52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
eggyet értek az előttem szólóval,bár nekem még nem sikerült működésre birnom a progit. -
Most komolyan, volt pár hsz- a TrackIR-ről, illetve a programról, amivel ki lehet váltani a méregdrága cuccot, nem mellesleg elég hasznos cucc a játékhoz, és kitörlitek? Az nem számít, hogy a topikba hetek óta ömlik a sz*r, amit senki nem törölt? Csak engem zavar, hogy a HG egyáltalán nem tud rendet tartani a topikban? -
endy papp #12608 

-
ming1996 #12607 köszönöm -
Ez mi sem egyszerűbb... csak keresni kell... -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1198862638 -
ming1996 #12604 de most mindenki lecsesz mindenkit nem ám megmondaná egy valaki hogy itt ebbe a topikba tudjátok megnézni ezt amit akartok itt meg fejezzétek be ezt belinkelnétek a Tracking nek a topikját aztán senki sem írna ide -
Egy újabb "művészi" alkotás 
-
Vajo harap, mint a kacsa szokott... Nem volt az este semmi??
-
Még tiszta szerencse, hogy van egy saját fórumom, saját topikokkal, és egy esetleges elborult pillanatomban sem fogom magam moderálni, törölni meg végképp sem...
-
vajo #12600 TrackIR nem ETS2. Az, hogy kapcsolódik hozzá az más téma. Ezt a TrackIR fórumban tárgyald ki légyszíves ne itt! -
ikarus44 #12599 Kérek mindenkit, hogy tényleg hadjátok már abba a "hol vegyem meg?" kérdéseket, mert én nem örülnék ha bezárnák a topikot, és sztem ezt mások is osztják. Köszönöm!
Am meg akinek nincs ötlete hol vegye-rendelje meg az ne csináljon mást, csak tekerjen lejjebb. Sok ötlet van ott.
Ha esetleg durva voltam akk elnézést kérek! -
ming1996 #12598 melyik az a téma mondjátok meg légyszíves mert márt beleuntam a keresgetésbe nem tudom megcsinálni ezt a track-ot
köszönöm -
Bizony van ilyen másik topik az sg nek ott dumáljátok ezt a track es akármit Üdv fuszhi -
[b]Mert törölve volt met OFF!!
Tessék BEFEJEZNI az OFF témát!!![b]
HG kérésére!! -
kerel #12594 Ez a videót belinkelte valaki délután mikor erről beszélgettünk, de eltűnt... -
ntex #12593 Amúgy meg kell hagyni komolyak vagytok, még meg sem jelent a játék de már 12500 hsz megvan :D -
-
ming1996 #12589 hova tüntek azok a videók amik a nézegetés beállítását mutatták be GTS-be mert nem tlálom őket valaki linelje be nekem köszönöm -
Ez úton kérek mindenkit, hogy ne használja csetnek és offtopic-temetőnek a topicot. A házigazda kérése az volt, hogy zárjuk be a topicot megjelenésig, én adok egy esélyt, hogy a topic maradjon a kultúrált normális ontopic fórumozás helyszíne.
Ha visszaéltek vele, a topicot bezárjuk ideiglenesen. -
-
oké akkor igazad van.. -
Nem velünk van a gond! Te kérdeztél (baromi nagy marhaságot) és nem kijelentetted!
-
kerel #12584 kis off
Rezervációs árnak hívja a mikroökonómia azt az árat, amit egy fogyasztó még éppen hajlandó egy jószágért (vagy annak egy adott mennyiségéért) megfizetni.
on
Magyarul ha kell akkor megveszed ennyiért , ha nem akkor nem

-
ti tök jó,h félreértettétek, amit írtam, arra értettem,h megjelent, hogy elő lehet jegyezni pf -
Ja, és akkor valaki felhozta az iPhone-sokat? Hát kérem itt sem jobb a helyzet... -
Nem. Majd ha lemegy az ára 4990-re akkor vedd meg szerintem

-
kerel #12580 Nem még nem jelent meg! Csak elő lehet rendelni! Van még pár nap...
Addig ismételgessétek: OMMMMMMMMMM, OMMMMMMMMM

-
És teszik fel az ostobábbnál is ostobább kérdéseket...
-
nem -
érdemes megvenni 5990-ért? -
mindenki a játékot nézi :)
-
Mi van ezzee a totyikkaa?
-
Csak értesitést lehet kérni Cd Galaxisban egyenlöre 5900 huf
-
Nyugi,srácok nyugi:D -
Blackmill1216 #12571 Mondjuk... nem csoda hisz már csak 4 nap van hátra.
-
Blackmill1216 #12570 lol a CD GALAXSIS-ban tényleg elő lehet rendelni :O. Na megyek és intézkedem 
-
Csatlakozok ezek a nézethez! -
látod ott van hogy : Egyéb jellemzők: internet szükséges ez kikészít miért kell egy nem multis játékhoz internet? Menjenek a f-be ezt most miért kellett? Beteg az scssoft is. Megfertőzték őket is ezzel az internetes marhasággal. Nem értem min változtat semmivel se fogják kevesebben megvenni ha nem szükséges az internetes regisztráció. Nevetséges hogy csak egy pillanatra a szerverhez kell kapcsolódjon az ember hogy ha nem tud akkor kuka az egész. Ami jó azt megveszi az ember és nem lemásolja. -
Szerintem nem lesz drágább, ha nem előrendelésben veszed meg.