52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • matusz09
    Hát akkor legalább megvan a probléma, de am remélem, hogy az új update-ben lesz vmi kis optimalizálás, mert elég gáz, hogy fullon van minden (render 200%), városokon kívül stabil 50-60 fps, városban meg hirtelen lezuhan 10 fps-re. Tudom persze ott sokkal több az object, de ez akkor is durva egy kicsit, ráadásul bármilyen felbontáson, és bármilyen grafikus beállítások mellett ez van, és azt nem hiszem, hogy a gépem kevés lenne neki :). ettől függetlenül játszható, és egy nagyon jó játék, és tiszteletet érdemel a fejlesztő csapat....csak hát nah, az optimalizálás nem sikerült igazán, de hát valljuk be őszintén, ez sokszor a nagyoknak sem sikerül(Rage, az új Medal of Honor, sőt sztem a bf 3 is egy nagy katyvaz)...
  • orixon
    Egy driver frissitest probaltal elvegezni?..nalam is az jobba tette a jatekot..
  • Opelfan
    Ezzel azért vitatkoznék, 2 éve amikor megvettem 5770-ek közül is ez egy elég drága kari volt, gyári tuninghűtős ill. tuningos ASUS, pl TDU2 ezen a felbontáson futott gond nélkül, ez az első game, ami problémát okoz. persze hozzá kell tenni, hogy eddig ez a leglátványosabb is, szóval én eddig mindig 1920x1080-ban használtam, csak éppen az idő pontosabban a játékok grafikája túllépett rajta.
  • allock #18416
    ne is csodálkozz
    azt a kártyát nem olyan felbontásra találták ki (1920x1080)
    1280x1024 full max esetleg
  • Opelfan
    sajnos a videókari lesz a gond... 1920x1080-on pulzált, 1600-on is kicsit, most 1440-en teljesen simán fut, hát ennyit a technikai fejlődésről :\, elavult lett az 5770-es Atim :(
  • csabush
    Olálááá, valami személyes dolog fűz a céghez?
  • matusz09
    nem hinném, hogy a géped lenne a gond....esetleg windows mikori?nincs nagyon szétgányolva már...
  • Werner91
    Srácok egy kis segítség kéne. Tapasztalat valaki olyat eddig, hogy mikor belép a játékba, és onnan folytatná ahol abbahagyta, akkor a betöltés után (mikor már a kamionban ülsz) tiszta "kék/zöld/sárga" az egész kép? Illettve a másik "probléma" hogy úgy veszem észre, pl mikor autópályán megyek, kanyar után nem áll vissza a fülke egyenesbe, hanem valamennyire ferde marad, a következő "fordulásig" ? Ja a színes képernyőhöz annyit, hogy ha ilyenkor kilépek a windowsba, és vissza akkor ugyanúgy marad, de ha újraindítom a gépet, akkor utána megint normális. Leszedtem az 1.3-mas patchet, de ez a két probléma továbbra is fennál. Eredeti a játék, de előtte 1 hétig toltam warezzal, semmi baja nem volt. Most lett újra rakva a gép, a warez teljesen törölve lett, mentésestül, mindenestül. Valami ötlet?
  • Opelfan
    Valamivel jobb lesz talán, most kipróbáltam, de általában este elmúlik, nappal viszont nagyon erősen pulzál lámpa nélkül is. Neked milyen géped van? Most igazából nem tudom... lehet hogy a gépem gyenge neki? Core i7 2,8Ghz Ati 5770 1 GB, 4GB RAM.

Másnál is volt még ez az index pulzálás?

Köszi a válaszokat előre is!
    Nálam ugyanez volt, a segédfények kikapcsolása megoldotta a gondot
  • I Angel Disco
    Mostmár én is tudom, éppen leszállitok egyet...
  • Opelfan
    Ti tapasztaltatok már olyat, hogy indexelés közben mintha pulzálna a játékmenet a villogás ütemére? Igazából nem tudom mire vélni, lejjebb vettem a grafikát de pontosan ugyanolyan maradt.
  • gigamen
    Gyönyörű
  • SimaSuna #18406
    csomagolt üveg :)
  • I Angel Disco

Egy érdekes rakomány... Én ezzel még se itt (képekben), se a játékon belül nem találkoztam...

Angel D.
  • csaklaca
    a legfrissebb verzió!:)
  • gigamen
  • ukipapa
    További jó játékot mindenkinek! Nekem már pihenni kell mert a tachográf már sír hogy nem pihentem (:
    Sziasztok
  • I Angel Disco
    Sziasztok!

