52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Bal0924 #19677 Nektek is volt már olyan hogy már lassan 1órája vártok a vonatra, ami nem jön? -
Köszönöm,holnap megpróbálom! -
Az olyan, nálam is jó darabig azt írta de aztán elindult. -
Werner91 #19674 OFF: Valaki elárulná, hogy gigamen nevű felhasználó (akinek egyetlen kommentjét sem láttam még itt) miért rak föl naponta több képet már arról a k*rva mercedesről???
A kép témához annyit fűznék hozzá, hogy szerintem nincs baj amíg valaki berak egy vagy kettő képet mint pl "első saját vasam" vagy "új gépem" vagy "új skin/festés/tuning" stb. De könyörgök az ilyen "megálltam szarni a benzinkútnál, esik az eső, pihike a' indulás előtt, megálltam kóláér" stb képeket ne töltsünk már fel f*om! Lehet néhány embernek még nem tünt fel, hogy ez nem a sims. Attól még, hogy megállsz a kútnál, a kedves sofőr nem fog kiszállni elszívni egy cigit, meg bemenni kólát venni, attól hogy te ezt elképzeled magadnak, nem biztos hogy az egész forúm kíváncsi rá...
Leszögezném, hogy senkinek a nevében nem állt szándékomban beszélni, ez csak az én személyes véleményem, elnézést ha valakit megbántottam, akinek meg nem inge nem veszi magára. Üdv! -
Legegyszerűbb, ha a mod mappába csinálsz egy scs fájlt, amibe a módosított dds-t visszarakod raktározással, 0-ás tömörítési aránnyal. Figyelj arra, hogy az elérési út, mappaszerkezet ugyanaz legyen, mint a base.scs-ben (tehát ha a \vehicle\trailer_eu\schmitz\universal\ mappából alakítod a universal.dds-t, akkor ugyanilyen mappaszerkezetű scs fájlba kell raknod a módosított dds-edet, csak a mod mappába.)
Remélem, érthetően írtam le :) -
Drope #19672 Az meg "nem válaszol"t írt telepítés közbe. mondjuk csak 1x próbáltam. holnap megpróbálom,ha úgy se megy akkor meg csinálok egy új profilt,és fel cheatelek odáig,ahol tartottam. Akármennyire is nem tetszik senkinek,de nem fogom 0 ról ujrakezdeni -
Srácok!
Mivel látom most vannak itt modderek,tőlük kérdezném,a dds fájlt,hogy tudom visszavarázsolni a scs fájlba?Jöhet link is,még sose csináltam,de kipróbálnám:) -
Biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az utolsó release-ük, Nordisch évek óta festeget, Bora pedig ügyesen konvertál, jó páros. -
Mert ugye más modderektől van már ilyen, de ha berakom azt akkor ezek kiesnek :( Lehet megpróbálom azokból kiszedni csak a tartályokat. Mindenestre remélem hogy ez a srác fog még kiadni skineket. -
Nehéz ügy egyelőre, esetleg a skineket (Trameri, Stokes, stb) tudnád kiváltani valamelyik skin pack-ban lévőkel...
Nem publikáltak még olyan trailer-t, ami a tartályosokat cseréli. -
janikad600 #19667 Sziasztok, lenne 1 olyan kérdésem, hogy ujra kellett rakjam a játékot és nem fogadja el a kódot ujra mit tegyek? -
a maradékot mivel tudnám cserélni, megtartva ezeket? -
zoltan1232 #19665 Az új festés
-
Ha jól emlékszem, 3 csomagban 4 féle pót van, a Krone Pack-ban lévő cseréli a CoolLiner-t és a Profiliner-t, van egy másik CoolLiner, ami a gyári aerodinamic trailer-t váltja, illetve van egy, ami a Schmitz SPR-t (ők Schmitz Tilt-nek mondják) váltja.
A többi póthoz nem nyúltak, ezért találkozhatsz a gyáriakkal is. -
Szebb lett, sokat dob rajta !
-
szerintem az a nordisch pack a legjobb, talán kettő is van belőle. mondjuk nem értem miért, de nekem még így is felbukkan egy két original pót, tradeaux tartály meg ilyenek, nem mindenre huztak skint vagy ez miért lehet? -
Estét.
Kis material próbálgatás:
//chromot mondjuk sikerült elrontanom, de azért a többi jobb lett :P
19659, pajti: ejha, ezek szerintem is igen jó képek lettek.
