52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
matheattila #19425 Rendben, megpróbálom.
Hát csak emiatt nem is fogok egy GTX 690-est venni, mert más játékok maxxon mennek az 1GB-ossal is :) -
sziasztok :D
-
lenhoffer #19423 ELEG GYENGEN NEZ KI AZ A MAN -
lenhoffer #19422 ha nem tudsz normalisan valaszolni akkor inkab ne irj semit kocsog -
PisiTIME
És megérkeztem... -
Egy kis pihi...
Melóra fel!
Bécsben összegyűltek páran... ( mögöttem 2-3x ennyien voltak )
-
Árnyékokat vedd alacsonyra, tükör látótávolságot alacsonyra, segédfényeket kapcsold ki, növényzetet közepesre... Próbálgasd a beállításokat, mert nem túl erős a géped. -
Neked? Sehol! 8 osztály szükségeltetik a kiegészítők letöltéséhez! -
abaneralatvansokmindencsakelkeleneolvasniésazoldalaljánvankeresőis
-
Debilon #19416 gyenge a géped/nem a legjobban optimalizált a game
használj 125%-os rendert, vagy vegyél vissza a felbontásból
más nem fog segíteni -
ystvan2 #19415 Magyar határ a távlatban
-
lenhoffer #19414 azt szeretnem kerdezni hogy honan lehetne cucokat letolteni a jatekhoz. valaki irja meg legyszi koszi daf cf vagy daf xf 95 os fulket meg nem cinalt senki -
matheattila #19413 Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy nincs valami olyan mód vagy patch amivel a grafikán lehetne javítani, mert ha mindent felhúzok max-ra, még a renderelést is 400%-ra akkor nagyon szép a grafikája de nem úgy viselkedik az autó ahogy kellene, vagyis későre reagál a gombnyomásokra (mintha belassulna az egész), viszont ha a renderelést visszaveszem 100-125%-ra akkor működik rendesen az irányítás viszont a grafikája eléggé pocsék (mintha homályosabb lenne az egész, nem olyan szépek az élek). A GTS-el nem volt ilyen probléma a grafikával, ott nagyon szép minden. Nem hiszem, hogy a gépem nem lenne elég: intel p. dual core 2.5GHz 2M L2, 4GB DDR2 800MHz RAM, 1GB 256bit Nvidia 9800GT videokártya, 1280x1024 felbontás (ennyit tud a monitorom), win7 64bit. -
kiskamionos17 #19412 Nagyon szép lett danyr! És a többi munkád is....! Szuper
-
Jól emlékszel..:DD Prága és Wroclaw között megtaláltam, köszii.:DD
-
Annyi a lényege,hogy nyugottan feltöltheted bárhova ezt a cuccot,csak szólj róla a készítőknek! De a te esetedben fölösleges,mivel átfestetted,tehát azt már nem ők csinálták = nemkell nekik szólni róla.
Edwin : Olaszországban, vagy Franciában!
Danyr : Váááááááááááááááááááárom már szeretettel :P
Gis80s : Képet sajnos nemlátom.. de azért bepróbálom a játékba :(
dgufoplast: Baromi jók lettek a skinek,nagyon bejönnek! Gratula hozzá!

-
Hungarykum #19409 Azt hidat, úgy emlékszem Wroclaw környékén láttam. -
Yani2 #19408 Igen mert hogy valamiért nem engedi mert valamiért sérült a fájl, nektek hogy sikerül feltölteni képet hogy ki is tudjátok rakni??? -
Kegyetlen jól néz ki! Grat hozzá, szép munka! Alig várom h kipróbáljam... :P -
ystvan2 #19406 szép a kicsike ! olyan kicsi hogy nem látszik :D -
Yani2 #19405 Ez az én kicsikém :) -
Linux01 #19404 Valaki már beszélt arról itt, hogy megbillent az AI kamion, és nem tudta lefotózni, na de én most igen...
-
ystvan2 #19403 A HÍD túl messze van :D -
Biatorbágyi viadukt!? 

-
dgufoplast #19401 Kis pihi ezzel el készült az egész festése :) Volna egy kérésem ha módosítok valamit és a készítők nevét fel tüntetem akkor én azt ki adhatom nem ? és azzal nem sértem meg a készítőket sem :) ? vagy is az omsinál úgy volt :) konkrétan erre a pakra gondolok (ETS2_Krone_Pack_by_Nordish_and_Bora.scs)mert le van írva benne valami olyasmi Use this pack to enjoy your game and please respect the authors
DO NOT: Upload this mod anywhere else but feel free to repost the link
Cut skins ez és a google nem a legg jobb forditásba és ebbe az van írva hogy ne töltsem fel más hová akkor nem lehet ? mert akkor csak textúra lesz ki adva ? bocs kicsit off is a dolog :) -
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy ez a híd merre található??
-
Viktor1992 #19399 Sziasztok! Ti feltudtátok rajna az új pachet?! Nekem az Istenért se akarja...
Állandóan kilép a telepítő az instalálás kezdetekor. Van erre valami megoldás?
-
Frankó!
-
danyr #19397 Késöbb lehetséges. :) -
dgufoplast #19396 Többi kamion is meg lesz csinálva majd idővel később ? ami van a waberer's-nek ? -
dgufoplast #19395 De jó hír :)
-
danyr #19394 Kijelenthetem, hogy készen van. Megpróbálom még a mai nap folyamán kiadni. ;)
-
Ez a ETS2 kép a PC Humor topicból volt linkelve.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt hiszem értem a viccet: Az english résznél az eső már olyan sokat esik mint angliában...
-
dgufoplast #19392 Nekem nincs bajom senkivel nem kötöttem senkibe csak kérdeztem........ de kamiont azt láttam közelről már jó párszor itt ST szoktak járni és akkor látom szóval látni már láttam ilyen kamionokat elég sokat már itt ST be mikor erre járnak
Biztos lehet abba is valami amit mondol de a valóság meg a játék két külön világ szerintem és a skíneket magamnak csináltam eredetileg de érdekli a népet is a hogy észre vettem azt meg hogy be fejezem csak az ért írtam mert már túl sokk képet raktam be
De én be fejezem mert a végén vita lesz belőle de ha valaki félre értett vagy ilyesmi akkor el nézést :) -
munkával -
blasek79 #19390 Hello, pénzt hogy lehet szerezni? -
A képet nem engedte a közvetlen linkről, úgyhogy az alábbin találjátok:
KÉP -
Sokak örömére tölthető egy csőrös Scania....játékban - szerintem - messze nem 10 pontos, de nem rossz.
...::: LETÖLTÉS :::... -
Nagyon kellemes gép, gratulálok :) -
Nálam pl nem abban van a hangsúly, hogy szerelmes lennék. Tényleg nem ismerem a céget, talán élőben kamiont se láttam eddig.
DE tetszik a stílus, az hogy nem egy kommersz fehér platóra van valami odahányva arial betűtípussal.....
lehet jönni kövezni :D

Volna egy kérésem ha módosítok valamit és a készítők nevét fel tüntetem akkor én azt ki adhatom nem ? és azzal nem sértem meg a készítőket sem :) ? vagy is az omsinál úgy volt :) konkrétan erre a pakra gondolok (ETS2_Krone_Pack_by_Nordish_and_Bora.scs)mert le van írva benne valami olyasmi Use this pack to enjoy your game and please respect the authors