52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Misi98
    Nagyon szépek grat!
  • aronka98
    Ez nagyon jó!!! eddig utáltam a Volvo belső kárpitját mert a különleges belsőnél a kormány lila volt :/ de ez...
  • csaklaca
    ezek nagyon szépek!
  • Hungarykum
    Néhány apró kárpitmódosítás 4 kamion belsőn:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Volvo: Sötétebb műszerfal és a lila kárpit már a múlté.

Mercedes: A piros kárpit és a zöld műszerfal kicserélve.

Scania: Itt csak a szürke elemek lettek sötétebbek.

Daf: Teljes átalakulás.

• csoky0809
    Fékteszt SCANIA val :)

fékezés után ! :)

és így néz ki a gép :DD
  • csolee
    nemsoká itt a karácsony - megvan a fíling...
  • Gis80s
    Nagyon kellemes gépezet
  • rarma
    Nem semmi egy diszités .

• Drope
    De mért vannak fűfoltok ha egyszer hó van?:D ha hó van legyen rendes hó
  • csaklaca
    köszi!akkor kipróbálom...:D
  • SimaSuna #20267
    próbáltam...nem rosz, bár lehetne jobb is..
  • csaklaca
    Ezt valaki próbálta már valaki?
    http://ets2.lt/en/europa-map-v1-winter/
  • Linux01
    Aki nem tudja hova töltse fel képeit, akkor ide kattintva megtudhatja. :)
  • basicscale
    Köszi szépen, sikerült!
  • rarma
    Most készitettem el egy hell energy skin-t , akinek esetleg kell innen letölthető .

Egy a fontos mikor ki szeretnéd választani a festést akkor a Route66 helyett van.

Ahogy a képen is látható .

LETÖLTÉS

• vajo

Luspy: Jól néz ki. :)
  • Luspy

• brisanyo
    Sziasztok, arra nincs valamilyen megoldás, hogy a kutaknál több jármű parkoljon?
  • Drope
    köszi,megpróbálom délután :)
  • Gis80s
    Nagyon szép

#20256: amit letöltöttél mod, abban elvileg ez a mappasor: def\camera\units\interior_man_tgx.sii
    Ezt a sii fájlt keresd meg és írád ezt a sort: head_offset: (0.0, -0.05, 0.25) (ezek az értékek vannak nekem beállítva a Scaniához és ezzel az alábbi képet látom) Sok sikert!

#20220: köszönöm :)
    #20142: szééép
  • vajo
    ...szép
  • Drope
    Akik szintén MAN-al dolgoznak,azoktól kérdezem,hogy titeket nem zavar,hogy alig láttok valamit a kormányból? Ha igen hogy oldottátok meg? Találtam egy modot amivel jobb a rálátás a műszerfalra,de MANnál nem működik :S
  • danyr

• Werner91
    Ez remek ötlet, én támogatom.

Valaki tudna olyan videót készíteni, hogy skinezni (pl renault magnum-ra cégfeliratot rakni, szélvédő és hűtőrács közé, ajtóra stb) hogyan kell? Sajnos teljesen analfabéta vagyok ezen a téren, szóval érthetően kellene, hogy elmagyarázza valaki, vagy megmutassa... :) Olyasmire gondolok, hogy nem feltétlen egy valós cég logóját bemásolni, hanem, hogy sajátot készítenék... Pl: magnumra, előre egy felirat: Kalo-Trans, mondjuk fehér magnum, kék vagy piros felirat. Bocs ha kicsit zavaros lett, hosszú volt a mai nap :P
  • macleody
    Csak szórakoztam kicsit map editorban :) Csinálni kéne olyan lerakóhelyeket mint STDS-ben. Akadályokkal, építkezésekkel, hogy nehezebb legyen larakni a pótot.
  • Kistax
  • fcbarcelona1
    ok kösz
  • abacss
    Gamepad joystickra tedd és ugy jobban be lehet állitani.
  • fcbarcelona1
    Hogy lehet a játékba beállítani a kormány érzékenységét?
  • pajti
    :)képek..:
  • Drope
    Már csak egy g25 kéne... G27 baromi jó meg minden,de piszok drága használtan is. 25-t meg sehol nem találok
  • Hungarykum
    Szerintem nem eredeti a játékod, akkor kérni is fogja a kódot minden frissítés után.
    Ha eredeti lenne, akkor csak 1x kéne megadni, az első belépéskor. Utána már nem kérné többet (frissítés után sem)

Ui.: Vedd meg a játékot!
  • gumikacsa
    A mai kamionok mindegyike készül automata és manuális váltóval is.

Mellesleg a játékban (nálam) 4 féle váltó van:
    Egyszerű automata - Na ez való az ovisoknak, ilyen az életben nincs.
    Automata - Itt hátramenetet és előremenetet tudsz kapcsolni, kb. ez felel meg a normál automata váltónak
    Szekvenciális - Pofozós fel-le váltás,
    H váltó - amit hogy még változatosabb legyen, 3féle beállítással is választhatunk.

Úgy gondolom, ez a 4 (6) féle váltó-beállítási lehetőség minden igényt kielégít.
  • AttisR620
    Sziasztok!
    Kérdésem lenne, egy patch-el kapcsolatban, találtam egy ilyen update-t "Euro Truck Simulator 2 Update 1.1.3 --->> 1.2.5 " Kérdésem az lenne, ha ezt a frissítést felteszem, akkor ismét serial key hibát fog kiírni és korlátozott játékká teszi, vagy megmarad minden úgy ahogy eddig.
    Mert jártam már úgy, hogy leszedtem egy frissítést, és végigvittem a fuvart, aztán kiírta, hogy kéri a serial key-t, aztán a mentésembe is beleégett, szal kezdhettem mindent előről, nem volt elég csak letörölni, a mentést is törölnöm kellett.
    Előre is köszi a válaszokat.

ez lenne az

http://hungariants.tk/downloads.php?cat_id=61&sort=3
  • Drope
    melegfelvonulás :D
  • razor1997
    A póton a BPW-s kéragysapka befigyel :DD
  • Gázfröccs
    basicscale!
    Tedd bele a mentéseket majd pacheld föl oda ahol volt mert velem is ez történt!!
    Én letöröltem a játékot, újraraktam de a mentéseket kiírta csak nem tudta betölteni! Ilyenkor mikor leszeded a játékot akkor a frissítéseket is leszedi! Majd miután pachelted menj a profilodra! Újra akarja kezdeni majd, válassz fővárost majd kattints egy olyan betöltésre ahol még a régi állásod van! Nekem így sikerült megoldanom! Remélem sikerül!
    Ádám
  • skwerl1990
    a póton lévő igen, az összes amit felül ír, a szólóé az meg simán az egyik tuning felni helyén van
  • akos25
    De ez megváltoztatja a többi kerék textúráját is?
  • skwerl1990

scania custom wheel
    a póton lévőt nem tudom h honnan lőttem:S