52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
dxtbmp tool is kell, én azzal nyitottam meg, aztán onnan küldöd PS-be.
Ezt a skin-t nem én csináltam. -
Tudom láma kérdés,de ha rakni akarok a kamionra egy képet,mint például nálad az ironman,akkor azt ps-be az nvidia dds formatnál mit kell beállítani,hogy szines legyen?Mert most beleolvad a "festékbe",szinte csak a kontúrja látszik. -
Csáó!
Nekem egy volvom van. Kitaláltam egy bazi jó skint, és hát szeretném megcsinálni.
Te ezt hogy csináltad meg? Az Upgrades ben lévő, dds-ket festeted át?
Vagy melyik filét kell ahhoz módosítani, hogy egy egyedi skin legyen bent.
Ugye a kamion alap dds-e nem jó. Mert ugye 1 akkor minden ai volvo ugyan olyan lesz.
2 tükrös, tehát ha írsz rá másik oldalán fordítva lesz.
Szóval tudsz egy kis helpet adni?:))
Nagyon sok gameban szoktam mázolni, és meg akarom csinálni a csapat szállító kamzimat, ehhez a versenygéphez:
-
Oliver1983 #19754 Szia Lacejka ezeket a modositasokat hogy a gepek masmilyen skinen futnak hogyan csinalod? nkm is tudnal 1 et csinalni?
-
kamionos26 #19753 köszi szépen! -
photoshop, gimp -
kamionos26 #19751 milyen programmal lehet ilyen skin-t csinálni? -
csaklaca #19750 Még egyszer köszönöm!Mindjárt mutatom! 
-
Nem jutott semmi eszembe gondoltam össze dobok neked egy ilyet :D
jó utat vele :.D -
csaklaca #19748 Naná,hogy kérem!Király vagy!
-
Sziasztok !
csaklaca ezt nekd csináltam :D ha kell írj
Vééé Nyoccc
-
-
ntex #19745 Mit kell benne segíteni? Magyarul is lehet telepíteni... -
takacsadam1 #19744 A hivatalos oldalról letölthető a magyar nyelvű játék. -
totoda #19743 Sziasztok! Valaki tud segíteni ets2 magyarositásban?
Előre is köszönöm. -
ntex #19742 2005, 2008, 2010-es verziót is fel kell neki rakni, mert mindegyiket más program használja -
Hungarykum #19741 Nálam ugyan ez van a régi NFS MW-nél.
Ezt most olvastam:
Azt meglehet próbálni, hogy letörlöd ezt vagy ezeket a VC programokat a gépről. Gépet újraindítod, majd feltelepíted újra ezeket a programokat.
Ha nincsenek meg, akkor a Microsoft oldalán meglehet találni, vagy ha be van kapcsolva, akkor a Windows frissítés feltelepíti ezeket a programokat.
Én nem próbáltam ki, így nem tudom, hogy segít-e vagy nem! -
hello!
Bocsi de kérnék egy kis segitséget :P
Az a lényeg h minden nap játszottam az ets2-vel. de egyik naprol a másikra ezt a hibát irta ki már ujra raktam a visual c ++ de még se jo vkinek van tippje h mitöl gyógyulna meg köszi elöre is
-
Photoshop, Gimp -
Veszpremi #19738 tudna valaki adni nekem egy olyan progit amivel könnyen tudok kamiont csinálni, skinezni meg diszitani ? -
Veszpremi #19737 ma vettem magamnak 3 garázst. mind a hármat fel huztam level 2 szintre.
jelenleg a 28. szinten tartok. nagyon jo cucok vannak a kamionokhoz. tök jo hogy lehet tuningolni öket.
naponta 3 szintet tudok lépni vele. ennyi elég is :D
Jelenleg egy nagy fülkés DAF-l tolom , ami német szinüre van festve :) -
JohnBart #19736 Jelenleg csak átskinezéssel, de a közeljövőben *lehet*, hogy menüből is meg lehet majd oldani a dolgot. -
komiki #19735
Szentséges Szűz Mária.Mi van már megint ezen az elátkozott forumon?
