52665
-
kerel #9722 Köszi a segítségeteket most már minden rendben!!! Atom jó így!!!! ég és föld a no name kormány és a g25... -
kerel #9721 Ajánlom figyelmedbe! Most már nem kifogás, hogy drága...
NE tölsd le VEDD meg!!! -
besztof #9720 helló az első euro turck hol lehet letölteni a teljes verziót ha tudod kérlek segics előre is kösz: -
DANIELTRUCKER #9719 Egyébként figyelgettem kicsit a játékot és néhány apróbb hiba feltűnt:
1#
A játékban teljes a csend. Ha leállítod a motort egy üzemben, parkolóban, építkezésen síri csend vesz körül. Pedig azért lehetne némi háttérzaj mondjuk mint a T&T-ben.
2#
Ha egy helyben állsz leállított motorral akkor a kamion magától remeg, kb. úgy mintha valakik cuccolnának benn! Ezt eléggé furcsálltam.
3#
A rádió: Ha az ablakon kihajolok, kinti kameraállásból ugyan olyan a hangja mint bentről. Ezen változtathatnának. -
DANIELTRUCKER #9718 Én G25-nél levettem az Overall Effects Strenght -et és így eltűnik a keménysége a kormánynak, nem égeted szét az ellentartó motorjait a kormánynak! Amúgy én a kormányt nem 900°-ban hanem úgy kb.790°-ben használom mert így megegyezik a játékban látott a valósággal! -
#9717 Azt a játékban tudod kikapcsolni, mármint, hogy automatice visszaálljon középállásba :-) -
kerel #9716 a 900 fok megvan, de olyan rohadt nehéz csavarni a kormányt (egy kézzel, bicepszerősítő ), ja és ha teljesen aláfogatom álló helyzetben és elengedem akkor elkezd magától visszacsavarodni... -
kerel #9715 Azt hogy tudom megtenni? Mert itt annyi beállítási lehetőség van... -
#9714 először vezérlőpoltban állítsd be a 900at, aztán a játékban. -
kerel #9713 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene a beállításokban...
Végre megvan a régóta várt G27-em. Összeraktam, telepítettem. Játékot elindítottam és az a helyzet állt elő, hogy nem 900 fokot fordul hanem 90 egy irányba és ezalatt kitekeri a kormányt full jobbra vagy balra. Tuti nem állítottam be valamit...
Szal akinek G25 vagy G27-e van, vagy csak tudja a megoldást hogy tudom beállítani azt kérem segítsen! -
#9712 Ezeket valamelyik külföldi csapat moddolta... -
#9711 Talán javasolni kellene a következő levélben amit a kiadónak írnak, hogy ezeket ha lehet javítsák. Nem hinném, hogy élőben is ilyen alul-kormányzottságot jelentene az a plusz egy tengely. -
#9710 Ezekre visszatérve... kipróbáltam, és akasztott póttal is elkapar egy kis murvás emelkedőn, arról nem is beszélve, hogy utazótempónál eltolja az elejét és kormányozhatatlanná válik. Sajna.. -
#9709 ja hogy ez nem is az a játék..... :S na mindegy... azért köszi. -
#9708 CD Galaxis -
#9707 Sziasztok! Már megjelent a játék? Ha igen akkor hol tudom megvenni? mert megnéztem egy két oldalt de nem találtam sehol :( -
#9706 Ütős lett Dani! :D -
#9705 Hátha valakinek tetszik:
LETÖLTÉS -
danyr #9704 uppp
-
bene1997 #9703 hogyan lehet pótkocsit szerezni a scaniahoz (modot) ?Csinálni viszont nem tudok! Maximum lemodellezni de onnan már semmit nem értek.Ha van olyan pót amit valaki már megosztott azt pls valaki linkelje be.
És még egy kérdés gyári pótkocsikat nem lehet újra skinezni?? -
Robi546 #9702 Ja bocs most láttam hogy a Blogról van a kép. xD (Bocs a 2x posztért.) -
Robi546 #9701 Üdv!
Azt akarom kérdezni hogy ez a "Truck Dealer" hol van ? Mármint ahol vannak a kamionok,vagy valami kiegészítő kell hozzá ? Választ előre is köszi. -
#9700 Én MOMO-val játszok, de ha ez nem lenne, már rég félre tettem volna pihentetni a játékot.
Vajo: Valami piszkosfehér-fekete karakterekkel lehet, hogy szembarátibb kombó lenne... Bár engem nem zavar, elég jó a monitorom hozzá (magának állítja be a kontraszt arányt), viszont kezdek együtt érezni a többiekkel. -
Suba1993 #9699 Murphy törvénye szerint így lesz! -
#9698 Sőt... még később. De annyival is jobb lesz! :) -
Suba1993 #9697 Köszönöm szépen a választ és bocsánat a hülye kérdésemért, mert hiába tudom, hogy Augusztus elejére van kiírva a megjelenése reménykedtem, hogy előbb adták ki. -
kerel #9696 hát ha ennyi akkor köszi :)
a no name kormánnyal volt elég bajom... -
#9695 Ez még mindig nem ETS 2... (Scania Truck Driving Simulator)
Danyr: Nagyon szép!! (ment a privát :D) -
Suba1993 #9694 Sziiasztok! Lenne egy kérdésem. Mivel most ahogy nézem a topicot látom, hogy sokan játszanak az ETS2-vel megszeretném kérdezni, hoy már megjelent-e a játék, vagy csak demo változattal játszotok-e? -
danyr #9693 Beeeeta...
-
Szentis fiu #9692 szia!
Megszeretném kérdezni hogy ez a map v3-as mert nekem is az van fent és én sehól nem találtam benne ilyen szakaszt.
Légyszíves segítsél. Köszi
-
danyr #9691 Valami kis telephellyel lenne tökéletes! -
#9690 ez melyik map? -
#9689 -
retoucher #9688 Szívtam egy kis falusi levegőt!
-
#9687 Nah.....olvassál vissza :) -
Lolluki #9686 Nah.. A STDS-hoz nem lehet mapokat,truckokat,pótokat letölteni??? Előre is köszi! -
cbzotyoka #9685 Nekem mondjuk az is tetszene hogy alösször egy régebbi Scania-val kezdenénk. -
#9684 én úgy csinálnám hogy bizonyos szint elérése után vehetsz limitált kamionokat -