52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • phoffman
    Sziasztok! Új vagyok ezen a fórumon és nagyon tetszik a játék és meg szeretném venni. Azt szeretném tőletek kérdezni hogy hol érdemes megrendelni az 576-nál vagy a cd galaxisnál?
  • razor1997
    Siet ő is mint te:D
  • szabii98
    Igaz :D
    de azért mégse lehetett szart se látni, ködben nem fogok tötymörögni, nem gondoltam hogy van ilyen merész bmw-s :D
  • Boxer HUN
    Az időjárási körülményeknek megfelelően kell vezetni. Ezt írja a kresz is!!!
  • zoltan1232
    Ja én is szoktam osztani mikor satufékezik előttem
  • szabii98
    15%-os károm van. Kemény 13k euro. A csávóm nem talált munkát=0 euro. 5000-ret naponta levesz+13k = -18k
    20.000. euros fuvart viszek. Kőkemény 2k+.............
  • razor1997
    Vannak ilyenek amikor nem adja meg az elsőbbséget az Ai, elég idegesítő tud lenni, én meg ordibálok hogy "Mi a f***t csinálsz némber!"xD mintha a valós forgalomba lennék.xDD
  • zoltan1232
    Nekem is torrentes van (remélem nem tagadtok ki ) és én is szenvedtem vele egy ideig míg nem találtam egy másik kódot. Azóta jó persze a tűzfalba letiltottam.
  • szabii98
    kökeményen elém jön egy bmw, szakadó eső, köd, sötétség. csak annyit láttam hogy rámkenődik :D
    ja és természetesen az én hibám mert refivel sem láttam
    előbb ugyanez, kereszteződés, bumm 80al beleszálltam a megane-ba..
  • dave10000
    Az lenne a kérdésem, hogy Volvo és Scania kereskedők közül melyik város az melyben kiállítótermes a bolt megvalósítása?
  • razor1997
    Köszönöm szépen!Akkor remélem nállam se lesz semmi gebasz.:D
    Remélem hogy a Miskolci 576-ba még a héten megjön a készlet

Sofőr:Én már meguntam már nem bírtam csinálni vele semmit még ha újat is írtam be majd tűzfalba blokkolás stb. meg ha netet is kihúztam úgyis pampogott.
  • Boxer HUN
    Mész a levesbe a keylogger-es crack-el...
    Én se vettem még meg, baj van vele mindig kéri a serialt, beírom és fojtatom tovább, az off topicban találsz serialt. Azt írták hogy az eredeti nem fog iet csinálni.
  • Skypack
    Nem rég vásároltam meg, ugyanúgy működik a régi (warez) mentésemmel és nem kéri egyszer se a kódot.
  • razor1997
    Azt tudom csak mivan ha most 10+ szintű vagyok és ha beírom majd a serialt akkor nem tudom hogy rinyálni fog-e tovább,mert valahol olvastam ilyet is.:$
  • melfoy
    Salzburg felé félúton...

