52665
-
endy papp #9928 -
endy papp #9927 Na igen.
De azért ha ment volna az 1.2-vel is, még vártál volna a vétellel szerintem.
Jól tetted hogy megvetted ,mert megéri az árát,tegnap is beletettem vagy 100 Km-t a kamionba,jobbnál jobb fuvarokkal érdekes szituációkkal.
Úgy hogy nekem nagyon bejött idáig a játék.
Jó nem mondom, a sofőr versenyt hanyagoltam,miután a vezetői engedélyt végig gyötrődtem.
A TT is pont ezért nem játszottam,mert ezen része nem érdekel,nem akarok jogsit szerezni stb...kamionról.
Viszont a veszélyes fuvarok már annál inkább bejövősek és érdekelnek,nekem azok valahogy tetszenek, 3 kivételével a legjobb 50-en belül vagyok,a másik 3 is csak 60 körüli,idáig.
Pedig abszolút nem tartom magam valami jó sofőrnek,de szerintem nem is erről szól,hanem inkább a jó szórakozás és időtöltés miatt hajtom.
Hát igen jöhetne már az ETS2 kár hogy csúsztattak rajt,és még ki tudja mikor jelenik meg igazából.
Remélem minél hamarabb. -
Pupuci #9926 Nem értej hozzá, ezért kérdem. A "125 %-os képarány" miért jó? Vagy az miaz? ;) -
#9925 Na, én megvettem már a dobozost, este már telepítem is. Bevallom, 1.1 verzióig warezzel voltam, de a 1.2 peccsel már nem működött. mindig kilépett a főmenübe. de láttam hogy ezzel a pacth-val sokat javult a teljesítményben! Minden max, árnyékok ki, 125 %-os képarány nappal 45-49 fps, éjszaka 29-31 fps!
Ekkor úgy döntöttem hogy megveszem (Már eredetileg is meg akartam venni)
A ETS 2-t tuti megveszem, azt előtte le se fogom warezolni! -
endy papp #9924 Ezek szerint akkor az a 3. "piros" fuvar lehetőség.
Mert ma én is találtam egy újat.
Az egyik híd mellől egy nagy parkoló féleségből építkezésről,kellett vinnem egy betonkeverőt,az egyik út melletti útfelbontás építés mellé.
Volt is nagy közlekedési káosz,amit okoztam.
Egyenlőre képekkel nem tudom illusztrálni majd a jövő héten.
Komoly dugó alakult ki,mert mind két irányból megindult a forgalom és álltak egymással szemben a kocsik jó autós szokás szerint egyik sem akarta elengedni a másikat. -
Petyaarc #9923 Van máshol is lerakó a "piros" fuvaroknak. Már kétszer vittem kocsikat a kikötőből az autószalonba. Az is érdekes beállás, a szembeforgalomból lehet betolatni... pár munkagép leparkolása is tud huncut lenni.. :D -
#9922 Z modeller-vel lehet megnyitni a scsé fájlját? Csak a ponyvát kékíteném sötétíteném be kék színnel. A többit hagynám a "póton" ahogyan van, mert jó az úgy, teljesen tökéletes. ;) :)))) -
#9921 Én eltudnám képzelni a ponyvás pótkocsit kék színben. -
endy papp #9920 De az is lehet hogy szabadságon vannak és csak szeptemberben jelentkeznek.
Remélem nem így van. -
#9919 Majd éjszaka...
-
#9918 Máskor is ha sokáig nem volt infó, mondták, hogy nagyon sok a dolguk nem érnek rá. Reméljük, most is gőzerővel dolgoznak, ha már így is csúsztattak a kiadáson.. -
JohnBart #9917 Ejj, hát mindjárt itt a hétfő, és nem kaptunk új hírt a blogon. Mit csinál az SCS? Pertut isznak egy útmenti büfénél? -
#9916 Mondtam az " asszonynak " hogy vigyen el egy-két fuvart. Aztán mindig kifogta a nehezét. Nem tudtam mit veszek fel, csak úgy felvettem és vittem egy darabon. Azután meg át adtam neki. Végül mindig nekem kellett beállni. Szegény kifogta a nehezét. Megzavarja hogy ha bebukik a kamion hátsója akkor már hiába forgatja bármerre is a kormányt. :)))) Mindegy jópofa hogy legalább megpróbálta. Emlékszem van egy hely ahol a forgalom elég erős és úgy kell benavigálni a pótkocsit. Egy híd lábánál van vagy hol. S mindenképp az útról kell ráállni/betolatni a lehetőségekhez mérten onnan célszerű. Na hát ott is nekem kellett az is tetszett jó kis küldetés volt. Még tetszik az is hogy az autósok ránk villantanak hogy elengednek ez nagyon tetszik jópofa. És jó érzést ad hogy elenged nem az a nyomasztó hogy elhúz előttem , vagy nekem jön. Az is jó hogy egy baleset kapcsán a szimuláció vissza áll egy idő után a medrébe és folytatja az útját. Jó ez jó ez. Majd dobok egy képet merre jártam. -
endy papp #9915 Szint úgy nálam is.
Van egy olyan érzésem,ezzel nem vagyunk egyedül.
Azért legalább még egy ilyen "piros pöttyös"lerakó helyet rakhattak volna bele,nem lett volna akkora nagy probléma,no de ha valakinek nem elég a menüben a többi feladat között biztos talál kedvére valót,én legalább is a veszélyes fuvarokkal jól elvoltam-vagyok. -
#9914 én ide rekordmennyiségű oda-visszával tudok csak beállni:D -
#9913 Szólsz DanyR-nak simán megadja az alapokat, ő most tapogatózik a modellek berakása terén, eddig sikerrel! -
#9912 Üdv!
