52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
matusz09 #18419 Hát akkor legalább megvan a probléma, de am remélem, hogy az új update-ben lesz vmi kis optimalizálás, mert elég gáz, hogy fullon van minden (render 200%), városokon kívül stabil 50-60 fps, városban meg hirtelen lezuhan 10 fps-re. Tudom persze ott sokkal több az object, de ez akkor is durva egy kicsit, ráadásul bármilyen felbontáson, és bármilyen grafikus beállítások mellett ez van, és azt nem hiszem, hogy a gépem kevés lenne neki :). ettől függetlenül játszható, és egy nagyon jó játék, és tiszteletet érdemel a fejlesztő csapat....csak hát nah, az optimalizálás nem sikerült igazán, de hát valljuk be őszintén, ez sokszor a nagyoknak sem sikerül(Rage, az új Medal of Honor, sőt sztem a bf 3 is egy nagy katyvaz)... -
orixon #18418 Egy driver frissitest probaltal elvegezni?..nalam is az jobba tette a jatekot.. -
Ezzel azért vitatkoznék, 2 éve amikor megvettem 5770-ek közül is ez egy elég drága kari volt, gyári tuninghűtős ill. tuningos ASUS, pl TDU2 ezen a felbontáson futott gond nélkül, ez az első game, ami problémát okoz. persze hozzá kell tenni, hogy eddig ez a leglátványosabb is, szóval én eddig mindig 1920x1080-ban használtam, csak éppen az idő pontosabban a játékok grafikája túllépett rajta. -
ne is csodálkozz
azt a kártyát nem olyan felbontásra találták ki (1920x1080)
1280x1024 full max esetleg -
sajnos a videókari lesz a gond... 1920x1080-on pulzált, 1600-on is kicsit, most 1440-en teljesen simán fut, hát ennyit a technikai fejlődésről :\, elavult lett az 5770-es Atim :( -
Olálááá, valami személyes dolog fűz a céghez? -
matusz09 #18413 nem hinném, hogy a géped lenne a gond....esetleg windows mikori?nincs nagyon szétgányolva már... -
Werner91 #18412 Srácok egy kis segítség kéne. Tapasztalat valaki olyat eddig, hogy mikor belép a játékba, és onnan folytatná ahol abbahagyta, akkor a betöltés után (mikor már a kamionban ülsz) tiszta "kék/zöld/sárga" az egész kép? Illettve a másik "probléma" hogy úgy veszem észre, pl mikor autópályán megyek, kanyar után nem áll vissza a fülke egyenesbe, hanem valamennyire ferde marad, a következő "fordulásig" ? Ja a színes képernyőhöz annyit, hogy ha ilyenkor kilépek a windowsba, és vissza akkor ugyanúgy marad, de ha újraindítom a gépet, akkor utána megint normális. Leszedtem az 1.3-mas patchet, de ez a két probléma továbbra is fennál. Eredeti a játék, de előtte 1 hétig toltam warezzal, semmi baja nem volt. Most lett újra rakva a gép, a warez teljesen törölve lett, mentésestül, mindenestül. Valami ötlet? -
Valamivel jobb lesz talán, most kipróbáltam, de általában este elmúlik, nappal viszont nagyon erősen pulzál lámpa nélkül is. Neked milyen géped van? Most igazából nem tudom... lehet hogy a gépem gyenge neki? Core i7 2,8Ghz Ati 5770 1 GB, 4GB RAM.
Másnál is volt még ez az index pulzálás?
Köszi a válaszokat előre is! -
#18410 Nálam ugyanez volt, a segédfények kikapcsolása megoldotta a gondot -
Mostmár én is tudom, éppen leszállitok egyet...
-
Ti tapasztaltatok már olyat, hogy indexelés közben mintha pulzálna a játékmenet a villogás ütemére? Igazából nem tudom mire vélni, lejjebb vettem a grafikát de pontosan ugyanolyan maradt. -
Gyönyörű
-
csomagolt üveg :) -
Egy érdekes rakomány... Én ezzel még se itt (képekben), se a játékon belül nem találkoztam...
Angel D. -
csaklaca #18404 a legfrissebb verzió!:)
-
-
ukipapa #18402 További jó játékot mindenkinek! Nekem már pihenni kell mert a tachográf már sír hogy nem pihentem (:
Sziasztok
-
Sziasztok!