A C/felhasználó/(neved)/dokumentumok/euro truck simulator 2 mappában vanegy profil mappa ha azt nem törlöd ki akkor megmarad a profilod.
  • allock #15108
    Bankkártyával is megveheted itt. Vettem már itt játékot, semmi gond nem volt..
  • basicscale
    100%-os crack, elvileg működik: http://ultrashare.net/hosting/fl/3f7e33f811/CRACK_ETS_2
    Semmi baj. :DD legalább aki kéri az megtalálja a tetején.
  • zoltan1232
    Akkor én kérek elnézést
    Már volt. :)
  • razor1997
    Sofőr, csak nem kekeckedésből de ez a gyakorlatban is megcsináltad vagy csak elméletben mert én is nemsokára beruházok egy példányra csak ma felhívtam az 576-ot aztán az a hír fogadott hogy pár perce adta el az utolsót.:D
    Mert ha 10+ os szinten beírod a serialt akkor is mükszik?
  • zoltan1232
    Hogy egy kicsit "dülöngéljen" a fülke
    Link
    Csak megadod neki a serialt és kész. :)
  • Szabi84
    köszi
  • Juhasz27
    Nekem torrentes verzió van(béta) ha megérkezik az eredeti,akkor teljesen újra kell telepítsek és kezdjek előröl mindent,vagy csak megadom neki a szériált és annyi?!
  • Juhasz27
    Nekem holnap vagy holnapután érkezik,már ki****ottul elegem van abból,hogy állandóan regisztrációt kér újra és újra.
  • Batmanci
    Ja a pofámat nem hagytam benne, azt csinálja meg mindenki magának, ha akarja.
  • Batmanci
    Na, ne már!
    Hangyányit szebb lesz tőle, az amúgy is szép!
    ATI-kal max kompatibilis. Van akinek nem indul el a játék nVidiával, másnak azzal is megy.
    Továbbiakban passz, mert rohadt sokat lehet vele szarozni, úgyhogy, ha nem indulna, vagy szedd le, vagy mindenki magának kovásza.
    :)
    Mi javítás van az új patch-ban? meló végett nem tom kipróbálni, majd csak hétvége fele. :))
  • Szabi84
    ez az FXAA micsoda?
  • TaRka0107
    Jól elbasztam:D

• TaRka0107
    Hamburgból:
    http://imagerz.com/QE9CCktvAwMABFtFEgVR

Megjártam, hogy 110 fölött repesztettem Egyébként magától felállt a kamion:D

Pihenni kell az ijedségre:
    http://imagerz.com/QE9CCktvAwMABFtFFAVR

Megérkezés Berlinbe:
    http://imagerz.com/QE9CCktvAwMABFtFFwVR
  • Batmanci
    Uccsó, de a Mercinek az Axorja+navigáció bal-jobb kormányoshoz.
  • Batmanci
    Ami modokat felraktam, abban van egy real physics nevű.
    Ring, hogy bealszol!
    Az álant látható pótok is benne.
  • Batmanci
    Nos, Kamionista Elvtársak!
    Ígéretemhez híven felraktam a modokat, meg mivel többen kértétek a "Black-féle" FXAA-t.
    A modokhoz nem fűznék sokat hozzá, talán csak annyit, hogy egyik másikba kicsit beletúrtam - pl. a fizika modban a fékek hatásfokát állítottam -, de nálam tökéletesen mennek. Tálcára, vissza, nem gond.
    Nincs festékcsúszás az eredeti logóktól, eltűnnek tőlük az áttetsző útelzárások (Figyelem! Ettől még koppansz!)
    Megduplázott világítás textúra, szóló módban több időd van teljesíteni a fuvart, 360 fokos nézelődés (Ez a TrackIR használóknak nagy élmény, hiszen kis fejmozdítással körbe tudsz nézni - még az ágy is látható -), lesz egy krómozott kipufogó a felszerelhető kiegek között, eredeti cégek logói a pótokon és a fuvarválasztóban, schmitz logo, kutak eredetiek, eredeti Renault + prémium navigáció és a kedvencem a kabinhangok, no, meg a környezeti hangok abszolút térben.
    'Télleg nem fűztem hozzá sokat! :)
    A telepítéseket is leírom, ha nem tudná valaki.

FXAA

Telepítés: xxx\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\

Modok

c:\Users\teneved\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod\

Értelemszerűen, ha valamelyikre nincs szükséged törlöd, 'oszt kapufa!
    Jó estét, jó szurkolást, jó fuvarozást! (Knézi után szabadon)
  • Atikah
    ha valakit érdekel - LETÖLTÉS
  • jocking
    A következőket vettem észre, mint változásokat:
    - pihenésig 4 óra: Emberünk elkezd vadul ásítozni, de nincs képbeszűkülés meg semmi, csak a hangeffekt.
    - pihenésig 3 óra: Ásítozás hang, de már a GPS is figyelmeztet, hogy pihenj.
    - pihenésig 2 óra: Itt kezdődnek el a tényleges látásbeszűkölős effektek a hang és a figyelmeztetés mellett.
  • aerolive
    Ehh, a Mercihez sincs navi? Van erre valami fix, mint a Premiumnál?