52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • endy papp
    Oké értem de nem arra a kevés 533-ra gondoltam.
    A menüben a sofőrök alatt bal alsó sarokban 12846pt.a nevem után.
    Na erre gondoltam hogy ez mi a manó vagy mit is számol?
  • Boxer HUN
    mármint a mostani 533p.
  • Boxer HUN
    A pontok a szabad vezetésben elért pontjaid.
  • Boxer HUN
    Ha nem eredeti akkor jól van így, ha pedig eredeti, akkor nincs ez így jól...
  • kutizsolt
    hello

lenne egy kerdesem..

mikor telepitettem az 1.1 es patch-et akkor kerte megint a kodot es mikor beirtam nem fogadta el.. miert???
    mi lehet a gond?
  • endy papp
    Sziasztok.
    Ha nem gond megosztanám veletek,én miben vettem észre javulást,az új 1.2 patch óta.
    Igaz még nagyon sokat nem mentem ,de ami elsőre szembe tűnő ,hogy a jobb tükrök sokkal élesebbek és emiatt jobban látni a mögöttes eseményeket.
    A szabad vezetés közbeni akadás is , egy picit javult ,de még nem az igazi,de érdekes mert változó ez is,vannak utak ahol kevésbé,jelentkezik.
    Ami eddig is szembe tűnő volt de most még inkább észre vehető ,hogy most már CSAK a szabad vezetés funkciónál jelentkezik akadás némiképp ,a többi játékmenetnél nem,gondolok itt az ügyességi feladatokra,és a többire.
    Arra gondoltam hogy valamiért ,még nem sikerült a szabad vezetés játékmódban optimalizálni a játékot,talán a sok mozgó,grafika(gyalogosok,forgalom,stb) miatt,de ez csak találgatás,mert ha ki kapcsoltam ezeket akkor sem vettem észre javulást.
    Érdekesség: ,most volt AMD driver frissítés,és mikor beléptem a játékba,elkezdett remegni az egész menü,na mondom f@sza.
    A beállítások menüben a V-Sync-et be kellet kapcsolnom(eddig nem volt) és elmúlt.
    Csupán azért írtam le esetleg valakinek hasonló gondja akadt.
    Vissza térve a javulásra, valahogy egy picit mint ha az eső is szebb lenne,de lehet csak a meleg miatt van DDD.
    Az irányításban annyi csak ,hogy az indexet vissza veszi rendesen,ha vissza áll a kormi középre alapba,igaz én 510 fokon használom a kormit mert így kényelmes nekem,próbáltam feljebb is de nincs kedvem annyit tekergetni,inkább meghagyom a fiatalabbaknak.DDD.
    Ha jól láttam új pályák is jöttek asszem 4-5, de még odáig nem jutottam.
    Ja igen vissza térve még az akadásra ,senki ne vegye "készpénznek" mivel nagy valószínűség szerint nem akkora felbontásban 5800x1080 (monitoron)használja a játékot mint én ,így nem is jelentkezhetnek nála,hasonló nyűgök a grafikai megjelenítés terén.
    De azért bízom benne az ETS2-ben még jobban oda figyelnek ezekre a hibákra is.
    Ami még új és eddig nem volt legalább is nálam nem , menüben a sofőrök alatt ,nevem mellett ír pontokat,de igazából nem jöttem eddig rá hogy ezek milyen pontok igazából,esetleg ha valaki tudja ossza meg,velem-velünk is.
    Egyenlőre ennyi .
    Bocs ha hosszú lett.

