52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Robi546
    Rendben,várom. :D
  • kristóf497
    persze
  • Robi546
    Értem,kösz. :) Letöltési link ugye lesz ide rakva amikor ki adják ?
  • razor1997
    Azokat ő maga készítette és sajnos nem nyilvános.:$
  • kristóf497
    frank007-es magyar térképe
  • Zidan21
    Linket a két pótról tudsz adni ??
  • Robi546
    Milyen térkép ? :)
  • krisztian1329
    Ma vagy holnap elvileg jön a térkép.
  • razor1997
    Ennek a tuning modnak a nevét nem mondanád meg, mert nem találni olyan értelmes modot amiben fülke billegésnél nem "olvad bele a fülke belsejébe", olyan sz@r helyre teszik a modifikációk helyét.
  • peti178
  • Misuka963
  • Hunter of Deer
    most mi ez a nagy poen hogy "Lidl" ?
  • XxXcsabi1987XxX
    lidűűűl :DD
  • XxXcsabi1987XxX
    háát én raktam egy vmi mapot és abban van "Lidl" :D
  • Hunter of Deer
    valaki tudna linkelni nekem vmi franko trailer packot? esetleg johet olyan is amiben a nehez aruk vannak lecserelve.
    en most perpill a Roman mapon jatszok az alap map uncsi mert csak auto palya az egesz szinte.

jah egy kerdes: a Roman mapra be lehet tenni a Lidl modot?
    thx
  • retoucher
    Profi munka ez a Scania!

• LACEJKA
    sry

• LACEJKA
    sziasztok

• Ricsi234
    Hát ezt a lámpa biz bazt megcsinálni:D
  • longhaul
    Térképet szerkeszteni. LOL. ETS3
  • Szabi #26922
    mit ? :D
  • Ricsi234
    őőőő. nem akarsz segíteni nekem?
  • mzsolti21
    Arra hogy olyan legyen mint a valóságban. Egyik nehezebb a másiknál. A mozdony nehezebb a paradicsomnál. A munkagépek nehezebbek a bútornál. Ez ilyen egyszerű, és valóságos.
  • Tikal #26919
    Kiválasztod a profilodat, szerkesztés, hozzaadod a modokat amiket hasznalni akarsz, jóváhagyás, indítás. Lehet nem igy vannak a parancsok, nekem angolul van fenn.
  • Misuka963
  • bálint013
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy, amióta 1.3.1 re frissítettem az ets2-őt azóta nem tölti be a modokat.Rendesen beleteszem AZ Euro Truck Simulator 2/mods mappábaa és amikor a játékba belépek fut a játék de a modok nincsenek benne (PL:No speed limit 90km/h-nél feljebb nem megy)! Valaki legyenszíves segíteni!
  • XxXcsabi1987XxX
    (mégjobban...)
  • XxXcsabi1987XxX
    amúgy mire jó az a mod ami megneheziti a trailereket? o.O
  • AttilaRO
    igen nem mesze van a ceg tolem.SimaSuna gondoltam van mas trailer pack.Pff keresek egy mentest hogy ne kezem ujbol az egeszet :)).Tolem is egy par kep

• Misuka963
    Ismered a Vectra International-t ? :D ha jól tudom az is brassói cég :)
  • SimaSuna #26912
    új térkép, új profil. Sajnos más mód nincs.

Pótot amilyet szeretnél, kamionból is (bár én sokáig Scania párti voltam, most mégis Volvo-t vezetek. Más sajnos nem fogott meg.)
  • AttilaRO
    Igen Romaniabol vagyok (Brasso)az orszag kozepen ...Es melyek a kiegeszitok pld a potok erdelelnenek.Tudsz valahol egy Mentest hogy ne kezdjek ujj profilt ?Koszi
  • SimaSuna #26910
    Székelyföldi vagy? :)
    Csak az írásod miatt kérdezem.
    (anno sokat jártam arra, gyönyörű hely :)

Aki teheti, és kamionnal menjen a transzfogarasokba, felejthetetlen élmény! :)

szóval letöltöd, az SCS fájlt a mod mappába, majd a profilnál új profilt kezdesz és pipáld be a kiegészítőket. :)
  • AttilaRO
    Sziasztok latom meg jelent a TSM map 3.0 verzio,valaki tudna segiteni hogy csinaljam hogy mukodjon is,legyen mas varosokba is fuvar es legyen mas potok is.Koszonom szepen!
  • milos620
    Próbálkoztam hasonló modokkal, de sajna recsegett hangok jöttek pedig még a total commanderrel is megnéztem melyik mod üti, de semmi.Aztán úgy voltam vele a legjobb, ha nem modolok semmit és a hangerőt tekerem fel csak.

Azért köszönöm szépen a segítséged.

• Misuka963
  • fagy53
    +12 dB Volvo
    Próbáld meg ezzel!
  • milos620
    Szia!

Én Volvoval járok és sajna nekem is halk a hangja egy adott szintű volume beállításnál a többi márkához képest.

Gondoltam magamban egy kicsit feljebb viszem a hangerősséget mert a digitalizált Volvo hangból alig hallani valamit.
    Be is vált mert a papírforma szerint 1050-es fordulattól ahonnan a max forgatónyomatékot adja le élvezetes duruzsoló hang hallható.A másik ami nagyon tetszik az bizony a turbó hangja.Pl 90 tempomatnál mikor terhelés függvényében növekszik vagy csökken a feltöltő fordulatszáma az nálam egy élmény.Ezt nagyon jól rögzítették.

A korábbi hsz-ben írtakat én is hiányolom, de én még nagyon szeretném ha hallható lenne a rögzítőfék,szintezőszelep hangok stb,manuális váltónál az egyes szorzóváltók kattogásai,az dekompressziós motorfék hangján is jó lenne változtatni és még sorolhatnám, de ahogy a korábbi felhasználó írta sajnos nem kívánságműsor.

Összességében teljesen megvagyok elégedve a játékkal és izgatottan várom a patchet a Hi-Way-el és az aktív indikátorok és levegőtermelésen túl az egyéb apróságokkal. :)

• gigamen
  • fcbarcelona1
    Kicsomagolom az scs extractorral a cuccokat de a vehicle/truck mappába meg a trailer_eu mappába meg a többibe a vehicle mappán belül nincs semmi. Mi lehet a probléma?