52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Csak, hogy vázoljam: 9 mód van jelenleg ott, amiből 2-nek nem igazán lehet tudni, hogy mit tartalmaz, az, ha van egy kicsi matek tudás, pontosan 77,78%, tehát nem 99... :D:P -
janikad600 #18458 Mapp tágítás lesz? -
Euro Truck #18457 Kössz -
pedig 99%ban a nevéből kivehető.. :)
ha még az orosz oldalon nézelődnél, akkor igazad volna :) -
zoltan1232 #18455 Tessék.
A videó alatt vannak a letöltési linkek -
Euro Truck #18454 Jogos!!!! Néhányat én se tudok,hogy mi az!!! :S :D -
Euro Truck #18453 Ha már említettétek
Valaki tudna linket adni a Real phisics 1.5 ről? ( letöltési link )
És ,hogy mi változott benne? Ugyanúgy billeg a kabin? És mikor lesz az a nagy frissítés amit mondtak? ( a DAF megkapja a licencet.. ) -
Lenne egy javaslatom, ha túl kemény, akkor kérlek ne vegyétek figyelembe...
Fel van téve az a "Letöltések" menüpont a banner-be. Tök jó, de lenne egy hozzáfűznivalóm: hogy ne legyen folyton az, hogy ha valaki belép az oldalra megkérdezi, hogy ez+az minek van (pl.: "mit tartalmaz a Premium Tuning?"), lehetne egy olyant, hogy a címe mellé rövid leírást tenni, hogy melyik mód mire használ ill. mi van benne.
Csak egy javaslat...! -
zoltan1232 #18451 Pihi és kávé aztán megyek tovább
-
zoltan1232 #18450 Akkor sok sikert
-
TokraFan #18449 Fontos a környezetvédelem. :-) -
TokraFan #18448 Sziasztok,
Kérdezném, hogy a magyar verzióhoz a normál angol, netről letölthető 1.1.3 patch feltehető, vagy kopogtassak a forgalmazónál egy kifejezetten magyar patch fáljért? -
-
WinStar #18446 aztán,minek ide no police mod? xD
Konzol és írd be: g_police 0 és szevasz :D
Vagy pedig a szokásos dokumentumok/ETS2/Config.cfg-ben megkeresed az uset_g_police-t és átírod 0-ra :)
Így a 80-as,trafis szakasznál is mehetsz 90-el,vagy esetleg többel(ha betetted a no speed limit modot)
Bocsi a dupla postért! -
WinStar #18445 Sziasztok.Akinek keveset esik az eső,vagy tetszik neki ahogy esik,meg minden...az hozza elő a konzol-t és írja be:
g_set_weather 1 f - esik az eső
g_set_weather 0 f - napos idő lesz -
Szerintem ez nem gép gond. Nekem sokkal gyengébb gépem van és simán megy, nem pulzál meg ilyenek.
Igaz nekem a monitor miatt 1280x124 en megy.
Egy Geforce GTX 650 1gb rammal egy 6750 penti proci 2.66 és csak 2gb ram.. Szóval szerintem tuti más a bibi.. -
Euro Truck #18443 Tudom :) .
Ja sajnos! -
Nem leugatás volt. :D
Lesz ebből még 2, rosszabb esetben 3 év is, mire az elkészül. -
Euro Truck #18441 Kössz! :) -
Igen, nagy valószínűséggel az American Truck Simulator lesz a csapat következő játéka. -
Euro Truck #18439 Jóvan na!!! :D . De láttam,hogy van hivatalos weboldala -
Még most jött ki ez, szerinted van épkézláb információ? :D
Még megerősítve sincs, csak erős találgatás - ha nem maradtam le valamiről eddig. -
Euro Truck #18437 Nem a témához kapcsolódik. De mi is lesz a következő játék amit az scs fejleszt ki? Asszem Amerikában fog játszódni.
Valaki adna egy weboldal linket is? Nagyon megköszönném -
AXmen #18436 Sziasztok!
Szeretnék én is becsatlakozni, az ETS2 világába!
Nyilván egyesek azt hihették, hogy nem játszok ezzel a játékkal,pedig ez nem igaz!
Úgy döntöttem, hogy gyakorlok a játékban, mert még kicsit béna vagyok!
De mindegy is, most jöjjön pár kép!
Milyen szép a kilátás!