Megkaptam, folyamatban.
Nekem lehet bukó lesz a modolás, egész délelőtt próbálkoztam vele, nem ment, annyi időm meg nincs, hogy heteket öljek bele a kisérletezésbe. Pedig anno az ets-hez még készíttettem ezt-azt, de azt nem volt ennyire bonyolult modolni
Hiába hogy egész nap itt űlök a gépnél (:P), de akkor is legfőbbképp makett alkatrészeket "tervezek". -
#9911 Benavigáltam magam én is. Hát nagyon komoly :) nekem egyre jobban tetszik ez a stds. Ha ilyen színvonalban megy majd az ETS2 az tetszeni fog. Sokkal jobb az elődeinél. Egyetlen apró dolgot vettem én is észre, hogy 50 es tábla valahol jön hirtelen és már el is hagytam :) írja is ki hogy túl gyorsan mentem. Majd még tesztelgetem.
Lehet ha az ember ismeri az adott részt -
vajo #9910 googléba írd be az első hiba kódot és ott találsz rá megoldást. valószínű, hogy angolul szóval ha tudsz jó, ha nem majd fordító. :D
#9903: A topik ets2-nek indult, majd kiderült jön 2 új játék, amik kisebbek az ets2-höz képest, szóval felesleges neki nyitni topikot.
#9908: Fasza. Mikor kijön ets2 addigra már mindent tudni fogsz xd
-
#9909 Ez nagyon nem rossz! -
danyr #9908
#9903:Attól hogy neked nem tetszik, másnak lehet hogy segítség. Gumikacsa szavaival éljek: "fogd magad, és nyiss", senki nem fog megakadályozni... :/
-
#9907 Neked is ment privi... azt hiszem még 6.-án este... -
#9906 Fórum
Itt meg majd lesznek a modellek, hírek... stb. -
#9905 Ne haragudj! (meg kellene változtatni a topic nevét...) -
#9904 Igen, ez a topik az ETS2-é, a T&T-é, és a STDS-é. Felesleges neki új topikot nyitni. De fogd magad, és nyiss. -
#9903 Kedves Vajo!
Tök jó dolog hogy sokan foglalkoznak a modellezéssel és skinezéssel, DE nem lehetne neki nyitni egy külön oldalt?!?
Az ember feljön ide és azt sem tudja hol van!Elvileg ez a topic az ETS 2-é. Megy itt a STDS és a modellezés. Szerintem mind a három teljesen külön dolog.Kellene egy kis rend! (vagy csak én látom rosszul?)
-
#9902 kösz DG ! -
dgufoplast #9901 Szerintem jó lett ha gondolod be segítek a frapsba hogy kell kezelni :) meg stb....:) -
#9900 ))))) de amúgy jó lett neeeem? :)) nem értek a frapszhoz ha megtanít valaki az száz hogy sokkal jobb megoldás lett volna. -
Máté97 #9899 Fraps-al egyszerűbb lett volna felvenni... -
#9898 sziasztok vezettem egyet : -
The Best #9897 Sziasztok van ez a játék se sajnos nincs kormányom érdemes vele igy is játszani? Scania Truck Driving Simulator -
dgufoplast #9896 Köszöntem jó lett a dolog csak mint a kamionnál itt is más honnan nyitottam ki de itt viszont vissza lehet rakni a helyére a modellt nem fagy ki a zmodeler mint a kamionnál :) -
#9895 Zmodeler topic, és a Helyes importálás hsz. átböngészése segíthet:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1130100675&no=181
-
#9894 Exportálás után GTS->TT menűpontnál kell ehetővé tenni a játékkal a pmg-t. Én máshová szoktam menteni, tehát pl. megnyitom az etsedit-el a kiexportált trailer.pmg-t a vehicle/trailer_eu/xyz mappából, és elmentem a vehicle/trailer_eu mappába, majd innen rakom be az scs-be. -
dgufoplast #9893 Ez engem is érdekel a dolog :)
Meg az volna a másik kérdésem nem tudja valaki hogy lehet meg nyitni úgy a modell hogy textúrázott legyen mint az ets vagy gts modelleknél ? -
#9892 Az ets-editel visszakonvertálni a játékba a pmg-t ugyan úgy kell?
Én konvertáltam egyet, meg is nyitotta a zmod, simán kicseréltem a pótot az enyémre, semmi máshoz nem nyúltam. Exportáltam, eljátszottam vele ugyan azt az etseditben, mint amikor kikonvertáltam. Betettem a helyére, de a játék kifagy tőle.
Az ilyen amatőrök kedvéért leírhatnátok, hogyan is működik az etseditor használata. -
#9891 Igen, így már jobban értem.
A kerekeknél már csak egy kérdés: elég csak az sii fájlban felülírni a model: "/vehicle/wheel/steel/rear_single.pmd" sorban az általam kiválasztottra, vagy pedig a vehicle/wheel/steel/rear_single.pmg kerék helyére kell bekonvertálnom Zmodeler-ben a kereket?
-
danyr #9890 Tőled függ milyen részletesen csinálod meg a shadowot, így talán szemléletesebb. A boxok jelennek meg majd árnyékként az úton.
Nm :) -
#9889 Kép meg lemaradt :D