• v43 001
    Igen, jó lenne, ha írna nekik valaki ez ügyben! Berakhatnának valami értelmes és valós szerelvényt...
  • fuszhi
    Lassan dobhatnának képet vagy videót az ETS -ről.
  • fuszhi
    szeptember , szeptember és egy vagy két patch talán, de nem biztos. Már alig várom. Hogy mennyit vártam erre a "szimulátorra" és hogy már csak két hónap van hátra ez nagyon felvidít. :)
  • gyuri35
    Sziasztok!Olvasom az új megjelenést,karácsonyra azért meglessz?
  • Boxer HUN
    Esetleg driver frissítések...
  • Ubi52 #9796
    Nem tudjátok véletlenül, hogy a kedves készítő Urak leakarják e cserélni az Európában igen ritka Ámerikai tehervonatot? Láttam van vasúti átjáró is valamelyik országban és eléggé ront az összképen.
  • Kistódi
    Már újraraktam 1.1-est tettem csak fel.. eddig jó de jó lenne kipróbálni az 1.2-est- is :/
  • JohnBart
    Ahogy feletted wollnerd írta, annyi az eltérés, hogy tárgynak "Frequent crashes"-t írsz, a szövegben meg a "severe performance issues when playing STDS" helyett azt írod hogy "constantly crashes when launching a map".

Kistódi: Gőzöm sincs. :-/ Safe mode, DirectX parancsikon, driverek, végső esetben teljes reinstall?
  • Kistódi
    Sziasztok! Segítségre lenne szükségem telepítettem az 1.2-es pacht-ot és mikor kattintok a játékra kiír egy üzenetet.. Valaki tud valami megoldást?
  • wollnerd #9792
    Részletesen le van írva #9220 számú HSZ-ban, a "@Mindenki más" alatt!
  • WinStar
    újra raktam,végre betudott jelentkezni az online profilomba,de küldetések alatt megint kidob...
    JohnBart: hogy kell logot küdleni support-ra?
  • JohnBart
    Futtasd Safe módban (Hibaelhárítás mappa), ha azzal sem megy, mondom, küldj logot a support címre. :-/
  • WinStar
    mindkettőnél leáll :(
    Pedig betettem a CD-t is már,hátha...de úgyse jobb.1.1-es patch-nél is jelentkezett pár hiba(pl. irányítás beállításnál kidobott,stb...)
    Még valami ötlet? :S
  • WinStar
    áá,szóval az egy mappa(nálam hibaelhárítás)Mindjárt megnézem hogy melyikkel hogy viselkedik.
  • kobi14
    Start->minden program -> SCANIA Truck Driving Simulator -> Troubleshooting -> és ott tudsz választani.
  • WinStar
    igen,le lett,mert most hogy végre online módban tudok játszani így mindent előről akartam kezdeni.
  • WinStar
    igen eredeti,mivel 3000 Ft az semmiség.De az a baj hogy nem értem hogy tudnám állítani DirectX vagy Open GL verzióban.Am. a legfrisebb driver van a gépemen.8Ati-ban)
  • Plett
    Esetleg a warezos teljesen le lett törölve? Dokumentumokból a profil, maradék fájlok?
  • JohnBart
    Ha tényleg eredeti, akkor fagyaszd ki ismét a játékot, aztán küldd el a game.log fájlt az SCS-nek a support kukac scaniadrivergame pont com címre (írd le a levélben, hogy mikor milyen körülmények között fagy a játék).

Emellett a szokásos jut csak eszembe, driverfrissítés, adminjoggal futtatás, esetleg próbáld meg külön OpenGL , DirectX vagy Safe módban indítani a játékot. Ezekhez a parancsikonok a Start menu->SCANIA Truck Driving Sim -> Troubleshooting könyvtárban vannak.
  • WinStar
    Sziasztok.Nagyon megtetszett a játék Warez verzióban.Aztán most megvettem eredetiben,feltettem,meg az új patch-et és win7 Ultimate-n miután bejelentkezek az online profilomba utána azt írja hogy a scania truck sim. leállt....ez mitől lehet?Másnál ez nem jelentkezett?Mit csináljak? :S
  • joceruza
    Ez jó hír!
  • JohnBart
    Új bejegyzés a blogon. Sok újat nem mond és kép sincs, ami viszont fontos, hogy a motor kipofozása az ETS2-n is érezhető lesz, szóval remélhetőleg az már alapból fajául fog futni az ajánlott vasakon, és nem olyan fosul mint kezdetben az STDS. :D

