52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
AXmen #19060 Mivel mindenki pikcsőrözik, ezért én is azt csinálom! 
-
balint8507 #19059 1.2.5. patch miota fent van nem menti el a játékot!!ez mitöl lehet????mindenem amit ma szenvedtem visszaállt a tegnapi mentésre de ez ha nem lenne elég akkor most probálltam odébb menni és menteni de akkor sem
Mi lehet a hiba szerintetek???? -
Uj flare pack :DD
Helyzeten
-
Hungarykum #19057 Na még 1x:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hungarykum #19056 Egy kis STDS bug, amit még régebben sikerült "lekapnom" Gondoltam megmutatom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
vajo #19055 Benne van az eddigi összes patch. -
jocking #19054 Az 1.2.5 és az 1.2.5.1 között mi a különbség? -
csaklaca #19053 na.,letöltöttem,beüzemeltem,2 perc után leállt a játék,se ki,se be!ugy kidobtam,hogy talán még most is repül!elég nekem az 1.2.5 is...:D -
csaklaca #19052 na,most kiváncsi lettem!leszedem az 1.2.5.1-et is...:D -
Én a 62 megásat tettem a már meglévöre és tök jó -
Misi98 #19050 Heló!Miért van az hogy amikor felrakom az 1.2.5.1 patchet ezt írja ki?
-
Hogy akkor legyen tiszta számomra is, mert itt mindenki mást mond, s nem tudok eligazodni rajta. Szóval a hivatalos oldalról letöltöm a patch any older version to 1.2.5.1-t azt tehetem egyenesen az alapjátékra, anélkül, hogy kellene más patch fent legyen?
Mert két fajta van a hivatalos oldalon, az egyik, hogy bármely régi verzióról a 1.2.5.1-esre (191 mb) és az 1.1.3-ról az 1.2.5.1-re (~62 mb). -
jocking #19048 Mint ahogy Stuttgartban is van, hiszen onnan származik a márka.:) -
hát működik ez a patch... 
-
matusz09 #19046 oké, én meg nem kötözködésnek szántam, csak megemlítettem
am nekem ebben az 1.2.5.1-ben az tetszik, hogy fps javulást tapasztaltam az 1.2.5-höz képest
-
sewy21 #19045 newcastle, geneve, pozsony, rotterdam. a geneve-i az nagy bemutatótermes -
nem találom a truck dealer listát, valaki tudna dobni egyet? Merci dealer érdekelne -
Kollégával toljuk a hegyekben..
-
sewy21 #19042 köszönöm...:)...már látom értelmét ennek a patchnek is...:D -
nélkülöz minden fizikát a játék.. komolyan nem értem..
tudja valaki mit javítottak az advisory line-on? én nem látom, de lehet csak nem tudom mi az :D
egyébként rengeteg helyen lespórolták a felfestéseket... és mikor ezeket látom, felbasz hogy a blogjukon már arról szondáztatják az embereket mennyit fizetnének egy DLC-ért. hát ok, de előtte be kéne fejezni az alapjátékot nem??? -
ntex #19040 Szedd le azt ami alapból 1.2.5.1-es -
csaklaca #19039 nem tudom,én ezt olvastam!az nem azt jelenti,hogy igazam van!
-
sewy21 #19038 sikerült megpatchelni...de amikor aktiválnám, kidob...-_-"...vmi ötlet?...:D -
matusz09 #19037 hát pedig a hivatalos honlapon az van, hogy az 1.1.3 kell az 1.2.5.1 alá is...szal lehet van benne vmi új -
Pályán 90-nél üresbe raktam 101 km et gurult mire megállt:D -
Lack #19035 A moddereket kérdezném, hogy az Actrosnál meg lehetne oldani azt, hogy a mercedes embléma körül lévő idétlen szürke karima olyan színű legyen mint a hűtőmaszk? Mint ahogy az Axornál is van. -
Jógép.