Javaslom kipróbálni a Bora-Nordisch-féle pótokat, kicsit alakítottak az eredetiken. -

na, ezeket már elnézegetem szívesen, grat jó képek. meg is jött a kedvem játszani, meg fotózni :D -
-
nem kell fényképésznek lenned ahhoz hogy el tudd dönteni egy képről hogy szar vagy nem, de te csak maradj a benzinkút mögé pisálásnál a parkolóban, az való neked, ha már erre tart a beszélgetés :D
Lehet nálad a rendes net 120nál kezdődik, de a valóságban már 30 is jó mindenre, fórmuzásra, megg kép nézegetésre mindenképp, szóval nem ez öli meg az élményt, hanem a vizuális szennyezés amit itt művelnek egyesek, köztük te is, aki ugy érzi meg kell osztani egy esős képet, mert ilyet még senki nem látott.... -
Nálam a rendes net 120 Mbitnél kezdödik egyrészt másrészt nem fényképész vagyok hanem 20 éve hivatásos soför igen nagy autón de szerintem te csak maradj a fényképezésnél az való neked.... -
Madi92 #19656 Jaj jóó:D én voltam balfasz, csak rá kellett nyomni, hogy frissítem netről..:D Köszi! -
de ha updatelsz egy rsadio listát , kilépsz és kimásolod a magyar adokat és hozzáadod az updatelthez -
az eredeti az üres. -
ne fáraszz már :D Mert talán nem ugyanazzal a játékkal játszunk, a képeid ugyanazok amiket én is látok a játékban, mi a fasznak akarnám itt is ugyanazt nézni ha nincs benne semmi plusz?? LEgalább egy jó festés vagy valami, de minek is pofázok, egyértelmű hogy lövésed sincs a fényképezésről, de még csak egy jó képet sem tudsz megkülönböztetni egy rossztól, ez is világos, ezért is éred be random screenshotokkal, mert azok annyira JÓK :DD Vagy megmondanád miért olyan érdekes hogy a Volvo ott áll az esőben? Talán ha elinditom a játékot, nem fogok ilyet látni öt percen belül?? ...
30mbit nem elég jo mi? Hol kezdődik a rendes net, áruld már el! :) -
Én itt álltam meg h*gyozni 
-
Madi92 #19651 Kérdés, leszedtem ezt a Hun radio stream-et. mennek is a magyar adók, de azért jó lenne ha az eredetiek is maradnának...:\ Megoldható ez valahogy, ill az eredeti file-t vajh felrakták valahova? Kerestem, de mindegyik kacsa volt... -
Ha kamion festéseket akarok nézegetni akkor elmegyek egy fényezö mühely oldalára,itt én ezeket a képeket szeretem.Én sem irtam senkinek mikor már a 30. Waberers pótót látom.Amugy a random képek a legjobbak kit érdekelnek a fények mindenki tudja,hogy milyen a játék fénygenerációja.Nálam a rendes net nem 30 mbitnél kezdödik ....na de mind egy én biztos nem fogok itt offolnicsak csendben nézegetem a képeket... -
Ha nincs fent az 1.2.5.1 akkor tedd fel. -
Drope #19648 Másik profillal működik,viszont lófaszt se érek vele,mert ha felülírom azzal amin van mentésem akkor meg úgy érzékeli h nincs profil és újat akar létrehozni:S -
Lehet. De ha nem tűnt volna fel ez egy fórum, és nem kép megosztó portál! Ezért mondtam, hogy tegyél be képet, de ne rögtön huszat, elég egy is, aztán adj egy linket a többihez. Van rendes netem, 30Mbit-es.
De ha már mutatod a képeid akkor vélemény: gyengék. Mint mondtam, ha legalább lenne egy kevéske kompozicio, vagy szép fények vagy valami akkor nézegetném én is szívesen a képeket, de még arra se voltál képes, hogy a GPS-t eltüntesd a képről mielőtt nyomod a print screen-t, mert fontosabb volt hogy beírhasd éppen hugyozol a parkolóban, vagy hogy kétszer is megnézhessük a megroggyant trailert... fantasztikus. Ezt írhattam volna másnak is, ne vedd magadra, a képek kilencven százaléka csak random screenshot. -
Sehogy. Ha rákkattintasz valamelyik sofőrödre akkor a lenti két helyre teszi be az aktuális kamiont és a hozzá tartozó sofőrt. -
Heló, az lenne a kérdésem, hogy ha rámegyek a garázsokra, akkor pl.: maximum szinten van a garázs és a sofőrök sor alatt van 2 rublika ami levan lakatolva. Nah az mi? meg hogy tudom fel oldani? -
Drope #19644 Na azt még nem próbáltam megnézem :D és köszi szépen. Remélem sikerül -
Akkor sajnos nincs ötletem. Annyit még nézz meg, hogy ha új profilt csinálsz működik-e. -
Drope #19642 Próbáltam de nem jó :S -
Tedd vissza a DHL skint és úgy próbáld meg elvenni a kamiont a csávótól. -
Figyeljetek már lehet itt valamit csinálni egyáltalán?Hülye kérdések feltevésén kivül.. Vagy javíts ki ha tévedek de ez egy fórum miért ne lehetne képeket felteni?Huzass be rendes netet akkor ami behozza a képeket nem egy fél órát kell várni ha az a bajod.Ha meg idegesit akkor tekerd át a képeket..Vagy menk ki a kertbe hangyát szedni. -
Drope #19639 DHL skin. Most megpróbálom másik meghajtóra felrakni,és megnézzük úgy mit produkál -
A sok értelmes hozzászólásról is ugyanezt írtam anno :D