Sokaktól olvasom, hogy megy a csuszka a kanyarokba....
Nálam a megoldás a 750LE motor, és 6*6 alváz, a 14-es váltóval megoldotta a dolgot. Nem azt mondom, hogy nem kell lasítani a kanyarban, de nem bicskáz be, meg nem esik szét a kanyarba, illetve kanyarba is tudok még fékezni, ha szükséges. A motor erő kell, mert az összkerék hajtás, kicsit visszalasít a dolgon, egy gyengébb motorral.
A végsebesség persze nem lesz 170, de azt gondolom, vagy erre vagy arra kell elmozdulni. Én a biztos kanyarvételre szavazok.
A szerviz, szerintem is gáz, mert volt úgy, summihez sem értem hozzá, még is 1800km után ott diszelgett a 3%...
Angel D.
-
csaklaca #18400 elnézést!az 113!elnézést,benéztem! -
Élsimitás javitva kicsit.
(megszaladt) :D
-
csaklaca #18398 na igen!a Restacar-on fent van ilyen mod! -
bocsi Ő lenne az
Nekem ez az igazi scania:
-
csaklaca #18396 Scánia,ha jól látom!
-
2012-2013 -es Scania félig 2010-es Scania kicsit vicces de én nem tenném be.
De azért jó mert egyedi még egy ilyen nincs :D -
SuSu1992 #18394 hátezmiez? -
-
dgufoplast #18392 Köszöntem :) -
ment a privi :D -
miki30246 #18390 Sziasztok!
Ma játszottam egy keveset, gondoltam létrehozok egy vállalkozást, de egyedül nem lett volna a fullos garázsra pénzem ezért Tütüke, és Vegasz haverom is beszállt az üzletbe.
Így volt elég pénzem megvenni Nürbergben a garázst, amit felfejlesztettem teljesen, így felvehettem öt alkalmazottat.
Sajnos a munkaközvetítőnél elég gyenge alakok voltak, de muszáj voltam felvenni, ne álljon üresen az üzlet.
Aztán meg kellett vennem az öt kamiont, 6 vagy 700 lóerős volvot kaptak, meglegyen a morál, de nem érdemelték meg, mert a Mónika akihez nagy reményeket fűztem 800 eurós fuvarokat hoz..Na ez épphogy fedezi a gyorshajtásaimat.. : )
No comment, én ha kezdőként ilyen gépet kapok, meghajoltam volna a főnököm előtt minden reggel…
De majd meghívom vacsorázni, mert nagyon csinos, ez feledteti a gyenge teljesítményét. :P
Többiek jobbak, 3-4 ezer euró megvan.
Én Man TGX-et használok, V8-as.
Elég jól megy, elvállaltam egy nagyon hosszú fuvart vele, jó hasznát vettem a legdrágább dögrácsnak amit a gépezet elejére szereltettem, mert letoltam magam elöl pár kiskocsit, akik nem húzódtak félre, nem vették tudomásul, hogy én egy nehéz szerelvénnyel nem tudok lefékezni…
Azért a 130-at megfutottam vele országúton. :)
Jól tapadtak a Bridgestone abroncsok, megérték az árukat.
Lassan meglesz a pénz, egy új garázsra :)
Képeim:
-
dgufoplast #18389 Azért kérdeztem én nem láttam itt :) -
ki van adva :D kell ? -
dgufoplast #18387 Ez ki van adva ? vagy nincs ? -
MateszTRUCK #18386 Sziasztok! valaki tudna nekem abba segíteni, hogy kell feliratot csinálni az autóra?... előre is köszi -
ToMM23 #18385 Szerintem egész pofás lett :) -
Nem vagyok valami profi de szerintem nem olyan rossz nem ?
-
rarma #18383 Egy pici ködös esti fuvar , Paris-ból útban Metz felé egy pihenőnél .
-
NAgyon nem akar sikerülni beállni a rakománnyal.Előző részekbe egyszerűbb volt. -
csaklaca #18381 szép!Az enyém ilyen!:)
-
Suba1993 #18380 Na most akkor erre ellen példa h tudok olyan kamionról amin egy Michelin gumiszett 500ezer km-t ment el. Ezt apám mondta mert egy olyan cégnél volt ahol volt fuvarozás is és ismert 1-2 embert a szervízből