52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gumikacsa
    Total kommanderrel becsomagolod zip-re (fájl/becsomagolás), de csomagolás előtt bemész a beállítás menübe, és a tömörítési arányt 0-ra állítod. Arra figyelj, hogy a könyvtárszerkezet megeggyezzen azzal, ahogy az scs-fájlban volt.
  • dgufoplast
    Köszönöm de jobban nem azzal van a gond hanem hogy nem bírom vissza be rakni vagy nem jól csomagolom vissza a base.scs fájt ? be csomagolom vissza és nem jön be a játék hiba jön egyből elő mikor elindítom :)
  • V43 1105
    DDS fájlformátumban kell a festést elmentei, DXT3 vagy DXT5 legyen, utóbbinál ajánlott fekete alpha használata.
  • dgufoplast
    Üdv volna egy kérdésem ? ha át festek egy gyári után futót utána hogy kell vissza be tenni a játékba az átfestet után futót ? valaki aki tudja segítene nekem ? vagy abba hogy tudok külön a mod mappába be tenni egy külön után futót ? az megy odáig hogy a gyáriról le nézem és át nevezek mindent meg át is nevezem a metriálokat el is bírom menteni de utána hogyan tovább ezt nem tudom a mod mappába hogy kell meg csinálni úgy hogy meg is jelenjen a játékba ? és ebbe kéne segíteni nekem aki tud :)
  • Boxer HUN
    Bart.. ha vagy, gyere a 7th -ra, és írjál rám az admin chat-en (woopra). Fontos.
  • f67
    Az utolsó mondatot nem értem:)
  • Boxer HUN
    Nekem meg volt egy kis időm a melóhelyemen, ezért elfoglaltam magam...

• Gis80s
    Új videó került fel az ETS2 facebook oldalára:

LINK
  • endy papp

Itt ennyiért lesz,az Angol és a Cseh,verzió.
    Gondolom nálunk sem lesz drágább,mivel náluk minden játék egy picit drágább,mint nálunk.

• Boxer HUN
    OFF
    Esetleg valakinek 295/60 r22,5 szép vágott Pirelli TH65 és Bridgestone M749. Nem fog sokba fájni.
  • Boxer HUN
    Ígyis-úgyis megveszem... főleg, ha a későbbiek folyamán tényleg rá akarnak feküdni a multira.
  • Stig95
    Szvsz inkább 10 mert ha 15 akkor sokkal több lenne a warezhuszár.
  • Ubi52 #9958
    Köszönöm!
  • Boxer HUN
    10.000-15.000 HUF
  • Boxer HUN
    kb. 10.000 HUF
  • Ubi52 #9955
    Valahol már volt szó róla, hogy mennyibe fog kerülni az ETS2? Természetesen nem konkrét összegre gondolok hanem, hogy megközelítőleg..
  • Boxer HUN
    Bizonylatot, vagy nyugtát szoktak kiállítani... ja, és műtárgyakat. Készíteni lehet 16:9, 16:10 -es arányú képeket, ha a monitorod alkalmas erre a felbontásra, illetve ha a program is támogatja ezt a szabványt.
  • Kamionos98
    Hali hogy lehet a szélesvásznú képet kiállítani??
  • gomze

• fuszhi
    Itt a videó is 3.-nál belőve az a szög

Hangokat is nagyon eltalálták.
  • danyr

• fuszhi
    Nagyon komoly hogy miket ki nem találnak. Másodjára kezdtem neki , de 3. próbálkozásra sikerült. :) Egy élmény volt feltolatni.
  • norman001
    Helló!Pályát melyik progival lehet szerkeszteni az STDS-be?:D Még nem csináltam ilyet de megszeretném próbálni :D
  • wollnerd #9947
    Hát ez játék egyre jobban tetszik! Most vettem észre hogy az "Egyszerű" váltás is érkezett. Mely az a különbség az automatikus között, az egyikben csak számok vannak, míg a másik a a"D" is van. ÉS ami meglep: H-váltót is lehet használni az automatikushoz, előremenetként, hátramenetként! Ez nagyon bejön! Biztos lesz a ETS 2-ben is. Azért betennék az automatikus kuplung funkciót a manuálishoz, akik nehezen tudják azt használni. (pl. én)
    Különben is: Grat SCS!
  • endy papp
    Igen én csináltam,mivel csak abban játszom,mindig.
    Különben meg elfogadja a mod-ot (vagyis nem),csak akkor nem menti az online eredményeid pontjaid,ezért én leszedtem a módot.
    Nálam legalább is így volt.
  • endy papp
    Köszi,én is törölni akartam csak nem tudtam.
    Teljesen igazad van.
    A te topicod azt engedsz meg benne ami neked tetszik,és amit te jónak látsz.
    Nem ide való volt,az egész.
    Annyit azért engedj meg apró megjegyzésként és ezt nem bántásból mondom.
    Személy szerint NEKEM, SEMMI gondom nem volt a TE ténykedéseddel és azzal hogy milyen az oldal,háttere és egyebe,SEMMI kritikát feléd tőlem nem olvashattál,sőt.
    Még egyszer köszi.
    További jó munkát.
  • wollnerd #9944
    Csináltam egy online profilt is, de kiderült hogy az online profil nem fogadja el a modokat.(vagy nem engedélyezi a konzolt) pl. retoucher térkép modját. Hiába hoztam létre? Ti csináltatok Online profilt?
  • vajo
    Ha már zaklattatok azzal, hogy nem végzem rendesen a munkám, meg hogy kinek mi zavarja a szemét dolog. Hát ez a 3 monitorozás OFF, ráadásul nekem zavarja a szemem. Szóval töröltem az összes ilyen videót és képet tartalmazó hsz-t. Folytathatjátok az OFF topikba. Köszi :D
  • joceruza
    Gondolj csak bele! Milyen vasat tudnál 390-ért venni?

