biztos nem lesz.
  • aerolive
    Az még durvább, ott még dátum sincs. :D
  • joceruza
  • Dupi30
    Kezd ez olyan lenni mint az LFS s3-a. ( aki ismeri tudja miről beszélek).
  • endy papp
    Így azért egészen más.
    Nem tudtam hogy te készítetted.
    Csak maximális grat érte,bocs hogy kritizáltam.
    Biztos nem volt egyszerű össze hozni.
  • joceruza
    Szeptember.....
    Tehát örülhetünk ha a Jézuska meghozza?!?
    (nyári szüneten vannak az SCS melósai)