@Solt: Köszi a bizalmat, de mostanság hetente változik, hogy mennyi időt tudok fórumozni, van hogy naponta óránként fel tudok nézni, máskor egy hétig netközelbe sem kerülök. Félreértés ne essék, szívesen segíteném a bagázst ezzel, de lehet hogy aztán engem is dobnátok egy hét múlva... :D

Gumikacsa moderátoros megoldása nem tudom mennyire megvalósítható az SG fórummotorral (magyarán hogy lehetséges-e egy topikra moderátorjogokat adni a júzereknek), ha igen, akkor 2-3 ilyen tagra van szükség, Gumikacsa mellett vállalnám az egyik ilyen posztot (így ha az egyikünk nincs is netközelben, a többi arc akkor is ki tudná takarítani a gecis faszt meg egyebeket linkelő kocsisokat).

Abban viszont szintén egyetértek, hogy nem lenne zsír leváltani a házigazdát, amíg vissza nem jön, vagy ismét be nem ír valamit.
  • joceruza
    Szerintem nem jó. Alig lehet irányítani. Amúgy ITT vannak.
  • Kamionos98
    Hali valaki tudna nekem segíteni??Honnan lehet stds modokat letölteni??Mert kellene egy 3 tengelyes scania.
  • fuszhi
    nem lehet hogy elment nyaralni? :) aztán gondolta jó kisfiúk leszünk nem lesz itt gond. Szerintem ez a fehér szín is jó csak egy árnyalattal lehetne sötétebb gondolom.
  • fuszhi
    A kicsit sötétebb betűk már kevesebb kontraszt különbséggel volnának a háttér sötét színéhez képest. Lehet ha mondjuk halvány kék vagy piros vagy akármilyen szín lenne a betű nem ingerelné annyira a szemet.
  • Boxer HUN
    Takaríthatsz nálam is... ha gondolod!
  • gumikacsa
    Igazából én már elég régóta szajkózom, hogy a házigazda nem végzi rendesen a munkáját. Erre persze meg is kaptam, hogy nem lehet mindenki akkora kocka, mint én, nem ül egész nap a gép előtt.

De sokszor warez, és nem a topikba való hozzászólások napokig fent voltak, még úgy is, hogy ő írt a topikba.

Persze azt is megértem, hogy nem kis feladat, én nem is vállalnám, nem azért, mert nem tudnám elvégezni a feladatot, és rendet tartani. Pont azért, mert túl szigorú lennék, és az sem mindig jó.

A legjobb az lenne, ha lenne egy hg, és 2-3 moderátor, akik ha mást nem is, de törölhetnék a nem oda való hozzászólásokat (azt még vállalnám is).
  • Boxer HUN
  • joceruza
    Ááááááá! Bakker! Mekkora baromságot írtam! Elnézést! Tuti biztos voltam benne hogy ezek is németek. Azok ontják a szimulátorokat.
    Bocsássátok meg tudatlanságomat!
    Attól a többi mégy így van.
  • joceruza
    Biztos azért ment Német-be mert megsürgeti a játék kiadását.Ez jó! Az viszont rohadtul nem jó hogy mi addig itt megvakulunk. Igen! Ezen fogunk lovagolni! Ha 1-én tiszteletét tette a fórumon, akkor azt is tudta hogy nagyon nem tetszik ez a fekete-fehér lószar sok embernek... Nem kell feltétlenül leváltani,de ahogy az előzőekben is le volt írva, vannak kötelezettségek.
    Ennyi! OFF vége!
    Houston kiszáll.
  • Atikah
    ALREKK
  • DANIELTRUCKER
    Nem hiszem el hogy képesek agytok ezen lovagolni amikor már jó ideje igen is szépen rendben tartott mindent. Szerintem nem szabad egyből leváltani. főleg nem a tudtán kívül! ( Ennek szerintem senki sem örülne) Legalább várjuk meg amíg visszaér ( vagy legalább net közelbe kerül ) és mit sikerül összehoznia, akár mentségként, akár kinézetileg!
  • wollnerd #9767
    De hát...

"Utolsó látogatás időpontja: 2012. 07. 01. 14:47"