52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Boxer HUN
    Ide másold őket...

C:\Users\Boxer\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod
  • Zsoca241
    pont ezt akartam mondani én is neked kedves Winstar csak közben Boxer megelőzött de a FIREFOX böngésző is jó nagyon
  • Boxer HUN
    AI Realism Mod 1.0 rendben lejött, és a Real Logos v0.5 beta.zip is. Próbáld egy másik böngészővel is. Frissíts Java plugint is, mert azt használja az oldal... hátha.
  • Firerock
    ????
  • WinStar
    az ai realism mód,és a real logo mód...megáll letöltés közben...a böngészőm pedig google chrome.
  • akos25
    Kösz szépen! Amúgy ez viszont is így van Barátom... :-)
  • bakkerman
    úgy legyen,fasza lenne magyar ,spanyol utakon tolni
  • 0Diaz0
  • Boxer HUN
    Az alkotók is fogják bővíteni a bejárható országok számát, de az is biztos, hogy modifikációval újabb és újabb bővítések fognak napvilágot látni.
  • Plett
    Zengő Motorsport pótkocsi
  • 0Diaz0
    Boxer!

Amúgy nem tervezitek/nem tervezi a fejlesztő-programozó csapat egy DLC-ben való országok hozzáadását?
    Tehát, beszélgettem haverommal ( apja Wabi-nál kamionozik 10+ éve ( 17 ) ) és mondta hogy szivesen látná esetleg svéd országot, spanyol országot,portugáliát, még magyarországot is... csak hogy tényleg euró-s legyen.. :)
  • Firerock
    Köszönöm!
    És ezekkel a letöltött módokkal mi a teendő?
  • Krisztiam #15916
    első kamionom :D
  • Boxer HUN
    Egyszerűen...
  • Boxer HUN
    Konkrétan mi az?
  • Firerock
    Valakiii?
  • WinStar
    az miért van hogy az oldalról nem tudok letölteni semmit se? Megszakítja magától a letöltést :S
  • AudiQuattro
    Megvan a Daf lincensz :D
  • WinStar
    Köszi,oda is beírtam :)
  • gordon 24
    Miért nem tetszene?

Szerintem faja lenne.

• Boxer HUN
    Ajánlom mindenki figyelmébe...
  • bullseye9
    MB Axor & Krone Coolliner Beta:

• WinStar
    FIGYELEM!!!!!!!!!!!

Dortmund és Hannover közötti autópályán a külső sávban figyeljetek oda,az ai autósai előszeretettel 110-el belerohannak a pótotokba miközben ti mentek 90-el!!!! Ne lepődjetek meg ha ott 7%-on lesz a pót sérülése miközben semmi rosszat nem tettetek.Nekem ez már a 3.-ik eset amióta arra járok.
  • WinStar
    Boxer HUN ment pü :))
  • bikboy
    helló ott is próbáltam be ki kapcsolgattam de előre nem akkar világitani csak a sötétség van
  • aerolive
    Mindjárt fog, ne félj.
  • proway
    hali, felvettem 1 sofőrt de eddig csak pihen.... h lehet megoldani h dolgozzon? pedig már kamionja is van....
  • Boxer HUN
    F4
  • Hunter of Deer
    F4 és ott kell bekapcsolni őket!
  • 0Diaz0
    Na 2 órán belül megérkezik hozzám az ETS2.... nyálamcsorog!
  • aerolive
    Ezek a módosítások euró milliókba kerülnének, új fizikai motor kéne meg úgy kb. minden más, szerintem az SCS-nek nem most lesz erre kapacitása.
  • bikboy
    hol lehet beállítani a lámpákat? a kamionon fel van kapcsolva, de látni nem látok semmit, légyszíves segítsetek
  • Solt
    Ha 3500 kilométert mész el 1400 liter gázolajjal, akkor az 40 literes fogyasztást jelent. Mi ezzel a gond?
  • Maximus4
    Szerintem az egyik mod kavarhat be nálad és attól van a színváltozás,legalábbis nálam ez volt a gond.

#15893: Nem hiszem,hogy el kellene menni "sims" kategória felé:)
    A 3. pont viszont jó ötlet.
  • Ubi52 #15894
    Sírok... :D Szerintem találj még ki hasonlóan jókat! :DD
  • gordon 24
    Olvasgattam, hogy segítitek a készítők munkáját.

Vannak ötleteim, nem tudom érdeklik-e őket illetve meg lehet-e valósítani.

Ha megnézed a garázsod vannak bent autók, és igazából erről jutott eszembe egy két dolog.

1. Mi lenne, ha pl mozoghatnál mint gyalogos is a játékban.

2. Mi lenne ha vezethetőek lennének az autók (ez alapján lehetnének autó kereskedők is ahl tudnál venni személy autókat)
    Ezekkel lehetne ellátogatni pl a kamion kereskedőkhöz. Vagy elutazni vele egy reptérre majd repülővel elutazni az adott helyekre.

3. Lehetne a céget komolyabbá tenni. Pl az embereket jobban irányíthatóvá tenni. De nem csak a sofőrökre gondolok. Akár más területi alkalmazottakat beletenni.

Szerintem baromi sok lehetőség van benne. És ezeket azért lenne jó megcsinálni. (kicsit GTA-sra) megcsinálni, mert egyrészt hatalmasat bővülne a kör akiket megfogna a játék, plusz aki nem vér kamionos, az a mannager részével akár személy autóval való ügyintézést is tudná csinálni.

Szerintem ezekhez a módosításokhoz túl sok nem is kellene. hiszen minden a rendelkezésre áll, csak használhatóvá kell tenni. Vannak gyalogosok repülők, autók, térkép minden...

Jahh és online lehetőség sem lenne rossz. Ahol egymás ellen kellene "harcolni" céget fejleszteni stb stb...

Szóval ha jó ötletnek tartjátok leírhatnátok ezeket nekik..

Vélemény?:)
  • macleody
    Írtátok, hogy diretx-ben indítva jobban fut a játék. Hogy lehet így indítani?
  • razor1997
    Arról nem tudsz-e valami hírt hogy a fogyasztáson javítanak-e?Mert egy teli tankkal (700l*2) leviszek 3000kmnél is többet.Az elég furcsa.
  • Firerock
    hogy lehet mercivé tenni az eredetileg valami kitalált nevű kamiont?
  • matusz09
    Lehet, hogy te még nem érzed, de ehhez a színhez vonzódsz a legjobban :) félre téve a viccet: töröld le a játékot, de a mentésről előtte csinálj biztonságit, biztos ami biztos, majd rakd újra....nekem ez segített ugyan ebben a problémában ;)