-
-
csaklaca #19032 a restacaron olvastam,hogy 1.2.5. az 1.1.3-ra van,az 1.2.5.1 pedig mehet az alapjátékra!szerintem semmi különbség nincs köztük! -
sewy21 #19031 nemtudom ki mennyire vette észre, de már van 1.2.5.1-es verzió is...biztos rájöttek vmi turpisságra...:D -
ntex #19030 Valaki aki már vezetett ilyen gépet mint a játékban és tapasztalta tényleg, árulja már el vagy screenshottal prezentálja ha tudja hogy mekkorára érdemes beállítani a fékerőt hogy tükrözze a valós fékhatásokat a játék :) -
ystvan2 #19029 116 nál kiakadt nem talál több munkást :) akár hány város akárhány munkaközvetítőjét kerestem már fel minden kérdőjelet megnézek ! -
orixon #19028 Szerintem nem ez a legnagyobb kerdes....mi olyan nehez ebben...ugy tudom hogy kb 60 varos van a jatekban...namost ezt szorozd meg 5(mert egy garazsban annyi a max soforok szama) es vondd le magadat belole es megkapod...299 -
siplace2 #19027 Én a MAN-ba vettem egy 680 lovas motort és egy 16-os váltot.Sokkal jobban megy de a hang ugyanaz. -
ystvan2 #19026 Srácok megkapjátok a legnagyobb kérdést ! mennyi lehet a maximum felvett munkások száma? -
Werner91 #19025 A Mercinek és a Man-nak már nem bírtak volna csinálni egy normális hangot, mint a Scania-Renault-Volvo-Daf-nak? Nem hiszem, hogy a valóságban is ilyen hülyén zakatoló hangjuk van... Most Scania-val tolom, 90-nél maga a béke a szigete. A man meg: V-V-V-V-V..
Amúgy azt tudja valaki, hogy a különbőz (erősebb) motorok megvételénél fog változni a kamion (most pl scania) hangja? Mert 420-as mocival kezdtem, most raktam bele egy 480-asat, persze érezhetően jobban megy, de semmit nem változott a hangja. Játékon belül az ugyanolyan teljesítményű euro 5 euro 6 motorok között mi a különbség? (azon kívül hogy az euro 6 20 ezerrel többe kerül). Jobb fogyasztás talán?
-
Én sem csináltam semmi eksztrát.Felmentem a játék honlapjára onnan leszedtem,még a mod mappám sem pucoltam ki telepitettem feltette 1 perc beálltottam az esöt meg a féket és csá már haladok is... -
zorba3333 #19023 Az szép.....
Valami nagy "árulás" lehet a jelenség mögött, mert ez igen durva hiba. Még az a szerencse, hogy sikerült visszaállítani az eredeti állapotot.
Kíváncsiság végett meglestem néhány külföldi fórumot is, ahol szintén van panasz az új javításra, de közel sem ilyen durva jelenségekről írnak.
Szerencsére nálam nem volt semmi gond egyik javítás telepítésénél sem, 2-3 perc alatt telepítette a frissítést, és simán el is indult a játék.
Eredeti a játék, semmi mókolás. Előtte sem demó, sem warez nem volt telepítve.
Én, az 1.2.5 patch telepítése előtt kiszedtem mindent a mod mappából, majd simán telepítettem a javítást. Ezután indítottam a játékot, majd kiléptem, bemásoltam a kívánt kiegészítőket, és gooo.
Mivel semmi gondom nem volt, ezért még "takarítást" sem kellett csinálnom.
A lényeg, hogy sikerült, bár nem értem, mi lehetett a gond. Normál esetben, egy reinstall előtti registry tisztítás (system bejegyzések törlése miatt kell, amit egy sima uninstall nem old meg) , újraindítás, majd a játék újratelepítése simán orvosolja a problémát.
Nem maradt bent valami egyedi módosítás, vagy átírt fájl, ami miatt összeakadhatott valami?
Tudom, hogy szerencsére most jól működik nálad is, de hátha tudsz segíteni másoknak, akiknek még vacakol.
-
Feldobtam a patcet én is az 1400km utamból már a felén tul vagyok és csak esik...:)
-
Csak én látum úgy hogy a benzinfogyasztás abszolut kilóméter alapú? Azaz rohadtul nem számít hogy vezetek. Kivettem üresbe és gurulás közben is úgy fogyaszt a motor mint 2000-en :). Ha meg álló helyzetben üresben taposom akkor semmit nem fogyaszt.