52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • danyr

• Sóschips
    Sziasztok!
    A Premiumot lecseréltem erre.
  • sewy21
    tiszteletem...eléggé hullámvölgybe került megint a topic...

kollégával alig bírtam tartani a lépést Erfurttól az elválásunkig...

mondtam az újoncnak viccesen, "szállj ki a tréler alól, cseréljünk"...de hát nem gondoltam, hogy ő komolyan is veszi...

• rambóóxd
    Sziasztok! Van valakinek Genius TwinWheel 900ff-je??? Beállítási segítség kéne.. :S
  • pacsesz100
    s
  • fs9pilot
    Hát most na... Felfogadok sofőrök helyett 6 - 7 erőembert, aztán elhúzzák 40 - 50 -el. :D :D :D
    Benzinre nem kell költeni, cserébe dobálok nekik odalast, meg egy két ampullányi szteroidot, aztán meg van oldva. :D
  • Gyurma77
    Sziasztok!
    Egy jó ideje már figyelemmel követem a topikot. Szép gépek/képek születtek.
    Két kép tőlem is:
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Az az extra, hogy semmi extra.
  • Tappancs83
    Néha én is úgy vagyok vele, hogy leválasztom az után futót, és inkább gyalok húzom, mivel úgy gyorsabb.
  • kutizsolt
    szep gepek fiuk

uj ceg ::P

• AttilaRO
    sziasztok

• pacsesz100
    egy kis pihenő:D
  • bigboi8814
    hát rakd újra a játékot meg a patchet is. és ha berakod a mods-ba a tandemet akkor vagy új játékot kezdj vagy még a mod berakása előtt add el a scaniádat majd a modot berakod és úgy veszed meg
  • matyi0323
    Hm, az előbb letöltött tandem nem ment, megfagyott tőle a játék. Felraktam az 1.2.5.1-es patched, hogy hátha így megy. Így el sem indul a játék, csak kiírja hogy the game filesystem failed to initialize, aborting now.
    Az lehet a gond, hogy torrentes játék?:D
  • zorrobomber
    1.2.5.1 van fent :)
  • matyi0323
    köszi :)
    ezt majd hogy tudom használni? gondolom mod mappába bele, és a játékban hol találom?
  • bigboi8814
    Tessék :)
  • matyi0323
    Tandemet hogy lehet tenni a játékba? Külön mod van rá? Ha igen, akkor melyik az?
  • bigboi8814
    Jó reggelt! :D
  • gigamen
  • fs9pilot
    Ja, csak nem 56 -al mentem, hanem kb. 53 -al. :DD Még képet is csináltam róla. Szóval az szerintem valami bug lehetett, vagy rossz volt a ciklus. :D
  • WinStar
    de van,1.2.5-ös javítás :D
    Nekem ott csinálnak ilyeneket.
  • WinStar
    persze mert ha 56-al mész akkor még büntet :D
  • fs9pilot
    Elnézést hogy nem vagyok közlekedési könyv. :D
    Mellesleg a képen nem látszik, de pont az volt a lényeg, hogy a SZEMÉLYAUTÓ volt lassabb mint én. De volt már rá példa, hogy az említett 30 -as táblánál mentem 50 -el, és megkaptam a büntit... ^^
  • Man19
    Nembaj, ne bántsd szegényt, nem tudhat mindenki mindent!
    A kép, amit csinált akkor is nagyon fasza!!! Akkorát szakadtam rajta...
  • peta19901010
    nem tudom nekem ez nincsen meg, én ezt csak példának hoztam, hogy ott áll a telephelyen, és mint írtam a kérdés az, hogy lehet azt megcsinálni, hogy a tréler ott álljon a telephelyen
  • zorrobomber
    40 milliós kérdés: erre nincs javítás? :D
  • Ördögpalanta62
    és hol a két hátsó tengelyről a gumi?
  • peta19901010
    Üdv mindenkinek.
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy nem egy videóban láttam olyat, hogy a nagy telephelyen áll egy futó, és ezzel kapcsolatban a kérdésem az volna, hogy azt miként lehet megcsinálni?
    Itt van példának ez a videó: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9wuLnyhC3dg
  • orixon
    tolhatod is ha csak annyit tudsz...arra meg nem jottel ra hogy angliaban merfold van..? Amiert ki van rakva a 30as tabla te mehetsz 50km/hval....a 30as tabla merfoldben van...azert is halad el melletted a szemelyauto..
  • fs9pilot
    Haladnánk!! (A haláltempójáról híres Angliában készült a kép, 1 hónappal ezelőtt. Majd nem úgy volt hogy kiszállok és tolom inkább.)
  • fs9pilot
    HOHÓÓ!
    Nálam hányszor volt már ez. Kétszer vissza engedtem, de harmadjára már nem. Mondom akkor sz*pjál barátom ha ilyen nyomorult voltál. :D Mai eset meg az volt hogy már javában előzök amikor drága barátom úgy dönt, hogy 4 cm -el előttem ő is elkezd előzni... Hát, mit ne mondjak, kb. az mentette meg hogy jó a fékem! :D
  • kisfüsi
    Kollégák! Elkészült a scania r440 tandem. akit érdekel itt a link:http://ets2.lt/en/scania-r440-bdf-tandem/
  • Petidanone
    A játékban? F10
  • zorrobomber
    Most csak azért alt-tab-oztam egyet, hogy beírjam, megint találkoztam a jelenséggel. Szembe sávban(!) áll a kocsi, indexel jobbra, hogy visszajönne, szembe jönnek és megállnak előtte, mert nyilván nem tud visszasorolni miattam.

Apropó, képet hogyan lehet legegyszerűbben lőni?
  • Man19
    Mi a francért van, hogy egyes módoknál a fájl elejét tele rakják "zzzzzzzzzzz"-vel???
  • Man19
    Jah igen: autópálya felhajtóknál a híd alatt, meg az útdíj fizetőknél... ^^
  • Tappancs83
    Ilyenben még nem volt részem. Láttam már útszűkületben hasonló dolgot, elsőbség adás kötelező, és ha semmi sem jön már még mindíg nem indulnak, hanem várnak még félórát. :)
  • zorrobomber
    Azért persze köszi a linkeket, próbálkozok velük! :)
  • zorrobomber
    Az a helyzet hogy sejtésem szerint ezek nem javítják(amit elsőre felraktam sem) az alap hülyeségeket. Leginkább az zavar hogy országúton kialakulnak 50km/h-s konvojok, személyautókkal, így mint egy őrült ezeket is előzgetnem kell. Simán tudna előzni a bmw, és ott szarozik 50-el. A másik az autópályán jobbról előző ámokfutók. Úgy alapjában véve az AI előzés nagyon béna. Nem egyszer láttam belső sávban ÁLLÓ(!) autót amint jobbra indexel.
  • Tappancs83
    Sajnos olyannal még nem találkoztam. :( De ez váltoyatosabbá teszi az MI forgalmat. Nekem nagyon bejött.