52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • JohnBart
    Szevasztok népek!

Boxerrel való együttműködésem okán lehet, hogy ritkábban fogok ezután felbukkani itt a fórumon, méghozzá emiatt... ;-)

Vidámsággal és sok-sok lóerővel várjuk a fórum törzstagjait és minden érdeklődőt... ;)
  • Plett
    Megvenni szerintem. :)
  • endy papp
    Na ja, valahogy úgy lehet ahogy írod
  • Szabi84
    Szevasztok!
    Feltettem az 1.2.0. patch-et ami nagyszerűen kijavítja a tükröt jobb oldalt, gyorsabb lett tőle a játék, az index is visszaugrik, de folyton visszalép a főmenüben üzenet nélkül. Mit lehet tenni ellene?
  • danyr
    Nem csak azzal :D
  • Boxer HUN
    Az csak a túlsúly...
  • V43 1105
    Úgy látom, hogy a felfüggesztéssel akadtak problémák XD
  • danyr
    Meguntam a Kániát -> Mercedes-Benz Truck Driving Simulator. :DDD
    Firs ingame picture...

• davidcs94
    Üdv "kamionosok"
    új vagyok itt a fórumon, vagyis már régebb óta figyelem, de csak most írok először.
    Annyi lenne a kérdésem hogy ehhez a Scania-s játékhoz van-e már tandempótos szerelvény, esetleg forgózsámolyos pótos.
    És az ETS2-ben is csak nyerges szerelvény lesz, vagy lesz másfajta is(merthogy a valóságban is van másfajta, igaz a nyergesből látni a legtöbbet az utakon)
  • gumikacsa
    Valószínűleg pontos adataik vannak az eladásokról, az online ranglistának ehhez nem sok köze lehet. Azt hozzáteszem, hogy a valós eladási adatok alapján sem lehet számottevő, amit nálunk eladnak.
  • Boxer HUN
    Az identitásomat "hordozó" pendrive bent maradt a cégnél... Majd holnap leszek TS-en. :(
  • JohnBart
    Zsír!
  • Boxer HUN
    Bakker... verem a vizet magamról jobbra meg balra,... de azt még fel sem raktam... Na majd mindjárt.
  • V43 1105
    TS ? :)
  • Boxer HUN
    Bart... Ha vagy, akkor kulcsrakész.
  • danyr
    In Sweden...

• endy papp
    Azt megígérhetem hogy ami tőlem telik megteszem videó ügyben ,csak mivel nem rég regeltem itt a fórumon(de régóta olvasója vagyok)addig nem tudok feltenni vidiket.
    Úgy hogy nekem is megfordult a fejemben hogy pár vidivek feldobjam az oldalt ,még egy jó hét és jönni fognak ígérem.
    Addig elkészítem őket,ha lesz időm
  • endy papp
    Természetesen neked is igazad van,abban amit leírtál.
    Csak én a készítők fejével gondolkodtam picit,és gondolom többek között nem csak azért tették bele az online regelési lehetőséget ,hogy mindenki megnézhesse a másik eredményét stb,stb,hanem így a saját oldalukon keresztül gyorsabban és egyszerűbben le tudják mérni azt hogy kik és hol játszanak vele.
    De attól hogy nem érdekel az online része és esetleg regelsz,még semmilyen hátrány nem ér ,de viszont a készítők felé egy jelzés ,hogy mekkora az érdeklődés a játék iránt,szerintem.
    Az is lehet hogy én látom rosszul az egészet és akkor bocs mindenkitől aki megvette és nem regelt
  • fuszhi
    elmondom mit hiányolok és ezért ne haragudjatok , de ha képeket is tesztek fel a fórumra én például nagyon örülnék egy két videónak az stds ből tökmindegy kis csinál róla videót tegyetek fel bátran én arra kérlek benneteket. Ameddig amúgy sincs ETS 2 ő addig jöjjön már legalább tőletek videó az stds ről majd ha kiadnak megint képet vagy videót az ETS ről akkor majd nézem azt , de addig
  • fuszhi
    blenderrel készintenék én is egy pótkocsit , de a "zé hez" nem értek viszont ha a zmodeller tud 3ds fájlt kezelni kikonvertálom abba és akkor simán ha valaki ért hozzá berakhatná azt a fajta kocsit. Viszont nem bánnám én is ha avval a tudománnyal beljebb volnék hogy s mint kell elméletben beilleszteni egy újra fel textúrázott pótkocsit a szimulátorba.
  • fuszhi
    nem lett hosszú. Kellenek az ilyen irományok is mert valóban másnak is segíthetnek
  • Triantafillo
    Nem igazán értek egyet veled, legalább is abban nem, hogy :

"...nem regisztrált,ne hogy a többiek megtudják mennyit és hogy játszik a játékkal..."