.Emberek!Mi folyik itt Gyöngyösön:))
-
Super Tocsi #19734 ez megfelel?
-
Super Tocsi #19733 ai fényszoró -
skwerl1990 #19732 Valaki tudja mi annak a módnak a neve amivel az AI lámpáinak fényerejét lehet növelni? -
skwerl1990 #19731 Céges felirat eredetileg nincs a játékban, skin módosításnál tudod megcsinálni magadnak.
egyéb? -
skwerl1990 #19730 mondd a kérdésed -
skwerl1990 #19729 Hosszabb útra indultam...
-
Helyesírást az általános iskolában tanítanak. -
Super Tocsi #19727 Mért te tudsz nekem segíteni?
-
Ez jól sikerült!! 
-
Super Tocsi #19725 én ma kesztem el írkálni az oldalra de egyépként már nagyon rég óta nézem az oldalt és nekem is feltünt hogy nagyon sok a kép. A segítségeket én jobban kedvelem mint hogy látok 4 db képet arrol hogy valaki megy az esőben!!!
-
Mivel én hoztam fel a témát, a te hozzászólásod valamilyen szinten nekem lett címezve, én meg most neked válaszoltam, leírtam a véleményem, most ha elolvasod akkor látod hogy általánosságban írtam.. -
egyébként valami képfeltöltési limitet bekéne iktatni,a feltölthető képméreteket illetően,mert ha néha felnézek telóról a topikba,akkor a sok túlméretezett kép seggbekúrja a telómat...gondolom ezzel mások is így vannak,akik néha telefonról nézik a fórumot. -
Super Tocsi #19722 és azt tudja valaki hogy melyik oldalról tudom azt leszedni.
-
Azt ugyan nem értem,hogy miért nekem címezed ezt,mint ha én raktam volna be egy rakat képet,de mindegy.A másik pedig,mint moderátor,pontosan tudom miről kellene illetve nem kellene szólnia egy topiknak,de úgy érzem,erről napokig "vitázhatnánk",de ez távol álljon tőlem.Sokan nincsenek tisztába a fórumozás íratlan szabályaival és ez itt az alapvető probléma.
Na mindegy,befejeztem az offolást,peace!
-
siplace2 #19720 Úgy tudom a cégnevet kamionra csak skinnezéssel tudod felrakni,de ha rosszul tudom akkor javítsatok ki -
ntex #19719 Most vettem észre hogy Hollandiában lehet látni kerékpárosokat is :O
-
Ha olvastad a hozzászólásomat, akkor értenéd hogy nem a képekkel van a baj, hanem a tucat képekkel, a random screenshotokkal, azzal hogy egy oldalon 40 kép van amin semmi érdekes nincs. Mert lehet számodra izgalmas hogy megálltál egy kúton és elképzeled hogy pihensz vagy cigizel, de hogy erről egy egész sorozatot benyomj ide az már szerintem sok. És igen ez egy fórum, ahol a hozzászólásoknak kell dominálni, a képek arra valók hogy megmutass valamit, na de 4 kép aról hogy az esőben vezetsz? Szerinted én nem ugyanezt látom ha elíndítom a játékot? Megsúgom, de. Attól hogy feltettél két extra lámpát a kamionra még nem lesz érdekesebb mint tegnap lámpa nélkül...
A restacar.hu-n még albumokat is létrehozhatsz a képeidnek, ajánlom figyelmedbe.
Remélem azért látsz különbséget a 19659-es hsz és a többi képes hsz között. Ha igen, akkor érted miről beszélek. Persze nem lehet mindenki ilyen ügyes, de akkor ha nem vagy az, akkor legalább kíméld meg a többieket a vizuális szeméttől, és szurj be csak egy képet, a többit meg link mögé. Ez sem olyan nagy kérés szerintem.
Szóval miről kell szólnia eg fórumnak? A képekről?