52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
AXmen #28272 *megvenni -
AXmen #28271 Nem értem.. MIÉRT NEM LEHET FÖLFOGNI, HOGY NO WAREZ?!
Tessék mrgvenni eredetiben!
-
erik320 #28270 bocsánat -
Lolluki #28269 Ne warezolj már!!! -
erik320 #28268 sziasztok,lenne egy kérdésem,hogy az 1.4.8-as patch-hez van aktiváló kód?mert nem találok sehol,előre is köszönöm a segítséget :) -
Igaz csak egy Fiesta volt nem akkora batár mint egy kamion, de köszönöm a válaszokat.
-
Mindenki más én speciel bírom a hosszú utakat csak ne autópályázni keljen egész úton mert az unalmas. -
London-Bp-t. sikerült már másodmagammal. Nem olyan vicces -
mrtcsapat #28264 nem igazán értem :(
miért nem birja a gép a pl : 200 % vagy a 400% lékot ?
a Renderelési % ..
vagy mi lenne az hogy jobban ki van dolgozva a táj ?
a választ előre is köszönöm .
-
AXmen #28263 xDD -
fs9pilot #28262 Illetve a Flight Simulator 2004 és az X is ilyen. :) -
Először talán poénos, de pl.:Train Simulator 2012. Ott 1:1 a dolog. -
siplace2 #28260 Sziasztok! A Frank féle magyar map-ot hogyan oldottátok meg,hogy ne fagyjon ki? Sajna olyan fuvart nem találok az elején,ami 2 perc alatt teljesithető:(
Előre is köszi. -
Kudawudashuda #28259 Nem, játékban gyorsabban telik az idő -
Ezt nem gondoltad komolyan ugye? Persze, hogy nem különben elég vicces lenne egy Róma-London fuvart lenyomni nem gondolod? :)
-
Kudawudashuda #28257 Ott az Action.... -
kukubenko66 #28256 A Fraps-hoz még annyit, hogy tömörítetlen avi-t csinál, úgyhogy kell hely bőven egy hosszabb video rögzítéséhez. Nekem most van egy kb 28 perces full hd Iveco felvételem, ami 65 gigát foglal. Kódolás után persze a kész video ennek csak a töredéke lesz.
Be lehet állítani azt is, hogy csak half-size videot csináljon és akkor lényegesen kevesebb hely kell majd. -
Hello srácok!
Totál newbie vagyok ebben a játékban. Az lenne a kérdésem, hogy 1 játékóra az a valóságban is egy órát jelent? -

-
peti178 #28253 Már rakom is fel 
-
peta19901010 #28252 Éretm köszi. -
avus #28251 Mikortól lehet regisztrálni? -
Lolluki is arra gondolt. A Fraps egy progi, amivel ki lehet íratni játék közben az fps-t, képet lehet menteni, meg videót csinálni. -
JohnBart #28249 Kijött az új (nem béta) 1.4.8-as peccs: innen lekapható!
Egyben úgy néz ki, jól beleforgatják a bevételt a cégbe, hamarosan háromszor nagyobb irodába költözik az SCS... Remélem ez nagyobb csapatot, és további jelentősebb fejlesztéseket jelent majd. ;) -
peta19901010 #28248 Én erre gondoltam: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=28208]#28208[/URL] -
Lolluki #28247 fraps?? -
peta19901010 #28246 Üdv mindenkinek!
A tegnapi FPS-es témával kapcsolatban lenne egy kérdésem. (Lehet, hogy hülye kérdes de nem tudom.) Azt szeretném megtudni, hogy a játék közben , hogy tudom megnézni, hogy éppen mennyi az FPS szintje.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Nagyon szépen köszönöm a segítséget ;)
-
JohnBart #28244 A bétapeccsekhez általában nem jók a modok, tudtommal. -
Valaki válaszoljon erre plz! :D -
peti178 #28242 Tegnap este megvettem az új Ivecot! Itt épp pihenés közben :)
[IMG][/IMG]
Indulás!
