52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Misuka963
    Szép
  • metaxx
    A halogen mod miatt. Töröld, és feloldódik a 90-es limit
  • kutizsolt
    es akkor a videoban miert mutatja azt a nagy dhl ceget es ilyen-olyan dolgokat ?
  • Ördögpalanta62
    Köszönöm a tippet sikerült.két várostba voltam idáig Villachba és bécsbe.Idáig amit láttam az nagyon szép Gratulálok
  • Szabi #25253
    ez egy térképmód, miért cserélné ki a cégeket ? :)
  • kutizsolt
    hello
    valakinek ez megvan?
    mert en letoltottem de a cegeket es ilyensmit nem nagyon kapom ami a videoban benne van

• Luspy
    Majd ha az SCS mutat ilyen videókat akkor lehet reménykedni. Addig viszont NEM KELL ILYENEKKEL FOGLALKOZNI!!!!
  • fs9pilot
    Már kismilliószor be lett linkelve ez a videó, de most is leírom hogy KAMU!
    Nem volt, és nem is lesz multi az ETS 2-höz. Ez az állítólagos "First planned open beta" meg eltűnt a süllyesztőben.

Az ETS1 -hez volt anno egy próbálkozás, de az olyan irdatlan bonyolult megoldás volt hogy letettek róla. Ez csak "néphülyítés", semmi több. :)
  • AXmen
    WTF? :O
  • fs9pilot
    ELVILEG a közelgő foltban optimalizálva lesz a grafikus motor. Legalábbis 1-2 dolog.
  • barni1122
    Ma baromira ideges lettem!
    Az ai-t előbb látom meg,mint a fényszóróit, HD 7770-es kártyán very high-on simán fut, de ha bekapcsolom f2-vel a visszapillantót,akk 5 másodpercenkét beszaggat.
    Én maradok az egyes verziónál ott legalább a kiba...... fényszórókat normálisan sikerült optimalizálni.
    Tudom, hogy van rá mod,de istenem a modderek többet tesznek a játékért, mint a kiadó scs.
    Persze tudom,hogy szép a grafika meg mindem, de ilyen kis hibákon ki tudok akadni.
  • mzsolti21
    Tegnap lőttem
  • balint8507
    a bandicam-nal letöltök és kész????köszönöm segitséged
  • fs9pilot
    Lehetőségek:

#1: Bandicam
    #2: FRAPS
    #3: GameCam
  • balint8507
    valaki legyen szives segiteni nekem.hogyan lehetne megoldani azt hogy videot felvegyek a játéktol??van rá valami mod esetleg??köszönöm
  • fs9pilot
    Pic 1:

Pic 2:
  • Hippo0315
    Lenyomtam pár fuvart a RED 2-vel, hát mit mondjak, szerintem új életet kapott a játék.

Valahogy a dombos vidék dombosabb, a fények sokkal realisztikusabbak, szóval zeniális.

• BBSTi
    Köszönöm a választ, jelen sorok írása előtt már én is bepróbáltam, egyszerűen FANTASZTIKUS lett, sokkal élénkebbek a színek, a LED-es lámpák állati jól néznek ki!
    Vajo:
  • matusz09
    Lenne egy kérdésem, amit már korábban feltettem, de nem kaptam választ:

Ezzel a -mm poolsize 1200 paranccsal mennyi memóriát rendelünk a játékhoz. Csak azért kérdezem, mert van 8 Gb RAM, de csak 2-3 Gb-ot eszik a játék max. Hogy tudnék, mondjuk 5-6 Gb-ot hozzárendelni?
  • matusz09
    Nekem már elkezdett profilnál, a TSM map 2.2 mellett simán jó a RED!

Vajo: Gyönyörű lett a RED!
  • BBSTi
    A Vajo féle RED kompatibilis más modokkal vagy restartolni kell a profilt?
  • BBSTi
    Az új vas, a pótkocsi és a kiegészítők a TSM Pack-ból vannak.

Újra otthon

• vajo
    Köszi. Bármennyire is szidom, akkor is szeretem ezt a játékot. :D

#25232: A blogon a letöltésnél görgess lejjebb és lesz egy Mirror link, ami másik megosztóra van feltöltve. Az lehet jobban le tudja tölteni.
  • gumikacsa
    Ezért a kiegért minden tiszteletem. A képek, és a videó alapján baromi jól néz ki.
  • marko37
    Köszi Vajo remek munka
  • Ördögpalanta62
    letöltöttem,de nekem azt írja ki,másolás közben,hogy

A C:\User\......\EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert2_2013.scs kicsomagolásnál CRC- hiba.A fajl törölve!
    tud valaki gyógymodot rá?
  • fagy53
    Kösz!
  • vajo
    Mintha laggolna.. :D
  • tomigames
  • Hippo0315
    köszi
  • Szabi #25227
    az a lámpa miatt van, a sérülést és korlátozást kikapcsoló módfájl nevébe tegyél az elejére pár z betűt :)

két hónap kihagyás után újra elővettem a játékod az új RED miatt, eddig is sokkal szebb volt a redtől a játék, de most már csodálatosan szép :))

• Hippo0315
    Egy kérdésem lenne.

Feltettem, szuper, viszont azóta lekorlátoz 90-re és sérül a vontató és a szállítmány is.
    Ezeket ki lehet valahogy küszöbölni?
  • MAN4ewer #25225
    Köszönöm a segítséget,a google chrome-val lejött.....
  • Mandoki72
    Én már leszedtem,de megnéztem amozillával és simán lejön,úgyhogy próbáld másik keresővel (chrome vagy explorer) vagy indítsd újra a géped.
  • MAN4ewer #25223
    Elnézést a 2.hsz-ért,de már kb.15 perce ez a kép van,és nem tudom letölteni...
    Nem tennéd fel egy másik megosztóra....

• MAN4ewer #25222
    Én megcsináltam ezt is,vártam,felajánlotta,majd 0 byte lett a letöltés,hibát ír a kicsomagolásnál...
  • Tockos
    én letoltottem a mapát ahogy le van írva de sehol sem találom nem tudom hogy hová
  • Frequency
    Köszönöm szépen,szép munka!És nem is lép ki a játékból mint az előző verzió.
  • Hippo0315
    Nagyon klassz lett, gratulálok. :D
  • vajo
    Előző az kuka. :D

+Más! Mega letöltésnél rámentek, hogy letöltés, és ő lefoga tölteni, majd kész van, utána ajánlja fel a fálj helyének kiválasztását. Szóval nem kell félni, mert leszedi. :D