52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
danyr #22081 
-
Sóschips #22080 Sziasztok!
A Premiumot lecseréltem erre.
-
sewy21 #22079 tiszteletem...eléggé hullámvölgybe került megint a topic... 
kollégával alig bírtam tartani a lépést Erfurttól az elválásunkig...
mondtam az újoncnak viccesen, "szállj ki a tréler alól, cseréljünk"...de hát nem gondoltam, hogy ő komolyan is veszi...
-
rambóóxd #22078 Sziasztok! Van valakinek Genius TwinWheel 900ff-je??? Beállítási segítség kéne.. :S -
pacsesz100 #22077 s -
fs9pilot #22076 Hát most na... Felfogadok sofőrök helyett 6 - 7 erőembert, aztán elhúzzák 40 - 50 -el. :D :D :D
Benzinre nem kell költeni, cserébe dobálok nekik odalast, meg egy két ampullányi szteroidot, aztán meg van oldva. :D -
Gyurma77 #22075 Sziasztok!
Egy jó ideje már figyelemmel követem a topikot. Szép gépek/képek születtek.
Két kép tőlem is:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Az az extra, hogy semmi extra.
-
Néha én is úgy vagyok vele, hogy leválasztom az után futót, és inkább gyalok húzom, mivel úgy gyorsabb.
-
szep gepek fiuk
uj ceg ::P
-
AttilaRO #22072 sziasztok
-
pacsesz100 #22071 egy kis pihenő:D -
bigboi8814 #22070 hát rakd újra a játékot meg a patchet is. és ha berakod a mods-ba a tandemet akkor vagy új játékot kezdj vagy még a mod berakása előtt add el a scaniádat majd a modot berakod és úgy veszed meg -
Hm, az előbb letöltött tandem nem ment, megfagyott tőle a játék. Felraktam az 1.2.5.1-es patched, hogy hátha így megy. Így el sem indul a játék, csak kiírja hogy the game filesystem failed to initialize, aborting now.
Az lehet a gond, hogy torrentes játék?:D -
1.2.5.1 van fent :) -
köszi :)
ezt majd hogy tudom használni? gondolom mod mappába bele, és a játékban hol találom? -
bigboi8814 #22066 Tessék :) -
Tandemet hogy lehet tenni a játékba? Külön mod van rá? Ha igen, akkor melyik az? -
bigboi8814 #22064 Jó reggelt! :D -
-
fs9pilot #22062 Ja, csak nem 56 -al mentem, hanem kb. 53 -al. :DD Még képet is csináltam róla. Szóval az szerintem valami bug lehetett, vagy rossz volt a ciklus. :D
-
WinStar #22061 de van,1.2.5-ös javítás :D
Nekem ott csinálnak ilyeneket. -
WinStar #22060 persze mert ha 56-al mész akkor még büntet :D -
fs9pilot #22059 Elnézést hogy nem vagyok közlekedési könyv. :D
Mellesleg a képen nem látszik, de pont az volt a lényeg, hogy a SZEMÉLYAUTÓ volt lassabb mint én. De volt már rá példa, hogy az említett 30 -as táblánál mentem 50 -el, és megkaptam a büntit... ^^ -
Man19 #22058 Nembaj, ne bántsd szegényt, nem tudhat mindenki mindent! 
A kép, amit csinált akkor is nagyon fasza!!! Akkorát szakadtam rajta...
-
peta19901010 #22057 nem tudom nekem ez nincsen meg, én ezt csak példának hoztam, hogy ott áll a telephelyen, és mint írtam a kérdés az, hogy lehet azt megcsinálni, hogy a tréler ott álljon a telephelyen -
40 milliós kérdés: erre nincs javítás? :D -
és hol a két hátsó tengelyről a gumi? -
peta19901010 #22054 Üdv mindenkinek.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy nem egy videóban láttam olyat, hogy a nagy telephelyen áll egy futó, és ezzel kapcsolatban a kérdésem az volna, hogy azt miként lehet megcsinálni?
Itt van példának ez a videó: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9wuLnyhC3dg -
orixon #22053 tolhatod is ha csak annyit tudsz...arra meg nem jottel ra hogy angliaban merfold van..? Amiert ki van rakva a 30as tabla te mehetsz 50km/hval....a 30as tabla merfoldben van...azert is halad el melletted a szemelyauto.. -
fs9pilot #22052 Haladnánk!! (A haláltempójáról híres Angliában készült a kép, 1 hónappal ezelőtt. Majd nem úgy volt hogy kiszállok és tolom inkább.)
-
fs9pilot #22051 HOHÓÓ!
Nálam hányszor volt már ez. Kétszer vissza engedtem, de harmadjára már nem. Mondom akkor sz*pjál barátom ha ilyen nyomorult voltál. :D Mai eset meg az volt hogy már javában előzök amikor drága barátom úgy dönt, hogy 4 cm -el előttem ő is elkezd előzni... Hát, mit ne mondjak, kb. az mentette meg hogy jó a fékem! :D -
kisfüsi #22050 Kollégák! Elkészült a scania r440 tandem. akit érdekel itt a link:http://ets2.lt/en/scania-r440-bdf-tandem/ -
Petidanone #22049 A játékban? F10
-
Most csak azért alt-tab-oztam egyet, hogy beírjam, megint találkoztam a jelenséggel. Szembe sávban(!) áll a kocsi, indexel jobbra, hogy visszajönne, szembe jönnek és megállnak előtte, mert nyilván nem tud visszasorolni miattam.
Apropó, képet hogyan lehet legegyszerűbben lőni? -
Man19 #22047 Mi a francért van, hogy egyes módoknál a fájl elejét tele rakják "zzzzzzzzzzz"-vel??? -
Man19 #22046 Jah igen: autópálya felhajtóknál a híd alatt, meg az útdíj fizetőknél... ^^ -
Ilyenben még nem volt részem. Láttam már útszűkületben hasonló dolgot, elsőbség adás kötelező, és ha semmi sem jön már még mindíg nem indulnak, hanem várnak még félórát. :) -
Azért persze köszi a linkeket, próbálkozok velük! :) -
Az a helyzet hogy sejtésem szerint ezek nem javítják(amit elsőre felraktam sem) az alap hülyeségeket. Leginkább az zavar hogy országúton kialakulnak 50km/h-s konvojok, személyautókkal, így mint egy őrült ezeket is előzgetnem kell. Simán tudna előzni a bmw, és ott szarozik 50-el. A másik az autópályán jobbról előző ámokfutók. Úgy alapjában véve az AI előzés nagyon béna. Nem egyszer láttam belső sávban ÁLLÓ(!) autót amint jobbra indexel. -
Sajnos olyannal még nem találkoztam. :( De ez váltoyatosabbá teszi az MI forgalmat. Nekem nagyon bejött.