52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • szabii98
    Nem. Ha nem jön meg, akkor sokan sz*pnak rá, mivel szerdán lehet majd érte elslattyogni. Ki tudja...
  • WinStar
    de az fárasztó dolog... :D
    Én is megrendelem,remélem időbe fognak hívni hogy mehetek érte...mert ha nem,megőrülök :D
  • fuszhi
    Üdv ! Mentem egy kört, és rá is jöttem : - rakhattak volna a fülkébe belső világítást. Na mindegy. Amúgy azon kaptam magam, hogy lusta vagyok külső nézetre váltani, meg az egérrel játszani, kinézni,stb. Á nem volt kedvem, úgyhogy inkább szépen el kezdtem beállni a pótkocsival ezek használata nélkül csak a fix tükörből a bal szélsőből nézem és türelmesen navigáltam. Jó mondjuk esőben a vizes tükör miatt nem olyan jók a látási viszonyok, de meglepődtem hogy, mekkora vagyok :))) nagy siker élmény. Nem gondoltam volna hogy ezt így. Hoztam két képet mondjuk nem a fentiekhez kapcsolódik , de mondjuk kit érdekel nem? :)))
    Egyébként a boltokba minden kép megjön 2 nap múlva a game ezt jobb ha tőlem tudjátok meg, dee, de nem én mondtam Oké? :))
  • Ubi52 #12647
    Ezért kell őket felhívni! :)
  • WinStar
    az a szívás ha valaki bemegy pénteken pl. az 576-ban reggel 10-kor hogy megvegye,és közlik vele hogy nincs...
    Múlthét pénteken 2 játék késett az időjárás miatt.Reméljük most pénteken ilyen nem fog előfordulni :)
  • Boxer HUN
    A konzol aktív (félig meddig)...
    A forgalom dinamikája teljesen változó. Ugyanazon a helyen többféle intenzitású forgalommal is találkoztam. Tehát egy algoritmus vezérli, és elképzelhető az is, hogy véletlenszerűen generálja a nagyobb forgalmat a pálya különböző területein. Napszaktól is függ a forgalom, éjszaka mindig nyugisabb.

Egy pár kérdésre kaphattok itt választ, aki esetleg még nem olvasta volna...
  • trucksimfan
    jogos
  • gumikacsa
    De, tudnak, csak felesleges. A játéknak így is atomerőmű kell, ha még ezek a tereptárgyak is 4X, 5X ennyi poligonból állnának, nem lenne az a gép, amin elfut. Mert ugye, minél több a poligon, annál kerekebb.
  • trucksimfan

Bocs a dupla postért. Itt a kép!
  • trucksimfan
    Hali mindenki! Már ketyeg az óra...
    Nem kötekedni akarok, mert már nagyon várom a játékot (2 éve), de 2012-ben nem tudnak kört/íveket rajzolni?
    Nézzétek a bálákat:
    http://eurotrucksimulator2.com/images/gallery/world/zoom_6.jpg

De amúgy tudom hogy nem ez a lényege a játéknak, csak megjegyeztem.
    Szép napot!
  • Garth22
    úgy legyen !
  • AudiQuattro
    3 nap:D

• szabii98
    a console működik?
  • fuszhi
    Mond valamit Ronso néha lehetne valóban sűrűbb a pályán a forgalom, vagy azt az american truck szimulátorban fogják megvalósítani?
  • ronso
    Csak az a baj,hogy utána mát elég gyér a forgalom ezt nem értem miért nem lehet megcsinálni,hogy ne unatkozz az uton.
  • ming1996
    Azt szeretném kérdezni hogy az alkalmazottaimmal fogok találkozni az utakon vagy úgy lesz mint GTS-be hogy csak vannak és hozzák a pénzt ?? köszönöm a választ :DDDDDDD
  • Hungarykum
    Songoku :D minek a Demó, ha utána 2 nappal már a teljessel fogsz játszani?
    Nem érdemes az időt a letöltésre, meg a feltelepítésre pazarolni :D
  • AudiQuattro
    Minden rendben van amugy?
  • fuszhi
    A demót azt előbb is elérhetővé tehetnék, mint 19.-e. Mondjuk egy két nappal. kkkkkkkkáááááááámmmmmeeeeeee hhhááááááááámmmmmmeeeeeeeeee
  • fuszhi
    Valóban , de a többi is azért jó. Gondolom elkészítették a kamion "bőrözését", mi tartozik felső részéhez, mi tartozik alsó részéhez. A hangokat a megfelelő helyére illesztették, kinek épp melyiket , majd feltextúrázták aztán cevasz offtisz.
  • AudiQuattro
    Renault premium (szeintem a legjobb)

Renault Magnum

• AudiQuattro
    Mercedes Benz Actros

• AudiQuattro
    Volvo FH16 Globettroter XL

• fuszhi
    Köszi AudiQuattro , de a legjobb a MAN-os lett. :))) Jó csak viccelek :)
  • AudiQuattro
    Scania R620 Topline

• AudiQuattro
    MAN TGX XLX

• fuszhi
    oké szervesen a téma része tömören

http://www.pcpilot.hu/hardware/trackir/541-freetrack-fejmozgas-erzekelo-hazilag.html

Az elejétől a végéig le van írva.

Amen
  • AudiQuattro
    Iveco Stralis Active Space Super (ASS)

• AudiQuattro
    Daf Xf 105 Super Space Cab

• kerel
    Teljesen igazatok van!

A játékhoz nem csak az tartozik hozzá, hogy mikor, hol tudják megvenni vagy letölteni, hanem az is, hogy mivel tudjuk a játékélményt még élvezhetőbbé tenni, vagyis ez szervesen a téma része.
    Én se értem mért lett az a pár hsz. törölve.
  • endy papp
    Biztos akciós leárazás volt a tesco-ban oda sietett mindenki hosszú tömött sorokban
  • imihaver
    Teljesen mértékben igazad van, a témával kapcsolatos dolog volt! Én sem értem miért lett törölve :/
  • Tikal #12618
    mintha csak pesten lennénk, senki nem enged ki :D
  • Bala24
    Nemis olyan rossz az a forgalom az elején! :) . Kicsit kellett rá várni!
  • AudiQuattro
    Forgalom az elején megér egy lájkot:D

• fuszhi
    Volvo FH16 van , ha csak - bár nem hiszek benne- de 3 új kamionról kezdtek itt az urak beszélgetni. Lehet ha sikerül dobnak a 8 kamion mellé még három eredeti márkanévvel vagy a 8 ból lesz 3 eredeti de a jó isten tudja hogy mi lesz belőle. Ez is csak felröppent hír nem biztosra ígérték. Ki kell várni, már tényleg a célegyenesben vagyunk.
  • csaba90
    Sziasztok! Azt nem tudja valaki, hogy az ETS 2-őben Volvo FM lesz e?
  • fuszhi
    Ez jó lett !!!
  • Gis80s
    Nekem semmi bajom Vajo-val, sőt....de ezt most én sem értem. Végre egy hasznos info, erre törölve lett néhány komment, ami hozzá kapcsolódott. ( igen, az enyém is, de nem ezért zavar) :)
  • Ubi52 #12611