Sokaktól olvasom, hogy megy a csuszka a kanyarokba....

Nálam a megoldás a 750LE motor, és 6*6 alváz, a 14-es váltóval megoldotta a dolgot. Nem azt mondom, hogy nem kell lasítani a kanyarban, de nem bicskáz be, meg nem esik szét a kanyarba, illetve kanyarba is tudok még fékezni, ha szükséges. A motor erő kell, mert az összkerék hajtás, kicsit visszalasít a dolgon, egy gyengébb motorral.
    A végsebesség persze nem lesz 170, de azt gondolom, vagy erre vagy arra kell elmozdulni. Én a biztos kanyarvételre szavazok.

A szerviz, szerintem is gáz, mert volt úgy, summihez sem értem hozzá, még is 1800km után ott diszelgett a 3%...

Angel D.
  • csaklaca
    elnézést!az 113!elnézést,benéztem!
  • AudiQuattro
    Élsimitás javitva kicsit.
    (megszaladt) :D
  • csaklaca
    na igen!a Restacar-on fent van ilyen mod!
  • LACEJKA
    bocsi Ő lenne az

Nekem ez az igazi scania:

• csaklaca
    Scánia,ha jól látom!
  • LACEJKA
    2012-2013 -es Scania félig 2010-es Scania kicsit vicces de én nem tenném be.

De azért jó mert egyedi még egy ilyen nincs :D
  • SuSu1992
    hátezmiez?
  • AudiQuattro
  • dgufoplast
    Köszöntem :)
  • LACEJKA
    ment a privi :D
  • miki30246
    Sziasztok!

Ma játszottam egy keveset, gondoltam létrehozok egy vállalkozást, de egyedül nem lett volna a fullos garázsra pénzem ezért Tütüke, és Vegasz haverom is beszállt az üzletbe.
    Így volt elég pénzem megvenni Nürbergben a garázst, amit felfejlesztettem teljesen, így felvehettem öt alkalmazottat.
    Sajnos a munkaközvetítőnél elég gyenge alakok voltak, de muszáj voltam felvenni, ne álljon üresen az üzlet.
    Aztán meg kellett vennem az öt kamiont, 6 vagy 700 lóerős volvot kaptak, meglegyen a morál, de nem érdemelték meg, mert a Mónika akihez nagy reményeket fűztem 800 eurós fuvarokat hoz..Na ez épphogy fedezi a gyorshajtásaimat.. : )
    No comment, én ha kezdőként ilyen gépet kapok, meghajoltam volna a főnököm előtt minden reggel…
    De majd meghívom vacsorázni, mert nagyon csinos, ez feledteti a gyenge teljesítményét. :P
    Többiek jobbak, 3-4 ezer euró megvan.
    Én Man TGX-et használok, V8-as.
    Elég jól megy, elvállaltam egy nagyon hosszú fuvart vele, jó hasznát vettem a legdrágább dögrácsnak amit a gépezet elejére szereltettem, mert letoltam magam elöl pár kiskocsit, akik nem húzódtak félre, nem vették tudomásul, hogy én egy nehéz szerelvénnyel nem tudok lefékezni…

Azért a 130-at megfutottam vele országúton. :)
    Jól tapadtak a Bridgestone abroncsok, megérték az árukat.

Lassan meglesz a pénz, egy új garázsra :)

Képeim:

• dgufoplast
    Azért kérdeztem én nem láttam itt :)
  • LACEJKA
    ki van adva :D kell ?
  • dgufoplast
    Ez ki van adva ? vagy nincs ?
  • MateszTRUCK
    Sziasztok! valaki tudna nekem abba segíteni, hogy kell feliratot csinálni az autóra?... előre is köszi
  • ToMM23
    Szerintem egész pofás lett :)
  • LACEJKA
    Nem vagyok valami profi de szerintem nem olyan rossz nem ?

• rarma
    Egy pici ködös esti fuvar , Paris-ból útban Metz felé egy pihenőnél .

• bakvarnyu
    NAgyon nem akar sikerülni beállni a rakománnyal.Előző részekbe egyszerűbb volt.
  • csaklaca
    szép!Az enyém ilyen!:)
  • Suba1993
    Na most akkor erre ellen példa h tudok olyan kamionról amin egy Michelin gumiszett 500ezer km-t ment el. Ezt apám mondta mert egy olyan cégnél volt ahol volt fuvarozás is és ismert 1-2 embert a szervízből