COD-os vidit is nyomj...
  • wollnerd #9940
    Igen, támogatni akartam ezzel a vétellel az SCS-t. :)
  • wollnerd #9939
    Pl. A kamionban a kormány mögötti HUD "feliratait" sokkal könnyebben tudod elolvasni 125%-on, mint pl. a 70%-on. :)
  • endy papp
    Tulajdon kép leírtad a lényeget,tudom hogy nagyon fura és zavaró így ,de ha esetleg van valakinek lehetősége megnézni 3 monitoron ezeket a vidiket akkor szerintem más véleményt alkot róla.
    A kép minősége persze hogy gyengébb mire fel ér a YT-ra sok mindenen keresztül esik és romlik na meg a felvevő sem egy HD kamera.
    A másik meg az hogy SAJNOS 3 monitorra nincs optimalizálva a játék ,sokszor akad,szaggat rendesen,még ha a felvevő progit nem is használom,ha meg elindítom egyből belassul,tőle.
    Érdekesség hogy ha az árnyékot kikapcsolom megszűnik ez a jelenség és nem akadozik annyira.
    De ahogy gumikacsa leírta ízlések és pofonok.
    Minden esetre vizuális élményre nekem nagyon bejön így ezzel a megoldással,alig kell oldalra kifordítani a kamerát és egyszerre látom a jobb oldali tükröket is.
    Mellesleg megjegyezném az autós szimeknél mint a netKar és az iRacing,stb,nagyon jól jön a plusz 2 moncsi,mindenféle téren.
    Na persze szokás kérdése van akit zavar,én már megszoktam ,nem kellet neki talán 1 nap,a jót könnyebb megszokni.
  • Gis80s
    Én sem vitatom, hogy jó a 3 monitoros megoldás, sőt...csak nem tudtam összeegyeztetni a nem túl jó minőségű képpel...ha telik rá, akkor gondolom telnie kéne arra is, ami "meghajtja"... :)
  • gumikacsa
    Szerintem nagyon jó, de ízlések, és pofonok. Nekem tetszik, lenne pénzem még két monitorra, meg a megfelelő videókarira, már rohannék is érte.
    Nyilván a 3 monitor megfelelően szögbe van fordítva, hogy normálisan lásd.
  • Gis80s
    Gondoltam, hogy a kép három monitoros... :)
    A videó akkor is fura és mivel a 3 monitoros megoldás nem túl gyakori, a kép minősége viszont elég gyenge, ezért kérdeztem rá.
  • razor1997
    Bocs lemaradt:5. perctől nézzétek a vidit igaz Crysis de jól szemlélteti
  • razor1997
    Én tudomásom szerint nem így látja.Csak azért ilyen a vidi mert a képkockák szélessége nagyobb mint a képkockák magassága és ezért nem tudja felvenni olyan arányba a Fraps.Olyasmi mintha lekicsinyítene valamit hogy az egészet lásd.Viszont ő a három monitoron nem ilyen "széthúzottba" látja hanem az egészt monitort kihasználja.
  • JohnBart
    Három monitoron nyilván jobban mutat.
  • Gis80s
    Játék közben is így látod a játékot, mint a videókon? Borzalmasan illuzióromboló szerintem...
  • endy papp
    Bocsesz még is nagy lett ,majd legközelebb figyelek rá jobban,ha gond töröljétek,nyugodtan.