Ui:Boldog Szülinapot ÉN! -
zoltan1232 #18435 Jól néz ki a vasad :D -
Hungarykum #18434 Mégsem ezen a hétvégén jelenik meg az új 1.2-es javítás. Remélhetőleg jövőhéten lesz belőle valami. -
Ma reggeli indulás..
uton
pihi..
-
zoltan1232 #18432 Az FPS értéket Fraps-al lehet megnézni.
Realistic Physics Mod v1.3 (van már újabb 1.5)
sebességkorláttal
sebességkorlát nélkül
-
Tetszik, ügyesen oldottad meg. 
-
Euro Truck #18430 A fps értéket hol tudom megézni?
real physics 1.3 honnan tudom letölteni? -
Nyugi nekem megy a fraps játék közben és nalam is max beállitasoknál max 35 fps vá jrosba beérve leesik 25-27re.Ugy hogy be sincs kapcsolva a fények távolsága opcio.A gépem ott van a nevem melett.Sajnos azt kell mondjam,hogy elkapkodták azt hogy rendesen optimizálják,pedig vplt rá idejük. -
Werner91 #18428 Köszi! Holnap utána nézek. És a fülke dőlés feltűnt már valakinek? vagy lehet, hogy eddig is ilyen volt csak nem figyeltem, nem tudom. Szóval az tűnt fel, hogy pl autópályán előzésnél, vagy sávváltásnál a tükörben, a pótkocsi egyik oldala jobban látszott (természetesen nyílegyenesen haladó szerelvény esetében) mint a másik, és utána vettem észre a kerékdobok és a kerék közötti távolságon, hogy ha egyenesbe húzom a szerelvényt, a fülke nem áll vissza teljesen függőlegesre. Ez másnál is így van? -
csaklaca #18427 Na én megkezdem a csökkentett pihenőidomét! 
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok! -
matusz09 #18426 sztem valamilyen driveres gondod lesz... dx9/10 vga driver. ezekre gondolok így látatlanba -
Werner91 #18425 Srácok egy kis segítség kéne. Tapasztalat valaki olyat eddig, hogy mikor belép a játékba, és onnan folytatná ahol abbahagyta, akkor a betöltés után (mikor már a kamionban ülsz) tiszta "kék/zöld/sárga" az egész kép? Illettve a másik "probléma" hogy úgy veszem észre, pl mikor autópályán megyek, kanyar után nem áll vissza a fülke egyenesbe, hanem valamennyire ferde marad, a következő "fordulásig" ? Ja a színes képernyőhöz annyit, hogy ha ilyenkor kilépek a windowsba, és vissza akkor ugyanúgy marad, de ha újraindítom a gépet, akkor utána megint normális. Leszedtem az 1.3-mas patchet, de ez a két probléma továbbra is fennál. Eredeti a játék, de előtte 1 hétig toltam warezzal, semmi baja nem volt. Most lett újra rakva a gép, a warez teljesen törölve lett, mentésestül, mindenestül. Valami ötlet?
Erre tudna esetleg valaki válaszolni? -
Még nem, most töltök le egy új drivert, kb 1,5 éve tettem utoljára. -
matusz09 #18423 boccs a 2 hszért de mit találtam:
http://blog.scssoft.com/search/label/Euro%20Truck%20Simulator%202 -
matusz09 #18422 Szerintem biztosan javítva lesz a szaggatás, ha már felhoztad a gta-t akkor ott is játszhatatlan volt a játék 2-3 updatig, bár az nekem még utána is, bár nem tudom miért....egyszerűen nem tetszett neki a gépem, sehogy sem ment 30 fps fölé... am meg én nem akarom elhinni, hogy azzal a karival legalább közepes beállítások mellett nem megy a játék....nehogy már egy 2 éves karit megfogjon a játék... -
Nincs meg a probléma...
Megáll az eszem... már most a legkisebb felbontáson is pulzál, tényleg nem tudom mi van vele. Most már oda lyukadok ki, hogy nem is videokari baj van...
Egyébként egyet kell értenem azzal, hogy durva, egyszerűen nem jól programozták le valószínűleg vagy fogalmam sincs, ha a GTA 4-ből indulunk ki ott mégis mennyi object van? :) Az gyönyörűen fut nálam. Na mindegy... ha már megvettem nyomom tovább pulzálva, de már kezdem sajnálni a rááldozott pénzt :\. -
Geriga #18420 Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy Skinezés ugyanúgy megy mint a sima ETS-be? Az alap kamionoknak (amik benne vannak a játékba alapból), elő tudom szedni a DDS fájljait?
Előre is köszönöm a választ!