52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Le a kalappal. Ez tetszik. Erre már azt mondom szép munka. Gratula. Van domborzat, felismerhetőek a városok, tájak, jók a táblák. Had kérdezzem meg, hogy a táblákon a betűtípus az az eredeti DIN1451H?
    Grat mégegyszer.

Retoucher-nek írnám. Mintha lenne különbség a két magyar map között nem?
  • macleody
    Hát öreg... leesett az állam és azóta is pattog a földön :)
  • bazsika00010109
    frank007
    beletehetnéd még Szászhalombattát,Nagykőröst.Ercsit,Kocsért,Miskolcot !! jó lenne ha minél elöbb játszhassak vele !!
    M0,M1,M3,M5,M7,M6...stb remélem benne lesznek !!
  • gera995
    Szép munka, jól néz ki! :)
  • mani13
    A magyar map király lesz nagyon tetszik.Boldog új évet kívánok mindenkinek és remélem hogy több ilyen jó map is lesz.
  • zsömi12
    Az látszik, hogy több ügyes fejlesztő is dolgozik a saját map-n, főleg M.ország-t készítik sokan . Egy kérdés: nem lenne nagyobb az alkotás ha összefognátok és közösen csinálnátok egy közös map-t ? Ahogy látom mindenki egy kicsit másként készíti, ezért szerintem egy sokkal komplettebb teljesebb dolog lenne ha összefognátok ! Egyébként sok sikert mindenkinek a munkájához és BOLDOG ÚJ ÉVET mindenkinek !
  • RiCSi1234
    Marha jól néz ki!! :) Ha értenék hozzá, még segítenék is készíteni. :)
  • dgufoplast
    Daf xf módosított verzió :) és wabis pótkocsi :) képek :) Boldog Új évet :) all népnek :) vagy is embereknek :)
  • jutiput
    Nagyon szuperül nézki , jó lenne , ha már játszhatnánk vele! Köszi!
  • kisselandris
    Nagyon Klafa lett minden elismerésem !de lehetne bele tenni pár darab kátyút ?
  • Trenta
    Gepesz89 már 2 db letöltési lehetőséget kaptál a KVA Kranhoz. Olvass vissza kicsit :)
  • frank007
    Egyelőre ennyi! Megpróbálom visszaadni a magyar táj hangulatát, amennyire a szerkesztő keretei engedik.

Holnap majd még töltök fel képeket! :)
  • frank007
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • frank007
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • frank007
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • frank007
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • frank007

• frank007

• frank007
    Sziasztok!

Én is elkezdtem egy magyar map-et. Több mint 320 város lesz benne, ha minden jól megy :). Egyelőre Budaörs, Törökbálint, Érd, Dél Buda, Csepel és Szigetszentmiklós van kész.
    Megpróbálok feltenni pár képet, hátha sikerül

• bazsika00010109
    sziasztok a saját skin készítőben hogy kel egy kamionra skint tenni ?
    előre köszönöm !
  • Fifo
    És ezzel alapvetően én is így vagyok és leszek.
  • Pelsodriver
    Minden szavaddal egyetértek. Ettől függetlenül nagyon szeretem ezt a játékot, minden hiányosságával együtt.
  • mzsolti21
    Előző hsz-em vegyétek semmisnek, sikerült megoldani. Már csak meg kell tanulni vezetni
  • kecsa kamionos
    Csáztok valaki tud jó skint, de jöhet interior is (scania) ?
    Aki tud légyszi irjon
  • gepesz89
    sziasztok valaki erröl a potrol linket tud adni KVN Schwerlasttrailer ?
  • kecsa kamionos
    ne vesszetek már összee
  • macleody
    Nem írom le a munkájukat, minden elismerésem az övék. Annál is inkább mert ingyen és bérmentve dolgoznak azon, hogy nekünk jobb legyen. /Én nem tudom használni, gyenge hozzá a gépem :)/ De akkor is szürke na :)
  • mzsolti21
    Sziasztok.
    Némi segítséget szeretnék kérni kormány beállításhoz.
    A fékpedált nem veszi be a játék (másik játék igen) ha leveszem a lábam a gázról befékez a kamion.
    Az alany a Logitech MOMO, a kalibrálásnál is azt csinálja, hogy fékez, de ha rálépek a gázra,akkor nem.
  • Ördögpalanta62
    nem akarok védeni senkit se,
    de meg van rá a módja,hogy lehet csinálni másikat akinek nem tetszik.
    könnyű a másik munkáját leírni.:(
  • macleody
    Ez inkább hamu mint hó.
  • AXmen
    Boldog, és sikerekben gazdag újévet mindenkinek!

• Ördögpalanta62
    hogy én is mutassak egy havas képet.

http://kephost.adatbazis.eu/images/37367876765398125967.png

Köszönet a RED 2.5 fejlesztőinek
  • Fifo
    A járművek gyönyörűek, egy-egy várost is felismerni, országra jellemző dolgokat pakoltak bele, de ha már egyszer szimulátor...
  • Fifo
    Például érdekes lehetne egy térképnek, iránytűnek megfelelő napsütés. Reggel nyolckor ne legyen előttem keljen a nap, ha észak felé haladok.
  • Fifo
    Egy-egy út után el bírnám viselni, ha piszkos, sáros, poros lenne a kamion. Szervízben lehetne a mosó.

Illetve a cégvezetés részénél több hiányzó rés van, amit jó lenne betömni. Például fura, hogy az első söfőr szemszögéből látom a dolgokat, de mégsem tulajdonos ő, csak egy sofőr, pakolható ide-oda, mérhető a teljesítménye. Más sofőrökhöz viszont nincs semmi közöm. Az idő is csak akkor telik, ha "benn" vagyok a kamionban. Kamionkereskedésbe is a játékon belül csak nyitvatartás alatt mehetek, de "kinn" bármikor vehetek járgányt.
    Korábban írtam, hogy egy korábbi játéknál szerződött szállításokat a játék díjazott, ez is növelhetné a szimulátor érzést, anélkül, hogy a játékélményt nehézzé tenné.

A vezetés jó, a városok sajnos még mindig kicsik, 2012-ben nem lehet probléma - akármilyen kicsi cég is készíti- egy nagy és látványos világ megalkotása. És itt jön be az ár probléma, ami kissé aránytalan más hasonló játékokhoz képest. Az AI is az évekkel ezelőtti szinten van.

Nem vitát akartam indítani, csak most így 20-as szinten kezd elfogyni a kezdeti lendületem, a pénz indokolatlan gyűjtögetésén kívűl nem tudom mit lehetne még kihoznom a cégemből.
  • rarma
    Még a játék megjelenése után nem sokkal utána készitettek egy nagyobb forgalmu módott, de hogy mennyivel nő meg a forgalom, fogalmam sincs mert azóta sem probáltam ki, csak letöltöttem.
    Innen letöltheted : INNEN
  • rarma
    Lehet azért nem enged tovább belépni a kereskedőhöz, mert tettél be a mód mappába olyan kiegészitőtt , amitől azonal lefagy. Ellenörizd végig a mód mappában lévő fájlokat, lehet az egy kamion, pótkocsi, vagy bármi más ami , kidob a játékból.
  • bazsika00010109
    valaki tudna egy olyan módot adni ahol forgalmasabbak az utak és néhol még áll is az autópálya ??

előre is köszi !!
  • rarma
    Innen letölthető egy olyan kamera nézet mod

LINK
  • rarma
    Feltölteni meg lehet IDE vagy IDE