Én is megvettem a játékot, és nem regisztráltam, de nem azért amit Te írtál, hanem egész egyszerűen nem érdekel az online része. Szó sincs arról, hogy "nehogy mások megtudják....".
    Más játékoknál (akció, szimulátor, stb. ) sem érdekelt az online rész - biztos hogy rajtam kívül vannak még ilyenek.. Ettől még becsülettel megvettem a játékot, és ahogy itt írjátok "támogatom/támogattam" a készítőket.
    A lényeg, hogy az SCS (és mások, akár itt is) ne azt nézzék, hogy hányan regisztráltak online, hanem az eladási listát Magyarországon, mert ebből sokkal többet tudnak meg pl.: a játék népszerűségéből, a "rajongótábor " méretéről, stb. Reálisabb képet ad, mint egy regisztrációs lista. A készítőknek az kellene, hogy a legfontosabb legyen, hogy megvegyék a játékot, nem az, hogy regeljenek.
  • bullseye9
    Szép napot.

Aki esetleg rájött annak a módjára, hogyan lehet a "gyári" pótokat sajátra cserélni, leírhatná tőmondatokban.

Én odáig eljutottam, hogy megnyitom Zmodban, (pl. a Schmitz Universal-t próbáltam), de nem vágom, hogy a saját pótom alkatrészeit hová kellene behelyettesíteni a struktúrában...

Bocs, ha off kicsit, de egy képet is raknék, szóval eddig értem:

Sajna a sima, módosítás nélküli exportálás után rögtön lecsökken a pmg fájl mérete, tehát már gyanús, hogy nem lesz jó. A container és reefer pótokat még nem néztem, mondjuk ott talán egyszerűbb lesz a szitu. (?)
  • JohnBart
    Az nem, max a látogatók szeme és most borogatják. ;D
  • Boxer HUN
    Úuuuh... Mi történt a topikkal. Kiszáradt???
  • Boxer HUN
    Gyógy reggelt.. :)
  • JohnBart
    A blogon már többször említették nekik, szóval ha akarnak vele foglalkozni, megoldják.
  • Ubi52 #9821
    Remélem már valami külföldi "kolléga" szólt Nekik, hogy az úgy nem igazán szép.
  • V43 1105
    Ezt már réges régen csináltam, nem is STDS. Asszem még GTS vagy ETS..

De szerintem a modell amiről raktál be képet már létezik, persze sose árt egy vérfrissítés
  • Boxer HUN
    Ezeket nem tudom, hogy ki készítette, de teljesen más ez a pót. A képemen silós kialakítású felépítmény van, és jobban is mutat...

Mindenesetre gyors vagy vazze...
  • V43 1105

• Boxer HUN
    Bocsánatot kérek mindenkitől a kép miatt...
    Reggel 5-kor sebtében lőttem el ezt a képet. Aki esetleg le akarja modellezni a pótot, az jelezze, és megcsinálom a körbefotózást róla.

• endy papp
    Ja valami olyasmire gondolok én is,de gondoltam megkérdezlek benneteket.THX
  • endy papp
    Ha már így egyetértünk
    Halkan megjegyezném,vagyis inkább nem is annyira ,most hogy volt kis időm és átnéztem tüzetesebben az online ranglistát.
    Több küldetést is megnéztem és 20-nál több magyar játékost nem találtam,egyikben sem,de az volt a max.
    Még csodálkozik valaki is ,hogy nem lesz benne kis hazánk az ETS2-ben.
    Ja lehet hogy a sok hazánk fia más nemzet lobogója alatt játszik...... ugyan már.
    De még olyan is elképzelhető hogy megvette a játékot és nem regisztrált,ne hogy a többiek megtudják mennyit és hogy játszik a játékkal,és inkább offline tolja,hát nem tudom

"mikor telepitettem az 1.1 es patch-et akkor kerte megint a kodot es mikor beirtam nem fogadta el.. miert???
    mi lehet a gond?"

Esetleg az ilyenek miatt,mivel nekem a második patch után sem kért semmit.
  • JohnBart
    Az a játékban elért összpontszámod szerintem.
  • danyr
    Speedy...

• kobi14
    Legyen már kép is
  • Boxer HUN
    Gratulálok...
  • WinStar
    mert warezzal játszol
  • Boxer HUN
    Ok. Értem már... nekem is más.. :)