-
Betyárrr #28241 Kis pihenő :)
-
ja :) ennyi erővel aki nem akar patchelni, akkor az még mindig tolhatná a pttm-el :D -
JohnBart #28239 Kezdetben lehet hogy problémás lesz átállni rá, de nekem összességében sokkal rugalmasabbnak tűnik az egész szisztéma. Végre jobban tűri az egymással ütköző modokat a grafikus motor, az pedig mindenképpen jelentős előrelépés, hogy most már nem kell minden modnak a gyári fájlokba beleturkásznia, hanem saját .sii fájlokat írhatunk hozzájuk (amivel jelentősen lecsökkennek a modösszeakadások).
Eltarthat egy ideig, mire a közösség átáll az új motorra (még úgy is, hogy kompatibilitási okokból a játék jelenleg több régebbi def-formátumot is támogat), de a leírtak alapján szerintem megéri vesződni vele, mert sokkal hibatűrőbb, és persze az ECS + ATS, és a többi SCS-játék is ezt a megközelítést fogja használni... ;) -
A moderátorok és adminok pedig takarítanak, és rendet tartanak a minimum szintet meg nem ütő letöltések, és létrehozóik között. -
A letöltés csak a letöltés kezelőben volt kevés. A modifikációk a fórumon belül voltak megosztva csatolmányként. Ez nagy valószínűséggel így lesz most is, csak annyi változással, hogy nem fog mindenki csatolmánnyal feltölteni, hanem lesznek erre a feladatra kijelölt emberek.
Különálló adatbázist használ az új oldal, természetesen lehet ugyanazokkal az adatokkal regisztrálni(email, név, jelszó...stb.)! -
Lolluki #28236 Értem, nekem aztán ez nem okoz gondot csak annyi, hogy azért volt ilyen kevés letöltés mert már pakoltok olyan szinten kifelé??? És még egy amivel most vagyok beregelve e-mailal tudomásom szerint majd újra betudok ugyan azzal nem??? -
Az új oldalon sem lesz ez másként... Ezért lesz 2-3 "feltöltő", hogy ne legyen olyan káosz, mint a mostani oldalon. Amúgy halkan jegyzem meg neked, hogy közel 15Gb csak a modifikáció most a RestaCar oldalán. Ennyit a "...4-5 dologról"
Egyúttal közlöm a publikummal, hogy péntek este, legkésőbb szombaton napközben automatikusan, megszakítás nélkül váltja az új RestaCar oldal, a régit. A regisztráció kötelező mindazok számára, akik továbbra is szeretnének a közösség tagjai maradni, akik pedig terhesnek érzik ezt a dolgot, azoktól érzékeny búcsút veszünk. Az oldalra történő regisztrációt követően adminisztrátori aktiválás következik. (NEM KAPSZ AKTIVÁLÓ EMAIL-t)! Levelet már csak akkor kapsz, amikor aktiválva lett a fiókod. Addig legyél türelemmel.
indoklás a regisztrációra:
Az utóbbi időben elszaporodtak az orosz reg. bot-ok. De olyan szinten, hogy volt olyan nap, amikor több mint 50 új regisztrációt hajtottak végre spam jelleggel. Az adatbázisból kiszűrni a még nem bannolt regeket szinte lehetetlen. A felhasználó kezelés több mint 10 táblára oszlik szét, én meg nem ettem meszet, hogy kézzel selejtezzek 6-7000 regisztrációt minimum 10-szer. Ezért hangsúlyoztam, hogy ha valakinek terhes ez az egy újra regisztrálás, akkor azoknak új közösségi portál után kell nézniük.
Bízom benne, hogy senkinek sem veszi el a kedvét ez az aprócska kellemetlenség, és viszont látjuk egymást az új oldalon.
A webcím NEM VÁLTOZIK MEG!!! http://restacar.hu
Köszönöm a RestaCar Team nevében is, hogy elolvastad. -
-
xmute #28233 Hát ez full durva!
Az SCS nemhogy megkönnyíti a modderek dolgát, hanem épphogy megnehezíti ennyi átvariálással!
Szerintem ezek után nekik is illő lenne kiadni egy ilyen hasonló Modding Tutorials DVD-t, mert ez így kínai még magyarul is sokaknak!
Ezek után kíváncsi leszek mennyire fognak visszaesni az 1.4.x utáni módok, és itt nem a skinekre gondolok!