52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Linispower
    Irja meg valaki nekem a Serial-t mert nekem az eredeti kod nem megy.Mar visszakuldtem ,de addig szeretnek jatszani.Halas leszek annak aki delutanig megirja.
  • szabii98
    1es sztráda Prága felé, 5ös sztráda Nürnberg felé jól járható, két sün az alagutaknál, vigyázzatok majd.
  • ForceindiaFisi
    srácok,újra kéri a kódot... :(( pedig jó volt....megvenni csak karácsonykor tudjuk.

valaki újra elküldené privibe az ÚJ aktiváló kódot?? a régi már nemjó...:S
  • razor1997
    Köszönjük a trafi infót :D
  • gomze
    Az A8-as autópályán Linz felé traffipax pont az alagút kijáratánál !!!

• Faterx
    De az ugyanúgy gyorshajtás, sőt...
  • Boxer HUN
    Hogy meg tudd előzni...
  • UTB
    Sziasztok a játék kiváló.
    Most cseréltem le a 360LE man-t egy 750LE volvora és csak 100 000 € ba került, és felvettem egy sofőrt is. Én a teljes árat ritkán nézem inkább a kilométerre lebontottat.
  • Gis80s
    Részvétem :) ....de nem függ össze, nálad valami más probléma lesz. Grafikai gond szerintem....
  • nmagyar
    hűű, öcsém angliába hány trafi van. 3x szaladtam bele, 1650 ojró....
  • szabii98
    50k ojrót kínáltak, ha Brnoból elviszem Skócia legészakibb pontjára....
    ha jól emlékszem, 8k a hajóút....aha persze, + teli tank benzin, két alvás. Annyi idő alatt 3x megfordulok majdnem, egy 900 km-es Brno-Metz úton, amiért 34 ezret adnak..
    Viszont kezdenek megjelenni a jól fizető, 50 ezres fuvarok amik ADResek , úgyhogy indulok is majd Milánóba :P
  • nagy zoltán
    direct x-ből hogy indítsátok??
  • nmagyar
    Most mentem először vonattal.. Bazi jól meg van csinálva az egész.
  • wollnerd #14023
    De a játékot vmilyen módban csak kell indulnia.... Úgy értem sztem a simán asztali parancsikonból indítva sem indulhat egyik grafikai mód nélkül sem.
    Te HSZ-odból azt derítettem ki , hogy játék alapból OpenGL-ben van! (Ebben a módban indul el, ha simán indítod el.)
    Bár lehet hogy tévedek.... DirectX-ben futtatás több fps-t ad mint az OpenGL... (Ebben is tévedhetek)
    Ki tudja ezt jól? :)
  • Carlos
    GIS80S:
    A modot beraktam és a volvo-m szépen megjelent. Viszont a lámpák nem működnek és a LED kijelző sem műxik a műszerfalon!!!
  • joceruza
    Szép kis vas!
  • Gis80s
    Javítja azt is ;-)
  • norbee46
    De igen!
  • Tikal #14018
    Iveco-t ugysem vennék :D

Szóval ha jon velem szembe egy kamion akkor nem Majestic lesz hanem Mercedes?? Vagy ez nem javitja az AI kamionookat?
  • norbee46
    Difizárat neki!
  • Carlos
    Köszi!
  • gomze
    A volvo ablaktörlője egy kicsit bugos!

• szabii98
    mod mappába az scs fájlt/okat
  • Joybull
    szia. hova kell bemásolni a logo mod-ot? tudom láma kérdés. A base.scs be gondoltam, de a rar nem nyitja meg.
  • norbee46
    Köszönjük!
  • Gis80s
    Jó reggelt!

Véglegesített logo mod
    Cserélve minden típus logoja a kamionokon, a fuvaroknál és a kereskedőknél is. (kivéve az Iveco interiort)

...::::LETÖLTÉS::::...
  • Tikal #14010
    Nekem is :D
  • KiruHoshino
    Nekem vagy 2x behalt felfelémenetben a kamionom. XD
  • Tikal #14008
    Banyaban voltatok mar? Alig birtam kijonni :D

• Tikal #14007
    a renault premium lenne a magnum sorozat utodja? nekem nagyon nem jön be...
  • Tikal #14006
    az hogy jobbról simán előznek pályán az elég gáz...
  • AudiQuattro
    Megvettem az új gépet,rögtön 3 at :)

• endy papp
    Látom másnak is vannak lefagyásai a játékban,pedig ahogy nálam is, bőven meg vannak a játék gépigényei.
    Na nem mintha ez vigasztalna engem vagy bárkit is ,hogy más is szív vele.
    Természetesen kipróbáltam az adott tippeket ,openGL,DX ből való indítás,semmi javulás.
    Arra jöttem rá hogy hiába veszem le a graf beállításokat,akkor is egy idő után előjön a hiba akadás majd leállás.
    Jó persze ha mindent levennék közepesre vagy lejjebb akkor lehet nem lennének gondok,no de azért ne barlangrajzot nézegessek azért mert a játék nincs rendesen optimalizálva és belassítja a gépet.
    Ennél komolyabb játékok sem okoznak ilyen gondokat a gépemnek,no meg ahogy olvasom nem csak az enyémnek.
    Ja és még csak nem is melegszik, volt már olyan játék ami 2x-3x jobban melegítette a gépem és mégsem voltak ilyen problémák.
    Egy szónak is száz a vége arra jutottam míg nem lesz a készítők részéről valami érdemleges javítás a játékhoz ezen a téren, 2 max 3 óra játék után kilépek újra indítom a gépem,és tolom tovább,azt vettem észre ez így megoldja a gondokat,ha már jobb nincs,egyenlőre.

Hogy másról is essen szó.
    Ekkora köddel sem találkoztam még a játékban.
    Egy pici esővel megspékelve.
    Köd a javából
    Még mindig köd
    Sűrű köd
  • Warrior888
    Jó éjt!

• Tikal #14002
    A feher fekete scania az baba
  • szteve89
    Sziasztok srácok !!! A játék kegyetlenül jól sikerült, megérte a pénzét, és ennyit várni rá. Már várom a további tartalmakat, hogy még izgalmasabb legyen :D Annyit hiányolok így nagy hirtelen belőle:

-a fülkét belülről üresnek érzem még ha ott van 2 oldalt a tábla is, kisebb díszeket jó lenne még belepakolni.
    -és a Scania Highline-ról ha már a fülke tágasabb, akkor nem lehet rátenni a spoilereket oldalra...

Szóval csak így tovább SCS, nagyon jó gamet sikerült összehozni ^^

Régen:

Most:
  • TaRka0107
    Nekem opengl-ből való indításnál jobban laggol mint ha simán indítom. DX-ből, meg ugyanolyan, mert az gondolom az mintha kint indítanám az exe-ről:)
  • ming1996
    valaki linkelje be a kronehit rádió adóját köszönöm
  • Tessitore22
    Na mostmár akkárhogy indítom, mkor rámegyek a folytatásra fehér kurzor és ha katintok egyet akk program müködése leállt...:// Itt nincs vmi konfig mappa amit át lehet írogatni?:)
  • Tessitore22
    OpenGL-t nem még nem próbáltam...